13397
  • Voltan
    Na, jó éjt mindenkinek, rám már Big Daddy vigyáz a polcról :D. Nyugodtan merülök alá az álomvárosba.
  • wesker24
    Igen próbáltuk egyik se müxik !!
  • Skyline
    No ujra megkérdezem mert reakció nemvolt délután...:)
    Gamecopyworld-ös cuccokat (3 féle image fix) próbázta vki?:)
  • Voltan
    Hm. Hát akkor ennyi. Igazából nekem is túl pörgős egy kicsit, a hangulathoz képest. De a sztori és a látvány kárpótol. És még nagyon az elején vagyok.
    Mindenesetre nem bántam meg a dolgot, amúgy nem vagyok az a nagy FPS-fan, de ezt élvezem (A STALKERT is, de az más téma). Engem nem igazán köt le egy új II VH-s FPS, főleg nem egy multi FPS. De ez valami tényleg egyedi, és imádnivaló. Nem tudom, miért, de az. Van karaktere és sármja.
  • Frank99
    hát, kis barátom, hála isten nem a benzingőzös büdös Pesten lakom, így 1500-1800 Ft rakódott volna a termékre, így cseppet sem bánom, hogy 08.21-én, 22 órakor el tudtam kezdeni a csocsót, ezzel majd 10 napot nyertem, és úgy 500 Ft-ot buktam...xar nekem, tudom, gazdag vagyok.

azt is tudom, az irigység nagy úr, úgyhogy nem is bántalak ma többet...
    peace!
  • robotnyk
    4 évvel fiatalabb vagyok, de maga a téma érdekelt volna, meg a helyszín. egyszerűen nem fogott meg a hangulata. vagy inkább nem is éreztem, hogy bármilyen hangulata lenne.
  • Voltan
    Mármint idén :P
  • Voltan
    Érdekes, amit a STALKER-ről írsz. Mondjuk nem tudom, hány áves vagy, de én anno 86-ban eláztam abban az esőben, emi Csernobil-ból jött. Eresz alá mentünk anyámmal, de rohadtul emlékszem a napra. Hat éves voltam akkor, és az a nap jelentős volt a családban, ezért emlékszem rá. Sok évvel később tudtam meg, hogy az milyen eső is volt...Plusz ismerős is dolgozott anno odaát Ukrajnában. Ezért Csernobil igencsak élénk emlék máig. Lehet, hogy csak ezért jelent többet a STALKER, bár amúgy szerintem egy qrva jó játék. Eddig az egyetlen, ami felér a BIOSHOCK-kal.
  • robotnyk
    mint ahogy valóban nem pesti vagyok. kurva lusta vagyok, de azért ha a nagyfaluban laknék, valahogy csak elmásznék a legközelebbi szoftver boltig :)
  • CitizenX
    Erre a felháborító eljárásra lehet megfelelő ellencsapásként alkalmazni azt, hogy szépen bemész a bó'tba, és személyesen átveszed a cuccot. Én így tettem. Mondjuk, ha nem pesti vagy, akkor lehet cifrább a sztori.
  • grebber
    Bioshock - Zanussi plazmidok

Dixie Flatline, 15:37 - PC X360 - Játék: FPS

Ne foglalkozzanak már annyit a szélesvánsznú műproblémával és az igen jól sikerült SecuROM védelemmel a játékosok - gondolták jogosan a 2KGames-nél és kiadtak néhány kellemes krémest a Bioshock-ból. Ken Levine persze próbálja kezelni a helyzetet, no nem mintha sok szükség lenne rá, az eladások már úgyis túlmutatnak a fél millión. Ígéri, hogy a szélesvásznú megjelenítésre fognak peccset kiadni előbb vagy utóbb, a SecuROM védelemre pedig igazából csak az elején van szükségük, hogy a letöltögetőket is rávegyék a vásárlásra. Korábban, a Commandos esetében már bevált ez a trükk. A friss védelemmel ellátott játékból néhány hét alatt rekord mennyiséget tudtak értékesíteni. A Bioshock pedig jól tartja magát, továbbra is első az Amazon bestseller listáján.

info: Hardwired
  • robotnyk
    hát, prioritás kérdése... ha megvárom a dobozost, mire a csomagküldő kihozza, már majdnem ugyanott vagyok árban. ha olcsóbb nem lehet, legalább legyen meg minél előbb.
  • CitizenX
    :DDDD
  • robotnyk
    szerencsére a másik végemen szoktam olvasni :D
  • CitizenX
    Vigyázz, a nyomdafestékben található ólom végbélrákot okozhat! :)
  • CitizenX
    Ne szabadkozz, iszonyatosan nagy játékosok vagytok, csak hát a befektetői scene sikítva menekülne előletek, ha munka után érdeklődnétek. :D Én még most sem vagyok tulajdonosa semmiféle műanyag figurának, és valahogy annyira nem érzem ezt orrfacsaró igazságtalanságnak.

