Router beállítások

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hali!
a MOHAA Runner hez szeretnék portot nyitni,edimax br6104k
routeren! találtam leírást, meg is csináltam de továbbra sem jó! vki help pls
ty

PíszLávJuniti
a router reset után sem mûködik?

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

BaliBoy
Azonos munkacsoportba hozzátok a gépeket, majd engedéjeztetitek a Fájlok és nyomtató megosztást. (értelemszerüren meg is osztok vmilyen mappát) Utánna valamilyen böngészõben a hálózati helyet között megkeresitek.

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

milk41
ez engem is érdekelne,mert a mi gépünk se látják egymást de viszont tudunk lanon játszani

Config: Gigabyte GA-X48T-DQ6 Gainward GTX260 C2Q Q9650 Geil Ultra4GB

hellósztok!

Van 2 gépem, és a net egy routerrel van megosztva, és én szeretnék lanozni a kétgépen. Segítenétek légyszives hogy mit kell ahoz beállítani hogy a két gép "lássa egymást"?

köszönöm
sziasztok.
kis segítséget kérnék Vkitõl.
SMC WBR14-G2 wireless routeremen egy lapitopi és egy PC lóg. ha 1szerre rajta vagyunk az MSN-en (más felhsználónévvel), idõnként mindenkit ledob. Mitõl?
más: a DC, és a Torrent sem tud letölteni (router elõtt a PC simán szedte a dolgokat) Mitõl lettem paszív? milyen beállításokat kéne módosítanom? a DC meg ráadásul 2 perc után le is dobott minden serverrõl, ahonnan tölteni akartam...
köszi elõre is.
Mr Spock
A problémát megoldotta egy firmware frissítés. Írta is a readmeje, hogy ez a hiba kijavításra került.

-muszáj-

kizart hogy a torrent tette. inkabb araningadozas , feszultsegtuske, ilyesmi.

Pharaoh
Sokan használnak routerrt torrent mellett, de én ilyet mg nem hallottam.

helló mindenki.
elszált a routerem és szerintetek lehet hogy a torrent csinálta ki?
ezt hallottam valakitõl, hogy ugye sok szálon tölt és ezért nem bírja a terhelést.
elgondolkodtató, mert fél év alatt ez a második router ami megadta magát, elõtte nem használtam a torrentet....... sõt 2 évig tökéletesen ment

köszi

rvn
Hehe! Sztem nem tudja ki volt...

Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic

Met
én biztos pofánvernélek...

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

rvn
meg legalább 5 megás volt ugyse használja ki csak segítettem neki😄😄😄

Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic

rvn
eddig genyó voltam😄...van 1 elöfizetésem de ez az albiba van...ugy meg 2 má sok lenne

BaliBoy
Nem leszel olyan genyó, hogy mástól lopsz, hanem fogod magad és elõfizetsz.

rvn
És az ellen tudok valamit tenni? Mert nagyon ugy hangzik h nem :s

Nem kell titkosítani, elég ha Macadress alapján csak a saját kártyák csatlakozását teszik lehetõvé 😉

rvn
Ez az igazság...de nincs titkosítás...és régebben is csinált ijet csak akkor 1 napra max...és az a torrent miatt volt...

Pharaoh
Lehet rájött a szomszéd, hogy lopod a netet és tett ellene.

rvn
Mit tudok tenni anélkül h szólok a szomszédba...

rvn
Üdv! Van egy Smc wbr14 tipusis wifi elosztóm...azon jön a net...csak vagy 1 hete nem tudok csatlakozni hozzá! Azt irja h a windows nem kapott viszaigazolást vagy mit...de látom h ott van a jel csak nem tudok csatlakozni...ez a cucc nem nálunk van hanem szomszédba...ughy nem tok állitani rajta.

Mr Spock
Én beállítási hibára gondoltam vagy valami hasonlóra.

-muszáj-

Met
már megválaszoltad magadnak, a router

Mr Spock
Én SMC routert használok, wifi-s. Valaki hallott már olyan problémáról, hogy routeren keresztül állandóan szétkapcsol a net is meg az msnen is? Változó idõközönként, van amikor 1 percenként, van hogy negyedóránként. Rohadt idegesítõ. Wifi-n és kábelen keresztül is ugyanezt csinálja. Most leszereltem a routert, közvetlenül a Chello-s modemen vagyok, eddig nem jelentkezett a probléma. Ez azt sejteti, hogy a routerrel van probléma. Valakinek valamit tippje van, hogy mi okozza?

-muszáj-

www.portforward.com

at kell iranyitani a bejovo kapcsolat portjat a sajat gepedre, amin a jatekszervert akarod csinalni.

sziasztok!

