2113
szurkolás, ultrák, hoolok, 3.félidő
-
Grenzjager #793 közben megjegyzem mert lassan lépek :D, hogy most nyáron két nagy jó könyv jelent meg. Mind2 nagyon alapmű lesz Magyarországon a szurkolás és ultra témában.
Karcagi D.: Közellenség 1.995 FT
Sziva Balázs: Futballháború 1.600 (Pesten a Fehérlófiában is van :P )
Hogyan készültek a Dunaszerdahely-Slovan Pozsony rangadóra? Milyen volt a hangulat a Dunaszerdahelyen? Mi történt a stadionban? Utalt-e valami jel arra, hogy támadni készülnek a kommandósok? Milyen volt a hangulat a mérkőzés után?
Szub: A Közellenség úgymond egy újpesti tollából száramzik, de kifejezetten korrekt és príma, remélem nem tiltják be. A Futballháborúban ugyan Fradista a szerző de mindenkitől full beszámolók + interjúk, cikkek, észrevételek.
(beszámolók: Felvidéki Harcosok Dunaszerdahely,+ felvidéki Újpest ultrák, Aryan Greens, Mastiffs'95,Angoo Brigád Újpest, XVI-os Fradi, Szombathely, Szövetség Kispest, Lokisták, Stromy Scamps, Green Montsers, 7Side, Ligeti Egység, RedBlue Devils, UCSK Győr, váciak, Viola Kaos, Új Generáció Ferencváros, Armata Rossoblu, Bad Boys Bcsaba, Armada ZTE + HVIM, +Romer, + Gőbl Gábor ...meg sokan) -
isi #792 én nem megyek, nem csípem a hurkát, de 3000en nem lesznek a bolgárok az biztos, és van ott fennt Pesten zöld illetve lila mob kiegészülve a debrőiekkel akik tudnak akciózni ha akarnak. -
#791 azért remélem délután a bolgárok nem fognak békésen iszogatni a fővárosban
létszámról tudtok vmit?(állítólag 3000en jönnek,de ezt erősen kétlem)
Jön innen vki? -
isi #790 ja tudom... de azért kiváncsi leszek a lilák ellenetek mire mennek majd. -
Grenzjager #789 akkor priv-ben a sztori érdekelne, nevet,kort,helyszínt ne írj :))) ki tudja, sztem már "olyanok" is nézik a topikot meg priviket.....
Nálunk (FTC) azért az komoly lesz, hogy a "kis SRK" szabadulása után újraszerveződött a XVI-os. Erre majd még rájön a tizenvalahányév után szabaduló SRK. Eddig is ütős volt a brigád, de valszeg még komolyabb lesz. -
isi #788 a lilák mindig is jók voltak... -
isi #787 nem spángolták el rosszul tudod, max leírom privibe ha annyira érdekel mert nem fórum téma hidd el a srác korrekt boxot akart mikor 2 centiről fejbe kapták... -
Grenzjager #786 Fehérváriak Szombathelyen (Hali-Vidi, 2009. aug.)
Fradi - Újpest - Debrecen ultrák - válogatás -
Grenzjager #785 jórég jártam fehérvári ultrák honlapján :)
-
Grenzjager #784 Amúgy konkrétan melyik pisztolyos ügy volt a téma?
mert a jól tudom akkor a Nyíregyházán a Fradi ellen előkerült egy gázpisztoly. A zöldfehérek visszalőttek, a Diósgyőriek ellen meg egy balta is előkerült a nyíregyháziak részéről.... a borsodiak elspángolták a srácot. Mondjuk vannak táborok, ahol pisztolyra, baltára már nem ütőszerszámokat vesznek elő, s nem tapssal díjazzák a cselekedetet.
Pl SRK (Fradsita) nemsokára szabadul
ddd.
Szlávy Bulcsú ügy... pl nem hinném, hogy ő psuztán "szóval" reagálna majd hasonlóra ,szintén. Ő nem azért ült mert mondjuk 20 rendőrnek elkente a száját....
A Honvéd-Újpest előtt is volt "matek".
