BioShock
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I\'d rather be hated for who I am, than loved for who I am not.
Az aktivációs cucc meg ha normálisan uninstalláltad az elõzõ géprõl, akkor fogja engedni egy másikra felrakni.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
MSI K9N-Neo, AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4200+, ASUS 8800GTX, 3GB 800 Mhz RAM, Samsung HD 300GB
maga a "szpojler"
(/spoiler)
A "("-ek helyett pedig "["-eket kell írni.
Mi lenne ha a warezt mellõznétek már a topikból?
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
érdemes hasznánlni a kis szövegdobozt, vagy ha nemtod, hogy hogy kell akkor ezt:
SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER
-Luke, én vagyok az apád
-Nebassz..
SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER
Eladó xbox360 játékaim, BONTATLANUL, FÓLIÁBAN : Madden NFL 2008, Army of Two Ajánlatokat priviben!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
MSI K9N-Neo, AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4200+, ASUS 8800GTX, 3GB 800 Mhz RAM, Samsung HD 300GB
Persze nem árt ha jó barátok/haverok/ismerõsök az illetõk, mert a bizalom az igencsak szükséges.
Eladó xbox360 játékaim, BONTATLANUL, FÓLIÁBAN : Madden NFL 2008, Army of Two Ajánlatokat priviben!
Egyébként kitaláltam egy megoldást, de csak akkor megy ha tudsz szerezni kölcsönbe ismerõsödtõl egy eredeti serial number-t. 😄
- Feltelepíted az eredeti szériaszámmal.
- Klónozod a partíciót.
- Uninstallálod a játékot (így a tulajdonos visszakapja a telepíthetõséget).
- "Visszaghostolod" a partíciót
- Tûzfallal letiltod a játék mindenfajta kommunikációs próbálkozását
- S akkor (mivel a 2K Games szerint a játékhoz nem, csak a telepítéshez kell internet), a játék gond nélkül el fog indulni.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Mert az elõzõnél is lefagyott a gépem..
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
kösz
Minél több kicsajt mentsetek meg mert a végén akkor rohadt jó lesz.
ha telepítés után a mappából törli az összes filét, akkor másolod a cracket???
i5 [email protected],Maximus III Formula,8G Ripjaws,GTX670 OC...
Meg a másik topic-ba is akartam beírni.
iNTERNAL Razor1911 törés
nem 100, hogy mûxik, nem teszteltem
http://l00t.extra.hu/index.php?dir=Bioshock.PATCH.INTRNAL-Razor1911/
Még nem próbáltam, de vírus, malware nincs benne az Outpost szerint (2-szer is lefuttattam).
Ha gond h. beírtam ide ,akkor töröljétek nyugodtan! 😊
Mit kéne kicserélniük?
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Ha minden ok, levesznek ellenõrzésképpen a számládról 1 ft-ot.
Aztán meg gondolom steam-en is regisztrálni kell meg utalni.