2113
szurkolás, ultrák, hoolok, 3.félidő

• Grenzjager
    A szlofuck rendőrség eddig indokolatlanul lefújta a Dunaszerdahely és a slovan közti meccset.
  • isi
    bajnai ne a mi kis showunkkal foglalkozzon nem hiszem hogy mi vagyunk most az ország legnagyobb gondja amikor ilyen szarok a gazdasági körülmények.
  • vmvr
    legjobb családban is előfordul:D
  • 9csöves9
    kövessük az angliai példát.mondjuk a veszthem-milvólfélét
  • vmvr
    bajnainak tökre igaza van abban, hogy az angliai példát kéne követni. a baj csak ott van, hogy kurvára nem fognak semmmit se csinálni. de ezt már megszokhattuk.
  • kuzco007
    mit fog kapni a szurkolóktól
  • kuzco007
    bajnai kint lesz? úúúú ott kéne elkapni
  • isi
    :)))
    a nóta szövege jó de a minősége olyan mint az akiről szól! szar slotákia.
  • isi
    gondolom sokan hallottátok Bajnai véleményét a futballhuliganizmusról MO.-n. A kérdést Fülöp tette fel neki. [Ezen a linken elérhető a cikk
    Az újpesti szurkolói véleménnyel teljesen egyetértek!
    szoci kormány + mlsz .. nem kommentálom.. inkább ezt a párost.
  • totti10
    én megyek vendégbe az tuti :D
  • Rockynhooo
    Össze lehet csapni a KOP-al is :D
  • ForzaInter
    Debrecen-Fiorentina érdekes lesz.
    Újpestiek mennek majd vajon?
  • isi
    szombaton sem lesz kalauz valószínűleg :)
  • Nadi
    Természetesen nem volt kalauz:)
  • Rockynhooo

ezen a vonaton végig ment a kaller?
  • Nadi
    Pár kép:
    ULTRASHUN
  • Nadi
    Nem volt a legjobb a hangulat. A sok első meccses mezes emberke nem tett jót a hangulatnak. Ahogy írtad, a pálya messzesége sem a legjobb ilyen téren. Összességében azonban jól alakult a meccs és így a hangulat is egyre jobb lett.
  • isi
    két debreceni párossal a zsebben nem lehet rossz a szurkolás sem.
  • Grenzjager
    A Szlávyügyben tett vallomásából sok minden kiderül.
    (#784)
    itt a másik, publik, egy tetováló magazinból, csak mint látom linkről nem jön be...

Tattoo: Hogyan jött a többi?
    SRK: Úgy kezdõdött, hogy két minta volt a vállaimon, a tõr és az imádkozó kéz jobb oldalon, bal oldalon pedig a Fradi-címer a napkorongban, az õsi magyar harcossal (mert szerintem már az õsmagyarok is fradisták voltak), mellette pedig az FH monogram betûi, melyek a Ferencváros Hooligans rövidítése.

Tattoo: Mit ábrázolnak ezek?
    SRK: A jobb alkaromon egy nonfiguratív kígyó tekereg, melyet gyakran denevércsapatnak néznek, de valójában egy kígyócsontváz. Ez is annak eredménye, hogy nem akartam sablonos tetoválást. A bal alkaromon levõ tetoválás orosz eredetû úgynevezett Dafke-kereszt, mely a hatóságokkal való szembenállást fejez ki, illetve azt, hogy sosem leszek rendõr, éljenek a gengszterek, egyetértek a tolvajtörvényekkel. A vádlimon egy pókháló van, ami a börtönviselt emberek jele. A vádlimon levõ pókhálóból kinyúló, halálfejet elkapó kezet egy dokumentumfilm-videokazetta borítója ihlette, tulajdonképpen egy maffiaszimbólum, mely nem ereszti el, aki a hálójába kerül, a halálfej pedig azt jelenti, hogy nincsen erõszak halál nélkül. A maffia egy tökéletesen mûködõ dolog már évszázadok óta.
    Tattoo: Mit ábrázolnak ezek?
    SRK: A jobb alkaromon egy nonfiguratív kígyó tekereg, melyet gyakran denevércsapatnak néznek, de valójában egy kígyócsontváz. Ez is annak eredménye, hogy nem akartam sablonos tetoválást. A bal alkaromon levõ tetoválás orosz eredetû úgynevezett Dafke-kereszt, mely a hatóságokkal való szembenállást fejez ki, illetve azt, hogy sosem leszek rendõr, éljenek a gengszterek, egyetértek a tolvajtörvényekkel. A vádlimon egy pókháló van, ami a börtönviselt emberek jele. A vádlimon levõ pókhálóból kinyúló, halálfejet elkapó kezet egy dokumentumfilm-videokazetta borítója ihlette, tulajdonképpen egy maffiaszimbólum, mely nem ereszti el, aki a hálójába kerül, a halálfej pedig azt jelenti, hogy nincsen erõszak halál nélkül. A maffia egy tökéletesen mûködõ dolog már évszázadok óta.
  • Grenzjager
    Alap hogy kint voltál a meccsen és emlékeztél mivel hallottad a lálálálálálát :D

