3935
Szeretnék portokat nyitni multiplayerhez
-
4850 hd #3095 hello all remélem valaki tud segíteni na history volt egy kiss net szakadás utána az istenért nem akart újra indulni a tunngle 4-103 hibát dob állandóan felraktam már vagy 100 X kitakarítottam a regeditet eltartott egy darabig mert jó sokk helyre be ette magát semmi nem maradt újra felraktam és még mindig ugyan úgy 4-103 hibát dob töröltem a tűzfalat nehogy már bekavarjon de eddig vele is ment na mindegy tőrőltem mert erre utaltak a forumon semmi tűzfal win tűzfal alabol nincs modos win 7-tel dolgozok ki van belőle szedve minden ami nem kell vagy gagyi, de eddig simmán műkődőt de most az istenértse akkar beindulni ellől van a hálozati kapcsolatoknál de semmi cmd is ellőlvan valakinek valami őttlet modemet már kihuztam egy jo párszor de net jo és stabil minden megy bc2 tolom baromi érzékeny a netre jol megy semmi ping marhaság stabil pls valaki segitsen ha tud előre is kőszőnőm -
Ironman2 #3094 Akkor minek kérdezted? -
galik #3093 ennyire én is értek hozzá. köszönöm a válaszokat. -
#3092 PCI:
* mint előttem is mondták, nem foglal USB csatlakozót, de be kell építeni a gépbe - ez némileg nehézséget jelenthet
* az alkatrészek nincsenek összezsúfolva, így nem melegszik túl
* mindenképpen külső antenna kell hozzá (bár szoktak adni kis körsugárzót hozzá)
USB:
* van beépített antennás változata is - ami azért jó, mert nem kell külön antennát rakni rá, így kis helyen elfér
* nem kell hozzá megbontani az asztali gépet, laptopra is csatlakoztatható -
galik #3091 Köszi. Ezt gondoltam. Vmi más? Szóval tök mindegy, egyik se rosszabb a másiknál?
-
#3090 PCI, nem foglal USB-t, meg nagyobb rajta az antenna. -
galik #3089 Hello!
Mi a jobb usb wifi, vagy pci wifi? Mik az előnyök hátrányok? -
#3088 Oké! MAC filtert is megcsináltam már, csak a ps-t engedi be wireless. Aránylag most akkor biztonságos. -
#3087 A manual tuti leírja.
Wifi részen belül van olyan, hogy security, ezt enable, kiválasztod a WPA2-t megadsz egy kódot és kész. -
#3086 Hello!
Vettem egy tp-link routert, pc és ps3 között szeretném megosztani a netet, ami megy is, csak nem tudom, hogy hogyan tudnám titkosítani a ps3 felé eső wifi részt. Valaki esetleg tudja, hogy hogy kell wifit titkosítani? -
Ironman2 #3085 Szerinted ez a konig router szar? UPC Fiberpower60 netem van.Milyen router lenne szerinted a legjobb? Vezetékes. -
Ironman2 #3084 192.168.0.7-et irtam be,az az én gépem.A másiké 0.4,itt van az is a szobában.Jó igy nem? -
#3083 Ide annak a gépnek kell az IP címe amelyiken nem akarsz tűzfalat -
Ironman2 #3082 Ha itt belövöm a dmz-t enabledre,és beirom az átjáró cimét:192.168.0.7,akkor kikapcsolja a tüzfalat nem?
-
#3081 Ha giga/mega van rajta előbb tedd fel rá a minit és utána próbálj mást. Nem tuti egy egy próbát megér. -
Rotyoka #3080 DD WRT-t hogy lehet letörölni? :O Nem jövök rá és firmware upgradenél sem enged csak DD WRT firmwarekat felrakni -
#3079 Van a routernek ilyen funkciója? Ha van be van kapcsolva? -
vitez30 #3078 Sziasztok!
Egy SMCWBR14-G2 routert szeretnék távolról elérni. Csak a routert, nem a gépet. Dyndns-t már regisztráltam, pingre válaszol. Tudna valaki segíteni a beállításokban? Egy Tp-linkes ruteren sikerült már beállítanom, de ezen valahogyan nem megy.
Ha priviben könnyebb akkor adok msn vagy mail címet.
-
Rotyoka #3077 Na én átáltam OpenWRT ről DD wrt-re, és mit ne mondjak megérte.. Sokkal de sokkal több dolgot lehet állítani DD be mint Open be :O -
#3076 Bármelyik normálisabb N szériás router+vevővel. Nekem D-link DIR-635-öm van, az is jó. -
#3075 Helló!
15 Megás nethez tudnátok egy olyan wifi routert ajánlani (egy falon keresztül), amivel ki is tudom használni? Jelenleg egy d-link DL-524-em van, ezzel kb. 6 megabites sebességem van.
Köszi -
#3074 Ha állítottál be titkosítást akkor azt.
