BioShock

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hiénák 😊)))

http://thenamelessphoto.com/

Promi
Meg sehol, csak a neten keresztul.
Shep
Állítólag nállunk egyelõre sehol, talán holnaptól lesz 1-2 helyen, de ez sem biztos.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

hol lehet megvenni mert az 576-ban nem lehet?
Promi
Ok hello
mikisanzi
nincsen igazad, van aki a szemét nem csak nézésre használja.

con: Asus P5B-E Plus, Intel Q6600, 4gb DDRII, Asus 2900XT, SB X-Fi XtremeGamer, WD 240gb + Hitachi 160gb, Pioneer DVR-212, FSP 500W, Samsung 226CW, Playstation 4.

na végigtoltam király volt!!!!!!!!!!!!
ez most mien megnyilvánulás?? nemmindenki lehet akkora vagány mint te hogy tudja mitkell csinálni... szánalmas.... nehéz lenne leirni neki hogy nincs törés és kész nem idiótázni egymást... magyar mentalitás azért megmutatkozik
fuhuuu mennyien es milyen hirtelen

bertino
idióta

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Mor3llo
Mosd meg szapannal a DVD-t...
NINCS MÛKÕDÖ VERZIÓ, CSAK HA EREDETI!!!

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Shep
Hát be kell tenni a lemezt 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Hát megkell venni és bekell helyezni a lemezt azonnal menni fog.

ASUS Rampage Extreme-Fusion Block System|Intel Core 2 Extreme [email protected]+XSPC Edge Acrylic CPU Water Block|Sapphire ATI HD4870X2 2GB GDDR5+EK Water Block|G.Skill TT DDR3 1600@1800Mhz 2X2GB|

mikisanzi
tedd be

con: Asus P5B-E Plus, Intel Q6600, 4gb DDRII, Asus 2900XT, SB X-Fi XtremeGamer, WD 240gb + Hitachi 160gb, Pioneer DVR-212, FSP 500W, Samsung 226CW, Playstation 4.

MaskimXul
olankor helyezd be az eredeti lemezt ofc
bon
Megkell várni míg feltörik, vagy inkább megkell venni a boltba.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

a kerdesben ott a valasz

Olyankor mit kell csinálni mikor telepitésnél kiirja hogy
Rossz lemez van behelyezve.
Kérjük,helyezze be a eredeti Biosock CD/DVD-t?
Shep
Amúgy szerintem át lehetne nevezni a topicot Biósokk - minden ami eszedbe jut -ra

5000 ert vagy alatta talan megvennem de nemadok ki 11 ezret hogy vegigvigyem 2 nap alatt aztan otthagyom... ha lenne jo multis resze az megint mas dolog lenne mert azokat megveszem ami tetszik es tudom hogy sokaig fogom jatszani
Shep
Ezt már kitárgyaltuk, szerintem nem hiányzik mégegyszer az a vita meg a több 100 hsz.

k3nGu
szóval inkább várjuk még 1 hetet hátha a magyar boltokban már NEM netaktivációs példányokat vehetünk meg...de jó<#merges2>

MSI K9N-Neo, AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4200+, ASUS 8800GTX, 3GB 800 Mhz RAM, Samsung HD 300GB

Shep
Ez csak ilyen végszó volt 😊 Azt se tudom már ki kivel van ebben a topicban, én csak a poénok miatt járok ide.

Magnum PI
Az a baj hogy nem minden játék ér annyit hogy megvegye az ember ( én fizetnék mondjuk 1000Ft hogy egyszer végigvigyem ). Az Oblivion-t azért veszik meg mert annak jóformán sosincs vége, az egy RPG. Más játék meg a Multi része miatt jó. Ezt végigtolod, 2-3hétig nem fürdesz utánna mert megutálod a vizet, és ennyi. Ez nem ér 10.000Ft-ot

chalezlopez
#6932 csak hát ugye a vita hevében senki sem látta...

Vamos Argentina!

"Na de téma lezárva vedd meg a boltban."

ezt most miert is irod nekem?? en nem orjongok hogy nincs warez verzio mert tudom hogy nemlesz rogton.. de sztem nemveszem meg a gamet foleg ha ingyen is van... johe a szoveg de ez akkor is igyvan... ha valamit megveszek az biztos nem egy single player game lesz
robotnyk
és ha megjön az esze akkor mi van? nyugodtan megy tovább a dolgára 😊
"A 2K jövõ héten becseréli az eddig eladott példányokat. Az új lemezen már nem lesz megtalálható a netes aktiváció. Az akció oka a kiadó egyik korábbi ígérete, miszerint mellõzik az ilyen megoldásokat a Bioshock single player játékkal kapcsolatban. Többen felháborodtak, erre a 2K úgy tûnik, meghátrált, és új, netes aktivációt nélkülözõ példányokat hoz forgalomba jövõ héttõl."
Shep
Eleve a Reloaded, nem tört fel sosem netes aktiválós gamet, erre van az Emporia meg még a nem tudom melyik. Nwem azt mondtam, hogy nem törik fel, hanem, hogy kicsit késõbb. Amúgy azok is élnek valamibõl és egy kis plusz nekik is jól jöhet, nem hiszem, hogy unatkozó milliomosokból áll a csapat. Valamint azért mert valami hihetetlen, nem biztos hogy nem igaz. Na de téma lezárva vedd meg a boltban.

