727
  • alph4
    Na felraktam ma a kicsikét! :) Úgydöntöttem végigviszem még1x a magyarítás kíséretében hogy mégjobban megértsem :))
  • grebber
    Cvd irása by #386.(Ha már nem tudtad használni a keresőt)

"Főszörny kinyírása, sok SPOILER-rel!:)

Első lépcső: Csak arra kell figyelni hogy ne menjen oda Annához, ha közeledik akkor bele kell lőni párat, akkor nekünkesik.
    Második lépcső: Hagyni kell hogy a mancsába fogva felemeljen, ilyenkor jön a gyors Action-nyomogatás (mint ahogy megszokott a szabaduláskor ha valami elkapott) kis csavarral: ha tele van a csík, akkor megjelenik a "Shoot" felirat, ekkor gyorsan lőni kell egyet, akkor közelről fejbelövi Hansen a dögöt. Ezt háromszor kell megcsinálni (easy-n), más nem sebzi. "
  • Örm
    Hello!
    A helikopter leszálló pályán, hogy kell a szörnyet megölni?
  • Wheeler
    mármint h még1x végijátszani
  • Wheeler
    Végignyomtam...jó volt...ha nemlettek volna ien hülye mentések nagyon könnyű lett volna bár nemörültem a menntéseknek...célozni könnyűvolt...ha kameranézet szar volt akkor 2ik semélybe kellet kapcoslni ennyi. 1x megéri kipróbáélni unalmas napokon, de többre már döguncsi szintén:)
  • grebber
    Lehet hogy rosszul emlékszem,de az egyik helység végében már fingom nincs hol van 3 gép azt kell szétlöni.
  • Örm
    Hello! A furótoronyban hol lehet kikapcsolni a zavaróberebdezést?
  • gumicsetto
    Hello.
    Lenne egy kérdésem az mért van hogy belépek kezdek ujj játékot megnézem at introt aztán kidob a játékból?
    Aválaszt elörre is kösszi
  • grebber
    Az látod nem lenne egy szar dolog.
    De sajnos hire nincs hogy készülne :(
  • Rash87
    Kössz,végigvittem a játékot:)
  • grebber
    Vizi fojoson át ahol az a lift van ,ahol a három szörny van középen ott van egy kodos ajto, azon át onan már adja magát az út.
  • Rash87
    Hellosztok.
    Elakadtam kicsit,valaki segítsen már:
    A Furótoronyban vagyok,ott tartok,amikor már megtaláltam a LapTop-ot,és egy bizonyos fegyverraktárba kellene mennem a C4-es bombákért.De ezt nem találom.
    Valaki pls segítsen!
    Előre is thx!
  • CAC
    Arsenal:

Egyrészt teljesen igazad van. Azt viszont nem tudod, hogy nekem az internetelérésem arra a heti pár alkalomra korlátozódik, amikor a haveromnál vagyok. Ilyen röpke idő alatt pedig sajna nincs időm átolvasni ezt a 8 oldalt. Most viszont letöltöm és majd otthon átrágom magam rajta. Néha engem is idegesítettek a vissza-nem-olvasó-arcok azokon a fórumokon, amit régebben rendszeresen olvastam (rpg-s, zenész oldalak), de mivel mit sem tudtam a hátterükröl ha volt időm inkább válaszoltam nekik. ;)
    Azért kösz szépen +1*!
  • Kaslerka #634
    COLD FEAR 2.-t akarok karácsonyra! :)
  • Örm
    Hello!
    A hajón merre van a kapítány szobája?
  • grebber
    Nem akarok akadékoskodni de itt sok ember elakadt már olvass vissza le van irva szinte az egész game végigviteléhez szükséges minden info.
    Amugy másfele kell menni.
  • CAC
    Sziasztok!

Elakadtam egy helyen a gémben, remélem tudtok segíteni. A fúrótornyon van az a küldetés, amikor Tanjának kell megkeresnem az ellenanyagot, és kapok egy olyan infót, hagy a fejlesztő szárnyban (scientic lab) van. Amikor a központi liftből megindulok a felé vezető platformon, sajna hiányzik a híd utolsó pár métere. Hogy tudok átjutni azon?
  • Duddits
    Húdejó! Megyek el is kérem havertól. :-)
  • Mészy
    Pont ma kezdtem el, de akkor újrakezdem magyarul...
  • grebber
    KÉSZ a magyarosítása!!!!!

Magyarítások.hu
    Na akkor megint elkezdek vele nyomulni.
  • peteragoston
    nem rossz nem rossz
  • grebber
    Amikor a csajszi már nincs ott akkor amikor rug elkell előle futni nehogy megrugjon.
    Felfog emelni nyugi csak nehagyd hogy széttrugjon.
  • rika
    Sziasztok!Olvastam a helikopteres résznél a szörny megölését,de nekem nem jon össze.Mikor a csajszi elfut utána 1x felemel de azután csak rugdal es szépén meghalok egy idő után.Nemtom mit nem csinálok jól.Légyszi segítsetek.
    Köcike!
  • Lsilent
    Akarom mondani game.
  • Lsilent
    Kar azt hittem kicsit hosszabb a gep. mint pl a far cry. Azert koszi
  • Seth
    semennyi..megölöd és vége is van..
  • excreator
    Arsenal, köszi, meg fogom nézni, most még melózom.
  • Lsilent
    Hali koszi s segitseget. A csajt sikerult eddig is kijuttatni, csak nem birtam legyozni a csavot. Innen kb mennyi meg a jatek?
  • grebber
    Najó megkerestem neked mert ilyen vagyok:

" Ha jól emlékszem akkor most intézted az a zavaróberendezést és az ellenszerért kell menned. A helyiségben ahol láttad a monitoron hogy mi történt a nővel, találsz egy kódkártyát kifelé mennet, ami nyitja a folyosó végén az addig nyithatatlan ajtót, arra kell menni (lehet hogy nem azon a szinten hanem eggyel feljebb vagy lejjebb, asszem van arra egy nagy lépcső, arra menj ha nem találod az adott szinten. Szemét egy labiritus, rendszeresen eltévedek benne.:) Ha megvan az ajtó akkor asszem lift van mögötte, aztán egy víz alatti folyosó, és a tudományos modul főliftje, ott azon a szinten ahová érkezel van 2 ajtó, de csak az egyik nyílik, arra menj."
  • grebber
    Ezekszerint akkor nem arra kell menni keress másik utat. :)
    De amugy már szinte full végigjátszás le van itt irva a hozzászólások között csak rá kéne szánní kis idöt olvasni.
  • excreator
    Sziasztok!
    Én is elakadta, jól jönne egy kis help! Meg kell találnom a csajszinak valamit a scientic modul-ban, de nem találom hova kell mennem. Ha átmegyek a "torony" másik végére, akkor látom az épületet, de nem tudok átmenni, mivel a híd nem ér el a túloldalra.
    PLZ help, thx
  • grebber
    Elkezded lőni hátulról hogy ne kapja el a csajt,ekkor mindig megindul feléd térj ki előle.
    Egyszer csak a csaj elmenekül és ott maradsz a szörnyel megkell várni mig felemel és akko nyomogatni az akciógombot majd amikor kiirja löni.3x megcsinálod és kész.
  • Lsilent
    hali mki lattam hogy mas is ott akadt el ahol en a helikopter lesszallonal. milyen gombot kell nyomogatni? hogy is kell megolni. Vki help me.
    Thx
  • Bercy #614
    hagyd hogy felemeljen majd nyomogatni kell egy gombot es azutan lehet egyet beleloni.
  • veszelyes
    Hali.
    Egy kis segítség elkelne :)
    A fúrótorony (pálya) végén járok már.Legalábbis szetrintem.El kell vonnom a szörnyike figyelmét amíg a csaj felpakolja a cd4-et az oszlopokra.Ez meg is van.Utánna ö felszáll a helikopterral.Na és itt az összes municiómat beleeresztem ebbe az undorító akármibe de semmi hatás.
    Az a gyanum ,hogy kéne még valamit csinálni.
    Ha valaki megtudná mondani , vagy hogy -hogy kell kinyirne ezt a f...szt :)
    Haliday.
  • Dani 22
    Sziasztok!

Lenne pár észrevételem azután hogy végigolvastam az eddigi hozzászolásokat.
    Bár még nem vittem teljesen végig a gamet de szerintem tényleg az egyik leghangulatosabb az idei és talán a tavaly év végi játékok közül is.Az irányítás meg szerintem nem probléma csak hozzá kell szokni ami nem is olyan nehéz.Többen írták hogy muníció hiányban szenvednek erre megoldás az ARMORY szoba ami a nálad lévő összes fegyvert fullra tölti.Van belőle a hajón is(a hűtőkamrák feletti szinten a lépcső mögött amíg fel nem robban)
    az olajfúrótornyon pedig ott ahol a dokit megöli az a valami.
    Sokan panaszkodtatok még hogy a játék sötét hát erre megoldás a BRIGHTNESS nevű menüpont (csodákra képes)
    Még egy kis összegzés szerény személyemtől:
    Hihetetlen izgalmas és megfogó a környezet és úgy jó ahogy van (pedig hogy utálom az ilyen jellegü játékokat pl:Resident Evil)
    HAJRÁ UBI SOFT
    köszike hogy elolvastátok a litániámat
    További jó Cold Feart nektek
    UI.:Már fogalmazom a levelet az UBI-s srácoknak hogy ha nem lesz folytatás akkor rájuk uszítom a teremtményeiket.
    Sziasztok
  • Mas-Thief
    Asszem, sok újat nem mondtál. Azért nem szörnyű az a két minusz pont. Izgalmas lesz az...
  • Christian
    na nemá! áhh, 2 minusz pont a gémnek. Az irányítás sem a legfrankóbb.
  • Duddits
    Ha elérsz egy bizonyos pontig felajánlja, hogy mented-e.
  • Christian
    hogy lehet menteni?