2113
szurkolás, ultrák, hoolok, 3.félidő
-
Grenzjager #833 A szlofuck rendőrség eddig indokolatlanul lefújta a Dunaszerdahely és a slovan közti meccset. -
isi #832 bajnai ne a mi kis showunkkal foglalkozzon nem hiszem hogy mi vagyunk most az ország legnagyobb gondja amikor ilyen szarok a gazdasági körülmények. -
#831 legjobb családban is előfordul:D -
#830 kövessük az angliai példát.mondjuk a veszthem-milvólfélét -
#829 bajnainak tökre igaza van abban, hogy az angliai példát kéne követni. a baj csak ott van, hogy kurvára nem fognak semmmit se csinálni. de ezt már megszokhattuk. -
#828 mit fog kapni a szurkolóktól -
#827 bajnai kint lesz? úúúú ott kéne elkapni -
isi #826 :)))
a nóta szövege jó de a minősége olyan mint az akiről szól! szar slotákia. -
isi #825 gondolom sokan hallottátok Bajnai véleményét a futballhuliganizmusról MO.-n. A kérdést Fülöp tette fel neki. [Ezen a linken elérhető a cikk
Az újpesti szurkolói véleménnyel teljesen egyetértek!
szoci kormány + mlsz .. nem kommentálom.. inkább ezt a párost. -
#824 én megyek vendégbe az tuti :D -
#823 Össze lehet csapni a KOP-al is :D -
#822 Debrecen-Fiorentina érdekes lesz.
Újpestiek mennek majd vajon? -
isi #821 szombaton sem lesz kalauz valószínűleg :) -
Nadi #820 Természetesen nem volt kalauz:) -
ezen a vonaton végig ment a kaller? -
Nadi #818 Pár kép:
ULTRASHUN -
Nadi #817 Nem volt a legjobb a hangulat. A sok első meccses mezes emberke nem tett jót a hangulatnak. Ahogy írtad, a pálya messzesége sem a legjobb ilyen téren. Összességében azonban jól alakult a meccs és így a hangulat is egyre jobb lett. -
isi #816 két debreceni párossal a zsebben nem lehet rossz a szurkolás sem. -
Grenzjager #815 A Szlávyügyben tett vallomásából sok minden kiderül.
(#784)
itt a másik, publik, egy tetováló magazinból, csak mint látom linkről nem jön be...
Tattoo: Hogyan jött a többi?
SRK: Úgy kezdõdött, hogy két minta volt a vállaimon, a tõr és az imádkozó kéz jobb oldalon, bal oldalon pedig a Fradi-címer a napkorongban, az õsi magyar harcossal (mert szerintem már az õsmagyarok is fradisták voltak), mellette pedig az FH monogram betûi, melyek a Ferencváros Hooligans rövidítése.
Tattoo: Mit ábrázolnak ezek?
SRK: A jobb alkaromon egy nonfiguratív kígyó tekereg, melyet gyakran denevércsapatnak néznek, de valójában egy kígyócsontváz. Ez is annak eredménye, hogy nem akartam sablonos tetoválást. A bal alkaromon levõ tetoválás orosz eredetû úgynevezett Dafke-kereszt, mely a hatóságokkal való szembenállást fejez ki, illetve azt, hogy sosem leszek rendõr, éljenek a gengszterek, egyetértek a tolvajtörvényekkel. A vádlimon egy pókháló van, ami a börtönviselt emberek jele. A vádlimon levõ pókhálóból kinyúló, halálfejet elkapó kezet egy dokumentumfilm-videokazetta borítója ihlette, tulajdonképpen egy maffiaszimbólum, mely nem ereszti el, aki a hálójába kerül, a halálfej pedig azt jelenti, hogy nincsen erõszak halál nélkül. A maffia egy tökéletesen mûködõ dolog már évszázadok óta.
Tattoo: Mit ábrázolnak ezek?
