Router beállítások
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
25k<#idiota>#idiota>
szolgáltatásokban többet tudhat a 40k-s, otthoni használatra szerintem felesleges
szolgáltatásokban többet tudhat a 40k-s, otthoni használatra szerintem felesleges
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Szevasztok! Segítséget szeretnék kérni.
A helyzet az, hogy lett 2 gépünk egy ideje, ezért beraktunk egy routert a net leosztásához. -Szerintem- Jól bekalibráltam a dolgokat, megnyitottam a szükséges portokat (pl 80). Viszont a web elérés valami hihetetlen rossz. Alig jönnek be az oldalak, van amikor 10 percig kattingatok a refresh-re, hogy hozza be a google-t, s nem értem, hogy mi lehet a gond.
A netes játékok tökéletesen mennek, ping rendben. Hálózatban is jól kommunikálnak egymással a gépek, az egyetlen gond a web eléréssel van 😞
Egy régebbi Netgear routerrõl van szó, de volt itt 1 napra egy újabb router, azzal is uezt játszotta el. Akinek van valami 5lete, azt szívesen hallom!
Elõre is köszönöm, és boldog karácsonyt!
A helyzet az, hogy lett 2 gépünk egy ideje, ezért beraktunk egy routert a net leosztásához. -Szerintem- Jól bekalibráltam a dolgokat, megnyitottam a szükséges portokat (pl 80). Viszont a web elérés valami hihetetlen rossz. Alig jönnek be az oldalak, van amikor 10 percig kattingatok a refresh-re, hogy hozza be a google-t, s nem értem, hogy mi lehet a gond.
A netes játékok tökéletesen mennek, ping rendben. Hálózatban is jól kommunikálnak egymással a gépek, az egyetlen gond a web eléréssel van 😞
Egy régebbi Netgear routerrõl van szó, de volt itt 1 napra egy újabb router, azzal is uezt játszotta el. Akinek van valami 5lete, azt szívesen hallom!
Elõre is köszönöm, és boldog karácsonyt!
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
Skacok nem tudjátok véletlenül hogy a D-Link Di-624 (D2 versio) t be lehet e állítani automatikus DHCP renew ra?
TDU: RealDanee Cod2,Cod4: RealDanee Cs:source: r3lAx
lehet masik azonos vagy kozeli csatornan ado eszkoz zavarja, probald masik csatornara rakni
A wifi singnal Quality-n hogyan lehet javítani, vagy miért van az ,hogy mindig rosszm akármilyen közel is van a gép a routerhez?
Voltam zárás előtt
Sziasztok. A port-forwardnál kéne segítség. Két játékhoz(cod2-cod4) kellene, de fingom sincs az egészrõl és segítégre van szükségem, teljesen az alapoktól pls. Elõre is köszönöm.
Szerintem meggyújtóm lassú halált haljon!Meg aki eladta azt is ,meg aki Elkészitette,de a tervezõét is ,meg aki engedélyt adot ráá,Wazze router miatt tömeg gyilkos leszek.Elég egy kényszer zubony 😄
A routerem kalapáccsal törjem szét vagy esetleg csak taposak bele?
belkin 54 G-s,mért szakad meg a kapcs 1-2másodpercre?
belkin 54 G-s,mért szakad meg a kapcs 1-2másodpercre?
Köszi, már sikerült megcsinálni. Most már csak arra kell rájönnöm, hogy a két gép között a megosztást megcsinálni, hogy tudjak ide-oda másolni. Ja, meg egy titkosítást is kéne, amihez nem értek. Ha valaki ezekben tud segíteni, akkor megköszönném. Ígérem, nem lesz több kérdésem. 😄
BF3: csucsorr
tegyél vissza mindent router nélküli állapotba, szépen írd a le a hálókártya mac címét, átjárót meg dns-t stb. , a routert dugd rá a gépre és add neki azokat a címeket ami a hálkártyáé volt, az hogy a pc-nek és notinak milyen ip-t adsz mindegy
aztán utp kábel modembõl routerbe beledug
ha nem éred el a routert akkor próbáld meg resetelni
aztán utp kábel modembõl routerbe beledug
ha nem éred el a routert akkor próbáld meg resetelni
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Sziasztok!
