641
Van olyan?
-
riki02 #521 Lehet hogy egyre gondolunk, akkor az a "narancssárga" avast ugye?
Mert 2 ismerősömnek van olyanja és mindkettőnek vírusos lett. Azt egyébként honnan tudom leölteni, és mennyi ideig marad a gépen? -
Használd az új, 5-ös Avastot, magyar nyelvű az is és sokkal jobb. -
riki02 #519 Vagy lecseréljem? (ez lemaradt) -
riki02 #518 Kösz. Értem. Most avast 4.8 professional van az jó-e, megbízhatok-e benne?
Riki -
Avast jó, Aviraban van ingyenes, vagy 3 havonta kérsz kulcsot a fizetőshöz. Nod nem ingyenes, de ahhoz is vannak kulcsok csak azt havonta kell cserélni. -
riki02 #516 Üdv mindenkinek!
Elhatároztam hogy új vírusirtót teszek a gépre, a következőkben gondolkozom:
Avast 5.0
Avira(nem tudom hogy ingyenes-e)
Eset smart security 4(erről sem tudom hogy ingyenes-e)
de ezek csak gondolatok. Légyszives segítsetek hogy mit tegyek a gépre ami lehetőleg ingyenes és tényleg JÓ.
Üdv:
Riki -
Comodo-ba a 4-estől már benne van a magyar nyelv is. Avast szintén tud magyarul. -
Használ INGYENES terméket.
Avast antivírus otthoni használatra ingyenes. Comodo internet security szintén. (és még szenvedned se kell a kód keresgetéssel, avastot kell évente 1szer regisztrálni (legálisan) és kész.)
comodoi internet security (szakmailag elismerten is az 1ik legjobb)
avast -
eh :| ez aztjelenti hogy nem vagy valami jartas az interneten :D -
Nézd,ami nekem van,az ki van ütve,31 napos,az az,mindig 31 nap,sosem jár le! Ha tudsz az újabbból is ilyen hasonlót,de ne keljen kódokat beirogatni,meg hasonló,akkor szivesen fogadom,én még nem találtam olyant! -
mar 4.3.13.2 a legujabb. hasznald azt. -
Arkon #510 Már a 4.2.64.12 a legújabb. Használd azt. -
Már a 4.2 a legújabb, használd azt. -
Csak egy tipp:Eset Smart Security 3.0.650.0-ás,én ezt használom XP-hez évek óta,semmi gondom vele,tökéletes védelem,és nem lassú tőle a gép.
Csak magánvélemény. -
Szia! A fizetős Avira termékekhez (Premium,SS) van promó kulcs, ami 90 napig jó, és ezt végtelenségig ismételheted! -
borkata #506 ha az számít, hogy kevés erőforrást fogjon, akkor az Avira a tuti. Az ingyenes változata simán elegendő lehet ha nem durvultok a neten a felnőtt tartalmakkal és nem kaptok támadásokat rendszeresen. innen is le lehet tölteni: www.safesoft.hu/avira_personal
ha meg a fullos kell azt meg 30 napig ki lehet probalni. nekem 4MB és 14MB között eszik memóriát. Avira Professional vagy mi a neve. http://www.safesoft.hu/index.php?menu=avira/avira_professional&lng=hu&caption=Avira%20Professional
egyébként meg nincs tökéletes AV. kompromisszum van csak. -

-

-
-.- -
Ugyan ezt mondanám az Avira-ról is -.- -
Rotyoka #501 Na hogy beszélek? Idióta ? Húú de durva voltam :( -
Attól nem leszel menő hogy így beszélsz.... -
Rotyoka #499 Avast a tökéletes vírusirtó, amit ingyen is megkaphatsz. És aki azt írta lassult a gépe, az vagy Comodore c64 ről nyomja, vagy idióta és nem tudja kezelni a gépet -
4-esnél nálam az avast volt jobb a nodnál. -
Nekem csak 1 magos AMD Athlon proc. van, igaz RAM az 2 Giga, de semmiféle lassulást nem tapasztalok, sőt! Sok vírusirtón túl vagyok, nálam érzésre talán ez a leg gépkímélőbb. Szerintem 4-esnél biztos hogy nem nagyobb a gépigénye. Persze ez azért gépenként változó lehet. -
Pedig sok fórumba panaszkodnak az avast 5-re... Én mint avast fan se hittem el... -
Nálam Avast5 : RAM 13 Mega CPU: többnyire nulla. Nem sokallom. -
Az volt évekig a kedvencem de az 5 jobban eszi a gépet mint a nod32... -
Mit szónál például egy Avast-hoz?:S -
Black7Seven #492 Próbáld ki az ESS-t. Még kevésbé fogja a gépet mint a NOD32. -
ok akkor felejtős. -
Black7Seven #490 Hali!
NOD helyett (én sem) nem tennék AVG-t. Pedig én sem csípem annyira a NOD-ot.
De úgy is mondanám (hasonlattal élve), hogy Mercedes helyett nem tennék fel Suzukit, - holott mindkettő autó - annak ellenére, hogy nem csípem a Mercit.
-
Nekem bejön a nod. Szóval az én értelmezésem szerint akkor semmiképp. köszi -
NOD helyett nem tennék AVG-t. Pedig nem csípem a NOD-ot.
Mondhatnám úgy is: Csöbörből vödörbe.
-
AVG-t érdemes feltenni nod (30 napos) helyett a weboldal ellenőrzőjével 1ütt ? AVG ingyenes ről ezt írják hogy ezek nincsenek benne. Web védelem
Megvizsgálja a letöltéseket, ellenőrzi a csevegőprogramokat
Kiterjeszetett Rootkit védelem
Védelmet biztosít a rejtőzködő támadások ellen
Ez nem gáz 1 picit ? :U -
EndyG #486 vannak ugye oldalak amik kidobják a serialt, vagy éppen a komplett fizetős telepítő csomagot ingyé -
EndyG #485 tegyetek fel vazze avast internet security-t és mellé pc tools internet securityt, bár az utóbbit én csak akkor kapcsolom be ha veszélyes fájlokat akarok tesztelgetni :P -
Rotyoka #484 Avast überalles -
mega91 #483 Mérne Avira-t?
Közel az egyik legjobb ingyenes... mekem is az van az személyes gond ha neked nem ellenőriz...
Am szvsz Avira, Avast ami jobban bejön. -
Hello! 1 tanács: Bármit csak az Avira-t ne!Ingyenes meg minden,de szkennelésnél mindig megáll 7%,39% stb. és addig minden ok nem észlel semmit.Felraktam az Emisoft Anti-malwaret fél perc alatt 30 fájlt észlelt (spyware,trójai...) most 319-nél tart lol