Van egy olyan problémám hogy ma vettem egy TP-LINK TL-R460 routert és nem tudok játék szervert csinálni.Mi lehet a gond?
Pharaoh
Az miér van, hogyha rácsatlakozok laptoppal a wifi-s hálózatra, akkor a sebességnek 54Mbps-t ír ki, de ha elkezdek másolni valamit akkor azonnal leheesik 5-10Mbps-re, de valójában csak úgy 250Kbit-el másol akármilyen közel van a gép a routerhez.

BaliBoy
Te, egy behatárolt sávszélességet osztassz szét. Ez olyan mintha lenne egy tortád amit szétosztassz 3 fele. Ergó mindenki csak egy szeletét kapja. Minél többen vagytok a tortára annál kisebb szelet jut 1 emberre. Na most az elõbb leírtakban cseréld ki a torta szót sávszélességre (internet sebsségre) és megkapod a választ. Csak annyi a különbség a tortához képest, hogy állandóan változik a szeletek nagységa, attól függõen, hogy ki mekkorát vesz ki belõle.

Sziasztok!

Lehet, hogy hülyeséget kérdezek, mert nem értek a routerekhez. Van a modem
az egyik gépen ezt szét akarom osztani még 2 gép között. Nem fog lassulni a sebesség? Mind a 3 gép között lehet tölteni annyival mint modemmel vagy ezt meg kell határozni? És ha a másik gép tölt valamit az én netem nem fog belassulni?

Köszi

kemszi2
hát a kábelezés sajnos nem megoldható.De akkor megpróbálom áthelyezni õket,remélemsikerül javítani a helyzetten.
thx
szal erted ez olyan dolog, hogy kiprobalod es meglatod. a beallitasokat meg leirod egy papirra.

Köszi!

AMD X2 6000+, ASUS M2N WS PRO, 2x1 GB Geil ultra KIT 800mhz, Leadtek 8800GT 512mb, Chieftec gps 550W, WD 250GB SataII winyó

Met
próbáld meg áthelyezni a routert úgy, hogy kevesebb fal legyen útban, ha nem megoldható akkor lehet venni nagyobb teljesítményû antennát a routerre vagy egy ilyesmi antennát a pchez/notihoz

kábelezni nem lehet?

Met
nemvalószínû hogy elvesznek a beállítások, ha lehet mentsd le és ha mégis elvesznek akkor csak visszatöltöd

Valaki legyen szíves és válszoljon a #1348-as hozzászolásomra.Még ha nem is biztos benne.Amûga azért probálom fríssíteni mert a torrent 5-10 perc után behal,és net sincs,csak ha ujrainditom a routert és a modemet.

AMD X2 6000+, ASUS M2N WS PRO, 2x1 GB Geil ultra KIT 800mhz, Leadtek 8800GT 512mb, Chieftec gps 550W, WD 250GB SataII winyó

kemszi2
üdv mindenki!vettünk egy d-linkwireless g 54 router-t..nállam viszont a jel elég gyenge.mit lehetne ezzel kezdeni...vagy ez a max amit ki lehet hozni belõle?(2féle adapterrel is próbálkoztam 1 canyon PCI-s kártyával,és 1 usb-s adapterrel is)
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem.HA a routeromon a firmware-t frissiteném akkor mindent újból be kellenék rajt állítani?(portokat,notebookkal a wlant stb.)Siemens gigaset SE 551 routerem van.
Elõre is köszi a válaszotokat.

zvaragabor
Tehát nincs egetverõ különbség.

Chaos Anno Domini

Pharaoh
Az egyik wifis a másik nem.

zvaragabor
Wifis és kábeles router között mi a technikai különbség? Adatátviteli sebesség(van ilyen?<#idiota>), ár...)

Chaos Anno Domini

BADE
Sziasztok!
Most vettünk egy wifi-s linksys routert és ha hálókábellel üzemeljük be,egyes oldalak nem jelennek meg(se magyar,se külföldi)
Milyen beállítást kell módosítani?

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

zvaragabor
Routerre már oprencert is raknak?

Chaos Anno Domini

zvaragabor
Fõleg a tûzfal része lenne az érdekes, itthon csak 1 gép van, nem kell routolni.

Chaos Anno Domini

BlackShadow
semmi nincs bekapcsolva a routeren, csak annyi, h dhcp szerver legyen ill automacán csatlakozzon netre. wireless is kivan kapscolva

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

akkor nezd meg a routerben nincs e bekapcsolva valami activeX , proxy, webcontent szures...

esetleg olyat, amin linux fut,es alternativ firmwarek is vannak hozza. hisz sokszor a gyarto nem nyujt megfelelo termektamogatast.

BlackShadow
egy sem fut.. szimplán gép bekapcs és mennék netre, semmi 😞

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

Met
szerintem még az is sok, de neked kell tudni, hogy mire fogod használni

zvaragabor
Akkor otthonra egy 25k körülit érdemes?

Chaos Anno Domini

allitsd le a p2p filecsereloket, es felgyorsul a web