728
-
Christian #608 hogy lehet menteni? 

-
Aham. Köszke. -
onnét még sok van! :D -
Most vagyok a balnánál mikor elkezdenek jönni azok a pókféleségek. Onnét még sok van? Jah, és ha elfogy a töltény akkor azokat, hogy tudom megölni? -
6-7-8 óra kb. -
Milyen hosszú a játék? -
Mostmár ide irj vele kapcsolatba -
mikorra lesz? mert régebben tavaly télre igérték -
A Bónuszokból valahogy nem lehet kinyerni a képeket?? -
Csak nem túl jó jel hogy az Archangel-es srácok csinálják. Remélem fejlődtek azóta...Nekem egyébként a Resi4 ugrik be a képről -
Az ember tartásából nekem egyből a Cold Fear ugrott be:
Amúgy a game neve akit érdekel Diabolique: Licence to Sin
-
-e jókat irnak róla nekik is tetszett. -
Playeware teszt -
na most tartok ott h C4-et kene talalnom, de nem tudom h hol van. aki tudja plz help! -
Hi!
Nekem oylan volt a game ,mint egy kalap szar, gyorsan le is szedtem
Csak őszintén! -
nem, egy furotoronyra is eljutsz majd. ott kezd csak igazan befordulos lenni a jatek. -
óóóóó... köszönöm!! A tekerő már megvan! Most sajnos megyünk el, majd utánna megkeresem. Mióta lekezdtem jáccani azóta nem zártam be a játékot.
egész este ment... Nem akarom elkezdeni a mentéstől.
-
Lemész oda az alsó szintre ami már el van árasztva vízzel( az elején volt a játéknak, van ott egy vizben lebegő hulla)Na az ott lévő ajtót kell kinyitni egy tekerővel (remélem az már nálad van mert azt má nemtom hol volt)Odabent lesz egy felboncolt orka,annak a szájánál lesz a kártya... -
A Rádiószobához hol találom meg a kulcsot? -
Nah megvan Anna:)
Egyébként csak ezen az átkozott hajón leszünk??:(
valaki monnya már el a sztorit:)
mert néhány dolog nem világos, pl. hogy a játék elején mé mentek oda a katonák, minekünk miért kell ottmaradnunk stb..
[rohatt nehéz, kevés lőszer, de mester gáma..megva na shotii:) nincs crosshair omfg!] -
A Rádiószobához hol találom meg az Elektrónikus kártyát? -
Ezt amúgy fater csináltatta, de jó ez nekem. Egy darabig. 
Na megmondjátok, hol a Rádiótorony? -
mike369 #586 na né' má' a kis logóvariátor! 
-
mike369 #585 át kell írni a programot, hogy az egész NAPPAL játszódjon...
-
És valahogy nem lehet belepiszkálni, hogy világosabb legyen? -
mike369 #583 nem, 3 helyszín van... igen... -
Jah, és ha megtalálom a tornyot, akkor még messze lesz a mentés? -
Nah, merre van a rádiótorony? Fontos mert még fut a játék, nem nagyon akarok kilépni belőle. -
Itt van szembe.
Csak a hajón játszódik a játék? Mindig ilyen szar sötét lesz?
-
mike369 #579 akkor vigyázz, hogy játék közben mindig legyen a közelben wc!
-
Fúúú emberek! Kipróbáltam a játékot! Nagyon állat! Majd beszarok közbe.
De ez a mentés szörnyű!
Most ott vagyok, hogy menjek a Rádió tornyba vagy hova. Az hol van? -
greco #577 Köszi. -
Keresd azt a helyet ahol - beszipant a trutymóörvény - a Habitat modulban. Az örvény alatti két kijáratból azon menj ami nem visszafelé visz az örvényhez, ott lesz. -
greco #575 Elakadtam annál a résznél,ahol a Kamskys laptopot kellene megtalálnom.Most egy nagy konténerekkel teli helységben vagyok,ahol vmi döngeti a plafonon lévő zárt ajtót.Innen merre tovább? -
Nem próbáltam a Silent Hillt, de Dardevil kollegával egyet értek, ha elkezded, nehéz abbahagyni. Az első helyszín, sztori és a megvalósítás annyira fantasztikus, hogy hasonló témájú filmek készítői tényleg irigykedhetnek.
-
mekkora a gépigénye?:D
már mindegy, robog lefele a kicsike, holnap fogom jáccani -
sorrow #572
Tényleg remek játék
de egy Silent Hillel messze nem ér fel, mondjuk azért mert ez a game nagyrészt hentelős TPS, és nem pszichologiai horror mina Silent Hill.
De remek hangulata van főleg a monitorról csurgó vízcseppek nagyon szépek, de a történet csak egy jó közepes, bár ügyesen szőtt. -
Egy próbát mindenképp megér.
Nálam mind a két játékot magasan verte! Ha elkezded nem tudod abbahagyni.
- Sztem. - -
mennyire khmm 'fosatós' a gáma?
Suffering vagy Silent Hillre hajaz?:) -
Végre SIKERÜLT elindítani!!!Műxik!!!!Na pár napig jáccanék vele most, ha nem kellene leadnom péntekig a szakdolgozatomat dokumentációval együtt... :(((