13397
-
De most asszem az olcsó jelző nem éppen illik a kártyára... -
CoD2,HL2+Episode1,Doom3+kiegészítő,Quake,Prey,Fear+kiegészítő,Condemned,Area51,FarCry,Sin,Stalker,Riddick.....
És mai játékok:
Bioshock,MOH Airborne,Blacksite Area51,Thimeshift és természetessen a CRYSIS!!!!!!!
Én ezekkel állok csak szóba...

-
Hoz_Hun #8246 Ahhh, köszi.
Akkor jól olvastam valahol, hogy a 3. ez ua, mint az evil ending, csak másmilyen hangon van kommentelve a vége. -
3 ending video van de kettö megegyezik -
Hoz_Hun #8244 Rosszul tudod. :) -
Inquisitor #8243 "Jah és kéne valami Ati-s kártya, amin mondjuk minimumon 20-30fps-t tudna menni a játék...
Valami olcsó, de azért a minimum ne legyen gond neki...?"
Ha Bioshockról van szó, akkor jó szívvel ajánlom a HD2600XT-t. És nem csak minimumon. :D -
Leland #8242 Sziasztok,
OFF, de mivel itt szinte minden off, ezért merészelem. Láttam írtatok pár egyéb FPS-ről. Mondanátok párat, ami tényleg jó (hangulat, történet, külcsíny) és mondjuk 2005-2006-2007-esek. Azért kérdem, mert egy csomó jó játékkal még nem játszottam, és a mostani játékdömping alatt már feledésbe merülnek az igazán jó játékok, amik valamiért valakinek tetszettek, és esetleg én még nem próbáltam ki. (Itt most nem a szokásos darabokra gondolok, mint pl: Call of Duty, Half-Life, Quake, hanem pl az előbb említett Condemned-re.)
Én pl nemrég kezdtem el játszani a Republic Commando-val és max grafikával megy még vígan a gépemen, és nagyon tetszik is. (ez pl kimaradt nekem anno).
Üdv (mégegyszer bocs hogy ide írtam, de kézenfekvőnek tűnt) -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!az a csávó aki az egészet épitette épittette..és neki már árt az adam...:D:D:D ha jol tom de lehet rossszul..:D -
Hoz_Hun #8240 Majd megtudod. :)
Aki végigtolta igazán megnézhetné, hogy mi a 3. vége ez a Killed Gatherers.bik a PC videó könyvtárában. -
Megnéztem a befejezeéseket nagyon jók.
A végén kiváncsi vagyokSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ki az a csóka akivel küzdünk!? -
Köcce..Póbálkoztam, és még mindig megvan, de valahogy egy cseppet fura nekem a grafja..mert olyan mindha kicsit szegényes lenne, meg aa-t sem tudok alkalmazni benne.... -
Jah vágom...az L akar lenni....
-
Hoz_Hun #8236 OFF: Call of Juarez. A grafikája iszonyat jó, meg mondjuk a sztorija is. Csak ajánlani tudom. -
half-life -
Jah és kéne valami Ati-s kártya, amin mondjuk minimumon 20-30fps-t tudna menni a játék...
Valami olcsó, de azért a minimum ne legyen gond neki...?
Néhány tipp? -
Hoz_Hun #8233 Az hogy lehet?
Bár lehet valakinek az a rossz, ha jó.
-
Mi az a HI-k? -
gabesz012 #8231 Háát, annyira nem vagyok odáig értük. De Fear, Condemned, Blood (mondjuk ez már jó régen volt :) ) tetszett. A Hl-ek viszont nem tudom mitől aljadékok (azok szerintem nem is horrorok, hanem inkább sci-fi-k)... -
Valóban....
Nem egy stílus...
Én mondjuk először tartottam ettől az 1960-as feeeling-től, de így vízalatt nem olyan taszító a látvány...
Kéne már egyszer egy vadnyugati FPS evvel az U3-as al...
-
én a savegatheresre kaptam az evil véget...:d -
-
danielboy1000 #8227 "Két processzor beszélget a buszon..."
akinek nem esett le az még nem ébredt fel :) -
Az remek játék volt. De teljesen elüt a BioShocktól.(story meg az egész "légkőr" Teljesen más horror game mind a kettő.) -
Igen én is egyszer nyomtam végig, csak az a homályos túlszínezett grafika erre emlékeztet...
Jah és talán még egy játék van ami még közelebb áll hozzá!!!!!!!
A CONDEMNED..... -
youtubon rákerestem és van 3. "bioshock ending(1 0f 3)" ebből leszűrtem:) -
Azzal nem játszottam, mert SZAR:) -
Szerintem a Prey-re hajaz nagyon a Bioshock.... -
lehet az valami más.. vagy semmi, nem tudom, mert úgy tudom, nem is lehet sebezni őket egyátalán. -
nem tudom:) De itt a videó a mappába. Gondoltam van ilyen is mert az eleje ugyan az mint a többinek (3 másodpercet néztem mindegyikből). -
Én a Default.ini-ben találtam ezt a sort, hogy "UseSoftwareAntiAliasing".
Ha lehúzod a szöveg aljára akkor ott lesz az utolsó bekezdés előtt 2-vel...
De nekem az True-n van...:D -
Hoz_Hun #8218 Hmmmm....
Harvested Gatherers (evil)
Saved Gatherers (good)
...ezek tiszták, hogy lehet megkapni, de hogy ez a Killed Gatherers mit takarhat? Ha sem nem harvesztelsz, sem nem szabaditod meg csak szimlán agyonütöd a franciakulcsal? -
Vald be hogy te a horror gameket nem szereted:)
Bár amit felsoroltál az pont a legaljadékabb horror játékok. -
a hideg ráz ki, mikor a doom3al hasonlítjátok össze a játékot -.-
every time you compare bioshock to doom 3, god kills a little sister -
100x beírod még ma akkor este már lesz
-
Ha 20x kerdezed meg akkorse fogjuk tudni... -
Hoz_Hun #8213 Ja igen és még vannak a plasmidok amiket találhatsz ilyen díszes üvegcsékban asszem többsége sárga, de lehet van világoskék is. -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!nemtom, úgy 2-3 után kapod, Tennenbaum mindig jelentkezik, hogy megjutalmaz. sztem jobban jársz ha mented őket. -
Egyetértek...nem sok esély van a jó játszhatóság reményére!
Túl szép és egyben ez a hibája is.... -
szapor #8210 Mikor lesz már végre vmi feltörés? :( Mer nagyon szeretnék már jaccani vele!
-
Hoz_Hun #8209 Ja tipp: van egy olyan passiv képesség hogy Sneaky Smasher. Asszem fotózással lehet szerezni, lehet hogy venni is lehet. Nagyon hasznos, ezzel még egy lehetőséget kapsz a kutakodáshoz. Nagyon sok lovét, töltényt tudsz vele összeszedni. Nálam, végig aktív volt.