BioShock
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
steam, origin: ACE_hun
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
Töltsd le, teszteld és ha tetszik vedd meg és támogasd ezzel a készítőket!
MSI P6N 650I SLI Core2 Q6600 4gb Kingmax 800Mhz es ram és egy 8800GTX 768 Mb
(589 új üzenet) <#hehe>#hehe>
jájj, most nézem a bannert :c (sry az offér)
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
majd az ötödikhez, aztán...oszt annyi<#nyes>#nyes>
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
MSI P6N 650I SLI Core2 Q6600 4gb Kingmax 800Mhz es ram és egy 8800GTX 768 Mb
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
Na de komolyan, a gamecopyn is fent van a két image, azt írják 4.10-es
daemonnal megy...ott azért nem szokott lenni mindenféle xir-xar...
csak egy ötlet...
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
Szerintem nem érdemes idegeskedni egy játékért... úgy is vagy holnap vagy holnap után lesz egy mûködõ törés és akkor majd játszhatunk. Én pl.: így voltam az SW: BattleFront-al letöltöttem nem indult... rá egy-két napra ott a törés és ment. Szerintem várjunk. De ez csak az én véleményem.
Bye all!
PS3 ID: SDani456
Is man not entitled to the game he buys?
NO, says the man at SecuRom. It belongs to 2K.
NO, says the man at 2K. It belongs to us.
NO, says the man at Microsoft. It belongs to our license purchasers.
I rejected those answers.
Instead, I chose something different. I chose the impossible. I chose...piracy! Where the gamer would not be censored, where the PC owner would not be bound by petty encryption, where the buyer would not be constrained by corporate greed. And with the downloading of your torrents, piracy could become your salvation.
ASUS P5B Deluxe; C2D 6400 @ 3,2 GHz; 3G GEIL Ultra Kit RAM (800 MHz); Sapphire x1950xt
Én sem vettem meg eddig sok mindent, ha valami nem ment, vártam, amíg a jó törés kijött.
na, azt felteszik a gamecopyworld-re.
lehet 1-2 hét.
Amúgy nem tudom mit csodáskodtok, volt olyan securomos játék, amire a rendes törés úgy fél év múlva jött meg, addig meg a lehuzogatós stb. játék ment, az sem mindenkinek.
ezért ülök, igen...
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
😊
Amikor megpróbálod ismét indítani immár az eredeti dll-lel, akkor
újra kéri az aktivációt.
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
más a védelem, más az indítás stb.....