BioShock

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Na, én uninstallálom a játékot, az imaget azért megtartom... De szerintem ebbõl bolti vásárlás lesz.

dante3
Persze, te meg csak ülsz a babérjaidon!😄

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

bertino
hajrá hajrá emberek, ezerrel gogogo, hátha bejön vmi modszer

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Én pont most probálom ezt!<#vigyor2><#vigyor2>
kill3r21
azon agyalok hogy lehet hogy a moddolt dll az oké csak mivel nem tette fel randesen a gamét ezért nem menti a regisztribe a dolgokat ezért kéne rendes insstal..aztán megprobálni modeddel...utána chancelre kattintani visszarakni az eredeti dlllt és akkor bioshovk exe
rage
Nevezd át a feltörtet paul1.dll-re
S másold a helyére az eredeti paul.dll-t

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

grebber
Semmi amig aktiv az ablak felül se lehet irni a dll-t!

Next PC upgrade: 2022

rage
Felülírni nem engedi, de átnevezni igen
Csak attól még bent marad a memóriában...

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

én kipróbálom ha valaki ad egy exe-t vagy megmondja hogy melyik mûködõképes
kill3r21
ojan nincs elöbb utiobb feltörik 😄
bertino
ami szoftver, feltörhetõ
idõ kérdése cak

kill3r21
gyere msnenre ott könnyeben beszélünk..amugy én nemtom kiprobálni mivel nem szedtem le a releaset 😄
Megnéztem: Nem megy.

Egyébként csúnya világ lesz, ha ezt nem sikerül feltörni, mert ez esetben minden kiadó ezt a védelmet fogja használni...

nem voltam egy ideig fejlemény? sikerült elindítani valakinek a ONEHITWONDER verzsönt?
Mivel használja a aktív start-os panel futásakor a paul.dll-t nem engedi felülírni. Vagy nem erre utal az unload-load?

ASUS P5B Deluxe; C2D 6400 @ 3,2 GHz; 3G GEIL Ultra Kit RAM (800 MHz); Sapphire x1950xt

bertino
hajrá, probáljátok ki

dante3
Valaki fordítsa le kérem szépen!

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

kill3r21
magyarán ha jol értem...mielött a start gombra kattolsz...visszarakod az eredeti paul.dll-t 😄 valaki kiproba? 😄
Sland
én is most olvastam 😊

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

kill3r21
Aszfalt:
ezt most olvastam :
<+> All Serials are valid
<+> All Activations are succesfull
<-> start isn't working, forgot some calls from the startbutton do it yourself

http://dump.no/files/f8b7083aaa64/crackme.rar

http://img262.imageshack.us/img262/2564/paul2yc3.jpg

1. Use modded paul.dll
2. Get all the way to where the startbutton works
3. Unload the modded DLL
4. Load the real DLL
5. Click the startbutton, which would call the proper functions from the real DLL
nem tom jó-e.
rage
A játék által letöltött exe mérete eltér az ISO-hoz adott-tól.

Úgy látszik, mégiscsak variáltak vele valamit.

Frank99
ja, csak asszem 10 van a kapon, és abból 5 van tele....

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

robotnyk
közben megtaláltam 😊

nem, ez már a következõ pálya eleje, Hephaestos
robotnyk
nem találom, szal írd le megint, ha még aktuális.

nyílpuska fort frolicon lesz, ahogy csinálod Sander Cohennek a feladatokat, õ adja jutalmul.
quack
egyik utolsó fegyver a nyilpuska, és term ellehet menni minden metró állomásra

PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.

AntiHero
tuti lesz kiegészitõ még. Lehet majd csak abba lehet a többi helyre jutni.

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

GregSB
Jaja, ráadásul utánan néztem, mostmár 100% hogy megváltoztatták a limitet, hivatalosan is 5 gépre éehet feltelepíteni egy idõben a játékot. Szóval ha 5-en összedobnak rá az 2000Ft/fõ. Nem egy nagy érvágás.

Casper007
Én remélhetõleg hétfõn. Már az sem érdekel, hol olcsóbb, az elsõ helyen megveszem, ahol megtalálom. 😄

Hello World!

