BioShock

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bioshock No-DVD/Fixed Image #1 25-08-2007
Bender
File Archive <2 KB>
DAEMON Tools
Image Tools
Play Instructions:

* Install the game - Full Installation.
* Mount the BIOSHOCK.MDS Mini-Image in DAEMON Tools v4.10.
* Play the Game!
gduck
Ez a xarság az ISOHunton van és 1.8day öreg! Szal a hiszti is megy pár napja, ez meg két napja kint van... Szted akkor biztos jó?

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

Nekem ez gyanús:

"Date: 2007-08-17"

ASUS P5B Deluxe; C2D 6400 @ 3,2 GHz; 3G GEIL Ultra Kit RAM (800 MHz); Sapphire x1950xt

Mor3llo
épp ez az, szpemmeljek akkor ide ? 😄
"Akkor ez most mûködik? Vki mondjon valamit ? leszedte már valaki?" <#idiota><#idiota>

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

bertino
jaja, lökjed csak 😄

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Ja a linket.😄

ASUS Rampage Extreme-Fusion Block System|Intel Core 2 Extreme [email protected]+XSPC Edge Acrylic CPU Water Block|Sapphire ATI HD4870X2 2GB GDDR5+EK Water Block|G.Skill TT DDR3 1600@1800Mhz 2X2GB|

jeeeeeeeeeeeeeee.
de ezt talán a warez topikban kéne...:/
töltöm is😊

bertino
és letöltötted már ? 😄

Mond a linket!!!!!!!!!!!

P5KC Core2Duo E8400 4Gb Geil ultra ddr2 800Mhz GIGABYTE HD6850 OC 1Gb Sound Blaster Audigy Chieftec 550W Hanns-G 19\"

dante3
meg trójai<#buck>

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

kill3r21
dante jer hozzám 😄
bertino
ez már elég eredetinek tûnik

kill3r21
na éshát mivan benne..paul dll és biosohck exe...😄😄😄
dante3
<#worship>

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

Mor3llo
háde pazzek amúgy meg csütörtökön kajak sikerült betöltikéznem, tegnap szedtem le a demót,azt mondom inkább ma pihenek, azt várom ezt a gémt😄
hna on: akkor most razor drágának siekrült vmi alkotnia ?

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

kill3r21

ÜÜßßßÜ
ÜÜßß ÜÜÛ ßßßÜÜÜÜ
Û ÜÜÛÛÛÛÛÜÛÛÛÜÜÜÜ ßÛÜÜÜÜÜ ÜÛßßßÛ ÜÜÜ
ßÜÜ ßÛÛÛß ßßÛÛÛÛÛÛÜ ßßßßßßßßÛÜÛßßßßßßßßßßßÛÛß Üß ÛÜÜÛß Ü ßßßßÜÜ
Û ÛÛÛ ÜÛÛÛÛÛß ßßßÛÛÛÛ ßÛ ÜÛÛÛÛÛÛÛÛÛÜ ÜÛÛÛÜ ß ÜÜÛÛÜßÛÛÜÜ ßÜ
Û ÛÛÛ ÜÛÛßßßß Üß ÜÛÛßÛÛÛ ßÛß ÜÛÛß ÜÛß ßÛÛÛÜ ÛÛÛ ßÛÛÛÜ Û
Û ÛÛÛÜÛÛÜ ÜÜÛÛß ÛÛÛ Ü ÛÛÛ ßÜÜ ÜÛÛß ÜÛÛÜ ßÜ ßÛÛÛÜÛÛÛ ÜÛÛßß Üß
Û ÛÛÛßÛÛÛÛÜ ÛÛ ÛÛÛß ÛÛÛ ß ÜÛÛß ÜÛÛÛÛÜ ß ÜÛß ÛÛÛßÛÛÜ Üß
Û ÛÛÛ ßÛÛÛÛÜ ÜÛÛÛ ÜÜÛßßÛÛÛÜÛÛÛÜÜÜÜÛÛÛ ßÛÛÛÜÛß ÛÛÛ ßÛÛÜ ßÜÜ
Üß ÜÛÛÛÜ Ü ßÛÛÛÛÜßÛÛßßß Ü ßßßßÛÛÛßßßßßßß Ü ßÛß ÜÛ ßßßßß Ü ßÛÛÜ ßßÜÜÜÜ
ÛÜ ßßßßßßß ÛÜ ßÛÛÛÛÛÜÜ ßßßßßÛÛÜ ßßÜ ÛÛßßßÛÛ ß ÜÛÛÛßßßßßßßßßÜ ßßÛÛÜÜ Ü ßÜ
ßßßÛßßßßßßßßßßßÛÜÜßßÛÛÛÛÛÛÛÜÜÜ ÜÜß ÜÜÛ Ûßßßßß ßßÜÜÜ ßßß Üß
ßßÛÜÜÜ ßßßßÛÛÛÛÛßß ÜÛß ßßßßß
ßßßßßßÜÜÜÜÜÜÜßß 1 9 1 1 <JED>

ÚÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ¿
³ Razor 1911 proudly presents: ³
³ Bioshock PATCH INTERNAL ³
³ (C) 2K Games ³
ÃÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÂÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ´
³ Date: 2007-08-17 ³ Game Type : First-Person Shooter ³
³ Size: DVD 9 ³ Protection: Activation ³
ÀÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÁÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÙ

