BioShock
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csak azért, mert ez nem torrent-es azt gondoltam ez valamivel jobb verzió lehet mûködés szempontjából...
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
Ha valaki próbálta már ezt, az kérem jelezzen....
P5N-E SLI, Core 2 Duo E6300, 3GB DDR2 800 MHZ KINGMAX MARS, 8800 GTS 320 MB, 500+80 GB HDD, Thermaltake 550 W, Home Theater 150W RMS Genius SW-HF 5.1 5000, Samsung 2232BW 22\" Samsung paneles
P5N-E SLI, Core 2 Duo E6300, 3GB DDR2 800 MHZ KINGMAX MARS, 8800 GTS 320 MB, 500+80 GB HDD, Thermaltake 550 W, Home Theater 150W RMS Genius SW-HF 5.1 5000, Samsung 2232BW 22\" Samsung paneles
amúgy punnyadás...hogylehet ilyenkor aludni xD
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
I\'d rather be hated for who I am, than loved for who I am not.
Asus P7P55D | Intel I5 750 | ASUS HD7950-DC2T 3GB | 4GB Kingston HyperX 1600MHz |
Most értem haza 360 új üzi,sorry hogy nem olvasok vissza.Jött ki valami új tört?Ha igen,mûködik is?😄
Forca Barca
RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/
EZT NÉZZÉTEK MEG!!! IGAZI VÁROS A VÍZ ALATT!!!
Töltsd le, teszteld és ha tetszik vedd meg és támogasd ezzel a készítőket!
Mondod most, aztán holnap ha valaki megint talál valamit majd elkap a HÉV
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
😊
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
BIOSHOCK
* Install the game - Full Installation.
* Mount the BIOSHOCK.mds DVD-Image in Daemon Tools v4.10
* Play the Game!
#2:
BIOSHOCK Maxi Image
OK. This is a Maxi Image that I made from the orginal DVD Image.
MAKE SURE YOU HAVE DAEMON TOOLS V4.10 OR HIGHER.
Just mount in Daemon Tools v4.10 and start the game.
Please note that you MUST INSTALL FROM THE ORGINAL DISC FIRST
in order to use this Maxi Image.
This works on v1.0 of the game and may work on new versions.
Test on Vista x64 and retail version of the game.
Why so serious?
Minek neked jó serial, elég ha olyat adsz meg neki amitõl elindul.
😄
Neten meg ne akarj vele játszani...
ASUS Rampage Extreme-Fusion Block System|Intel Core 2 Extreme [email protected]+XSPC Edge Acrylic CPU Water Block|Sapphire ATI HD4870X2 2GB GDDR5+EK Water Block|G.Skill TT DDR3 1600@1800Mhz 2X2GB|
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Gamecopyworld.com
Game Fixes:
* Bioshock
* Bioshock
Game Trainers & Unlockers:
* Bioshock
* Bioshock v1.0 +1 TRAINER
* Bioshock
Game Tools:
* Bioshock NO INTRO FIX