Milyen volt a táborban? A Puskásban amúgy nagy elvész a szurkolás lényege, pont a szudból szinte alig, na igen más a Puskás mint a futópálya nélküli pályák (Debrecen,Üllői,Megyeri)
  • kuzco007
    kicsoda ez az SRK? mert már hallottam mástól is a nevét és kurva nagy tiszteletnek örvend, mintha mindenki tartana tőle, lehet ez persze így is van.

am visszatérve a debrecen-levski meccshez, haverokkkal (főként Fradistákkal) ülünk a deákon, egyszer csak hallunk egy kurva hangos éneklést, szurkolást, egyből felpattantunk, hátha bolgárok, megkérdeztünk egy csomó embert végül a taxis közölte hogy külföldi szurkolók vonultak kb 7en az andrássyn, nah akkor spuri az operáig, ott értük utol őket, kiderült hogy portósok...:D de legalább jól eldalolgattunk velük:D
  • Nadi
    Biztos voltam, h erre gondol, én sem a lálálálá-ból jöttem rá:D
  • Grenzjager
    jól mellé lőttem.... a lálálálából elég nehéz volt, de neked ment
  • Nadi
    Nem tudom mikori, de ezt a videót 2006. novemberében rakták fel.
  • BADE
    köszi erre gondoltam
    2008-as nem?
  • Nadi
    TESSÉK
    Évek óta szól a meccseken.
  • isi
    szarházi kisteleki
  • Rockynhooo
    whu - milwall se volt semmi
  • BADE
    ez a szám,amit linkeltél még 98as VB-n volt
    na mind1,majd kiderül
  • Grenzjager
    Érdekesség:
    Pécsett és Zalaegerszegen azonnal kitiltják a huligánokat

Szép cikk, de vakok az NS-nél a firkászok.... mégis ki sért törvényt? a "huligán", vagy a biztonsági őr, miközben viperával ütlegel....
  • Grenzjager
    Bécsen keresztül Ausztriából is simán )))
  • Grenzjager
    erre a dalra gondolsz?

ez úgymond a hivatalos zenei forma.

(A filmen srác amúgy a montpellier-i Remi Gallard, hatalmas arc:D)
  • banok
    nem hinném, hogy most beengednek drukkereket Magyarországról...
  • BADE
    nem a szokásos régi ultradal,hanem viszonylag új
    Most is volt a Puskásban a gólok után,még a hangosbemondóból is szólt(discosított változatban)
    Konkrétabbat nem tudok,mert még a La lalala la la szól,semmi más
  • Grenzjager
    tyűűűű

sejtem melyik, amik sokszor szignál volt, és a dallam bekerült a hivatalos dolgokba is.

jóó kérdés...

Milan ultráktól származik a dal amúgy az tudom.
  • isi
    sok lalalalala dal van, kicsit konkrétabban is leírhatnád
  • BADE
    a gól utána la lalalala című dalnak mi az eredeti címe?(a EB-n is nyomták)
  • Grenzjager
    akik nem emlékeznek a múltra, arra ítéltetnek, hogy újraéljék azt!!!

13.09.2009 19,30 h

DAC-Slovan
  • Grenzjager
    Egyértelmű, keresték valszeg egy idegen állam hivatalos zászlaját :D:D
  • isi
    hol van az MTK tábor?:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD