BioShock
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I\'d rather be hated for who I am, than loved for who I am not.
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
Ezzel csak egy baj van, amit mindneki elfelejtett!
A jelenleg letöltött játékok internet-aktivációsak.
Tehát megint le kell majd tölteni egy másik verziót ami már majd nem az...
Töltsd le, teszteld és ha tetszik vedd meg és támogasd ezzel a készítőket!
Hello World!
Töltsd le, teszteld és ha tetszik vedd meg és támogasd ezzel a készítőket!
I\'d rather be hated for who I am, than loved for who I am not.
Play Instructions:
* Install the game - Full Installation.
* Mount the BIOSHOCK.MDS Mini-Image in DAEMON Tools v4.10.
* Play the Game!
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
ha jól vettem észre a 8-as szériából van videók kártyád, szedd ezt le
"A 2K jövõ héten becseréli az eddig eladott példányokat. Az új lemezen már nem lesz megtalálható a netes aktiváció. Az akció oka a kiadó egyik korábbi ígérete, miszerint mellõzik az ilyen megoldásokat a Bioshock single player játékkal kapcsolatban. Többen felháborodtak, erre a 2K úgy tûnik, meghátrált, és új, netes aktivációt nélkülözõ példányokat hoz forgalomba jövõ héttõl."
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Bocsi, hogy zavartam és értetlenkedtem!...
Állapot: Készleten Bemész és megveszed persze elõtte egy telefont ejts meg.😄
ASUS Rampage Extreme-Fusion Block System|Intel Core 2 Extreme [email protected]+XSPC Edge Acrylic CPU Water Block|Sapphire ATI HD4870X2 2GB GDDR5+EK Water Block|G.Skill TT DDR3 1600@1800Mhz 2X2GB|
Hello World!
ASUS Rampage Extreme-Fusion Block System|Intel Core 2 Extreme [email protected]+XSPC Edge Acrylic CPU Water Block|Sapphire ATI HD4870X2 2GB GDDR5+EK Water Block|G.Skill TT DDR3 1600@1800Mhz 2X2GB|
Hello World!
Hello World!
Hello World!
Gigabyte GA-EP45T-DS3R | Intel(R) Core(TM)2 Quad CPU Q9550 @ 2.83GHz |2GB OCZ DDR3-1600 Platinum | MSI Radeon R4870-OC 512MB |
na és ez mûködik?
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
con: Asus P5B-E Plus, Intel Q6600, 4gb DDRII, Asus 2900XT, SB X-Fi XtremeGamer, WD 240gb + Hitachi 160gb, Pioneer DVR-212, FSP 500W, Samsung 226CW, Playstation 4.
Why so serious?