BioShock
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Arcadiába vagyok. Eddig nagyon jó game😊 Bár félelmetesnek nem félelmetes, sztem.
Megvan lángszóró, meg tuningoltam a shotgunom😊
Egyre több szabadon koszáló Big Daddy akik Little Systereket keresnek😊 /hiába😛/
szokásos kép ínyencség😊:
http://www.sg.hu/galeria/1117368241/11173682411188151913.jpg
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Töltsd le, teszteld és ha tetszik vedd meg és támogasd ezzel a készítőket!
http://www.freetvmaci.info/
de ha annyi újdonság és ötlet lesz benn, mint ebben, akkor úgy lesz!
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
Talán ki kellene raki a warezos topikot a bannerra ,hogy mindeki lássa !
Persze olyan linket ami mûködik is,mer most nem igazán szuperál!!!!!
MSI K9N-Neo, AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4200+, ASUS 8800GTX, 3GB 800 Mhz RAM, Samsung HD 300GB
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
a többit meg spoiler mögött sem akarom elmondani, annyira jó a játék!
én csináltam!😄
de ami késik az nem múlik...
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
És ez a nemmindegy...
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
>:C
tibiszabo: Olvass vissza, vagy keress rá a saját fórumok között! Én már linkeltem egy párszor, és legutóbbb, azt mondtam, hogy többet már nem fogom 😊 Mellesleg igazán bekerülhetne a bannerba.
Ugyanakkor a telepítéshez mindenképp kell a net.
Elég érdekes...
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
kérnék egy linket
Szerintem inkább crackre várjunk mint csodára!
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
MSI K9N-Neo, AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4200+, ASUS 8800GTX, 3GB 800 Mhz RAM, Samsung HD 300GB
Lesz aktiváció nélküli változat! A kérdés hogy mikor?
"The only thing we have is online activation now. But that just does a check with a server and validates the installation. Right now we have a set number of installs and, frankly, it's too low. We screwed up. We analyzed where we were and we'll up the number of installs. We've also had a bunch of screw-ups along the way, I won't mince words -- these are real screw-ups. We had the activation server crash and we didn't have a proper procedure to be notified by it to fix it. So we've had meetings all week on how to fix these screw-ups. And we're fixing them. People can't activate their key, I dig that people are pissed off, and I understand it. Here we are day one of the European launch and day four of the American and we're working every single day working on these issues. I believe people deserve to play the game."
"There's nothing wacky going on there, at some point we'll move back from online activation. If people want to play BioShock ten years from now, they'll be able to play it. We have a commitment from 2K that that is going to happen and we'll hold them to that commitment and they're serious about it, we'll make that happen."
Nem bírja a gépe, nem tudja telepíteni, nem tudja patchelni, esetleg nem tudja aktiválni, elszáll indításkor, lefagy, netán hibaüzenetet ír?...
De hol van a cikkben utalás új retail verzióra? Vagy az én figyelmemet kerülte el csúnyán valami, vagy valaki kapitálisan félrefordított valamit.
A szerelem olyan,mintha behugyoztál volna.Mindenki látja rajtad,de csak te érzed a melegét ;)
I\'d rather be hated for who I am, than loved for who I am not.
kovecses: Megadnád az eredeti forrást?