BioShock
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://thenamelessphoto.com/
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
con: Asus P5B-E Plus, Intel Q6600, 4gb DDRII, Asus 2900XT, SB X-Fi XtremeGamer, WD 240gb + Hitachi 160gb, Pioneer DVR-212, FSP 500W, Samsung 226CW, Playstation 4.
NINCS MÛKÕDÖ VERZIÓ, CSAK HA EREDETI!!!
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
ASUS Rampage Extreme-Fusion Block System|Intel Core 2 Extreme [email protected]+XSPC Edge Acrylic CPU Water Block|Sapphire ATI HD4870X2 2GB GDDR5+EK Water Block|G.Skill TT DDR3 1600@1800Mhz 2X2GB|
con: Asus P5B-E Plus, Intel Q6600, 4gb DDRII, Asus 2900XT, SB X-Fi XtremeGamer, WD 240gb + Hitachi 160gb, Pioneer DVR-212, FSP 500W, Samsung 226CW, Playstation 4.
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
Rossz lemez van behelyezve.
Kérjük,helyezze be a eredeti Biosock CD/DVD-t?
MSI K9N-Neo, AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4200+, ASUS 8800GTX, 3GB 800 Mhz RAM, Samsung HD 300GB
ezt most miert is irod nekem?? en nem orjongok hogy nincs warez verzio mert tudom hogy nemlesz rogton.. de sztem nemveszem meg a gamet foleg ha ingyen is van... johe a szoveg de ez akkor is igyvan... ha valamit megveszek az biztos nem egy single player game lesz
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
na most akkor lefizetik a RELOADED et és ök 2 nap mulva ugyanugy feltörik akkor mivan?? bepereli öket a 2k?? szoval es szerintem valotlan hogy a 2k lefizeti öket és akkor ök nemtörik fel
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Azt hiszem, nem kell különösképp ecsetelnem, hogy ebben az esetben mi fog történni..."
Vamos Argentina!
a) another user says the same thing, regarding the Direct2Drive version
b) I scanned the exe and it actually contains no SecuROM
c) The executable actually RUNS and seems to go even past the activation. but gives me a weird error about the binkw32.dll
I managed to report this problem to the author and he said he was going to try to find a fix. If i'm successful in running the game with this exe, I'll report back here.
Töltsd le, teszteld és ha tetszik vedd meg és támogasd ezzel a készítőket!