13397
-
Ha ez igy megy tovább az tuti !! -
Hamarabb fogunk Crysiselni, mint a biózni. -
peti71 #7585
-
tom csak valaki itt linket ért azért tettem be
-
a jövőben nem kell majd aktiválni a játékot, csak a megjelenés időszakát követő időszakban, (arról nincs szó, hogy ez 2 hét, vagy 2 hónap. Így az "erős" védelem csak erre az időszakra korlátozódik, megnövelve ezzal a megjelenést követő eladások bevételeit. -
Ez már volt párszor, a szokásos történet, felemelik a telepítések számát, majd idővel eltörlik az aktivációt. -
markastor #7581 Ezt eddig is tudtuk. Eltávolítják az aktiválást.
De jelen állás szerint csak majd "valamikor". -
valaki aki tud lefordithatná :)
-
http://www.bit-tech.net/news/2007/08/26/bioshock_activation_will_be_removed/1 -
Csak a baj az, hogy utánna, egy másik kommentbe írtad, hogy nem indul... Addig a szokásos sztori volt. -
joenumberone #7577 Amit nem értetek hogy én ezt leteszteltem és befejezte a telepitést és patchelte magát de nem indult el ezt tudtem és oda is irtam.
AAkérdés az volt hogy fejezi be a telepitést erre volt az a válaszom csak sokan félreértettétek,legközelebb a saját szavaimmal irom le és nem lesz félreértés. -
OFF
Pár samsung monitor http://www.ebolt.hu/category188.html -
Hát én ilyenben nem tudok segíteni, az egész gépem volt 70ezer+15"monitor... :) -
Valaki? #7570 -
Ez eddig szép és jó!
De azzal nem segítesz senkinek, ha csak Fake szövegeket linkelsz...
A segítség az lett volna ha előtte leteszteled, és a véleményedet írod meg utána! -
De az nem segítség, hogy ugyanazt írja le, mint már ezer más ember is leírta... Hogyha folyamatosan követné az eseményeket, tudná, hogy egy "hivatalos" tört verzió segíthet csak, és ilyen próbálkozások csődbe fulladnak. -
joenumberone #7571 segiteni akor másnak erre mindenki b*-gat úgy hogy nem olvassák el azt amit és akinek irtam -
OFF
Valaki ajánlana nekem valami widescreen monitort, 20" legyen (samsung párti vagyok, de más ajánlatokat is szivesen fogadok), és az ára maximum 80 000 ft legyen, ja és FULL GAMER vagyok, tehát inkább játékokra és HD filmekhez kéne, én a SAMSUNG 205BW-re gondoltam, de pls segítsetek egy okos tippet adni.
ON -
gregtom6 #7569
hogy miket nem irkálnak ki a modik
-
Félrevezeted az embereket!
Hát akkor ne várj mást...
Már leírták sokan, hogy nem tippek kellenek, hanem fix indítási módok, amik már le lettek sajátkezűleg tesztelve!!!!!!!!!!
És ez a baj, ha ilyen sok szemetet nem írnátok ide, akkor nem lenne 500 új hsz és akkor ti is valszeg visszaolvastatok volna, és akkor nem lenne nézeteltérés!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
Észrevettem! :) És teljesen igazad van, az a baj, hogy így se értik meg... :( -
Elég bőbeszédű kontra volt. :) -
Na ez a durva hangvétel! -
bladesks #7563 Hát a #7537-be nem az áll h. nem megy, hanem h. MEGY. Az igaz h. utána írtad, amit meg később olvastam. Egyébként ez nyílván nem neked szólt, hanem annak, aki ezt írta máshol. -
danielboy1000 #7561 neked is ennyi eszed van...Ő CSAK NEKEM VÁLASZOLT ÉS NEM NEKTEK! az hogy miért akarom hogy felpatchelje egyenlőre legyen magánügy.téma lezárva -
Jah de már vagy 3-4 napja be lett linkelve ez a módszer...csak vissza kéne olvasnotok!!!!!!!!!!!! -
:DD -
Nah, hát igen, kábé én is ezt gondoltam. :) -
3. ending van! Leírtam meik az a három. -
Bocsánat a durvább hangvételért, de már nem bírtam visszatartani... :) -
Már ezer olyan verzió van, ahol már csak egy nyamvadt serial-ra vár az ember, NEM ÚJDONSÁG... -
Mi a szarért kell már napok óta az ilyen mini image, maxi image, serial meg minden szarságokon ugrálni??? Vagy feltörik, vagy nem, addig mit szarakodik az ember ÚGYSE LESZ JÓ! Álljon már le az a pár ember! Én is ki bírom várni türelmesen, míg lesz valami normális törés, vagy keresek 4 embert, és összedobjuk rá a zsét... TÜRELEM -
joenumberone #7552 nektek irtam nem az volt a kérdés hogy hogy indul el hanem az hogy fejezi be a telepitést zseni gyermekeim -
danielboy1000 #7551 nem értitek meg hogy én csak ezt akartam megtudni hogy kell elérni hogy felpatcholnja? nem kell fikázni ő is meg én is tudjuk hogy nem megy de legalább segített idáig eljutni! -
gregtom6 #7550 akkor sokat érsz vele,ha csak felmegy a gépre,de játszani nem tudsz vele. -
Annyi a baja, hogy ettől még nem tudunk játszani. -
Pontosan, 5 konfig, és 5ször telepíthető egy gépen. -
joenumberone #7547 elolvatad amit irtam vagy csak b********* akarsz valakit oda van irva hogy NEM jó csak felmegy a gépre és leszedi a patchet -
bladesks #7546 No persze, s mégis melyik fake crack-ről van szó (merthogy egyelőre csak az létezik) ? Az, hogy előtűnik a start gomb, attól még k* nem megy. -
joenumberone #7545 elindulni nem indul el de felmegy agépre csak serial kell amúgy én a onehitwonder verzióval és a gamecopyworldrol a 3 image fájlal csináltam