BioShock

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kandurex
Ti most komolyan ennyire vakok vagytok?

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

AntiHero
Helyzet jelentés😊

Arcadiába vagyok. Eddig nagyon jó game😊 Bár félelmetesnek nem félelmetes, sztem.

Megvan lángszóró, meg tuningoltam a shotgunom😊

Egyre több szabadon koszáló Big Daddy akik Little Systereket keresnek😊 /hiába😛/

szokásos kép ínyencség😊:

http://www.sg.hu/galeria/1117368241/11173682411188151913.jpg

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

kovecses
Ok de akkor tegyétek be a bannerba a warez topic linkjét.

Töltsd le, teszteld és ha tetszik vedd meg és támogasd ezzel a készítőket!

SNAKE01
hm :\

Dante73
Tévedsz, mert ami késik, az nincs itt idõben...<#ravasz1><#idiota>

http://www.freetvmaci.info/

helyes kis felkiáltojelek!

Frank99
ha így marad a dolog, majd még a Crysist is meg kell vennem....

de ha annyi újdonság és ötlet lesz benn, mint ebben, akkor úgy lesz!

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Hûha!
Talán ki kellene raki a warezos topikot a bannerra ,hogy mindeki lássa !
Persze olyan linket ami mûködik is,mer most nem igazán szuperál!!!!!
Frank99
ilyen dumával sztem téged fognak, durex...

Kandurex
Hát nem én vagyok 😊

kirol
Már idõszerû lenne.

k3nGu
lál most veszem észre h van kandurex meg kandurrex😄

MSI K9N-Neo, AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4200+, ASUS 8800GTX, 3GB 800 Mhz RAM, Samsung HD 300GB

jó a lógód😊

Kandurrex
Aki warezol azt bannolom a picsába

😞

ritka szar :\

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

Frank99
majd megnézed magad a 2. pályán azok nélkül....
a többit meg spoiler mögött sem akarom elmondani, annyira jó a játék!

farkasembör szmájli!

én csináltam!😄

Kandurex
és mi van ha múlik? <#vigyor0>

DarkSector
Jah..
de ami késik az nem múlik...

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Kandurex
de, most nem játszol, csak a fogad szívod, mert nincs warez...

be kell bizonyitani h ott van...

DarkSector
Jah, de ha ingyen van a játék, akkor 10000-bõl játszunk+bulizunk is
És ez a nemmindegy...

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Super Saiyan
"...Nem egy nagy összeg, átlagos buliban, egy hétvégén elvered..." na hát ha én minden hétvégén ennyit elvérnék...<#nyes><#wow3><#wilting><#idiota>

>:C

Talán nem véletlen, hogy tagadják a létezését. Végülis a SecuROM a Sony tulajdona, nincsenek véletlenek...
kovecses
Hát igen, a Sony-t beperelték akkoriban a rootkit miatt, securoméknál ez akkor miért megengedett?

igazad van...erõs sarkítás volt😊)..de néha már bizony megfordult a fejemben,hogy netezni is egy gép..játszani és dolgozni is egy másik gép,hogy azt védjem minden spam,vírus és szemét ellen,ami a netrõl becsúszhat...lásd ez az édes rootkit😊)
*megalapozatlan pletykák
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1187977177

Nem csodára várok, éppen a megalapozatlanul pletykák ellen próbáltam fellépni, az a magyar szöveg, 2-3 általam is olvasott hírbõl lett összeollózva. Persze ettõl még kiderülhet, hogy igaz...

tibiszabo: Olvass vissza, vagy keress rá a saját fórumok között! Én már linkeltem egy párszor, és legutóbbb, azt mondtam, hogy többet már nem fogom 😊 Mellesleg igazán bekerülhetne a bannerba.
rage
Az a vicces, hogy ezt manuálisan is lehet aktiválni
Ugyanakkor a telepítéshez mindenképp kell a net.

Elég érdekes...

