13397
-
szted?:S -
mikiking #8661 Szerinttek meikel furna joban a game ? 1 gb ram hozzá + 3000 + proci.......na szoval ati x1650xt vagy ati hd 2600 xt , mind2 dd3-as ? -
Tök mindegy kik és miért a lényeg hogy eddig még minden létezö gamet feltörtek ezt is felfogják.
A sok okostojás nem jött még erre rá és költik a milliokat védelemre. -
vid. driverből -
nono55 #8658 az ijen-t így kell írni:ILYEN!!!
-
Kandurex:
Ez komoly??
Hogy érted hogy belsősök törték fel?
És miért? -
az élsimítást hogy kell erre a game-re ráerőszakolni???? -
Ott bekerülhet a TOP10-be :) -
szerintetek tudja hogy a feketelista nem jó dolog?:) -
manutd3 #8653 Ok ! Kössz végre egy normális! vigyor] -
Itt nem, de a warez topikban előbb vagy utóbb lehet... 
-
van torrentes fórum, ott a nyomorult kereső, viszont a topik címe is ez: torrent (NE KÉRJ MEGHÍVÓT!)
De próbáld meg, hátha feketelistára tesznek a nagyobb oldalakon:) -
Bagoly81 #8650 szerintem törés itt nemnagyon lesz mostanában :D -
Látom, itt csak veszekedtek. Eközben én maradandó élményeket szerzek a box előtt.
Nemrég találtam azt az automatát, ahol váltogathatod a képességeidet. Csúcs! Mert jelenleg csak két képességnek van hely, de sokszor lenne szükségem háromra-négyre.
-
Ilyenkor sajnálom, hogy az ilyeneknek is dinamikus IP-jük van...:) -
manutd3 #8647 Jóvan ! Akkor sgén nincs torrentes forum?
-
Hát skacok, hangosan kacagtam ezen az utolsó 100 post-on:) -
Nyugodtan mehetsz, látszik képtelen vagy megérteni, hogy ez nem az a topic, ráadásul alapból tilos dolgot csinálsz.
-
SOHA nem mondd, hogy soha :)
Egészen biztosan lesz, a kérdés csak az, hogy mikor.
Ebben amúgy tényleg van vmi, hogy ha egy játékot megveszek, akkor az nem egy single only játék lesz, azt nem engedhetem meg magamnak. Csak kivételes esetben, ha nagyon nagyon jó. -
Akkor megszűnne ez a topic
-
naja :S
amúgy offokat töröltetni kéne! :O -
Es meg mennyi ijen van sajna. -
ilyen emberrel de találkoznék személyesen...kiváncsi lennék hány percig bírnám ki anélkül h megverem xD -
Latom pihenni szeretnel. -
Na nehogy meg neked alljon feljebb ember. El lett mondva hogy nem itt kene offolni. Menjel talald fol magad. -
OMG TE FASZLÁMA.olvasni sem tudsz...sztem lehetsz kb 8-10éves.nemitt kéne töltened az idődet inkább dolgozd le azt a 100kilódat xD -
ennyire nehéz felfogni, vagy nem is akarod? -
Amihez nem értesz azt miért szólod le? (védelem)
Akárhányszor felrakhatod a gépedre a játékot. -
szerintem meg a fórum erre való, amit itt vitatsz meg, abba bárki beleszólhat. -
Szerintem meg ne szolj bele. -
Mivel nem veszem meg, igy nem zavar.Amugy meg turelmes vagyok, tolem johet akar 1 ev mulva. -
Szeritnem meg te fogd vissza magad:S -
Valszeg nézőpont kérdése, hogy kinek mi szúr szemet
-
De mivel ti ugyis csak 1-2 napig jatszanatok vele, gondolom ez nem is zavar annyira :P Amugy meg azt irtak hogy ujraaktivalassal es egy kis programmal lenullazhato ez a szamlalo. -
mit ugatsz a védelemre, ha meg sem veszed a "szaros játékot"? -
A masik meg, hogy nehogy mar korlatozzak nekem azt a szutyok jatekot, hogy hanyszor rakhassam fel hamar meg vettem. -
Tudom, nem is ahhoz szoltam hozza, csak ez az "ugyis csak 1-2 napig jatszok vele minek vennem meg" felfogas szurta a szemem xd -
Igy van.
De kimondta az ellenkezojet? -
Nem is kotelezo vele jatszani. -
Nin ezzel semmi gond, csak nem szeretjük az álszenteket akik hírdetik az igét, közben meg neki is tele a polc írott DVD-vel, ennyi a gond. Mindenki azt vesz meg amit jónak lát, de nem kell leszólni a másikat, csak mert ő megvett valamit. Nekem is vannak eredeti cuccaim, mégse mentem az adott topicba verni magamat, hogy bezzeg én megvettem milyen király vagyok. Hát ennyi.