robotnyk
plasmid kérdése, szerintem, nem nehézségi szint, én már kaptam rank2es hypnotizet.
hat ennel a rendszernel ami ebben a jatekban van nemolyan konnyu a kodfejtes
wedge31
Csak magánvélemény de szerintem ezt a hírnévért csinálják a srácok nem pénzért ugyhogy én nem hiszek benne.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

*marmint azoknak is van akik megveszik
Magnum PI
Nagyon érdekes szerintem egyébként a helyzet mert mindig az szokott lenni a gond hogy a játékkal nem sikerül elhitetni hogy eredeti a CD, vagy nem sikerül rávenni hogy ne foglakozzon vele. Itt most a kulcs ellenörzést nem oldották meg ami általában nem egy bonyolult dolog. Percek alat visszafejtik hogy a program mi alapján generál serial-t vagy hogy hogyan lehet átugrani ezt a folyamatot ( ilyet már én is csináltam apró programoknál). Nagyon fura hogy nincs még feltörve.

amugy szerintem kar ilyen starforce meg ilyeneket feltenni a jatekukra mert azoknak is van problemajuk vele akik nemveszik meg gondolom hallottatok sok ilyenrol... meg hat igyisugyis feltörik
és ez szerinted hogymüködik?? minden nagy hacker csapatot lefizetnek az addig ok.. de ezek nema a penzert csinaljak...

na most akkor lefizetik a RELOADED et és ök 2 nap mulva ugyanugy feltörik akkor mivan?? bepereli öket a 2k?? szoval es szerintem valotlan hogy a 2k lefizeti öket és akkor ök nemtörik fel
robotnyk
ez egyszerûen nem igaz. nem egy ember mondta itt is, hogy amíg van ingyen is, nem veszi meg.
Shep
Tudom, csak azt nem, hogy az végül igaz volt, vagy sem?

wedge31
Ez a hír járta anno a chaos theoryt körülvevö hisztériánál is.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Shep
Az, hogy nem tudunk róla még nem jelenti azt, hogy nem volt már ilyen.

chalezlopez
"A 2K jövõ héten becseréli az eddig eladott példányokat. Az új lemezen már nem lesz megtalálható a netes aktiváció. Az akció oka a kiadó egyik korábbi ígérete, miszerint mellõzik az ilyen megoldásokat a Bioshock single player játékkal kapcsolatban. Többen felháborodtak, erre a 2K úgy tûnik, meghátrált, és új, netes aktivációt nélkülözõ példányokat hoz forgalomba jövõ héttõl.

Azt hiszem, nem kell különösképp ecsetelnem, hogy ebben az esetben mi fog történni..."

Vamos Argentina!

Casper007
Na, talán holnap már játszhatok! Reménykedem benne.

Hello World!

amugy nemtom miért várjátok hogy a legujabb védelmek 1-2 nap alatt feltorik... ez sose ment igy
1 hét és fellesz törve.. hackereket nemfogják lefizetni 😄 sose volt rá példa
Shep
Amúgy szerintem oka van, hogy még mindig nincs kalózverzió (mûködõ), mégpedig az, hogy a cég adott némi támogatást a törõ csapatokank, hogy 1-2 hétig hónapig maradjanak nyugton, addigra a többség úgyis beadja a derekát és megveszi. Persze lehet csak én látok már mindenhol összeesküvést.

Magnum PI
Egyébként az is lehet hogy sok FAKE verzió amagátol a 2K-tól jön. Szoktak ilyet, sõt még a fórumokon is szokott lenni beépített ember aki az adott cég termékeit reklámozza. És meg is éri nekik mert már itt is volt 3-4 ember aki feladta és megvette steamen inkább

bertino
én szívesen megtaposnám õket

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Shep
Hát de valahol el kll kezdeni a Razor 1911 is elkezdte valahol õk sem léteztek mindig, de szerintem is kamu.

kovecses
cacaro 23 minutes ago i actually managed to find a crack which appears to be working. And no, i'm not referring to the fake shit you can find on torrent/rapidshare/emule. There's a guy in a warez forum who was able, at least he says, to run the game with that modified exe. What really should be interesting is that:

a) another user says the same thing, regarding the Direct2Drive version
b) I scanned the exe and it actually contains no SecuROM
c) The executable actually RUNS and seems to go even past the activation. but gives me a weird error about the binkw32.dll

I managed to report this problem to the author and he said he was going to try to find a fix. If i'm successful in running the game with this exe, I'll report back here.

Töltsd le, teszteld és ha tetszik vedd meg és támogasd ezzel a készítőket!

Magnum PI
Már írják hogy FAKE a nforce fórumon, de persze ez lehet nem igaz