BioShock

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Amit nem értetek hogy én ezt leteszteltem és befejezte a telepitést és patchelte magát de nem indult el ezt tudtem és oda is irtam.

AAkérdés az volt hogy fejezi be a telepitést erre volt az a válaszom csak sokan félreértettétek,legközelebb a saját szavaimmal irom le és nem lesz félreértés.
Ev1L
OFF

Pár samsung monitor http://www.ebolt.hu/category188.html

I\'d rather be hated for who I am, than loved for who I am not.

Ev1L
Hát én ilyenben nem tudok segíteni, az egész gépem volt 70ezer+15"monitor... 😊

zeus89
Valaki? #7570

P5N-E SLI, Core 2 Duo E6300, 3GB DDR2 800 MHZ KINGMAX MARS, 8800 GTS 320 MB, 500+80 GB HDD, Thermaltake 550 W, Home Theater 150W RMS Genius SW-HF 5.1 5000, Samsung 2232BW 22\" Samsung paneles

DarkSector
Ez eddig szép és jó!
De azzal nem segítesz senkinek, ha csak Fake szövegeket linkelsz...
A segítség az lett volna ha elõtte leteszteled, és a véleményedet írod meg utána!

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Ev1L
De az nem segítség, hogy ugyanazt írja le, mint már ezer más ember is leírta... Hogyha folyamatosan követné az eseményeket, tudná, hogy egy "hivatalos" tört verzió segíthet csak, és ilyen próbálkozások csõdbe fulladnak.

segiteni akor másnak erre mindenki b*-gat úgy hogy nem olvassák el azt amit és akinek irtam
zeus89
OFF

Valaki ajánlana nekem valami widescreen monitort, 20" legyen (samsung párti vagyok, de más ajánlatokat is szivesen fogadok), és az ára maximum 80 000 ft legyen, ja és FULL GAMER vagyok, tehát inkább játékokra és HD filmekhez kéne, én a SAMSUNG 205BW-re gondoltam, de pls segítsetek egy okos tippet adni. <#nezze>

ON

P5N-E SLI, Core 2 Duo E6300, 3GB DDR2 800 MHZ KINGMAX MARS, 8800 GTS 320 MB, 500+80 GB HDD, Thermaltake 550 W, Home Theater 150W RMS Genius SW-HF 5.1 5000, Samsung 2232BW 22\" Samsung paneles

hogy miket nem irkálnak ki a modik<#alien>

DarkSector
Félrevezeted az embereket!
Hát akkor ne várj mást...
Már leírták sokan, hogy nem tippek kellenek, hanem fix indítási módok, amik már le lettek sajátkezûleg tesztelve!!!!!!!!!!
És ez a baj, ha ilyen sok szemetet nem írnátok ide, akkor nem lenne 500 új hsz és akkor ti is valszeg visszaolvastatok volna, és akkor nem lenne nézeteltérés!!!!!!!!!!!!!!!!!!

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Ev1L
Észrevettem! 😊 És teljesen igazad van, az a baj, hogy így se értik meg... 😞

Ev1L
Elég bõbeszédû kontra volt. 😊

DarkSector
Na ez a durva hangvétel!

Hát a #7537-be nem az áll h. nem megy, hanem h. MEGY. Az igaz h. utána írtad, amit meg késõbb olvastam. Egyébként ez nyílván nem neked szólt, hanem annak, aki ezt írta máshol.

ASUS P5B Deluxe; C2D 6400 @ 3,2 GHz; 3G GEIL Ultra Kit RAM (800 MHz); Sapphire x1950xt

neked is ennyi eszed van...Õ CSAK NEKEM VÁLASZOLT ÉS NEM NEKTEK! az hogy miért akarom hogy felpatchelje egyenlõre legyen magánügy.téma lezárva

A szerelem olyan,mintha behugyoztál volna.Mindenki látja rajtad,de csak te érzed a melegét ;)

DarkSector
Jah de már vagy 3-4 napja be lett linkelve ez a módszer...csak vissza kéne olvasnotok!!!!!!!!!!!!

Mor3llo
😄D

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Ev1L
Nah, hát igen, kábé én is ezt gondoltam. 😊

AntiHero
3. ending van! Leírtam meik az a három.

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Ev1L
Bocsánat a durvább hangvételért, de már nem bírtam visszatartani... 😊

Ev1L
Már ezer olyan verzió van, ahol már csak egy nyamvadt serial-ra vár az ember, NEM ÚJDONSÁG...

Ev1L
Mi a szarért kell már napok óta az ilyen mini image, maxi image, serial meg minden szarságokon ugrálni??? Vagy feltörik, vagy nem, addig mit szarakodik az ember ÚGYSE LESZ JÓ! Álljon már le az a pár ember! Én is ki bírom várni türelmesen, míg lesz valami normális törés, vagy keresek 4 embert, és összedobjuk rá a zsét... TÜRELEM

nektek irtam nem az volt a kérdés hogy hogy indul el hanem az hogy fejezi be a telepitést zseni gyermekeim
nem értitek meg hogy én csak ezt akartam megtudni hogy kell elérni hogy felpatcholnja? nem kell fikázni õ is meg én is tudjuk hogy nem megy de legalább segített idáig eljutni!