AntiHero
Sajna sg szarik rám. nem is válaszol az e-amilre:S
Így nem leszek házigazda soha:S

De legalább holnap már játszok\(^^)/

Frank99
robotnyik szerint directX, és igaza van, mert elindítottam a játékot, és frissítette a DirectX-emet.
hogy mire, fingom sincs, mert eddig is 9c-m volt....

Frank99
nem tudom, hogy hány pálya lehet, de a metrónál lehet ugye kiválasztani a helyeket ahova menni akarsz, a fele még üres, és bizony sehol sem látok pl. nyílpuskát (mint a videókban), holott a weboldalon mutatott pályák utolsója a Fort Frolic....

GregSB
Sajna nem volt idõm játszani az elmúlt napokban, nem sokat haladtam elõre.

Azt viszont én is észrevettem amit Frank99: ma updatelte a steam a játékot. Tudja valaki ez milyen update volt? Hivatalos patch még nem jött ki hozzá...

Amire gondolni tudok, hogy a securomos változás lehetett (állítólag megváltoztatták azt hogy 2 gépre lehessen felrakni. Mostmár 5-re lehet)

Frank99
én kérdeztelek téged hátrébb, de a sok barom off miatt nem válaszoltál....
Fort Frolic elején járok, te valami képet linkeltél akkor....

jó lenne, ha mûködne a moderálás.

akinek meg nem tetszik, amit írok, majd ha elekad valahol egy hét múlva, ne kérdezze azokat, akik megvették, és tolják!
ok?

itt szaroztok van-e warez vagy mégse ahelyett hogy haverral megvennétek felesbe és tolnátok a steam verzát -__-

egy cseppet félrevezetõ a banner... engem nem zavar, de a kijött warez verzió az nuked....
Shep
Hát akkor legalább meg lesz eredetiben 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Biztos lesz warez verzió, csak lehet,hogy addigra már a Bioshock átmegy az Ezt vedd meg! kategóriába 1990.- kemény magyar forintért.

Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.

AntiHero
sajna én ma vettem meg és csak holnapra jön le😞 1mb/s net😞

Casper007
Ok, ok.

Hello World!

rage
Azok a képek demobol valók, régebbi videokártyával.

wesker24
Na meg csak az kéne még viccnek is rossz lenne !! <#idiota><#idiota>
Casper007
Páran igen, de az olyan fostalicska verzió. Alant vannak képek.

Hello World!

Shep
A bannerba azt kellene beírni, hogy NEM LESZ MÛKÖDÕ WAREZ VERZIÓ! 😄

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Akkor egyenlõre senki sem birta elinditani a gamét?

Gigabyte-P35C-DS3@F5 rev. 2.0, Core2 Duo E8400@3GHZ, 4*1024MB DDR2 1066Mhz Kingmax, MSI NX8800GT-T2D512E-OC, Samsung 2232BW

wesker24
Ha nálad még telepités közben error-t ir ki akkor te nem szedted le a gépedrõl a securom védelmet !! Mert a Maxi imaggel simán végigmegy a telepités hiba nélkül !! Csak az aktivációs résznél van gebasz !!
robotnyk
ha steamesek még követik a topicot, van aki már fort frolicon túl jár?
grebber
De az is érdekes hogy van akinek telepításközben van az a hiba amit nfo ir és másolgatni kell van akinek pl nekem is semmi hiba nem jött be.

Next PC upgrade: 2022

LegionarR
Remek ötlet, gondoltam már rá, csak lusta voltam kipróbálni 😄

Aki a kicsit nem becsüli, azt hamar útólérik a sánta kutyák...

rage
Nálam mikor kijön az error, mountolom a maxi image-et, bejön a SecuRom-os kurzor, majd se hibaüzenet, se semmi.
Azt látom a feladatkezelõben, hogy az autopatcher fut, de nem csinál semmit.

Én elõbb átmásoltam az installt a vinyóra (ennek a setup-ját is indítottam el), s DT-be már a legelején beraktam a MAXI imaget. Így szó nélkül végigment.

ASUS P5B Deluxe; C2D 6400 @ 3,2 GHz; 3G GEIL Ultra Kit RAM (800 MHz); Sapphire x1950xt