Most vettem egy MSI RG60SE wifi routert, és szeretném megosztani a netet az asztali gépem és a notebook között. A problémám annyi, hogy amikor bedugom a kézikönyv szerint a routerbe a kábelmodemet (chello) és az asztali gép UTP kábelét, akkor már nem tud a netre csatlakozni, sõt mostmár a router kezelõfelületét sem tudom elérni webes felületen, a megadott címen. Próbáltam azzal, amit Pharaoh mondott, hogy kézzel állítsam be az ip-ket, de nem megy úgy sem! Nem tudok belépni egyszerûen a router webes kezelõfelületére. Légyszi segítsetek.
Köszi,
LittleBirdY
Most vettem egy MSI RG60SE wifi routert, és szeretném megosztani a netet az asztali gépem és a notebook között. A problémám annyi, hogy amikor bedugom a kézikönyv szerint a routerbe a kábelmodemet (chello) és az asztali gép UTP kábelét, akkor már nem tud a netre csatlakozni, sõt mostmár a router kezelõfelületét sem tudom elérni webes felületen, a megadott címen. Próbáltam azzal, amit Pharaoh mondott, hogy kézzel állítsam be az ip-ket, de nem megy úgy sem! Nem tudok belépni egyszerûen a router webes kezelõfelületére. Légyszi segítsetek.
Köszi,
LittleBirdY
BF3: csucsorr
Sziasztok!Egy olyan problémám lenne,hogy van egy netgaer routerem,a netem chello minimum,ami 3 lapira szét van osztva.Amikor letöltünk,akkor az utorrentnél a kis háromszög lent mindig sárga,nem pedig zöld és az msn-ünk is mindig megszakad ha töltünk közben!Ez miért van?Ha tud vki segíteni,akkor azt légyszi szájbarágósan tegye,mert nem értek a router sem a net beállításokhoz:S:S!!
Elõre is köszönet a segítségért!
Elõre is köszönet a segítségért!
Sziasztok,
Van egy smc routerem, a netet fõ gépen simán beállítottam, de notebook-on sajnos sehogy nem sikerül...
A noti egy hp 530 és vista van rajta, a gép látja a routert rá is csatlakozik, de a honlapok nem jönnek be vele!
PLS segítsetek, mert egész délutánom rá ment...
Van egy smc routerem, a netet fõ gépen simán beállítottam, de notebook-on sajnos sehogy nem sikerül...
A noti egy hp 530 és vista van rajta, a gép látja a routert rá is csatlakozik, de a honlapok nem jönnek be vele!
PLS segítsetek, mert egész délutánom rá ment...
Esetleg olvass manualt. Abban tuti benen van az ip cím ahol elérheted a router kezelõfelületét. Így mi nem fogjuk neked kitalálni.
Nah akkor. Van egy modem amin jön a net van rajta Ethernet csatlakozo meg usb. De gondolom ide az Ethernet kell. van két gép midne a kettöbe hálokártya van. Van a router az SMC(lejjeb oilvashato a tipusa). Tehát akkor valaki irja le akkor hogy is kellene ezt csinálni?
ÉN a modemet és a routert összekötöttem(modemen lévö ethernet csatlakozo és a routeren lévö Wan feliratu Ethernet csatlakozo) és a két gépet a routerre kötöttem(Lan1 Lan2)..idáig eljutottam de tovább nem megy...Valaki pontos leirást?
ÉN a modemet és a routert összekötöttem(modemen lévö ethernet csatlakozo és a routeren lévö Wan feliratu Ethernet csatlakozo) és a két gépet a routerre kötöttem(Lan1 Lan2)..idáig eljutottam de tovább nem megy...Valaki pontos leirást?