SRK: A jobb alkaromon egy nonfiguratív kígyó tekereg, melyet gyakran denevércsapatnak néznek, de valójában egy kígyócsontváz. Ez is annak eredménye, hogy nem akartam sablonos tetoválást. A bal alkaromon levõ tetoválás orosz eredetû úgynevezett Dafke-kereszt, mely a hatóságokkal való szembenállást fejez ki, illetve azt, hogy sosem leszek rendõr, éljenek a gengszterek, egyetértek a tolvajtörvényekkel. A vádlimon egy pókháló van, ami a börtönviselt emberek jele. A vádlimon levõ pókhálóból kinyúló, halálfejet elkapó kezet egy dokumentumfilm-videokazetta borítója ihlette, tulajdonképpen egy maffiaszimbólum, mely nem ereszti el, aki a hálójába kerül, a halálfej pedig azt jelenti, hogy nincsen erõszak halál nélkül. A maffia egy tökéletesen mûködõ dolog már évszázadok óta. -
Grenzjager #814 Alap hogy kint voltál a meccsen és emlékeztél mivel hallottad a lálálálálálát :D
Milyen volt a táborban? A Puskásban amúgy nagy elvész a szurkolás lényege, pont a szudból szinte alig, na igen más a Puskás mint a futópálya nélküli pályák (Debrecen,Üllői,Megyeri) -
#813 kicsoda ez az SRK? mert már hallottam mástól is a nevét és kurva nagy tiszteletnek örvend, mintha mindenki tartana tőle, lehet ez persze így is van.
am visszatérve a debrecen-levski meccshez, haverokkkal (főként Fradistákkal) ülünk a deákon, egyszer csak hallunk egy kurva hangos éneklést, szurkolást, egyből felpattantunk, hátha bolgárok, megkérdeztünk egy csomó embert végül a taxis közölte hogy külföldi szurkolók vonultak kb 7en az andrássyn, nah akkor spuri az operáig, ott értük utol őket, kiderült hogy portósok...:D de legalább jól eldalolgattunk velük:D -
Nadi #812 Biztos voltam, h erre gondol, én sem a lálálálá-ból jöttem rá:D -
Grenzjager #811 jól mellé lőttem.... a lálálálából elég nehéz volt, de neked ment -
Nadi #810 Nem tudom mikori, de ezt a videót 2006. novemberében rakták fel. -
#809 köszi erre gondoltam
2008-as nem? -
Nadi #808 TESSÉK
Évek óta szól a meccseken. -
isi #807 szarházi kisteleki -
#806 whu - milwall se volt semmi -
#805 ez a szám,amit linkeltél még 98as VB-n volt
na mind1,majd kiderül -
Grenzjager #804 Érdekesség:
Pécsett és Zalaegerszegen azonnal kitiltják a huligánokat
Szép cikk, de vakok az NS-nél a firkászok.... mégis ki sért törvényt? a "huligán", vagy a biztonsági őr, miközben viperával ütlegel.... -
Grenzjager #803 Bécsen keresztül Ausztriából is simán ))) -
Grenzjager #802 erre a dalra gondolsz?
ez úgymond a hivatalos zenei forma.
(A filmen srác amúgy a montpellier-i Remi Gallard, hatalmas arc:D) -
#801 nem hinném, hogy most beengednek drukkereket Magyarországról... -
#800 nem a szokásos régi ultradal,hanem viszonylag új
Most is volt a Puskásban a gólok után,még a hangosbemondóból is szólt(discosított változatban)
Konkrétabbat nem tudok,mert még a La lalala la la szól,semmi más -
Grenzjager #799 tyűűűű
sejtem melyik, amik sokszor szignál volt, és a dallam bekerült a hivatalos dolgokba is.
jóó kérdés...
Milan ultráktól származik a dal amúgy az tudom. -
isi #798 sok lalalalala dal van, kicsit konkrétabban is leírhatnád -
#797 a gól utána la lalalala című dalnak mi az eredeti címe?(a EB-n is nyomták) -
Grenzjager #796 akik nem emlékeznek a múltra, arra ítéltetnek, hogy újraéljék azt!!!
13.09.2009 19,30 h
DAC-Slovan -
Grenzjager #795 Egyértelmű, keresték valszeg egy idegen állam hivatalos zászlaját :D:D -
isi #794 hol van az MTK tábor?:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD