13397
-
danielboy1000 #7544 thx:) MÁR unalombol elkezdtem rap szöveget tanulni ha kiváncsiak vagytok:Twista-From the Tip of my tongue :) -
nono55 #7543 ez komoly????vagy ez is csak szívatás??? -
markastor #7542 És akkor ezt fogják nemsokára kitolni 5-re. :) -
markastor #7541 Te is próbáltad, és megy?
Milyen krekkel? (Ez a kulcsa az egésznek szerintem) -
Uff! Hát akkor körbenézek, lehet találok 4 embert! :) -
markastor #7539 Akik megbíznak egymásban, és le is tiltják tűzfallal a kommunikációt, mert jobb esetben csak nem engedi felrakni a következőnek, rosszabb esetben meg -gondolom- bannolja a serialt. -
joenumberone #7538 Na ez kamu mert elindulni nem indul el de patcheli magát -
joenumberone #7537 orrás Maki. idézet:mcdermott.
Magam hegesztettem az ötletet:
Leszedtem egy miniimage-t, meg egy cracket, amire azt mondták jó. ...és tényleg!
Teendők:
fogod a telepítőlemezt, vagy a lemezképet, és a tartalmát egy mappába másolod.
Tehát merevlemezről telepíted. telepítés közben a mini image legyen mountolva a legújabb daemon-toolsba (http://www.daemon-tools.cc/dtcc/download.php?mode=ViewCategory&catid=5).
ha kész a telepítés, frissít, és kér, h aktiváld.
nem aktiválod...
bemásolod a krekkeket, akkor is fog kérni kódot, de akármit beírhatsz. és megy -
Itt olvasom, hogy 2 különböző konfiguráción, és 3-szor ugyanazon a gépen lehetett régebben feltelepíteni. http://www.golem.de/0708/54340.html Németül van, ha valaki érti... -
Hát igen, az nem olyan sok. De hol talál az ember 5 elszánt játékost? :) -
markastor #7534 Gépcserénél levon egyet?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Na, akkor 5 embernek kell összefogni, lehetőleg gépfejlesztés után.
2ezer forint/fő nem olyan sok. :)
-
markastor #7533 Igen, akkor újra 5 lesz.
Csak akkor csökken eggyel a lehetőségeid száma, ha elb@szódik a windows és nem tudod uninstallálni. -
Hát saját gépeden feltelepítheted elméletileg akárhányszor, csak ha konfigurációcsere van, akkor von le egy aktivációt. -
Nah plz vki írja le h múködik ez az aktivációsos dolog, inkább az akinek steam-en van meg, de nem baj ha nem.Szóval letöltöm a fizetés után és ha vmikor leakarom törölni és ha jól letörlöm akkor nem számítja bele h még hányszor tudom újrarakni nemde?! -
Nah ha ezeket mind figyelembe veszi az ember, már nem is csodálkozik, hogy miért van ekkora balhé a 2K környékén... :) -
danielboy1000 #7529 valaki le tudná nekem leírni privibe vagy simán hogy hogy érjem el azt hogy a végén ne vágja ki a securomot és felpathcelje magát? mert nekem a mini és maxi imagenél beugrik 1mp re egy dosos paranccsor és semmi! -
markastor #7528 ÉS akkor még nem volt szó az ADSL-esekről, hisz egyes szolgáltatóknál szinte naponta cserélődik az IP. -
markastor #7527 De ha uninstallálod a játékot rendesen, akkor az nem számít, nem?
Hisz változhat a konfigja az embernek, sőt a netszolgáltatója is.
Max. szemet szúrhat h. túl gyakran változik a géepd meg az ISP-d. :) -
na szóval 1szerübben:D: ha steamről letörlöm a bio-t és akkor nem fogja számolni h még 4xer tudom felrakni más gépre...nem kell újramegvennem csak újratelepítenem!? -
Kimegy a netre!
pa01.sonyvfactory.com
193.178.208.173
193.178.208.176 -
Két külön dolog a Steam meg a Bioshock védelme, szóval attól, hogy a Bioshock Steam-en elérhető, csak arra a játékra vonatkozik ez az aktivációs dolog, a többi Steam-es játék vígan fut mindenhol. -
markastor #7523 Hogy veszi észre a SecuROM ha még a netre sem megy ki?
Az aktivációs cucc meg ha normálisan uninstalláltad az előző gépről, akkor fogja engedni egy másikra felrakni. -
Nem lényeg, mi úgyse fogunk vele játszani, csak mire EVM-es lesz, addigra, meg a kutya nem fog rá emlékezni :) -
LoooL, végülis egy megoldás... xD -
Venni kell két full egyforma gépet :) -
veterán #7519 ja jól van köszi bocsi hogy csak így leírtam. -
én ugye css-zek, szóval ha letörlöm a steamem-et és újrafelrakom, akkor bekell lépnem az accomba és felrakni, de megvenni már nem ugye??! -
markastor #7517 (spoiler)
maga a "szpojler"
(/spoiler)
A "("-ek helyett pedig "["-eket kell írni. -
veterán #7516 ezt hogyan kell csinálni?
-
Természetesen ez nem fog működni, mert a SecuROM észre fogja venni a hardver változását!
Mi lenne ha a warezt mellőznétek már a topikból? -
hát spoiler az ha lelősz a történetből egy két poént.
érdemes hasznánlni a kis szövegdobozt, vagy ha nemtod, hogy hogy kell akkor ezt:
SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER
-Luke, én vagyok az apád
-Nebassz..
SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!nah nembirtam ki megnéztem az endingeket....2 van csak...és én megmentettem a csajokat...kétszer nem és a negativ endinget kaptam...van egy pozitiv azt helo -
Pontosan... -
ha megveszem steam-en, akkor is életbe lép ez az 5ször tudom másgépre felrakni cucc? -
markastor #7510 Mondjuk össze lehet fogni vagy 10-en, venni egy eredetit és mindenki megcsinálhatná ezt a procedúrát.
Persze nem árt ha jó barátok/haverok/ismerősök az illetők, mert a bizalom az igencsak szükséges. -
veterán #7509 Bocsi nem nagyon értek ehhez mia sz@r az a spoiler
-
és ha megölöd a kiskurvákat akkor meg más lesz a vége blablabla...engem csak annyi érdekel még h mé másznak be a kiscsajok a lyukakba? -
hehe köszi a figyelmeztetést, véletlenül se olvastam el legalább! -
markastor #7506 "Köszi". Azért spoiler vagy valami. Ehh... -
markastor #7505 Igen, ez az Ubisoft-os -> ugyanúgy nem megy.
Egyébként kitaláltam egy megoldást, de csak akkor megy ha tudsz szerezni kölcsönbe ismerősödtől egy eredeti serial number-t. :D
- Feltelepíted az eredeti szériaszámmal.
- Klónozod a partíciót.
- Uninstallálod a játékot (így a tulajdonos visszakapja a telepíthetőséget).
- "Visszaghostolod" a partíciót
- Tűzfallal letiltod a játék mindenfajta kommunikációs próbálkozását
- S akkor (mivel a 2K Games szerint a játékhoz nem, csak a telepítéshez kell internet), a játék gond nélkül el fog indulni.