727
-
#567 Pedig de. :D
Nem értem, hogy lehetséges ez!!!Még soha nem fordult elő velem egy játékkal sem, pedig volt már problémám elég mégis ezt nem tudom megoldani.Valaki mondjon valami jó megoldást. Már nem is tudom mióta várom ezt a játékot. Valami ötlet nincs?Nincs valami cfg fájl amibe átírhatok valamit? -
#566 Nehezen tudom elhinni, hogy az 5700-as kártyádon 512MB Ram van ;D -
#565 GeForce FX 5700 512 DDR. -
#564 Milyen videokártyád van? -
#563 Köszönöm szépen hogy ilyen hamar reagáltatok, de nincs valami ötletetek hogy mi lehet a gond? Nkm 75 Hz-en megy a monitorom, de elvileg a 85-öt is bírja. Más gond mi lehet????Remélem valaki tud nkm segíteni. -
#562 Szintén TI4200. Nekem sincs vele problémám. -
Kaslerka #561 Szia! Én GeForce 4Ti4200-al tóltam végig 1024*768/100Hz-en. -
#560 Sziasztok, lenne egy nagy problémám. Nevezetesen nem indul el normálisan a game.Illetve elindul de kikapcsolja a monitorom de amúgy fut.S semmilyen crackfix nem segített ezen a problémán. Van valaki aki geforce-on nyomja a CF-et?Mert atinál nem jelentkezett ez a probléma úgy tudom.Kérem aki tud segítsen. -
#559 ez igen,elsőre,thx -
6tila #558 Az bevált módszerem az volt, hogy amikor elkezd felém szaldi (vagy még egy kicsit előbb) elkezdek én is SZALADNI feléje. (mint egy romantikus jelenet ), de arra vigyázz, hogy BAL oldali lába alatt fuss át (ami neki a jobb lába) és miután átfutotlál alatta ÁLJ MEG, ő majd dobbant egyet és utána felkap. Ez mindig beválik és nem veszítesz így életet. -
#557 a fináléban rájöttem,hogy fejbe lehet csürni egy skulóval a főenemyt,gondolom ezt kéne néhányszor csinálni,de az a baj,hogy csak az elején kap fel,utána meg csak tapos mint állat,hogy tudom legegyszerűbben elérni,hogy felkapjon,hiába állok egy helyben -
#556 Jaja, pont az ellenkező irányba induljon, és mielőtt túlmenne kicsit visszább forduljon balra, de ha nem lehet balra, akkor forduljon jobbra, de ha arra sem lehet, akkor forduljon fel :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
#555 Nem arra kell menni :) -
GOalie #554 hello
Kis segitseg kellene mert elakadtam.
At kellene mennem a scientific modulba de a hidbol hianyzik egy darab. Gondolom valami gombot kellene nyomkodni, de nemigen talaltam.
Valaki legyen olyan jo es mondja el a titkot :)
koszi -
ACE #553 Ezekre az esetekre van kitalálva a 2nd person nézet, amikor is tökéletesen látsz magad előtt mindent, és néhány fegyveren, mint pl. a legelső kis pisztolyon van zseblámpa, így tök sötét szobában is eltájékozódhatsz, csak használd a 2nd person gombot, meglátod mindjárt mennyivel hangulatosabb lesz a game. -
Robbb #552 köszi
-
#551 elöbb utóbb eljutsz olyan fontos dologig, ahol bejön a save opció. a magyarítás pedig a program szerkezete miatt nem lehetséges, erről bővebbet a magyarítások topicban kérdezz.... -
Robbb #550 Mér nem??? Olyan profik vannak e hazában, lenyomjuk még az oroszokat is :)Amúgy tudja valaki hogy zajlik a mentés? Mert nekem gőzöm sincs. Hogy néz ki csekkpoint? -
#549 Sajnos nem lehet magyarítani.... :( -
Robbb #548 Mentem vele párszáz métert, és az a tapasztalatom, hogy az irányítás úgy gagyi ahogy van. A hangulat brutálisan jó, de az irányítás elcsesz mindent. Az egyik kabinban simán beakadtam a ládatextúrákba, és a kameraszarság miatt alig bírtam kijönni. Egy helyen elpattant a villanykörte és töksötét lett. Na onnan se volt egyszerű kivergődni. A csekkpointos mentés vacak, örök pécés lévén szeretek ott menteni ahol akarok. Viszont az utóbbi idők leghangulatosabb cuccosa, ez tény. Nem gyártja már valaki a magyarítást? -
#547 Szenzációs ez a gém. Igaz, hogy RESI és SILENT HILL után csak grafikában és a helyválesztásban (hajó) hoz újat, de amit a game ad az 100%. KIBASZOTTJÓ!!! :) -
#546 Nagyon lol ez jobb mint a Splinter Cell-es :) -
#545 Ezen sirva röhögtem vaz :DD -
#544 a barmok...loool :) -
#543 Nemtudom volt-e már Cold Fear parodia. -
#542 Hy all! Mivan akkor ha a haveromat kibobja az asztalra sz intro közben?? MIt lehet csinálni ?? Crackfix fennvan neki.. -
#541 Gef 4-Mx-en elmegy a game? -
#540 Szerintem elfelejthetjük a 3. helyszínt - a várt szigetet.
