Router beállítások
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
van egy linksys wrt320n routerem és egy 30Mbps-s internet elõfizetésem. Ha a routerhez adott network magic programot feltelepítem,1-2 nap után lefelezi a letöltési sebességemet. Ha uninstall és router reset, utána helyreáll a sebesség. Én állítok be rosszul valamit vagy ezt a network magicot el kell felejteni?
ha valaki tudja a választ annak megköszönném
Nem tudom mit kéne állítani😞
Egyszerûen nem értem XP alatt miét van Win 7 alatt meg mitõl romlott el😞
Next PC upgrade: 2022
A 2847 tiborxxx leírásomhoz valakinak nincs semilyen ötlete ,mert a gond nem oldódott meg ma is úgy kezdtem hogy újraidítottam a routert úgy lett net.Akkor ezek szerint ez a gond egyedi ezért nem jött ötlet,azért ha lenne nagyon megköszönném
Na ma voltak bekötni a netet!És szerencsére sikerült is megosztanom!Anno az ismerõsöm edimaxával nem tudtam megbírkózni,de a TP-Link-ekkel úgy tûnik szerencsém van!

AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
Ha esetleg valakinek ugyan ilyen gondja lenne:
- A Network beállításoknál kattintson a Clone MAC-re.
- Rebootolja a routert.
- Húzza ki a modemet.
- 10-20 mp után dugja vissza.
- WAN-nál kattintson a Release-re.
- Aztán a Renew-ra.
- Várjon 10 mp-t és jó lesz.
Köszönöm a segítséget!
A routerben a fireware update opcióval tudod frissíteni erre, igen ez gyk egy új oprendszer a routerra.
köszi
ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!
Ezzel azt kellene csinálnom, hogy a router programját upgrade-elem?, mármint új programot, oprendszert adok a routernak?
kösz
Tedd fel a DD-WRT fw-t. Ezzel jobban fogja bírni a torrentet, de elõbb valóban korlátozd a torrent progiban a kapcsolatok számát.
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
Egy kis segítséget kérek, mert nincs több ötletem.
A szegedi TvNetwork internet szolgáltatónál vagyok. 50 megabit a lefelé töltés, a felfelét nem tudom pontosan, de azt hiszem, hogy 25 megabit.
Ez a szoláltató úgy továbbítja a netet, hogy panel lakásokban LAN-os netet vezet be. TEhát nem kell modem, hanem bejön a LAN kábel, és azt csatlakoztatom a router-ba, és osztom szét.
PPPoE módon ad a szolgáltató felhasználónevet, és jelszót, meg IP cimet.
A probléma : Ha a LAN kábelt, amin bejön a net rögtön számgépre csatlakoztatom, akkor beállítom a PPPoE kapcsolatot, és megy a net NEM SZAKADOZIK.
Viszont : HA a LAN kábelt router-ra csatlakoztatom, szintén beállítom a PPPoE-t, és rákötök 3 számítógépet, akkor néha lefagy a router, és nincs net. Ekkor kihúzom a routert a hálózatból, és kis idõ után visszacsatlakoztatva õjra továbbítja a netet a 3 számgépnek.
Tehát ez a probléma, hogy néha leáll a rouer, és nem adja tovább a netet, csak a számgépek közötti LAN hálózat marad meg.
Már vásároltam egy jobb routert :
Linksys WRT54G Wireless-G Wifi Router ---> ezt vásároltam
Ezzel a router-el is ugyanaz a baj, idõközönként leáll és a netet nem adja tovább. PEdig ez a router újabb, és 200 megabitet tud kezelni, ha jól tudom. TEhát az sem kellene, hogy baj legyen, ha mind a 3 számgépen nagyobb sebességgel tötünk, mert a routernak birnia kellene, nem?
A routerban beállítom, hogy melyik címtõl ossza ki az IP cimeket a számgépeknek, amelyek csatlakoznak.
Elõre is köszi a segítséget !
Üdv.,
1. Nem mondtad milyen router.
2. User manuáljában lépésrõl lépésre le van írva minden ábrákkal.
De addig semmiféle képen nem tudunk segíteni amíg nem tudjuk milyen routerrõl van szó.
Greg100: A kapcsolat típusodnak megfelelõen állíts be újra a routert.
Egy elállítás miatt reseteltem a routeremet és most a WAN-nál azt írja, hogy "Obtaining Network Parameters..." és csak frissítget, renew gomb szürke. TCP/IP beállításoknál minden automatikus. Próbáltam rebootolni, kihúzni, visszadugni, semmi.
Valakinek van valami ötlete?
Elõre is köszönöm!
Eddig router mögül neteztem semmi gond nem volt!3 napja az van hogy ha be van kötve a router akkor nincs netem.Amint kikötöm akkor van net.