Az tény, hogy elöbb tudtatok játszani - ezzel biztosan előrébb kerütél az evolúciós ranglétrán.

Mindne esetre kétezerrel ráfizetni egy még csak be sem csomagolt termékért... Mit mondjak...
  • robotnyk
    vagy inkább nem lehet kivinni a wcre. ezért nem tudok lemondani a nyomtatott sajtóról még.
  • dante3
    De közönséges vagy!
  • CitizenX
    Hát ez az. PDF-el nem tudod kitörölni a segged.
  • Frank99
    most már vedd meg, mert megjelent..

mi, sajnos már aug. 17-től le tudtuk tölteni, ezzel elvesztettük a lehetőséget, hogy egy műanyag figura tulajdonosai lehessünk...
    és sajnos napokkal korábban tudtunk játszani mint mások, ezért kiutáltak bennünket mindenhonnan, és ocsmány flame és egyéb postokat kaptunk mindenhonnan, minden topicban....
    én is gondolkodom, hogy eladom a a Steam hozzáférésemet, vagy 6 full játék van rajta, de ilyen ellenszenv mellett nem merek többet steam-en vásárolni.
    bocs, hogy élünk, mi steam-esek....
  • robotnyk
    füzetet kapsz, bár pdfben.
  • danielboy1000
    Hát...másokkal meg nem annyira jó frappánsan oltogatni egymást mert, a tobbségnek csak annyira futja az intelligenciája hogy "baz*meg te k*csog" stb :)
  • dante3
    Sajna már nem bírom cérnával, tudom, hogy adsz szívesen cérnát! XD
    Van egy olyan érzésem, hogy rohadt soká lesz még hozzá törés!
  • robotnyk
    érdekes, a stalker nálam csúnyán bebukott. sokat vártam tőle, de egyátalán nem fogott meg. a bioshocknál is magasan volt a léc, de még annál is jobban tetszik, mint amit a korai értékelések után vártam. ("annyira csak nem lehet jó" alapon, pedig de :P)
  • Voltan
    Semmiképp ne steam-en, ha már lehet kapni.
  • CitizenX
    A meglepetések embere vagyok. :D
  • CitizenX
    10k. Abszolut megéri. Steames azt hiszem 2k-val drágább, cserébe nem kapsz tokot, füzetecskét, lemezt.
  • Zóanagyvarázsló
    9 990 Ft, olcsóbb valamivel, mint a letöltős verzió.
  • wesker24
    Boltban a sima változat 9990 FT !! Szerintem sokkal jobban megérné megvenni megrendelni boltban mint hogy letöltsük Steamröl !!
  • dante3
    Nagyon gondolkodom, hogy megvegyem! Boltban mennyi a sima változat, vagy jobban megérné a steames-t letölteni?
  • AntiHero
  • Voltan
    Eddig nagyon jó, bár még alig játszottam. Az optimalizációnál tartok. A STALKER-nél is eltartott egy darabig. Mondjuk totál fullon is jól megy, itt-ott szaggat be, de azért még csiszolom.
    A gépem amúgy 3800+ Athlon, 1.5 RAM, 7600GT.
    A hangulat meg ezer százalékos. Nálam mondjuk a STALKERT nehéz letaszítani a trónról, de már billeg :D
  • danielboy1000
    Pedig mennyire készültem már valami citizenX STYLE oltogatós frappáns szövegre amire aztán ugyanolyan frappánsan visszakommentelek xD
  • CitizenX
    Sosem tagadtam. :)
  • danielboy1000
    Benned akkor gonosz erők uralkodnak ;)
  • Voltan
    Bizony, köszönöm. SOHA az életben nem vásárolok STEAM-ről játékot többé. Ahogy mondtam, hülye a kárán tanul. Nekem szerencsém volt. Félreértés ne essék, a STEAM is oké, ha valakinek csak a software kell... De ezt már leírtuk ezerszer.
  • robotnyk
    jó-jó, és a játék hogy tetszik? :)
  • CitizenX
    Régebben ez volt a háttérképem.
  • DarkSector
    Na jó éjcakkát mindenkinek...mentem aluszni 1-et....
  • Zóanagyvarázsló
    Én arról sem hallottam, de arra az égvilágon semmi okuk nincsen, a konzolos verziónál tudtommal nincsen szükség online aktiválásra.

Pénzért lehetett visszavinni a PC-s verzióükat az EULA 2K általi megsértése miatt.