Router beállítások
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
De ehhez csak egy angol szótárat kellett volna elõvenni.
evvel kapcsolatban szeretnék segitséget kérni.
vegyetek fel msnre: [email protected]
örök hálám
-skr-
GC Tao:-Klea- HM\" (Healer) [Bardofriends League\'s Master] GC Yang:YunkChi GL\" (ck Hyb) [-] Play9D: Orange[HUN] HM\" (Nuker) [Afterlife Hero League]
-LAN netnél kell egy router (amibe beépített switch van manapság).
Þór vígi þessi rúnar
Attól függ milyen internet kapcsolatról van szó. Többnyire nem elég.
Egy pár kérdésem lenne. Elõre is kösz
1. Egy switch-nek is van saját programja, amit el lehet érni a 192.168.?.? cimrõl?
2. Egyáltalán egy switch az csak local hálózatra való, ugye? netre nem?
csõkutya
ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!
Jelentkezett egy problémám! Az elõbb egyik pillanatról a másikra nem akart bejönni a net! Pontosabban az oldalak! Sem msn, sem xfire, se semmi! Azonban a letöltés mûködött! Az ment tovább, normál sebességgel! De mégsem volt az úgy jó, próbáltam mindenféle szart kitalálni, de nem mûködik! A tálcán a Jelenlegi kapcsolathoz azt írta, hogy "Csak helyi", a többi állapotjelzõ nem jelzett hibát, 99%-os jelerõsséget mutatott, mindig annyi szokott lenni! Mégsem jó! Gõzöm sincs, miért! Már ki/be kapcsoltam a wifit, a gépet, a hálózathoz is újracsatlakoztam, de semmi! Ugyan olyan szar!
Egyetlen megoldás, ha az adapterrel mûködtetem! De ez nem a legjobb megoldás, van belõle pár hátrányom! Ezért kellene a wifit rábírni a mûködésre! :/ Már próbáltam lassan átszokatni az adapterrõl a wifire! Elõször kikapcsoltam a wifit és adaptert használtam: így mûködik! Aztán bekapcsoltam a wifit: még így is mûködik! Majd kihúzom az adaptert: ekkor szétkapcsol! :/
Semmi ötletem nincs! Valaki tud segíteni? Elõre is köszönöm!
Ui: mikor vettem a routert, ugyan ez a baj volt, de kiderült, hogy a hülyeségemnek köszönhetõen nem volt jó akkor, mert laptop-on be volt kapcsolva a wifi, de az Access Connections-ben Off-re volt állítva! Átváltottam On-ra, akkor mûködött! De most On-on van, mégsem jó! :S
A másik gép és a laptop kabelemn vagy wifin csatlakozik?
Router tipusa?
Csak a net megy el? Hálózat ilyesmi megmarad?
Kábelen vagy Wi-Fi-n csatlakoznak a routerhez?
Azóta nem jó, vagy restart szokott segíteni?
linksys routerem van és egyik percröl a másikra nem érzékeli laptopom meg a másik gépem sem! próbáltam megoldani de nem nagyon ment..:S tudom hogy vhogy iexloperben kell behozni valmit de nem megy:S légyszíves segítsetek!
köszi elõre is
üdv
Egy portot akartam nyitni a routeremben. TP-Link típusú.
Így csináltam, de az µTorrent azt írja, hogy nincs nyitva a port.
Aki nem dolgozik, ne is egyék! Akinek nem inge ...
Mit jelent az ip maszkja, és az átjáró?
- IP cím maszkja
- átjáró címe
köszi
Kép:

Aki nem dolgozik, ne is egyék! Akinek nem inge ...
Tapasztalt már valaki olyat, hogy a router lan kapcsolata megszakad viszont a wlan továbbra is használható?
SMC WBR14-G2 routerem van és idõnként ezt produkálja. Még a router admin felületére sem lehet csatlakozni. Csak a router újraindítása segít.
Digi 30/20-as netem van.
21. oldalon van a kapcsolódás beállítása, hogy állandóan neten legyen-e, csak akkor ha forgalom van, vagy a nap egy meghatározott idejében. Alapból mindig neten van, szal ezt nem kell átálítani. Szerintem simán csak lefagyott a routered
Az lenne a kérdésem,hogy van egy tp-link tl-wr340gd tipusu routerem.
2 asztali gép van rákötve.Egy hétig ment dond nélkül és egyszercsak
megszünt a kapcsolat.Áramtalanitottan a routert és utánna jó lett.
Olvastam egy oldalon,hogy " Meghatározott idõben ki- és bekapcsolhatja az internet kapcsolatot." Azt kérdezném,hogy ezt a funkciót ki lehet-e-valahol kapcsolni?
Elõre is köszi!
Egy érdekes problémám van. Volt egy D'Link dir-635 -ös routerem. Eleinte jól mûködött, aztán egy idõ után elkezdte eldobálni a kapcsolatot, naponta többször is, teljesen random módon. Joh gondoltam hátha a modem, vonal rossz. Szereztem másik modemet, amely máshol hibátlanul mûködött, de ugyan az volt. Húztam be új kábelt, nem változott semmi. Kipróbáltam egy másik routert amely haveromnál hibátlanul mûködött, itt is jó volt. Oké, gondoltam a routerrel van probléma. Vissza vittem, hogy szar, cseréljék ki. Oké, megkaptam a vadiújat. Kibontottam a dobozból, bekötöttem és rá fél órára ugyanúgy elkezdte eldobálni a kapcsolatot mint a régi. Elvittem egy barátomhoz, nála is úgyanúgy eldobálta, ami elõtte évek óta és azóta is hibátlanul mûködött egy linksys routerrel. Azóta szereztem egy új Asus wl-500w -t, ezzel semmi gond nincs, teljesen jól mûködik.
Van valakinek ötlete, hogy mi lehet a gond? talán konfigurálási, firmware probléma? Netán a vonal szar? Volt valakinek valami hasonló tapasztalata?
Elõre is köszi!
Nem a lényeg, hanem a fontos!
smc elég gagyi a mostani router...
valami rendeset szeretnék venni amely nem fagy!
Mennyire igaz ez?
Ha pl van egy routerem meg egy optikai internetem mely eléggé gyors.. és ha szét van osztva több gép felé . Akkor mért nem visz 30-35 megabit letöltés fölé egy adott gépen, ha pl a többi ki van kapcsolva... + ehhez milyen routert javasolnátok?
Véleményt szeretnék kérni.Adott egy emeletes ház,a vonal lent van.Arra lenne rákötve egy router.A 2 gép fent lenne az emeleten.Milyen routert javasolnátok ami árban is jó meg jó maga a cucc is. Kolléganõm szeretne venni.Eddig neki Linksys volt de bekrepált.Nekem 4-éve D-Link Model😄I-524 esem van.Nekem ez bevált.Mit javasolnátok.
Elõre is köszönöm.
Az lenne a problémám hogy van egy adsl kapcsolatom
ha directböl csatlakoztatom a géphez a modemet semmi probléma semmi packetloss
de ha routerröl akkor bizony percenként 3-4-5 packet lossom is van ami online játékoknál eléggé érezhetõ
azthittem hogy arouter a probléma és vettem egy uj routert ez sem vállt be
kicseréltem a kábeleket igy sem jo
hálozati kártyát is igy sem jo
windows7 van az asztali gépemen és XP a laptopomon és mind a 2 ön megvan a csomagveszteség
ha a laptop ki is van kapcsolva akkor is
szoval miért van packet lossom ?
elöre köszönöm a válaszokat
üdv:Hypofely
A router-om beállításában van egy 'release' és 'renew' gomb.
Ha a release-t megnyomom, akkor a
--WAN IP
--Subnet Mask
--Gateway
ez a 3 nulla értéket kap, majd a renew gombbal ujra értékeket rendel ezekhet.
Mit jelent ez a három, mit állítok ezzel így?
Tudna nekem valaki segíteni abban, hogyan kell egy Tplink TL-WPS510U wl printszervert és egy wr340G wl routert összelõni? Arra már rájöttem, hogy infrastructure mode, de milyen egyéb beállítások kellenek még hogy a router lássa a printszervert és így a routeren keresztül menjen a nyomtatás? Van esetleg valakinek tapasztalata a témában?
Él még valaki?