13397
-
manutd3 #7707 Én fiatal vok! És ki basztak velem a bithummenen és ezé kérek egy meg hviót de látom még ha lenne akkor se küldene itt senki 
-
Igen ez egy mérföld kő a peches időszakok ginis rekordjai között...
Veled gyászol a fél topic....
-
danielboy1000 #7705 csak hogy ne legyen akkora feszültség itten:D már mindenki ideges :P -
Nem hülye voltál, csak türelmetlen, holnaptól meg lehet warezon is kapni, az lenne a durva, két pofon egyszerre. :) -
-
Mi az a torrent? Én sose hallottam róla! :) -
danielboy1000 #7701 Két cigó bemegy az étterembe
Kérek egy sheaket-mondja az egyik
Mire a másik-Én meg egy astalt! -
Hát ezaz..
Úgy örülök a steamnek!!!
Megveszem drágábbért, mintha a dobozost vettem volna itthon, erre húsz percre rá már itthon is lehet kapni. Na mindegy, aki hülye, megszívja.
Basszameg. -
Hány éves vagy ha meg nem sértelek?
Szerinted itt nem értenek a torrent-hez a srácok...? -
Köszi, tényleg. :) -
NA B*ZDMEG, azt hiszed fejemre estem amikor megszülettem (mondjuk lehet...), ennek a játéknak... Ezt ne mondtad volna, most felment a pumpa az agyamban... Mész innen de gyorsan! xD -
Szerintem C:program files....
és bízom benne, mert különben hogy lehetne többször felrakni? -
manutd3 #7695 Na szerezen valaki egy meghivót lécci! És én bármiylen játék ottrentes linkjét oda adom cserébe! Játékot mindegyiket meg tom szerezni! Akkár a fifa 08 linkjét is oda adom ha szerez valaki egy meghivót! Előre is kössz -
Amúgy a Steam hova tölti le a cuccot, nem tudjátok? Minden kérdés nélkül csak elkezdte szedni valahova.
Másik, a steam-es istall filet is ki lehet írni dvd-re ugye? -
Szivatod a gyereket...?
-
Rövid időn bellül fogok szólni...:D -
manutd3 #7691 Evil kell ennek a játéknak az ingyen letölhető linkje? Cserébe lécci szerez egy meghivót! -
Egy srác a gettóból... -
Ó, hogy azt a szétterpesztett kettéb*szott kurva anyját!!!!
Most már nem lehet visszacsinálni, mi? :((( -
Juppííí, előre köszönöm. : -
:DDDD -
Ne haragudj, de már odaigértem másnak, de a következőt majd te kapod....
:D -
manutd3 #7685 Ki az a voltan? -
Azt hiszem elég sokan idegesek lesznek, akik Steam-en megvették. Már várom, hogy kezembe foghassam a dobozát. :) -
Nincs működő bio.... -
Hellsing47 #7682 asszem Voltan ideges lesz :D -
Jaja hát azt tudom. -
manutd3 #7680 Evil kell linkje a játéknak ? Akkor ird le a nevét! -
bassz már csak 900 Ft a Far Cry, veszek vagy négyet
-
manutd3 #7678 melyik játék kéne ? Azt iylen nem regisztrálós oldalakon is le lehet ötleni maygar filmketet főleg iylen jobbakat csak meghivóson leeht letölteni! Melyik film kell meg kresem lehet oda tom adni a linkjét
-
bzoli34 #7677 privátba küld miröl van szó -
Hurrááááááá! Most kereshetek 4 havert, és összeszórjuk rá a pénzt. Lakik itt valaki Zalaegerszeg környékén? :D -
Megjelent: Klikk -
Hát igen. Amúgy ÉN akarok tölteni játékot... xD -
manutd3 #7673 Épp kéne pár film 4 Azé kéne a meghivó ! -
danielboy1000 #7672 HÉJ! én akarok!!!!!!!!!! adj 1 torrentet működő bioshock release ről!!! XDXD -
Szép szép, de ma nagyon könnyen osztogatják a büntiket ám!!! -
Köcce!Akarsz tölteni játékokat? -
manutd3 #7669 Kérdeztem hogy melyikeken vagytok fent csak nem válaszolt senki! És zeért igy kértem! De geci bithumenen 4.00 ás arányom volt kb és ki baszatopt aza buzi! kb 40 en giga volt fent és lent 10
-
:D