13397
  • wesker24
    Ha ez igy megy tovább az tuti !!
  • Shep
    Hamarabb fogunk Crysiselni, mint a biózni.
  • peti71
  • kill3r21
    tom csak valaki itt linket ért azért tettem be
  • grayfox
    a jövőben nem kell majd aktiválni a játékot, csak a megjelenés időszakát követő időszakban, (arról nincs szó, hogy ez 2 hét, vagy 2 hónap. Így az "erős" védelem csak erre az időszakra korlátozódik, megnövelve ezzal a megjelenést követő eladások bevételeit.
  • Ev1L
    Ez már volt párszor, a szokásos történet, felemelik a telepítések számát, majd idővel eltörlik az aktivációt.
  • markastor
    Ezt eddig is tudtuk. Eltávolítják az aktiválást.
    De jelen állás szerint csak majd "valamikor".
  • kill3r21
    valaki aki tud lefordithatná :)
  • kill3r21
    http://www.bit-tech.net/news/2007/08/26/bioshock_activation_will_be_removed/1
  • Ev1L
    Csak a baj az, hogy utánna, egy másik kommentbe írtad, hogy nem indul... Addig a szokásos sztori volt.
  • joenumberone
    Amit nem értetek hogy én ezt leteszteltem és befejezte a telepitést és patchelte magát de nem indult el ezt tudtem és oda is irtam.

AAkérdés az volt hogy fejezi be a telepitést erre volt az a válaszom csak sokan félreértettétek,legközelebb a saját szavaimmal irom le és nem lesz félreértés.
  • Ev1L
    OFF

Pár samsung monitor http://www.ebolt.hu/category188.html
  • Ev1L
    Hát én ilyenben nem tudok segíteni, az egész gépem volt 70ezer+15"monitor... :)
  • zeus89
    Valaki? #7570
  • DarkSector
    Ez eddig szép és jó!
    De azzal nem segítesz senkinek, ha csak Fake szövegeket linkelsz...
    A segítség az lett volna ha előtte leteszteled, és a véleményedet írod meg utána!
  • Ev1L
    De az nem segítség, hogy ugyanazt írja le, mint már ezer más ember is leírta... Hogyha folyamatosan követné az eseményeket, tudná, hogy egy "hivatalos" tört verzió segíthet csak, és ilyen próbálkozások csődbe fulladnak.
  • joenumberone
    segiteni akor másnak erre mindenki b*-gat úgy hogy nem olvassák el azt amit és akinek irtam
  • zeus89
    OFF

Valaki ajánlana nekem valami widescreen monitort, 20" legyen (samsung párti vagyok, de más ajánlatokat is szivesen fogadok), és az ára maximum 80 000 ft legyen, ja és FULL GAMER vagyok, tehát inkább játékokra és HD filmekhez kéne, én a SAMSUNG 205BW-re gondoltam, de pls segítsetek egy okos tippet adni.

ON
  • gregtom6

hogy miket nem irkálnak ki a modik
  • DarkSector
    Félrevezeted az embereket!
    Hát akkor ne várj mást...
    Már leírták sokan, hogy nem tippek kellenek, hanem fix indítási módok, amik már le lettek sajátkezűleg tesztelve!!!!!!!!!!
    És ez a baj, ha ilyen sok szemetet nem írnátok ide, akkor nem lenne 500 új hsz és akkor ti is valszeg visszaolvastatok volna, és akkor nem lenne nézeteltérés!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Ev1L
    Észrevettem! :) És teljesen igazad van, az a baj, hogy így se értik meg... :(
  • Ev1L
    Elég bőbeszédű kontra volt. :)
  • DarkSector
    Na ez a durva hangvétel!
  • bladesks
    Hát a #7537-be nem az áll h. nem megy, hanem h. MEGY. Az igaz h. utána írtad, amit meg később olvastam. Egyébként ez nyílván nem neked szólt, hanem annak, aki ezt írta máshol.
  • danielboy1000
    neked is ennyi eszed van...Ő CSAK NEKEM VÁLASZOLT ÉS NEM NEKTEK! az hogy miért akarom hogy felpatchelje egyenlőre legyen magánügy.téma lezárva
  • DarkSector
    Jah de már vagy 3-4 napja be lett linkelve ez a módszer...csak vissza kéne olvasnotok!!!!!!!!!!!!
  • Mor3llo
    :DD
  • Ev1L
    Nah, hát igen, kábé én is ezt gondoltam. :)
  • AntiHero
    3. ending van! Leírtam meik az a három.
  • Ev1L
    Bocsánat a durvább hangvételért, de már nem bírtam visszatartani... :)
  • Ev1L
    Már ezer olyan verzió van, ahol már csak egy nyamvadt serial-ra vár az ember, NEM ÚJDONSÁG...
  • Ev1L
    Mi a szarért kell már napok óta az ilyen mini image, maxi image, serial meg minden szarságokon ugrálni??? Vagy feltörik, vagy nem, addig mit szarakodik az ember ÚGYSE LESZ JÓ! Álljon már le az a pár ember! Én is ki bírom várni türelmesen, míg lesz valami normális törés, vagy keresek 4 embert, és összedobjuk rá a zsét... TÜRELEM
  • joenumberone
    nektek irtam nem az volt a kérdés hogy hogy indul el hanem az hogy fejezi be a telepitést zseni gyermekeim
  • danielboy1000
    nem értitek meg hogy én csak ezt akartam megtudni hogy kell elérni hogy felpatcholnja? nem kell fikázni ő is meg én is tudjuk hogy nem megy de legalább segített idáig eljutni!
  • gregtom6
    akkor sokat érsz vele,ha csak felmegy a gépre,de játszani nem tudsz vele.
  • Shep
    Annyi a baja, hogy ettől még nem tudunk játszani.
  • Ev1L
    Pontosan, 5 konfig, és 5ször telepíthető egy gépen.
  • joenumberone
    elolvatad amit irtam vagy csak b********* akarsz valakit oda van irva hogy NEM jó csak felmegy a gépre és leszedi a patchet
  • bladesks
    No persze, s mégis melyik fake crack-ről van szó (merthogy egyelőre csak az létezik) ? Az, hogy előtűnik a start gomb, attól még k* nem megy.
  • joenumberone
    elindulni nem indul el de felmegy agépre csak serial kell amúgy én a onehitwonder verzióval és a gamecopyworldrol a 3 image fájlal csináltam