\"Rejoice o young man in thy youth...\"
Hello!
vettem 1 router-t tegnap a neve: TP-Link TL-R460
az a gond vele hogy nem adtak hozzá magyar nyelvû telepítési leírást és angolul meg nagyon gyéren tudok
meg 1 kis CD-t is mellékeltek hozzá amin nem tok eligazodnni :S(képet mellékelhetek a könyvtáráról
a segítségeteket szeretném kérni hogy hogy telepítsem fel/állítsam be
vettem 1 router-t tegnap a neve: TP-Link TL-R460
az a gond vele hogy nem adtak hozzá magyar nyelvû telepítési leírást és angolul meg nagyon gyéren tudok
meg 1 kis CD-t is mellékeltek hozzá amin nem tok eligazodnni :S(képet mellékelhetek a könyvtáráról
a segítségeteket szeretném kérni hogy hogy telepítsem fel/állítsam be
- elõzõ internet kapcsolat törlése. (hálózati kapcsolatok)
- Otthoni vagy kisebb munkahelyi hálózat beállításai
- #1307-ben foglaltak követése
- Otthoni vagy kisebb munkahelyi hálózat beállításai
- #1307-ben foglaltak követése
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
azt a cimet probáltam elöször de nem jön be. amugy modemes a net nem tudom ez számit e valamit..de driverem nics a routerhez
- IE vagy FF
- http://192.168.2.1
- jelszó: smcadmin
- setup wizard
- http://192.168.2.1
- jelszó: smcadmin
- setup wizard
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
HI all lenne egy SMC 7004vbr eu router . Két gép közötti netmegosztást akarok. De a routerhez nicns semmi driver . GOndolom azzal kellene konfigurálni vagy máshogy is lehet? Valaki segitsen . Elöre is köszi
csak 1 gepre tudsz DMZ t beallitani
Üdv, van egy TP-Link TL-R460 routerem, ahhoz tudjak játszani neten a leírás szernt engedélyeznem kéne a DMZ-t. Azt szeretném megkérdezni hogy ez hogy is mûküdik pontosan, minden gépen fix ip-t kell beállítani és ennyi?
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
a router webes konfiguracios feluleten keress wireless security fulet, es ott allits be wpa titkositast (wep nagyon gyenge ) remelhetoleg a geped is tamogatja a wpa titkositast
Szevasztok!
Az lenne a kérdésem hogy hogyan tudom levédeni a routerben a WLAN hálózatot?Egy GIGABYTE GN-BR01G routerem van!
Az lenne a kérdésem hogy hogyan tudom levédeni a routerben a WLAN hálózatot?Egy GIGABYTE GN-BR01G routerem van!
Figyi nem adnál egy MSN címet?😊Kb 5 perc lenne úgy sztem, ha nem gond..
Amikor te írod be a gépek ip-jét olyankor a routerben kapcsolt ki a DHPC-t.
A router felcsatlakozik a netre?
A router felcsatlakozik a netre?
Mármint amiket írtál azt beállítottam(az IP-m is a tartományba esik)mégsem mûködik..vagy beállítás után még kéne valahol csatlakoznom.Mert a helyi kapcsolatra már azt írja, hogy csatlakoztatva, tûzfal védi..
Aham..Ezt idõközben megtaláltam, de alapból automatán volt..Aztán átraktam manuálisra de nem tudom milyen IP-re állítsam.Ezért megadtam valamit és egyszercsak sehol se mûködött a net😄
Tehát ez a beállítás rész megvan..csak azt honnan tudom meg hogy mit írjak be IP-nek, DNS-nek, átjárónak(nah ezt mondjuk tudom) stb..
Köszi és bocsi h ennyi probléma van!😊
Tehát ez a beállítás rész megvan..csak azt honnan tudom meg hogy mit írjak be IP-nek, DNS-nek, átjárónak(nah ezt mondjuk tudom) stb..
Köszi és bocsi h ennyi probléma van!😊
Vagy mindent hagyol alapértelmezetten, vagy magad állítod be, én az utóbbit preferálom.
