13397
  • k3nGu
    szóval 1280-ba mérjem le h mennyi az fps...jóvan gyorsan megsinálom mert mindjárt meek el...
  • nono55
    azt ugye tudtad, hogy 1280×1024-es felbontásra van optimalizálva a kártya!így is próbáld ki légyszi és kommentelj, plíz!SSSSŐŐŐŐŐTTTTT!!!
    inkább futtasd le a tesztet és írd meg, hogy mennyi az FPS!!!csak mert venni akarok egyet és érdekelne, hogy megéri-e a mostanihoz képest!!!légyszíves!!!köszi!

Írhatod priviben is!
  • k3nGu
    hát a galaxison fém doboz, szóval az fém doboz!:Dnekem majd holnpa derül ki h az-e, debiztos vagyok benne...
  • k3nGu
    a world in conflict-ra gondolok...de a bio fraps-al mérve(ugye belehet állítani h 99 fps legyen a max nemde, mert nekem 75 volt) hát jó ideig 74-75 volt, 1-2xer volt amikor lement 40-re...
  • Voltan
    A CE-hez fémdoboz van? A CDgalaxisban azt írják, de hallottam mást is. Szóval fém a doboz?
  • k3nGu
    maxra vittem asszem 1024-be hagytam és a töltés után egy picit beakadt, csodálkoztam h csak annyit...;)
  • nono55
    VGA kártyádon, hogy fut a gamma?(gondolom jól:D)
    viszont érdekelne, hogy a World in Conflict hogyan megy, ha próbáltad esetleg...
  • k3nGu
    FAQ-t olvasd el, ott le van írva mi van és mi NINCS!fékek mind!
  • szapor
    Hello!2 versio is van egyiknek az a neve hogy ONEHiTWONDER a másiknak pedig NoGrp
  • Ev1L
    Picivel könnyebb, mint nekem, akinek még pénzt is össze kell gyűjtenie. :)
  • k3nGu
    nekem hónap jön a CE, nehéz lesz kivárni:S:)
  • Ev1L
    Szép jó reggelt mindenkinek!
    Hamarosan lehet én is a játék megvásárlására folyamodok, már unom a demót... :)
  • nono55
    olyan ronda vagy, hogy gyerekkorodban palacsintával etettek, mert csak az fért be az ajtó alatt!!!!

:D:D:D:D:D:D:D:D
  • k3nGu
    Ja és Jóreggel Mindenkinek!;)
    a gammában mit lehet fejleszteni?a fegyvert extrákkal, töltény fajtákkal, meg ien saját képességel, h gyorsabb regenerálódás meg mikkel még?
  • k3nGu
    nah végre kivan írva az off topic, jobb így;)
    mér láttam egy képen h daddy sokkal nagyobb mint egy sima??ien főnök daddy vagy mi a rák?:D
  • bodesz
    ó ja megvan.ua a fejlesztő :o
  • bodesz
    amúgy a gamenak van valami köze az oldschool system shock 1-2 hez? :D
  • AntiHero
    Teljesen igazad van.
  • Anotino
    Sosem ertettem, hogy aki ennyire spoilererzekeny, az miert olvassa az adott jatek forumat. Arra talaltak ki, hogy a jatekrol lehessen beszelni, kulonben mire valo lenne? A hw/warez kerdeseken kivul mehetne minden post spoilerbe. No offense amugy :)
  • AntiHero
    Na ezért nem jáchatnak a gyerekek a BioShockal:)
  • AntiHero
    11k
  • Magnum PI
    Mennyi most játék stream-en FT-ban!?
  • MrAndree
    Amikor másodszorra vagy sdokadszorra nézi. De elsőre szeretem én felfedezni a dolgokat. Szóval ha megszaporodnak a spoilerek akkor én asszem eltűnök innen. :)
  • Ev1L
    Ha az ember a kedvenc filmjét nézi meg, akkor alig várja, hogy lássa újra ugyanazokat a kiemelkedő jeleneteket. :) Persze egy B kategóriás film teljesen más, de mint tudjuk, a Bioshock egy kiváló játék, ami így is tökéletesen élvezhető, hogy tudunk "pár" dolgot...
  • Ev1L
    Hát bőven, meg most, hogy így leírják, mégse ugyanaz, mint hogyha átéled az egészet. :) A kis géped előtt ülve, markolva egered... Húúú de várom. :)
  • IgH
    Az elég gáz ..:/ De komolyan,miért nem lehet használni azt a kib. spoiler opciót? Annyira nem nehéz,erreföl itt a leendő játékosoknak elkúrják a meglepetés,felfedezés örömét,ezzel a játékélményt is rontva. Pedig ez az Antihero által leírt Big Daddys dolog is elég kemény lehet úgy spontán,de így már nem ugyanaz. Szerintem ..Na mind1,azért remélem még lesz elég meglepetés,ami kárpótol. :)
  • Ev1L
    Hát én személy szerint belefutottam az összes HSZ-be, de mindegy, úgyis a saját tapasztalatok a legjobbak... Senki se tud leírni egy élményt. :)
  • IgH
    Uhh bazz,ebbe énis belefutottam. Ennek ugye nincs köze a gém végéhez? Mert eddig sikeresen kikerültem a sok okoska hsz.-eit akik csak úgy bebaszták ide a gém egyik végét,nem díjaznám,ha pont most futottam volna bele.
  • IgH
    Nincsmit. Oksa,szerintem nem rossz ötlet.
  • danielboy1000
    hát az te vagy..mindenesetre én nem szerettem volna tudni hogy mi lesz benne...így olyan lesz mint másodjára megnézni 1 filmet.és én ezt nagyon nem csípem.na mind1 jóéjt all:(antihero xD:)
  • Ev1L
    Köszi, akkor ha szert teszek egy kis pénzre, beruházok + 1 gigára. :)
  • AntiHero
    sorry
  • grebber
    Sose értettem mér sir mindenki ha elmondják mi van a gamebe!
    Engem nemzavar egyátalán sőt örülök hogy leirják a dolgokat!
  • danielboy1000
    hát nem hiszem el...utoljára jöttem fel és most is ba*dmeg belefutok egy ilyen antihero hsz be...a pics*ba hogy lelövik az összes poént...
  • AntiHero
    JA addig véd míg a szer hat. meg majd 1x te is beöltözhetsz big daddynek:)
  • grebber
    #8110-re valaki?

• danielboy1000
    najó most este leszek "még" mókamester:Olyan ronda vagy, hogy ha a pápa meglátna, engedélyezné az abortuszt.
    Olyan ronda vagy, hogy tükörrel ijesztgettek!
    Olyan ronda vagy, hogy csecsemőkorodban két helyen pelenkáztak, mert nem tudták
    eldönteni, melyik lesz a fejed.
    Akkora paraszt, hogy már az óvodában is kikapálta a homokozót.
    Akkora paraszt vagy, hogy anyakönyvi kivonat helyett rögtön őstermelői igazolványt kaptál!
    :D:D::DD
  • Sephi
    Jaccik itt meg valaki vele Xbox360-anon? Ti hogy birjatok a celzast.. ?:D
  • gregtom6
    nem egyet értek,hanem megértelek:)Nekem is ilyenkor jön az ''ihlet'',nappal semmi,de ilyenkor...na jó éjt.
  • Casper007
    Én még csak második pályán tartok. XD Szépen adagoljuk, mint a drogot. XD