A lilák drapija egyértelmű, hogy mire szól:
-
#783 ide még nem volt belinkelve,érdemes megnézni
HOOLIGANS KS MYSZKOW - GKS KATOWICE -
isi #782 ha járnál meccsre akkor tudnád, hogy a sport tv bizonyos méterenként hangfogókat helyez el a pálya szélére, na mármost az esetk túlnyomó részében ezek a hangfogók a tribün egyik sarkától a vendégszektor közepéig megy ebből kifolyólag van ez, továbbá a különböző koreok pyrok stb.-k nem két perc összehozni a pyrokat külföldről kell rendelni továbbá nekünk nem a fradi ellen kell nagyot produkálni mi a dábrácán ellen készülünk jelenleg igazán, továbbá egy mtk meccsre még 1 fradi tábor sem tud rápörögni...
de ha kötekedni akarsz akkor megkérdem hogy a vasas - fradi meccsen miért lehetett hallani ugyanúgy a vasas szurkolókat mint a fradi tábort? szánalom..
na kb ugyanilyen szarházi kérdés volt mint a tied. De én nem teszem fel hiszen mindenki aki benne van a témába tudja hogy miért van ez, de ha még egyszerűbb példa kell akkor itt van a magyar román legutóbbi meccs amikor kistelekit osztottuk meg a cigánybűnözésre hívtuk fel a figyelmet a sport tv egyszerűen lehalkított minket és a román szurkolást jobban lehetett hallani, mint a magyarokat akkor most az a 200 szarházi román jobban szurkolt mint mi? -
#781 isi hova tűntek a nyíregyházi szurkolók? NB2ben, meg még talán nb1 első szeonjában külön ultrák voltak, görögtüzekkel, drapikkal minden, aztán idén meg semmi...Fradi ellen is a Fradisták csinálták a hangulatot, mtk ellen meg hallani lehetett mit ebszélnek a pályán...szánalom:D -
viktor le #780 Kösz! -
#779 index.hu fórumának foci részlege. -
viktor le #778 Oh, köszönjük a hozzászólást, amivel emelni tudtál a topic színvonalán! -
#777 értelmiségi vita folyik itt: o -
isi #776 az egy vicc kategória... -
isi #775 akkor már tag voltam. -
viktor le #774 Amúgy mi a faszom az a Drukkerkocsma? -
viktor le #773 Na jó, befejezem a buziskodást, csak még egy utolsó!
Igazából az fogott meg, hogy amíg nem voltál csoporttag, addig kint volt, most hogy bevettek, leszeded... azt hittem ez fordítva szokott lenni! -
isi #772 nem értem miért vagy erre úgy rápörögve... ha érdekel levettem és kész, nem neten kell megmutatni ki vagy és micsoda. -
viktor le #771 Mivel a Nyíregyháza-Ferencváros labdarúgó mérkőzésről volt szó, nem gondoltam, hogy külön ki kell emelnem, hogy miről beszélek...
Engem amúgy kurvára nem érdekel, hogy mit dugtok fel egymásnak a diósgyőriekkel az M3-on, habár erről a találkozásról is hallottam sztorikat, de mivel nem tudom mennyire van alapja, nem beszélek róla!
De a kedvenc talányomat még mindig nem sikerült megválaszolni -
isi #770 de szerinted Kaposvárra, Zalaegerszegre meg a többi unalmas meccsre divatból megyek? egy csomó pénz meg idő.. stb.
de azért te is beszélhettél volna tisztábban mert azt hittem arról érdeklődsz hogy mi volt az M3ason -
viktor le #769 Nem vagy semmi apám...
De Én ezt még mindig nem értem! Amíg nem voltál Elites, addig kiírtad, most, hogy bevettek leszeded?! Divat szaga van
Annyit még hozzáteszek, hogy amiket itt írok, az csak és kizárólag az Én véleményem!!! -
isi #768 A napokban történt hogy Cashteleki kitüntetést kapott, jóhogynem már minden szarházinak osztogatják a semmiért.. -
isi #767 így már érthetőbb! de akkor a srác nem is arról beszél ami az M3 ason történt a diókkal, atyám én teljesen bekavarodtam! ha te a Páylaudvar előtti dolgokról beszélsz akkor elnézésedet kérem!