Game Notes
~~~~~~~~~~
BioShock is a first-person shooter set in the fantastically unsettling city of Rapture, a metropolis built under the sea by the megalomaniacal Andrew Ryan. Throughout your lengthy stay, you'll find options for combat as intricate and enjoyable as the story and characters are to interpretation, something that only a handful of games can ever claim to offer.

BioShock is a revolution in the shooter genre that will forever change the expectations for the FPS. Going beyond run and gun corridors, monster-closet AIs and static worlds, BioShock creates a living, unique and unpredictable FPS experience. BioShock is the Shooter 2.0. After your plane crashes into icy uncharted waters, you discover a rusted bathysphere and descend into Rapture, a city hidden beneath the sea. Constructed as an idealistic society for a hand picked group of scientists, artists and industrialists, the idealism is no more. Now the city is littered with corpses, while wildly powerful guardians roam the corridors, mutated little girls scavenge the dead, and genetically modified citizens ambush you at every turn. Players must ultimately make meaningful choices and mature decisions, culminating in the grand question: do you exploit the innocent survivors of Rapture? Or save them?

Install Notes
~~~~~~~~~~~~~
1. Extract the RARs
2. Install Game
3. Copy installed folder to differnt directory when the activation screen appears and let it undo the installation
4. Copy over the cracked files to the copied dir.
5. Start game and Play!

Razor 1911 Greetings
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
To the honorable competition.

/\
Razor 1911 /__\ Since 1985
/\ /\
/__\/__\

SUPPORT THE COMPANIES THAT PRODUCE QUALITY SOFTWARE!
IF YOU ENJOYED THIS PRODUCT, BUY IT! SOFTWARE AUTHORS DESERVE SUPPORT!!
Honnan lehet ezt leszedni?

ASUS Rampage Extreme-Fusion Block System|Intel Core 2 Extreme [email protected]+XSPC Edge Acrylic CPU Water Block|Sapphire ATI HD4870X2 2GB GDDR5+EK Water Block|G.Skill TT DDR3 1600@1800Mhz 2X2GB|

wesker24
Jó étvágyat !! <#vigyor>

dante3
bianka

wesker24
Milyen szölöt ha szabad kérdeznem ?? <#vigyor>

Csak nem Irsai szölõ ?? <#vigyor> Mert az már nálunk annyira megérett hogy már lehetne szüretelni !!
kill3r21
a gáz csak az hogy nekem nincs mivel kiprobálnom 😄
bertino
na, de jo...

kill3r21
Bioshock.PATCH.INTRNAL-Razor1911
Scottt
PFff kocka-e vagy?!?!

MEntél volna inkább bulizni😄

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

dante3
<#buck>Én meg vagy egy kiló szõlõt!

wesker24
ha ez igaz akkor már érdemes érte virasztani !! <#vigyor>

Be is készitem magamnak az üditömet !! <#vigyor>
kill3r21
engem meg csunyán megvert a joisten 😄
nemtok boxon tolni...lemerült az elem a kontrollerbe XD
kb most tartok ott,ahol az elõbb abbahagytam, még keveset játszottam,lassan jött(sajonos)😄

dante3
honnan az info?

Mor3llo
akkor még virrasztok itt 1 picit...ezé nem mentem ma sehova bulizni, nehogymá kitojjon itt velem 😄

Razor1911 természetesen
azor 1911 have cracked the game and are testing it on a few machines before they release it-----------------------remélem igaz
Akkor most wan ez,vagy nincs war-ez?<#wow1>

kill3r21
BioShock-XBOX360-USA-DAGGER
Tessék itt egy müködö verzió....😄
zeli
olvasd visszafelé minden második betût, és megtudod a warez verzó titkát :c

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

De az F.A.Q.-ban is benne van,hú,látszik,h régen jártam itt(utoljára tegnap)mennyi minden történt azóta.
off:hogy haladsz a Von Braun fedélzetén?😊

Bioshock (c) 2K Games *DVD9* (forrás: nforce)

ez mi a brond???

az kicsit régóta ott van,még azokból az idõkbõl,amikor még azt hittük,hogy van:/

ne fürgyé le biosokk bácsi,inkább készits nekem egy mûködõ verzsönt és küld el hozzám a Mikulás Bácsi által.
köszyke

szted viccbõl van kiírva fentre?

most komolyan kérdem...

Soldiers
még egy müködõ verzió sincs

Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN

kill3r21
igen megy fél világ ezzel játszik...😊 <#banplz>
Dante73
Azért enyhén szólva is pofátlanság, hogy kell net az aktiváláshoz, így már nem 10, hanem 15 a játék ára annak, akinek nem fontos a net, egyébként...

Dante.

http://www.freetvmaci.info/

David2
nem úgy tûnik😊

Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!

Mûxik szerintetek ez a verzió?:
Bioshock DVD9-ONEHiTWONDER

Rage47
azt õk tudják...
örüljünk ha 1általán megoldják vhogy😄
Sztetek meg fogják tudni oldani,h ne kelljen net hozzá?Nem azért,nekem van,csak vhogy nem lehetne azt feltölteni vhova,amit letölt telepítés után?
Arra akarok kijukadni,hogy a Reloaded-es verzió is ugyanígy fog mûködni,ha lesz?

kovecses
Oké elnézést!

Töltsd le, teszteld és ha tetszik vedd meg és támogasd ezzel a készítőket!

lwb
fenét. nekem speciel két gépem van a két lakásomban. az egyikben van net, a másikban ritkán vagyok, ezért nincs.
egy játék miatt nem húzok be még alap netet sem. annyit nem ér.

majd feltörik, ahogy eddig is mindent.