BioShock

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

dante3
Hát ott is volt szívás, de talán már ismerik a dolgot, és könnyebben boldogulnak vele!<#fejvakaras>

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

rage
Pontosan.

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

Én meg most töltöm a Dark Messiah-t eddig nem tudtam vele még játszani amíg nincs krekk kihúzom azzal😄
kovecses
Aludj, majd holnap!

"d4op wrote:
We're tring to unpack the fucking Bioshock exe.
We've found a way to dump the whole exe but we are to lazy to fix the game exe and we ran in some troubles with the exe by dumping."

Töltsd le, teszteld és ha tetszik vedd meg és támogasd ezzel a készítőket!

Na ezt láttam! de õ is csak kérdezi hogy esetleg tudnának e vele valamit kezdeni:S
kovecses
Na jó éjt mindenkinek én megyek aludni, remélem holnap crack-es reggelre ébredünk!

dante3
Talán ez volt a Splinter cell chaos theory-ban is?

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

rage
Ezt az UBISOFT-os paul.dll-t már próbáltam délután, google-ön megtaláltam, sõt, volt egy harmadik is, de sajnos, az UBI-féle ugyanúgy aktivációt kér, míg a másiktól hibával elszállt a bioshock.exe

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

kovecses
"Take a look at this File:
http://www.sendspace.com/file/g7ja3m
(Scan it first, if you like)

It contains a cracked bioshock.exe (i think) and a paul.dll from another game from Ubisoft(I think lol) that used the same mechanic!

Maybe you can do something with it!"

Na errõl beszéltem!

dante3
<#banplz>

bertino
meg hát

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

serito
Még csak most sikerült a demo-t leszednem és meg kell mondjam még dx9-ben is ûber csodaszép grafikája van és a hangok is nagyon el lettek találva. Ha meg nem is veszem de ha valamelyik csapat sikerrel jár .....hát letöltöm. <#vigyor>

Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64

dante3
Megéheztem, ez a szõlõ nem az igazi,nézek valami flamót!

Jah, ezen röhögtem én is, hogy került oda Ubisoft.😄D

ASUS Rampage Extreme-Fusion Block System|Intel Core 2 Extreme [email protected]+XSPC Edge Acrylic CPU Water Block|Sapphire ATI HD4870X2 2GB GDDR5+EK Water Block|G.Skill TT DDR3 1600@1800Mhz 2X2GB|

kovecses
keresem a fórumban...

Shep
Ma holnap, vagy holnap holnap? Na jóccakát.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

SpiritFire
<#nyes>

Voltam nyitás után!

kill3r21
hát nem müxik sajna de legaább felébredtek az emberek 😄
no mind1,én fáradt vagyok ehhez... fürdök,és jó éjszakát(esetleg még benézek ide😄)

gduck
Persze!

Az egyik a DVD-nek az aktivációja, a másik meg a "letöltött" verzióé!

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

lazy na
mi az hogy azy azt az egyet nem értem pedig az a kulcs szó lusta vagy mi?
Hehe. Érdekes, ha a razoros fake-el próbálom elindítani másképp néz ki az aktiváció mint ami ftp-ken van fent 😄

PS4 ID: Vordengo

dante3
Akkor ne sz@rozzanak ennyit!

chalezlopez
Na jó8, holnap talán...

Vamos Argentina!

kovecses
d4op wrote:
We're tring to unpack the fucking Bioshock exe.
We've found a way to dump the whole exe but we are to lazy to fix the game exe and we ran in some troubles with the exe by dumping.

Én is láttam de melyik játék?:S
nem hinném:/

kovecses
Igen, külföldi fórumokon olvastam hogy egy régi ubisoftos játékban megtalálták a paul.dll-es védelmet és azt akkoriban megtörték.
Na ezt az akkori törést feltették Bioshockra!

Mor3llo
Azért ebbe ne fogadj<#idiota><#idiota><#idiota><#idiota>

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Jah rohadjanak meg kezdtem örülni!
Shep
Hamarabb jutnunk ki EB-re vagy VB-re mint, hogy lesz mûködõ warez verzió 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Egyesek marhára unatkozhatnak, hogy ilyen fake cuccokkal nyomják tele a netet.

Én megmondtam hogy lesz valami csak az nem biztos hogy jó is😄
Shep
Tehát akkor továbbra sem jutottunk egy byteal sem közelebb az elinduláshoz.

Mor3llo
UBISOFT ? 😄😄😄

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

hm, ez az ubi megint elrontott valamit!😄

PLackó
bioshock.exe utolsó módosítása 22.-én volt..
Ez biztos hogy fake.

kill3r21
ubisoft? 😄
DrGreen
Nálam nem indul razorossal sem.

Felraktam és EZ fogadott.<#vigyor>

ASUS Rampage Extreme-Fusion Block System|Intel Core 2 Extreme [email protected]+XSPC Edge Acrylic CPU Water Block|Sapphire ATI HD4870X2 2GB GDDR5+EK Water Block|G.Skill TT DDR3 1600@1800Mhz 2X2GB|

gduck
pedig ott van...

Shep
Na ezzel a razoros patchhel elindul?

Mor3llo
felpakolom, és megnézem 1 müxik e

Frank99
Razor elkészült a töréssel, tesztelik.
nyugi!

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

kill3r21
én kerestem lés ijet nemtaláltam..
gduck
Jah, van már mini, maxi már csak a midi hiányzik 😊

kill3r21
gduck
OFF: Yeah - 1. játszma 6:4

Akkor kamu...