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

Szeritnem sem szép dolgo, de diszkriminációként beállítani túlzás. Mi a helyzet az afrikai törzsekkel, nekik még áramuk sincs? Minimális követelmények között fel van tüntetve az internetkapcsolat, inkább csak annak a szükségessége kifogásolható. Mellesleg az utóbbi napokban igencsak haldoklik a tûzfalam, remélem, véletlenül sincs szerepe ebben egy rootkitnek...
BOCSI de uj forumozo vagyok hol találom a:warez topik
kérnék egy linket
kovecses
Értem.

Szerintem inkább crackre várjunk mint csodára!

Akad még nekem is barátom,akinek nincs otthon internete...az õ és még hasonló cipõben járók esetében tartom diszkriminálásnak ezt a neten való aktiválási módszert bármely játék esetében...
Ez világos, ezért linkeltem annak idején. De lentebb valaki magyarul idézett új lemezekrõl, persze ez is lehet egy megoldás a problémára, csak éppen ezt igazoló forrást még nem sikerült találni.
rage
Abban az esetben, ha végképp nem tudják megoldani a szerver-túlterheltség problémáját. Másrészt, külön kiemelte, hogy az online aktivációt az elsõ idõszakra tervezték, azok miatt, akik a megjelenéskor rögtön letöltik a játékot, s nem megveszik

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

k3nGu
rájöttél?

MSI K9N-Neo, AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4200+, ASUS 8800GTX, 3GB 800 Mhz RAM, Samsung HD 300GB

kovecses
"...at some point we'll move back from online activation. If people want to play BioShock ten years from now, they'll be able to play it. We have a commitment from 2K that that is going to happen..."

Lesz aktiváció nélküli változat! A kérdés hogy mikor?

kovecses
Jaja te linkelted én magyaráztam, igazad van bocsi most olvastam vissza:

"The only thing we have is online activation now. But that just does a check with a server and validates the installation. Right now we have a set number of installs and, frankly, it's too low. We screwed up. We analyzed where we were and we'll up the number of installs. We've also had a bunch of screw-ups along the way, I won't mince words -- these are real screw-ups. We had the activation server crash and we didn't have a proper procedure to be notified by it to fix it. So we've had meetings all week on how to fix these screw-ups. And we're fixing them. People can't activate their key, I dig that people are pissed off, and I understand it. Here we are day one of the European launch and day four of the American and we're working every single day working on these issues. I believe people deserve to play the game."

"There's nothing wacky going on there, at some point we'll move back from online activation. If people want to play BioShock ten years from now, they'll be able to play it. We have a commitment from 2K that that is going to happen and we'll hold them to that commitment and they're serious about it, we'll make that happen."

rage
Tudni kellene, mit jelent a "nem mûkszik"
Nem bírja a gépe, nem tudja telepíteni, nem tudja patchelni, esetleg nem tudja aktiválni, elszáll indításkor, lefagy, netán hibaüzenetet ír?...

Ezt eredetileg még én linkeltem 😊
De hol van a cikkben utalás új retail verzióra? Vagy az én figyelmemet kerülte el csúnyán valami, vagy valaki kapitálisan félrefordított valamit.
Na erre varjatok gombot, haver megveszi az igazi játékot és nem is mükszik!!

kovecses
Bár már nem találom az idézett részt pedig ezen az oldalon volt...

kovecses
Na itt a forrása ennek az aktiváció eltörlése dolognak!!!

Joystiq

antihero: te már nagyban nyomod ugye? itt egy kérdés: hogy is van ez a 7 kerület dolog?mekkora 1 kerület? és úgy van hogy a hét kerület pl:3 jobbra 4 ballra vagy lineárisan mész elõre és úgy jönnek ?

A szerelem olyan,mintha behugyoztál volna.Mindenki látja rajtad,de csak te érzed a melegét ;)

kovecses
Az a baj hogy rengeteg fórumot böngészek de szerintem mindjárt meglesz a cím, pillanat

Ev1L
Hát meglehet, a remény hal meg utoljára!

I\'d rather be hated for who I am, than loved for who I am not.

rage
Ahol mi tartunk, nekünk már elég lesz majd valószínû az új exe 😊

Éppen az a lényeg, hogy az online aktiváció a telepítés része, tehát patchcsel nem lehet kiküszöbölni.

kovecses: Megadnád az eredeti forrást?