BioShock

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

látom,hogy még mindig ide szpemeltek,és hogy még mindig nincs kint normális warez verzsö9n... mindkettõ szomorú:/

Baromság...

steam, origin: ACE_hun

robotnyk
azt hiszem ezen már túl vagyunk...
dante3
deja vu érzésem van!

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

kovecses
[ UNNUKE ] - [ Bioshock.DVD9-ONEHiTWONDER ] - [ fixing.reason ]

Töltsd le, teszteld és ha tetszik vedd meg és támogasd ezzel a készítőket!

robotnyk
nem bakija, nem az elsõ játék, amit interneten kell aktiválni.
de kell az eredetihez net ez is a 2K egyik bakija lol

MSI P6N 650I SLI Core2 Q6600 4gb Kingmax 800Mhz es ram és egy 8800GTX 768 Mb

Rage47
nem is vesztettél sokat😊
GregSB
Csak az elsõ indításhoz kell. Utánna lehet vele offline is játszani. Akinek meg van pénze arra hogy olyan gépet vegyen amin megy a játék, de nem tud legalább egy DSL-t beszerezni amíg aktiválja a játékot az meg is érdemli hogy ne játszon vele.

zeli
BioShock
(589 új üzenet) <#hehe>

jájj, most nézem a bannert :c (sry az offér)

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

Vagy le se szarják! De ha mégse és dolgoznak rajt akkor üzenem nekik hogy bénák hátha jobban belehúznak😄
jo éjt midnenki, reggel to be continued...😄

vmi olyat kellene kitalálni ami az aktivizálást megkerüli és egyböl inditja a játékot... de ez sztem a crackereknek is gondot jelenthet😛

warass
Igen + a második indításhoz, utána a harmadikhoz, a negyedikhez,
majd az ötödikhez, aztán...oszt annyi<#nyes>

lwb
eredetivel nem is. csak egy jó, netet megkerülõ törésben bízhatunk.

lehet h vissza kellene olvasnod?<#falbav><#banplz>

Mor3llo
Senkinek

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

senkinekse megy a warezos verzio vagy csak nekem nem?

MSI P6N 650I SLI Core2 Q6600 4gb Kingmax 800Mhz es ram és egy 8800GTX 768 Mb

hát ez bebaszXD akkor akinek nincs nete beszopta soha nem fog játszani ezzel?😄 de szaaar😛

warass
pedig már 3 éve így jártam a HL2-vel...

GregSB
Pedig kell. Az elsõ indításhoz kell net, különben nem indul.

kill3r21
hát akkor járj utána mert igyvan 😄
ezt azért kétlem, mert mondjuk ha nincs neted, és amugy is az only-sp bioshockkal játszanál, akkor elmés a boltba megveszed felteszed és jol érzed magad... olyat sem hallottam még h egy singli játékhoz net kell ha megveszed eredetin😄

kill3r21
nemhiszem ez a végszükség....amugy minden dobozoshoz kell a net...állitolag...😄
nem adod el ugyis ritkán használodXD?

de ez még ugye akkor nem a dobozos változat nem? mert ahhoz sztem csak nem kell majd net...

De lesz ha beledögölök is!!!! Valaki hoz virágot majd ugye a síromra?
dante3
Szívás az egész, ma már nem lesz mûködõ bioshock pc-re! sztem

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

warass
poénnak szántam a lehúzást, mind1

kill3r21
nah jo én mára feladtam....megyek vissza a dobozomhoz...ott legalább berakom azt játszok....😊
kill3r21
attol hogy lehuzod a meghajtokat még nem lesz müködö serialod...a paul.dlles téma meg nemjo mert startra nincs semmi
kill3r21
a kiszedésre ma már volt ide irva hogykell de nemold meg semmit....olvass vissza ha érdekel hogyan kell
warass
Bár nem starfos, de próbáltátok lehúzni az optikai +hajtókat?<#hehe>
Na de komolyan, a gamecopyn is fent van a két image, azt írják 4.10-es
daemonnal megy...ott azért nem szokott lenni mindenféle xir-xar...

Ez még nem jutott eszembe,de majdsztem holnap,ráment a napom erre a cumi játékra,olyan nincs h vmit ne lehessen kiszedni

Frank99
nem próbáltad csökkentett módban?

csak egy ötlet...

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Frank99
ezt mondtam lejjebb én is...

Engem a regeditben, zavar az a securom os bejegyzés a legjobban,még kiszedni sem lehet!!Talán van vmi progi amivel lehet,regcleaner nem megy

kill3r21
jaja valami nevesebb törést kell várni
SD456
Hy all!

Szerintem nem érdemes idegeskedni egy játékért... úgy is vagy holnap vagy holnap után lesz egy mûködõ törés és akkor majd játszhatunk. Én pl.: így voltam az SW: BattleFront-al letöltöttem nem indult... rá egy-két napra ott a törés és ment. Szerintem várjunk. De ez csak az én véleményem.

Bye all!

PS3 ID: SDani456

kill3r21
mit honnan szettem? 😄
GregSB
Ez jó 😄

Is man not entitled to the game he buys?
NO, says the man at SecuRom. It belongs to 2K.
NO, says the man at 2K. It belongs to us.
NO, says the man at Microsoft. It belongs to our license purchasers.

I rejected those answers.

Instead, I chose something different. I chose the impossible. I chose...piracy! Where the gamer would not be censored, where the PC owner would not be bound by petty encryption, where the buyer would not be constrained by corporate greed. And with the downloading of your torrents, piracy could become your salvation.

Hajjaj, már 2 órája, de azóta se sikerült életet lehelni. Starforce-n átmegy, de az aktiválás része gebasz.

ASUS P5B Deluxe; C2D 6400 @ 3,2 GHz; 3G GEIL Ultra Kit RAM (800 MHz); Sapphire x1950xt

Frank99
nem gondoljátok komolyan, hogy sima dll-t cserélgetve el fog indulni a játék? A neten minden elérhetõ, egy komolyabb védelem erre is "gondol"
Én sem vettem meg eddig sok mindent, ha valami nem ment, vártam, amíg a jó törés kijött.
na, azt felteszik a gamecopyworld-re.
lehet 1-2 hét.

Amúgy nem tudom mit csodáskodtok, volt olyan securomos játék, amire a rendes törés úgy fél év múlva jött meg, addig meg a lehuzogatós stb. játék ment, az sem mindenkinek.

Üdv,mikor kiirta hogy rossz lemez,akkor be mountoltam a mxi image t,utána kérte az eredeti dvd-t,és most patchel,kérdésem,eljutot e vki idáig??

kill3r21 te melyik forumról szedted?
bertino
nekem nincs meg egy release se :|
ezért ülök, igen...

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

rage
Pontosan ezt próbáltam ki, ez se jó
😊
Amikor megpróbálod ismét indítani immár az eredeti dll-lel, akkor
újra kéri az aktivációt.

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

Frank99
sztem ez logikus.

más a védelem, más az indítás stb.....

kill3r21
énis rajtalennék de nem szedtem le szal csak agyban tudom mozgatni a képeket...😄
Amugy a mini image-vel felrakja!