13397
  • DarkSector
    De most asszem az olcsó jelző nem éppen illik a kártyára...
  • DarkSector
    CoD2,HL2+Episode1,Doom3+kiegészítő,Quake,Prey,Fear+kiegészítő,Condemned,Area51,FarCry,Sin,Stalker,Riddick.....
    És mai játékok:
    Bioshock,MOH Airborne,Blacksite Area51,Thimeshift és természetessen a CRYSIS!!!!!!!
    Én ezekkel állok csak szóba...
  • Hoz_Hun
    Ahhh, köszi.
    Akkor jól olvastam valahol, hogy a 3. ez ua, mint az evil ending, csak másmilyen hangon van kommentelve a vége.
  • kill3r21
    3 ending video van de kettö megegyezik
  • Hoz_Hun
    Rosszul tudod. :)
  • Inquisitor
    "Jah és kéne valami Ati-s kártya, amin mondjuk minimumon 20-30fps-t tudna menni a játék...
    Valami olcsó, de azért a minimum ne legyen gond neki...?"

Ha Bioshockról van szó, akkor jó szívvel ajánlom a HD2600XT-t. És nem csak minimumon. :D
  • Leland
    Sziasztok,

OFF, de mivel itt szinte minden off, ezért merészelem. Láttam írtatok pár egyéb FPS-ről. Mondanátok párat, ami tényleg jó (hangulat, történet, külcsíny) és mondjuk 2005-2006-2007-esek. Azért kérdem, mert egy csomó jó játékkal még nem játszottam, és a mostani játékdömping alatt már feledésbe merülnek az igazán jó játékok, amik valamiért valakinek tetszettek, és esetleg én még nem próbáltam ki. (Itt most nem a szokásos darabokra gondolok, mint pl: Call of Duty, Half-Life, Quake, hanem pl az előbb említett Condemned-re.)
    Én pl nemrég kezdtem el játszani a Republic Commando-val és max grafikával megy még vígan a gépemen, és nagyon tetszik is. (ez pl kimaradt nekem anno).

Üdv (mégegyszer bocs hogy ide írtam, de kézenfekvőnek tűnt)
  • kill3r21
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    az a csávó aki az egészet épitette épittette..és neki már árt az adam...:D:D:D ha jol tom de lehet rossszul..:D
  • Hoz_Hun
    Majd megtudod. :)

Aki végigtolta igazán megnézhetné, hogy mi a 3. vége ez a Killed Gatherers.bik a PC videó könyvtárában.
  • grebber
    Megnéztem a befejezeéseket nagyon jók.
    A végén kiváncsi vagyok
    Ki az a csóka akivel küzdünk!?
  • DarkSector
    Köcce..Póbálkoztam, és még mindig megvan, de valahogy egy cseppet fura nekem a grafja..mert olyan mindha kicsit szegényes lenne, meg aa-t sem tudok alkalmazni benne....
  • DarkSector
    Jah vágom...az L akar lenni....
  • Hoz_Hun
    OFF: Call of Juarez. A grafikája iszonyat jó, meg mondjuk a sztorija is. Csak ajánlani tudom.
  • robotnyk
    half-life
  • DarkSector
    Jah és kéne valami Ati-s kártya, amin mondjuk minimumon 20-30fps-t tudna menni a játék...
    Valami olcsó, de azért a minimum ne legyen gond neki...?
    Néhány tipp?
  • Hoz_Hun
    Az hogy lehet?
    Bár lehet valakinek az a rossz, ha jó.
  • DarkSector
    Mi az a HI-k?
  • gabesz012
    Háát, annyira nem vagyok odáig értük. De Fear, Condemned, Blood (mondjuk ez már jó régen volt :) ) tetszett. A Hl-ek viszont nem tudom mitől aljadékok (azok szerintem nem is horrorok, hanem inkább sci-fi-k)...
  • DarkSector
    Valóban....
    Nem egy stílus...
    Én mondjuk először tartottam ettől az 1960-as feeeling-től, de így vízalatt nem olyan taszító a látvány...
    Kéne már egyszer egy vadnyugati FPS evvel az U3-as al...
  • kill3r21
    én a savegatheresre kaptam az evil véget...:d
  • AntiHero
  • danielboy1000
    "Két processzor beszélget a buszon..."
    akinek nem esett le az még nem ébredt fel :)
  • AntiHero
    Az remek játék volt. De teljesen elüt a BioShocktól.(story meg az egész "légkőr" Teljesen más horror game mind a kettő.)
  • DarkSector
    Igen én is egyszer nyomtam végig, csak az a homályos túlszínezett grafika erre emlékeztet...
    Jah és talán még egy játék van ami még közelebb áll hozzá!!!!!!!
    A CONDEMNED.....
  • AntiHero
    youtubon rákerestem és van 3. "bioshock ending(1 0f 3)" ebből leszűrtem:)
  • AntiHero
    Azzal nem játszottam, mert SZAR:)
  • DarkSector
    Szerintem a Prey-re hajaz nagyon a Bioshock....
  • robotnyk
    lehet az valami más.. vagy semmi, nem tudom, mert úgy tudom, nem is lehet sebezni őket egyátalán.
  • AntiHero
    nem tudom:) De itt a videó a mappába. Gondoltam van ilyen is mert az eleje ugyan az mint a többinek (3 másodpercet néztem mindegyikből).
  • DarkSector
    Én a Default.ini-ben találtam ezt a sort, hogy "UseSoftwareAntiAliasing".
    Ha lehúzod a szöveg aljára akkor ott lesz az utolsó bekezdés előtt 2-vel...
    De nekem az True-n van...:D
  • Hoz_Hun
    Hmmmm....
    Harvested Gatherers (evil)
    Saved Gatherers (good)

...ezek tiszták, hogy lehet megkapni, de hogy ez a Killed Gatherers mit takarhat? Ha sem nem harvesztelsz, sem nem szabaditod meg csak szimlán agyonütöd a franciakulcsal?
  • AntiHero
    Vald be hogy te a horror gameket nem szereted:)

Bár amit felsoroltál az pont a legaljadékabb horror játékok.
  • robotnyk
    a hideg ráz ki, mikor a doom3al hasonlítjátok össze a játékot -.-

every time you compare bioshock to doom 3, god kills a little sister
  • AntiHero
    100x beírod még ma akkor este már lesz
  • CivicVTi
    Ha 20x kerdezed meg akkorse fogjuk tudni...
  • Hoz_Hun
    Ja igen és még vannak a plasmidok amiket találhatsz ilyen díszes üvegcsékban asszem többsége sárga, de lehet van világoskék is.
  • robotnyk
    nemtom, úgy 2-3 után kapod, Tennenbaum mindig jelentkezik, hogy megjutalmaz. sztem jobban jársz ha mented őket.
  • DarkSector
    Egyetértek...nem sok esély van a jó játszhatóság reményére!
    Túl szép és egyben ez a hibája is....
  • szapor
    Mikor lesz már végre vmi feltörés? :( Mer nagyon szeretnék már jaccani vele!
  • Hoz_Hun
    Ja tipp: van egy olyan passiv képesség hogy Sneaky Smasher. Asszem fotózással lehet szerezni, lehet hogy venni is lehet. Nagyon hasznos, ezzel még egy lehetőséget kapsz a kutakodáshoz. Nagyon sok lovét, töltényt tudsz vele összeszedni. Nálam, végig aktív volt.