Bárcsak ne lenne igazam. -
6tila #539 Nekem nagyon bejön a játék. Most vittem végig végi harmadjára.
1. Könnyűn (ismerkedési szont) -> 2. Nehézen -> Extrémen (itt már nem lehet hibázni)
Találtan hozzá egy angol nyelvű leírás is (bár ezt nem vettem igénybe):
http://www.cheatcc.com/pc/sg/cold_fear.txt
De semmi extrához nem jutattam eddig... csak ahoz a pár filmecskéhez (BONUS MENÜ)... de az már megvolt a könnyű fokozat végigvitele közben.
De valahol olvastam már, hogy a "Normal" szint végigvitele után kapunk egy uj filmes menüt... és még valami lakatlan szigetről is hallottam "Extrem" szint végigvitele után... de sehol semmi...
Ha valaki találkozott már ezekkel a bonusokkal kérem jelezze... szerintem nem csak rám hatna ösztönzőül... valaminek lenni kell még benne? -
Lupis #538 Thx megmulderlett:D -
#537 Lőjjed mint állat, aztán majd megindul feléd. Ezután próbál fojtogatni, mikor megjelenik az ACTION - nyomkodd az E-t - utána megjelenik SHOT - lődd fejbe.
Aszem én ezt 3x csináltam és kinyuvadt.
Utána ... -
Lupis #536 Hi Hogyan kell a főcsicska fejébe lövöldözni, mert az action gombbal nem lövöldöz és bármit nyomok nem csinál semmit. -
powerdozer #535 Hali!!!
Végre, vettem egy big monitort, mert a szar 14''-os daewoo-n nem volt hajlandó elindulni, szupi ez a games, márcsak valami végigjátszás kéne hozzá!!!
Mert már az elején elakadtam!!!!!!! -
mike369 #534 gratulálok! ismersz! vagy mégse?
arról nem is szólva, hogy hol itt (#532) a kiindulópont a vitához???
WOM! -
deicide #533 de ha én itt elkezdek veled vitázni hogy akkor én is olyan vagyok mint te!
Én nem vagyok olyan..
igy mentem léptem ebböl a FÓRUMBOL..! -
mike369 #532 nem azzal van gond AMIT írtál, hanem azzal AHOGY...
"ez egy nagy retek...sz*r..!
felraktam...megnéztem...megállapítottam...letöröltem...!:(
kb...ennyi...!"
ez nem vélemény, hanem oktalan fröcsögés.
azzal, hogy nem tetszik neked a game senkinek semmi baja... -
#531 Egyébként, ha egy fórum csak arról szólna, hogy mindenki a véleményét nyomatja, akkor nem köszönhetnénk annyi mindent a fórumoknak és a fórumlakóknak. -
#530 szerintem nem az volt a bajuk, hogy elmondta, hogy nem tetszik neki, hanem az ahogyan ezt tette, egyébként annyira szerintem se jó, de egy végijátszást megért. -
#529 "Egy Fórum mindig arrol szól hogy elmondhatom a véleményemet..!"
elmondtam...:P -