Nem oszt ki címet neki vagy nem tudom.MSN-nél azt írja az "átjáró" nem elérhetõ.Valahol néztem 0.0.0.0 van valahol.
Marhára nem értek router beállításhoz.
Hogy lehetne ezt megcsinálni?
A kérdésedre a válasz, hogy mûködni fog.
Vezetékest minek szûrni? 😊
Szerintem az csak a WLAN-ra vonatkozik.
Nem véletlenül WAN felüli MAC szûrés a tûzfalon?
Gigabyte EX58-UD3R, i7 920, 6 GB Corsair DDR3-1600, Sapphire Radeon 4890 VaporX
Mármint a wi-fi van MAC címmel szûrve? Mert az ugyanúgy megmarad.
Más: a routeren MAC-szûrés van beállítva, az összes itthoni eszköz a listára felvéve. Ha rákötök egy switchet, azon keresztül is érvényesülnek a MAC-alapú korlátozások?
El szeretném vezetékelni a netet a házban, hogy nagyjából minden szobában be lehessen lehessen dugni gépet, Xboxot, és még csak kábelekben se kelljen bukdácsolni. Van egy D-Link DI-524-es routerem, ez a szobámban van. Innen kéne 3 kábelt feltuszkolni a fali csövekbe. 2 db van, és már van bennük egy-egy koax kábel. Így elég necces, szóval arra gondoltam, hogy esetleg egy switchel meg lehetne oldani, hogy felvezetek egy kábelt, fent a padlásra veszek egy switchet, és onnan ágaztatom le a szobákba a kábeleket. Router után switchet rakni hülyeség? Vagy mûködne a net?
AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition
Egy kis segítséget szeretnék kérni a routeremmel kapcsolatban. Még régebben egy játék számára állítgattam valamit rajta, nem volt vele semmi gond. Aztán a DC elkezdett ledobálni a hubokról, hogy rossz ip címmel küldök utasításokat. Erre elkezdtem állítgatni valamit a routeren, de teljesen elrontottam. Nincs net, beírom a böngészõbe, hogy 192.168.1.1 és idõtúllépéssel kidob. Hálózatot sem érzékel.
Valami ötlet esetleg?
Elõre is köszönöm a válaszokat.
A routered wan portja bírja a 100 Mbps-t, így ekkora netet bírt el.
Lenne egy egy-egy fontos,és egyben fura kérdésem felétek!
Hamarosan hozzánk is jönnek bekötni a DIGINET-et és nekünk eddig a bátyámmal volt megosztva az internet egy TP-LINK TL-R460-as routerrel, Vidanettel!Ha jól tudom Pppoe-es kapcsolat lesz a mostani!(jelszavas)
(elég láma vagyok routerek terén!<#idiota>#idiota>)na a lényeg az hogy mondjuk az én gépemen keresztül van beállítva a router,és például lekapcsolom a gépem,attól még a bratyónak a másik szobában lesz ezek után nete?Vagy majd a router elfogja végezni a dolgát?
A másik kérdés ugyebár az elõbb leírtam a router típusát amit használunk,és ezzel kapcsolatban szeretném megkérdezni,hogy a BaseNET csomagot elfogja e bírni letöltés terén,vagyis kifogja-e használni a maximális sávszélességet!<#nemtudom>#nemtudom>
A segítségeteket elõre is köszönöm!
Vagy usernév nincs, jleszó az admin
Ha ezek nem sikerülnek, akkor reseteld a routert.
Torrentezésnél zavar, hogy passzív módban vagyok, ezért szeretnék a routeremnek is egy portot nyitni.Leírást már találtam, hogy hogyan is kéne, de sajnos nem tudok belépni a routerem oldalára.Az IP címet tudom, de a felhasználó név és a jelszó az nem mükszik.A routerem alján vannak ezek, de hiába írom be, sehogy nem akarja az igazságot, nem tudok belépni.Valaki tudna segíteni nekem?Felmentem a gyártó honlapjára is, nézegettem a pdf fájlokban, de sehol sem találtam semmit.
Linksys WTR54 GC a routerem, valaki lenne oly kedved és segítene nekem megfejteni a felhasználónevet és a jelszót?köszi
Igazából nme tudtam, hogy melyik fórumba írjak, de ehhez áll legközelebb a gondom.
A probléma a következõ:
Otthon Tarros netem van a szokásos bajön a coax kábel a modembe onnan a gépbe. 7végére hazahoztam a laptopomat, elõvettem a scitchemet , bedugtam rá a modembõl jövõ jelet majd a schwitchre rádugtam a két gépet.
A helyzet h az asztalin gond nélkül van netem mig a laptopon nincs. Cserélgettem kábeleket, más beállítások meg minden de a két gép eggyáltalán nem, látja egymást és a laptop a netet sem. (A laptopon a koterben volt kábelen keresztül netem).
Megoldás?
Segítségekete elõre is köszi.