BioShock
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
AAkérdés az volt hogy fejezi be a telepitést erre volt az a válaszom csak sokan félreértettétek,legközelebb a saját szavaimmal irom le és nem lesz félreértés.
Pár samsung monitor http://www.ebolt.hu/category188.html
I\'d rather be hated for who I am, than loved for who I am not.
P5N-E SLI, Core 2 Duo E6300, 3GB DDR2 800 MHZ KINGMAX MARS, 8800 GTS 320 MB, 500+80 GB HDD, Thermaltake 550 W, Home Theater 150W RMS Genius SW-HF 5.1 5000, Samsung 2232BW 22\" Samsung paneles
De azzal nem segítesz senkinek, ha csak Fake szövegeket linkelsz...
A segítség az lett volna ha elõtte leteszteled, és a véleményedet írod meg utána!
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Valaki ajánlana nekem valami widescreen monitort, 20" legyen (samsung párti vagyok, de más ajánlatokat is szivesen fogadok), és az ára maximum 80 000 ft legyen, ja és FULL GAMER vagyok, tehát inkább játékokra és HD filmekhez kéne, én a SAMSUNG 205BW-re gondoltam, de pls segítsetek egy okos tippet adni. <#nezze>#nezze>
ON
P5N-E SLI, Core 2 Duo E6300, 3GB DDR2 800 MHZ KINGMAX MARS, 8800 GTS 320 MB, 500+80 GB HDD, Thermaltake 550 W, Home Theater 150W RMS Genius SW-HF 5.1 5000, Samsung 2232BW 22\" Samsung paneles
hogy miket nem irkálnak ki a modik<#alien>#alien>
Hát akkor ne várj mást...
Már leírták sokan, hogy nem tippek kellenek, hanem fix indítási módok, amik már le lettek sajátkezûleg tesztelve!!!!!!!!!!
És ez a baj, ha ilyen sok szemetet nem írnátok ide, akkor nem lenne 500 új hsz és akkor ti is valszeg visszaolvastatok volna, és akkor nem lenne nézeteltérés!!!!!!!!!!!!!!!!!!
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
ASUS P5B Deluxe; C2D 6400 @ 3,2 GHz; 3G GEIL Ultra Kit RAM (800 MHz); Sapphire x1950xt
A szerelem olyan,mintha behugyoztál volna.Mindenki látja rajtad,de csak te érzed a melegét ;)
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
A szerelem olyan,mintha behugyoztál volna.Mindenki látja rajtad,de csak te érzed a melegét ;)
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
ASUS P5B Deluxe; C2D 6400 @ 3,2 GHz; 3G GEIL Ultra Kit RAM (800 MHz); Sapphire x1950xt
Milyen krekkel? (Ez a kulcsa az egésznek szerintem)
Magam hegesztettem az ötletet:
Leszedtem egy miniimage-t, meg egy cracket, amire azt mondták jó. ...és tényleg!
Teendõk:
fogod a telepítõlemezt, vagy a lemezképet, és a tartalmát egy mappába másolod.
Tehát merevlemezrõl telepíted. telepítés közben a mini image legyen mountolva a legújabb daemon-toolsba (http://www.daemon-tools.cc/dtcc/download.php?mode=ViewCategory&catid=5).
ha kész a telepítés, frissít, és kér, h aktiváld.
nem aktiválod...
bemásolod a krekkeket, akkor is fog kérni kódot, de akármit beírhatsz. és megy
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Na, akkor 5 embernek kell összefogni, lehetõleg gépfejlesztés után.
2ezer forint/fõ nem olyan sok. 😊
Csak akkor csökken eggyel a lehetõségeid száma, ha elb@szódik a windows és nem tudod uninstallálni.
MSI K9N-Neo, AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4200+, ASUS 8800GTX, 3GB 800 Mhz RAM, Samsung HD 300GB
Hisz változhat a konfigja az embernek, sõt a netszolgáltatója is.
Max. szemet szúrhat h. túl gyakran változik a géepd meg az ISP-d. 😊
MSI K9N-Neo, AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4200+, ASUS 8800GTX, 3GB 800 Mhz RAM, Samsung HD 300GB