13397
  • danielboy1000
    thx:) MÁR unalombol elkezdtem rap szöveget tanulni ha kiváncsiak vagytok:Twista-From the Tip of my tongue :)
  • nono55
    ez komoly????vagy ez is csak szívatás???
  • markastor
    És akkor ezt fogják nemsokára kitolni 5-re. :)
  • markastor
    Te is próbáltad, és megy?
    Milyen krekkel? (Ez a kulcsa az egésznek szerintem)
  • Ev1L
    Uff! Hát akkor körbenézek, lehet találok 4 embert! :)
  • markastor
    Akik megbíznak egymásban, és le is tiltják tűzfallal a kommunikációt, mert jobb esetben csak nem engedi felrakni a következőnek, rosszabb esetben meg -gondolom- bannolja a serialt.
  • joenumberone
    Na ez kamu mert elindulni nem indul el de patcheli magát
  • joenumberone
    orrás Maki. idézet:mcdermott.
    Magam hegesztettem az ötletet:

Leszedtem egy miniimage-t, meg egy cracket, amire azt mondták jó. ...és tényleg!

Teendők:

fogod a telepítőlemezt, vagy a lemezképet, és a tartalmát egy mappába másolod.
    Tehát merevlemezről telepíted. telepítés közben a mini image legyen mountolva a legújabb daemon-toolsba (http://www.daemon-tools.cc/dtcc/download.php?mode=ViewCategory&catid=5).
    ha kész a telepítés, frissít, és kér, h aktiváld.
    nem aktiválod...
    bemásolod a krekkeket, akkor is fog kérni kódot, de akármit beírhatsz. és megy
  • Ev1L
    Itt olvasom, hogy 2 különböző konfiguráción, és 3-szor ugyanazon a gépen lehetett régebben feltelepíteni. http://www.golem.de/0708/54340.html Németül van, ha valaki érti...
  • Ev1L
    Hát igen, az nem olyan sok. De hol talál az ember 5 elszánt játékost? :)
  • markastor
    Gépcserénél levon egyet?

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Na, akkor 5 embernek kell összefogni, lehetőleg gépfejlesztés után.
    2ezer forint/fő nem olyan sok. :)
  • markastor
    Igen, akkor újra 5 lesz.
    Csak akkor csökken eggyel a lehetőségeid száma, ha elb@szódik a windows és nem tudod uninstallálni.
  • Ev1L
    Hát saját gépeden feltelepítheted elméletileg akárhányszor, csak ha konfigurációcsere van, akkor von le egy aktivációt.
  • k3nGu
    Nah plz vki írja le h múködik ez az aktivációsos dolog, inkább az akinek steam-en van meg, de nem baj ha nem.Szóval letöltöm a fizetés után és ha vmikor leakarom törölni és ha jól letörlöm akkor nem számítja bele h még hányszor tudom újrarakni nemde?!
  • Ev1L
    Nah ha ezeket mind figyelembe veszi az ember, már nem is csodálkozik, hogy miért van ekkora balhé a 2K környékén... :)
  • danielboy1000
    valaki le tudná nekem leírni privibe vagy simán hogy hogy érjem el azt hogy a végén ne vágja ki a securomot és felpathcelje magát? mert nekem a mini és maxi imagenél beugrik 1mp re egy dosos paranccsor és semmi!
  • markastor
    ÉS akkor még nem volt szó az ADSL-esekről, hisz egyes szolgáltatóknál szinte naponta cserélődik az IP.
  • markastor
    De ha uninstallálod a játékot rendesen, akkor az nem számít, nem?
    Hisz változhat a konfigja az embernek, sőt a netszolgáltatója is.
    Max. szemet szúrhat h. túl gyakran változik a géepd meg az ISP-d. :)
  • k3nGu
    na szóval 1szerübben:D: ha steamről letörlöm a bio-t és akkor nem fogja számolni h még 4xer tudom felrakni más gépre...nem kell újramegvennem csak újratelepítenem!?
  • kovecses
    Kimegy a netre!

pa01.sonyvfactory.com
    193.178.208.173
    193.178.208.176
  • Ev1L
    Két külön dolog a Steam meg a Bioshock védelme, szóval attól, hogy a Bioshock Steam-en elérhető, csak arra a játékra vonatkozik ez az aktivációs dolog, a többi Steam-es játék vígan fut mindenhol.
  • markastor
    Hogy veszi észre a SecuROM ha még a netre sem megy ki?
    Az aktivációs cucc meg ha normálisan uninstalláltad az előző gépről, akkor fogja engedni egy másikra felrakni.
  • Shep
    Nem lényeg, mi úgyse fogunk vele játszani, csak mire EVM-es lesz, addigra, meg a kutya nem fog rá emlékezni :)
  • Ev1L
    LoooL, végülis egy megoldás... xD
  • Shep
    Venni kell két full egyforma gépet :)
  • veterán
    ja jól van köszi bocsi hogy csak így leírtam.
  • k3nGu
    én ugye css-zek, szóval ha letörlöm a steamem-et és újrafelrakom, akkor bekell lépnem az accomba és felrakni, de megvenni már nem ugye??!
  • markastor
    (spoiler)
    maga a "szpojler"
    (/spoiler)

A "("-ek helyett pedig "["-eket kell írni.
  • veterán
    ezt hogyan kell csinálni?
  • gduck
    Természetesen ez nem fog működni, mert a SecuROM észre fogja venni a hardver változását!

Mi lenne ha a warezt mellőznétek már a topikból?
  • grayfox
    hát spoiler az ha lelősz a történetből egy két poént.
    érdemes hasznánlni a kis szövegdobozt, vagy ha nemtod, hogy hogy kell akkor ezt:

SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER

-Luke, én vagyok az apád
    -Nebassz..

SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER
  • kill3r21
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    nah nembirtam ki megnéztem az endingeket....2 van csak...és én megmentettem a csajokat...kétszer nem és a negativ endinget kaptam...van egy pozitiv azt helo
  • Ev1L
    Pontosan...
  • k3nGu
    ha megveszem steam-en, akkor is életbe lép ez az 5ször tudom másgépre felrakni cucc?
  • markastor
    Mondjuk össze lehet fogni vagy 10-en, venni egy eredetit és mindenki megcsinálhatná ezt a procedúrát.
    Persze nem árt ha jó barátok/haverok/ismerősök az illetők, mert a bizalom az igencsak szükséges.
  • veterán
    Bocsi nem nagyon értek ehhez mia sz@r az a spoiler
  • k3nGu
    és ha megölöd a kiskurvákat akkor meg más lesz a vége blablabla...engem csak annyi érdekel még h mé másznak be a kiscsajok a lyukakba?
  • grayfox
    hehe köszi a figyelmeztetést, véletlenül se olvastam el legalább!
  • markastor
    "Köszi". Azért spoiler vagy valami. Ehh...
  • markastor
    Igen, ez az Ubisoft-os -> ugyanúgy nem megy.

Egyébként kitaláltam egy megoldást, de csak akkor megy ha tudsz szerezni kölcsönbe ismerősödtől egy eredeti serial number-t. :D

- Feltelepíted az eredeti szériaszámmal.
    - Klónozod a partíciót.
    - Uninstallálod a játékot (így a tulajdonos visszakapja a telepíthetőséget).
    - "Visszaghostolod" a partíciót
    - Tűzfallal letiltod a játék mindenfajta kommunikációs próbálkozását
    - S akkor (mivel a 2K Games szerint a játékhoz nem, csak a telepítéshez kell internet), a játék gond nélkül el fog indulni.