Itt állíthatod be:KÉP
Itt állíthatod be:KÉP
halozati kartya beallitasainal tcp ip protokollnal automaikus megallapitast kapscolj be.
Pharaoh!
Hol állítsam a gépek IP-jét a router IP-jére??Azt nem tudom hol lehet átállítani..Megtudnád mondani? Köszi!
Hol állítsam a gépek IP-jét a router IP-jére??Azt nem tudom hol lehet átállítani..Megtudnád mondani? Köszi!
az alatalad normalisnak nevezett csatlakozast felejtsd el, ne hasznald.(betarcsazas)
monden geppel helyi kapcolaton csatlakozz ( ha meg wireless kapcsolatot akarsz , akkor azzal )
de semmikeppen , ne a tarcsazoval.
monden geppel helyi kapcolaton csatlakozz ( ha meg wireless kapcsolatot akarsz , akkor azzal )
de semmikeppen , ne a tarcsazoval.
A routerrel kell a netre kapcsoloódni, abba írod be a passt/user. És a router átjáróként fog szolgálni a két gép számára. Azokban be kell állítani az átjáró (router) ip-jét és kész. lesz net a gépeken.
Akkor ezt le tudnád pontosan írni légyszi?
A fõ géppel csatlakozhatok normálisan és a laptop-ról meg helyi-vel?
Vagy mindkettõ helyi kapcsolat?Köszi!
A fõ géppel csatlakozhatok normálisan és a laptop-ról meg helyi-vel?
Vagy mindkettõ helyi kapcsolat?Köszi!
routeren keresztul ne igy csatlakozz.
hanem helyi halozati kapcsolaton., azt meg felejtsd el,.
hanem helyi halozati kapcsolaton., azt meg felejtsd el,.
Tehát ugye van a folyamat a telefonos kapcsolatnál, hogy csatlakozás a WAN porton->Felhaszn.név és jelszó ellenõrzése->Sz.gép regisztrálása a hálózaton..És ha az egyik gépen csatlakozok a másikon már elakad a felhasználóneves résznél..Mi lehet az oka?
mifele hibas felhasznalonev es jelszo?
Sziasztok!
Akkor nem tudja senki mi lehet a probléma?: "Nekem olyan problémám lenne, hogy vettem egy T-link Wireless routert és szakértõ beállította a routert és csatlakozni akarok..Na de ha csatlakozok asztali géppel, akkor már nem enged a laptoppal, és ha kapcsolódok laptoppal, akkor nem enged asztalival(A hibás felhaszn.név v. jelszónál elakad), szal így semmi megosztás nincs, amire ugye a router való😄..Am a laptop is egyenlõre vezetékesen van csatlakoztatva.
Nem tudja vki mi lehet a probléma??Köszi elõre!"
Akkor nem tudja senki mi lehet a probléma?: "Nekem olyan problémám lenne, hogy vettem egy T-link Wireless routert és szakértõ beállította a routert és csatlakozni akarok..Na de ha csatlakozok asztali géppel, akkor már nem enged a laptoppal, és ha kapcsolódok laptoppal, akkor nem enged asztalival(A hibás felhaszn.név v. jelszónál elakad), szal így semmi megosztás nincs, amire ugye a router való😄..Am a laptop is egyenlõre vezetékesen van csatlakoztatva.
Nem tudja vki mi lehet a probléma??Köszi elõre!"
Sziasztok!
d-linkes routerem van és kérdez olyan beállítást a wireless részén, hogy Radius server ip-t kéric802.1x settingnél. oda mit kellene beírni, nem tudjátok? amugy az ügyfélszolgálat 5 ig van elvileg én meg 3 tól hívom õket de basszák fölvenni. elõre is thx
d-linkes routerem van és kérdez olyan beállítást a wireless részén, hogy Radius server ip-t kéric802.1x settingnél. oda mit kellene beírni, nem tudjátok? amugy az ügyfélszolgálat 5 ig van elvileg én meg 3 tól hívom õket de basszák fölvenni. elõre is thx
merj nagyobbat almodni, kerj 54 megabitet , haha