én nekem arról a véleményem a következő:
Nem voltam ott, azon a napon beszéltük meg a tagságunkat az elitesekkel, mert úgy volt hogy 12 arc új csoportot csinál akik nem vol tak előzőleg tagjai semmilyen szerveződésnek csak adták az idegenbeli túrákat és mókákat, de az elitesek megkerestek minket.. és így léptünk be ami ott történ a PU.-n arról nemtudok mit mondani, mint mondtam nem voltam ott! Ettől függetlenül szerintem jó kis estélye volt mindkét tábornak ;) -
#766 szerintem fradista és Ligeti Egység -
isi #765 igen, az vagyok, de ne haragudj hogy megkérdem gondolom te ezekszerint dvtk-s srác vagy az le melyik csoport rövidítése? nem ugrik be egyiksem most hirtelen...de az is lehet hogy le vagyok maradva és alakult egy új csoport?
azért szedtem ki, mert nem jó ezt egy nyílt fórumon kitálalni ha érted a dörgést, ha esetleg olyat mondok ami az én véleményem és a csoport tagjai ezt nem adják akkor hagyj ne hozzam őket olyan helyzetbe..
u.i.: remélem itt lehet legaláb veled normálisan beszélni nem mint a DK-n. Ez egyfajta sport nekünk, nem megölni akarjuk a másikat de gondolom te ezt vágod ezért nem tetszett a pisztolyos dolog. -
viktor le #764 Nem, nem, nem drága kolléga!
Én nem a drukkerkocsmában informálódok, hanem mint azt a nevem mögötti kis rövidítés is jelzi, egy szurkolói csoport tagja vagyok!
Én leszarom például, hogy Te hogy színezed a sztorit, mert a társaim története nyert hitelt nálam (mivel sajnos nem tudtam lemenni)!
Csak tényleg úgy gondolom, hogy nem lehet Téged komolyan venni!
Amúgy Te most Elit-es vagy, vagy nem?
Egyszer nincs ott az aláírásodban, aztán ott van, majd megint eltűnik?!
Komolyan nem értem! -
#763 mi video már :) -
isi #762 drága kolléga, sok mindent ne higyj el a drukkerkocsmán leírtakról! nem mindig úgyvan az ahogy ott leírják hidd el nekem jópár dolog másképp történt mint ahogyan mondják, én ott voltam az elmúlt hetek összes nyíregyi történésein és bizton állítom. Nem nincs minden rendben mint ahogyan az országon belül sehol sem, de kezdenek visszajönni a régi arcok a nagyok és ez azért csak jó dolog.. tovább mint mondottam a történetek minket igazolnak még akkor is ha más ezt elferdíti. -
viktor le #761 Nem is itt akartam megvitatni a dolgot, sőt egyáltalán nem is akarom megvitatni, csak arra akrtam rávilágítani, hogy az utóbbi hetek történései alapján nem úgy néz ki, hogy a nyíregyi mob kezd helyreállni! -
#760 Nem tartozok sehova, csak érdekel a téma és szoktam olvasni a topikot, ennyi, de ne hogy te mond már meg ki írhat ide meg ki nem, nem vettem észre hogy ez a te topikod lenne. -
#759 Látod ez a probléma, hogy neked egyből az erőszakban merül ki egy vita. -
isi #758 mondtam már pózerek továbbra sem érdekelnek, de ha ennyire kötekedhetnéked van akkor miért nem jöttél le nyíregyre? ha lennt voltál az más tészta bár erősen kétlem, hisz neten át nem bánt senki sem. -
isi #757 te milyen mobba tartozol ha megkérdezhetem a hírhedt kurva SZUDnak vagy egy csatlósa táborába való vagy esetleg valami undergrounddal van dolgunk. -
#756 Én nem szólnék bele, egy huligánnal van dolgunk aki rendkívüli módon választékosan és intelligensen is képes kommunikálni. :DD
Csitt srácok. :) -
#755 igen pontosan:D -
#754 azé ne te mond má meg, ki írjon ide:D