Ha a router tudja a Wi-Fi Protected Setup-ot (WPS), és be van kapcsolva akkor a router ajlán, vagy a menüjében is kell lennie egy számnak vhol a titkosításnál és azt kell megadni.magyar leírás -
#3073 sziasztok ! adva van egy speedtouch t-home router, amiről idáig csak 1 db asztali pc ment vezetékes internet kapcsolattal, most már van egy laptop is, és vezeték nélküli internet kapcsolatot szeretnénk létrehozni a laptopra ! be is állítottam a router konfigjában a wlant, működik is elvileg ( világít a routeren a hozzá tartozó led ), de a notebookról ha csatlakozni akarok, kér egy biztonsági kulcsot ! Honnan szedjem ezt a kulcsot, hol találom, mert sehol nem találtam ilyet... előre is köszönöm a segítséget! Sajnos a hálózati dolgokhoz nem értek, szóval szájbarágósan kérném a választ :)
előre is köszönöm ! -
012ert #3072 titkosítás nélkül is ugyanez a végeredmény, csatornaváltás sem segít... -
Rotyoka #3071 Na a Backfire 10.03 (stable) firmware volt a WIFI részben a hibás. A 10.03.1 (Rc1) már látja rendesen a WIFI-t (wr941nd routernál). -
#3070 Milyen titkosítás van beállítva? Legyen WPA2 és AES. Csatornát is válthatsz lehet összeakad valamivel. -
012ert #3069 Halihó,
egy kis segítségre van szükségem! A problémám röviden:
Van egy TP-LINK TL-WN821N usb adapterem (legfrissebb gyári meghajtóprogram) és egy TP-LINK WR1043ND routerem (legfrissebb gyári firmware-vel) nem sikerül rávennem őket, h 54 Mbps-nél többel csatlakozzanak egymáshoz.
kb. 2 m-re vannak egymástól, fal nincs köztük, a csatornán csak ez a két eszköz van.
acer 5920G laptopon vistán futnak, aminek a beépített wifi-je (ami max. g-s) az eszközkezelőben le van tiltva.
most a router bgn mix-re van beáálítva, de volt "n only"-ra is, de ugyanaz az eredmény.
a fentiek miatt digi 80/25-ből 20/15 van...
-
duwy #3068 Hosszadalmas szarakodás után végül sikerült megoldanom. Ha valakinek hasonló gondja van, írjon privát mail-t és szívesen segítek. -
duwy #3067 A PPPoE van kiválasztva, felhasználónév, jelszó megadva, ilyen "connect automatically" viszont nincs. Ami van: Authentication method - ez AUTO-ra van állítva, valamint a Dial on Demand van még kipipálva. -
tomi223 #3066 Lépj be routerbe a 192.168.1.1-el híod be elvileg ! felhsz:admin pass:admin
azon belül Wan ! kiválsztod h PPPoE ott megadod a felhasználónevet a jelszót ügy kétszer utána pipáld ki a connect automaticalt ! mentsd el és elileg márm egy is ! -
duwy #3065 Ezt hol tudom megcsinálni? -
duwy #3064 Úgy értem, hogy a router-t érzékelik a gépek, csatlakoznak rá, de a net mégsem ad be semmilyen oldalt. -
tomi223 #3063 Vki segítsen pls nekem is fontos lenne !
Net sebbeséget szeretnék korlátozni több gépen is ! sajnos a routeron nem tudja !
Vagy adjatok linket ahol ezzela témával foglakoznak ! -
Rotyoka #3062 WAN résznél töltsed ki az adatokat, állítsad PPPoE ra (szerintem ez van neked is) majd Connect Automatically részt válaszd ki -
tomi223 #3061 Pharaon !
Net sebeség korlátozásal kapcsolatban tudsz nekem segíteni ? -
#3060 A netre a gépekkel csatlakozol fel? Mert a routerrel kell csatlakozni a nethez. -
tomi223 #3059 Duwy !
A neten nem jön be semmi vagy a routert nem látod ?? -
duwy #3058 Sziasztok!
A régi routerem felmondta a szolgálatot, ezért vettem egy TP-LINK TD-W8910GB típusú új routert. A használati utasítás szerint összedugtam és beállítottam, minden led világít, csatlakozni is tudok a nethez az asztali gépen és a laptopon is, viszont mégsem működik, nem ad be semmilyen oldalt.
Valami ötlet, hogy mi lehet a gond? -
tomi223 #3057 Sziasztok !
Van több gépem amin az internetet szeretném le korlátozni !
Sajnos a Routerem nem támogatja ezt a féle szolgáltatás !
Net limiterel probálkoztam külön az összes gépen de nem sikerült :S
Esetleg van valaki tudna segíteni ? -
Rotyoka #3056 Ha olcsót és jót akarsz akkor Tp-link. Ezen belül meg már válogathatsz