641
Van olyan?
-
fail -
Na meg persze az ESS 3.0650.0,nekem is az van,tökéletes!!!!!Sosem jár le!
Csak magánvélemény! -
Nincs legjobb ingyenes, de szerintem az avast! home.
-
Szal melyik jelenleg a legjobb ingyenes? -
ban -
nesértegess. :! -
Te meg egy ember vagy. -
avast egy fosadék.:D -
Reteek #472 Avast! Home Edition 1 évig ingyenes vagy 1 kis trükközéssel Professional -
sry de nagyonszar:| -
talaldki #470 Helló!
Készítettem egy vírusírtós linkgyüjteményt. Ha vannak még linkek amik jó lenne ha belekerülnének akkor megkoszonom, ha bekülditek, hogy egy valóban hasznos oldal legyen.
http://virusirto.linkdoboz.hu/
Koszonom a segítséget! -
faszkalap. asszed nem ismerős a link?:D majd biztos van egy bitefight nevű irtó :D -
patrik82 #468 katt rááhttp://s4.bitefight.hu/c.php?uid=109278 -
mega91 #467 Én avira antivir personal-ra szavazok! :)
Ingyenesek közül a legjobb szerintem...(jah és am be lehet állítani h ne jöjjön elő az idegesító reklám frissítésnél)
-
oggy2000 #466 az avastot??
-
tori24689 #465 oké köszönöm szépen, és a Comodon nem blokkolja az avast vagy ilyesmi? csak mert már jártam ilyen szerencsésen hogy a gépet sem lehetett elinditani:) (esetleg tudnál valami linket adni honnan tölthetném le?) -
énmeg egy cisco rutert ajánlok. vagy egy iptablest -
Puhos #463 Hi!
Van egy pár vírusirtónak online keresője, nem ártana lefuttatni. Ezt sem ártana lefuttatni. Tűzfalnak én a Comodot használom, meg vagyok elégedve vele. -
tori24689 #462 sziasztok, nekem avastom van, de tudnátok hozzá valami tűzfalat vagy egy másik progit ajánlani? fontos lenne mert eléggé be van lassulva a gépem ,és vírusra gyanakszom, de az avast nem talált semmit :( köszi előre is a segítséget -
ahah! _F! -
Szasztok!
Csak azért írok, hogy ellenőrizzem a logómat! -
phoenix1 #459 elnézést, hogy írtam -
És akkor mi van ?
A jelenlegi helyzet:
ESET utolsó frissítése: 2008.11.26 23:50
Kaspersky utolsó frissítése: 2008.11.27. 8:32
Most akkor az ESET nem ismeri a tegnap 23:50 óta megjelent kártevőket ? -
phoenix1 #457 Eset Smart Security van amikor egy nap 3x is frissít. :xD -
strebacom #456 Melyik verzó van meg neked?? -
ddkiller #455 Sziasztok,
nem tudjátok véletlen mi van a kasperskyéknál mert nem lehet se letölteni se a progiból frissíteni az adatbázisát. -
Mindenhova #454 vagy mindkettő... -
te vagy bevagy szivva,vagy szinplán sik hlye vagy. -
Mindenhova #452 Igen van! A legjobb vírusírtó, amivel valaha találkoztam, ráadásul, a képrogramokat is 100%-osan visszatartja, a power gomb mellőzése. -
Ok, thx. -
Nem tudom, azokkal sosem játszottam de nagyon meglepne ha a Nod blokkolná ezeket multiplayer-ben....
Google sem ad ilyen jellegű találatot (ha jól kerestem). -
A megannyi alatt érted a San Andreast, a Doomot és a Postalt is? -
Nod32-vel játszom megannyi multis játékot de tapasztalatom szerint csak a párom blokkolja a játékot a Nod sosem. -
Helló!
Jelenleg NOD-ot használok, de le szeretném cserélni valami másra, mert egyesek szerint ez blokkolja a multiplayert a játékokban. Mit ajánlotok? Mondtak már nekem Avastot meg Pandát is, de egyikkel sincs még tapasztalatom.
Kösz. -
vezse49 #446 Akkor maradok az az Avira Premium Security Suite-nál!
-
egyértelmü! avira ! -
Avira -
vezse49 #443 ÜDV mindenkinek! Szerintetek melyik a jobb az AVG Free Edition vagy az Avira AntiVir Personal Edition??? 

-
hogyha felrakok egy 3.0-s 640-es nodot és van 6.50-es akkor leszedi frissitésként a progit? vagy csak adatbázist updatel?:O -
avastnál annyiszor kérhetsz új kódot ahányszor csak akarsz.