728
  • Christian
    hogy lehet menteni?
  • Duddits
    Aham. Köszke.
  • EmThor
    onnét még sok van! :D
  • Duddits
    Most vagyok a balnánál mikor elkezdenek jönni azok a pókféleségek. Onnét még sok van? Jah, és ha elfogy a töltény akkor azokat, hogy tudom megölni?
  • grebber
    6-7-8 óra kb.
  • Duddits
    Milyen hosszú a játék?
  • grebber
    Mostmár ide irj vele kapcsolatba
  • Shep
    mikorra lesz? mert régebben tavaly télre igérték
  • Duddits
    A Bónuszokból valahogy nem lehet kinyerni a képeket??
  • Seth
    Csak nem túl jó jel hogy az Archangel-es srácok csinálják. Remélem fejlődtek azóta...Nekem egyébként a Resi4 ugrik be a képről
  • grebber
    Az ember tartásából nekem egyből a Cold Fear ugrott be:

Amúgy a game neve akit érdekel Diabolique: Licence to Sin

• grebber
    -e jókat irnak róla nekik is tetszett.
  • grebber
    Playeware teszt
  • Bercy #595
    na most tartok ott h C4-et kene talalnom, de nem tudom h hol van. aki tudja plz help!
  • manoG
    Hi!
    Nekem oylan volt a game ,mint egy kalap szar, gyorsan le is szedtem
    Csak őszintén!
  • Bercy #593
    nem, egy furotoronyra is eljutsz majd. ott kezd csak igazan befordulos lenni a jatek.
  • Duddits
    óóóóó... köszönöm!! A tekerő már megvan! Most sajnos megyünk el, majd utánna megkeresem. Mióta lekezdtem jáccani azóta nem zártam be a játékot. egész este ment... Nem akarom elkezdeni a mentéstől.
  • Seth
    Lemész oda az alsó szintre ami már el van árasztva vízzel( az elején volt a játéknak, van ott egy vizben lebegő hulla)Na az ott lévő ajtót kell kinyitni egy tekerővel (remélem az már nálad van mert azt má nemtom hol volt)Odabent lesz egy felboncolt orka,annak a szájánál lesz a kártya...
  • Duddits
    A Rádiószobához hol találom meg a kulcsot?
  • tigeroo
    Nah megvan Anna:)
    Egyébként csak ezen az átkozott hajón leszünk??:(
    valaki monnya már el a sztorit:)
    mert néhány dolog nem világos, pl. hogy a játék elején mé mentek oda a katonák, minekünk miért kell ottmaradnunk stb..
    [rohatt nehéz, kevés lőszer, de mester gáma..megva na shotii:) nincs crosshair omfg!]
  • Duddits
    A Rádiószobához hol találom meg az Elektrónikus kártyát?
  • Duddits
    Ezt amúgy fater csináltatta, de jó ez nekem. Egy darabig.

Na megmondjátok, hol a Rádiótorony?
  • mike369
    na né' má' a kis logóvariátor!
  • mike369
    át kell írni a programot, hogy az egész NAPPAL játszódjon...
  • Duddits
    És valahogy nem lehet belepiszkálni, hogy világosabb legyen?
  • mike369
    nem, 3 helyszín van... igen...
  • Duddits
    Jah, és ha megtalálom a tornyot, akkor még messze lesz a mentés?
  • Duddits
    Nah, merre van a rádiótorony? Fontos mert még fut a játék, nem nagyon akarok kilépni belőle.
  • Duddits
    Itt van szembe. Csak a hajón játszódik a játék? Mindig ilyen szar sötét lesz?
  • mike369
    akkor vigyázz, hogy játék közben mindig legyen a közelben wc!
  • Duddits
    Fúúú emberek! Kipróbáltam a játékot! Nagyon állat! Majd beszarok közbe. De ez a mentés szörnyű!
    Most ott vagyok, hogy menjek a Rádió tornyba vagy hova. Az hol van?
  • greco
    Köszi.
  • dardevil
    Keresd azt a helyet ahol - beszipant a trutymóörvény - a Habitat modulban. Az örvény alatti két kijáratból azon menj ami nem visszafelé visz az örvényhez, ott lesz.
  • greco
    Elakadtam annál a résznél,ahol a Kamskys laptopot kellene megtalálnom.Most egy nagy konténerekkel teli helységben vagyok,ahol vmi döngeti a plafonon lévő zárt ajtót.Innen merre tovább?
  • Mas-Thief
    Nem próbáltam a Silent Hillt, de Dardevil kollegával egyet értek, ha elkezded, nehéz abbahagyni. Az első helyszín, sztori és a megvalósítás annyira fantasztikus, hogy hasonló témájú filmek készítői tényleg irigykedhetnek.
  • tigeroo
    mekkora a gépigénye?:D
    már mindegy, robog lefele a kicsike, holnap fogom jáccani
  • sorrow

Tényleg remek játék
    de egy Silent Hillel messze nem ér fel, mondjuk azért mert ez a game nagyrészt hentelős TPS, és nem pszichologiai horror mina Silent Hill.
    De remek hangulata van főleg a monitorról csurgó vízcseppek nagyon szépek, de a történet csak egy jó közepes, bár ügyesen szőtt.
  • dardevil
    Egy próbát mindenképp megér.
    Nálam mind a két játékot magasan verte! Ha elkezded nem tudod abbahagyni.
    - Sztem. -
  • tigeroo
    mennyire khmm 'fosatós' a gáma?
    Suffering vagy Silent Hillre hajaz?:)
  • Csibe001
    Végre SIKERÜLT elindítani!!!Műxik!!!!Na pár napig jáccanék vele most, ha nem kellene leadnom péntekig a szakdolgozatomat dokumentációval együtt... :(((