A szerelem olyan,mintha behugyoztál volna.Mindenki látja rajtad,de csak te érzed a melegét ;)

akkor sokat érsz vele,ha csak felmegy a gépre,de játszani nem tudsz vele.

Shep
Annyi a baja, hogy ettõl még nem tudunk játszani.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Ev1L
Pontosan, 5 konfig, és 5ször telepíthetõ egy gépen.

elolvatad amit irtam vagy csak b********* akarsz valakit oda van irva hogy NEM jó csak felmegy a gépre és leszedi a patchet
No persze, s mégis melyik fake crack-rõl van szó (merthogy egyelõre csak az létezik) ? Az, hogy elõtûnik a start gomb, attól még k* nem megy.

ASUS P5B Deluxe; C2D 6400 @ 3,2 GHz; 3G GEIL Ultra Kit RAM (800 MHz); Sapphire x1950xt

elindulni nem indul el de felmegy agépre csak serial kell amúgy én a onehitwonder verzióval és a gamecopyworldrol a 3 image fájlal csináltam
thx😊 MÁR unalombol elkezdtem rap szöveget tanulni ha kiváncsiak vagytok:Twista-From the Tip of my tongue 😊

ez komoly????vagy ez is csak szívatás???

És akkor ezt fogják nemsokára kitolni 5-re. 😊
Te is próbáltad, és megy?
Milyen krekkel? (Ez a kulcsa az egésznek szerintem)
Ev1L
Uff! Hát akkor körbenézek, lehet találok 4 embert! 😊

Akik megbíznak egymásban, és le is tiltják tûzfallal a kommunikációt, mert jobb esetben csak nem engedi felrakni a következõnek, rosszabb esetben meg -gondolom- bannolja a serialt.
Na ez kamu mert elindulni nem indul el de patcheli magát
orrás Maki. idézet:mcdermott.
Magam hegesztettem az ötletet:

Leszedtem egy miniimage-t, meg egy cracket, amire azt mondták jó. ...és tényleg!

Teendõk:

fogod a telepítõlemezt, vagy a lemezképet, és a tartalmát egy mappába másolod.
Tehát merevlemezrõl telepíted. telepítés közben a mini image legyen mountolva a legújabb daemon-toolsba (http://www.daemon-tools.cc/dtcc/download.php?mode=ViewCategory&catid=5).
ha kész a telepítés, frissít, és kér, h aktiváld.
nem aktiválod...
bemásolod a krekkeket, akkor is fog kérni kódot, de akármit beírhatsz. és megy
Ev1L
Itt olvasom, hogy 2 különbözõ konfiguráción, és 3-szor ugyanazon a gépen lehetett régebben feltelepíteni. http://www.golem.de/0708/54340.html Németül van, ha valaki érti...

Ev1L
Hát igen, az nem olyan sok. De hol talál az ember 5 elszánt játékost? 😊

Gépcserénél levon egyet?

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Na, akkor 5 embernek kell összefogni, lehetõleg gépfejlesztés után.
2ezer forint/fõ nem olyan sok. 😊
Igen, akkor újra 5 lesz.
Csak akkor csökken eggyel a lehetõségeid száma, ha elb@szódik a windows és nem tudod uninstallálni.
Ev1L
Hát saját gépeden feltelepítheted elméletileg akárhányszor, csak ha konfigurációcsere van, akkor von le egy aktivációt.

k3nGu
Nah plz vki írja le h múködik ez az aktivációsos dolog, inkább az akinek steam-en van meg, de nem baj ha nem.Szóval letöltöm a fizetés után és ha vmikor leakarom törölni és ha jól letörlöm akkor nem számítja bele h még hányszor tudom újrarakni nemde?!

MSI K9N-Neo, AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4200+, ASUS 8800GTX, 3GB 800 Mhz RAM, Samsung HD 300GB

Ev1L
Nah ha ezeket mind figyelembe veszi az ember, már nem is csodálkozik, hogy miért van ekkora balhé a 2K környékén... 😊

valaki le tudná nekem leírni privibe vagy simán hogy hogy érjem el azt hogy a végén ne vágja ki a securomot és felpathcelje magát? mert nekem a mini és maxi imagenél beugrik 1mp re egy dosos paranccsor és semmi!

ÉS akkor még nem volt szó az ADSL-esekrõl, hisz egyes szolgáltatóknál szinte naponta cserélõdik az IP.
De ha uninstallálod a játékot rendesen, akkor az nem számít, nem?
Hisz változhat a konfigja az embernek, sõt a netszolgáltatója is.
Max. szemet szúrhat h. túl gyakran változik a géepd meg az ISP-d. 😊
k3nGu
na szóval 1szerübben😄: ha steamrõl letörlöm a bio-t és akkor nem fogja számolni h még 4xer tudom felrakni más gépre...nem kell újramegvennem csak újratelepítenem!?

MSI K9N-Neo, AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4200+, ASUS 8800GTX, 3GB 800 Mhz RAM, Samsung HD 300GB

kovecses
Kimegy a netre!

pa01.sonyvfactory.com
193.178.208.173
193.178.208.176

Töltsd le, teszteld és ha tetszik vedd meg és támogasd ezzel a készítőket!