Ultrák,hoolok,3.félidő
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De amúgy akkor mindenki fel volt háborodva, erre azért egész jól emlékszem, és szünetelt is a bajnokság. Most pedig mindenkinek az volt az elsõ reakciója, hogy "balhés drukkerek". okés vannak balhézók, de ezek a Lazios srácok pont semmilyen balhéban nem voltak... Továbbá Gabriele Sandri aludt a mozgó kocsiban amikor meghalt...
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
Giustizia per Gabriele!
A meccset egy utolsó percben kapott góllal 2-1-re elvesztette a dunaszerdahelyi DAC, a csallóközi szurkolókban mégsem emiatt maradt tüske.
A november 10-én játszott mérkõzés alatt ugyanis a púchovi szkinhedek (akik a dunaszerdahelyi drukkerekhez képest többszörös túlerõben voltak) látogatást tettek a vendégszektorban, s magukkal vittek néhány DAC-zászlót, illetve egy Fradi-zászlót is, melyet aztán fejjel lefelé kifüggesztettek a drapériáik között.
Az incidenst a rendõrök és a helyi szervezõk tétlenül nézték, senki sem avatkozott közbe - a púchoviak weboldalán olvasható beszámoló szerint hazai részrõl 55-en vettek részt az akcióban, míg a vendégszektorban 10-12 csallóközi drukker volt. "A meccs után átkutattuk a környékbeli kocsmákat, abban a reményben, hogy valahol rábukkanunk a magyarokra" - olvasható a púchovi ultrák weboldalán.
Két évvel ezelõtt beszámoltunk arról, hogy a Slovan-DAC és a Bacsfa-Slovan szlovák második ligás mérkõzésen is magyarellenes incidensek történtek.
tót képek
Visszavágó: 2008. június 7.
Célzott lövést adott le a Lazio-szurkolóra az autópálya-rendõr, állítja egy szemtanú. Az eddigi vizsgálatok megállapították, a drukkert megölõ golyó fejmagasságból érkezett. Olaszországban leállították a futballbajnokságokat.
Súlyosbodhat a vád a Lazio-drukkert lelövõ rendõr ellen, miután egy szemtanú állítja, célzott lövés találhatta el az áldozatot. A ballisztikai vizsgálat megállapította, fejmagasságból érkezhetett a golyó.
"Két kézzel, nyújtott karokkal állt, nem úgy tûnt, mintha a levegõbe lõne" - mondta vallomásában egy római üzletember, aki épp tankolt, amikor az autópályarendõr a sztráda másik oldalán haladó autóban eltalálta Gabriele Sandrit, aki belehalt sérüléseibe. A drukker halálát okozó Luigi Spaccatorella állítja, leadott egy figyelmeztetõ lövést a levegõbe, majd futás közben, állítólag véletlenül, újra elsült a fegyvere.
Újabb részletek kerültek napvilágra a vasárnap délelõtt pisztolylövés nyomán életét vesztett Lazio-szurkoló kilétérõl. A kenyérre valóját profi lemezlovasként elõteremtõ Gabriele Sandri mélyebb kapcsolatot ápolt kedvenceivel, mint egy átlagos olasz ultra. A 26 évet élt DJ - sok tízezer társához hasonlóan - igyekezett jelen lenni az idén a BL-ben is érintett Sasok összes találkozóján, a római klub egyik futballistájával azonban kölcsönös ismertséget is ápolt. Sandri tavaly májusban együtt ünnepelt a nagykorúvá vált fiatal jobbhátvéddel.
- Nem jutok szóhoz - mondta De Silvestri. - Örökké a szívemben õrzöm õt. Sandri volt a DJ a 18. születésnapi partimon, és barátok lettünk... Egy Cagliari elleni mérkõzés után nekiajándékoztam a mezemet.
A tragikusan elhunyt szurkoló egyik utolsó üzenetváltása is a játékossal zajlott: az Inter elleni (az eset miatt elhalasztott) mérkõzés napján, néhány órával a reggel 9-kor bekövetkezett halála elõtt SMS-t küldött a futballistának. Az üzenet tartalma a következõ volt:
"Reggel hatig dolgoztam, most pedig végre útnak indulok Milánó felé, hogy lássalak titeket."
http://www.youtube.com/watch?v=EU8QlaY0yjI
http://www.youtube.com/watch?v=K6jZVnk4IaQ&NR=1
http://www.youtube.com/watch?v=4oUbIP6o7p8
Avanti contra politia!!
Véletlenül lõtte le Gabriale Sandri Lazio-drukkert egy autópályarendõr vasárnap az A1-es autópályán, Arezzo közelében. Az olasz futballbajnokságban a haláleset miatt vasárnap két meccs elmaradt, egy félbeszakadt, Rómában utcai zavargások voltak. Káosz van, a sportvezetõk és a politikusok együtt próbálják megoldani a helyzetet. A rendõrt gondatlanságból elkövetett emberöléssel gyanúsítják. (index.hu)
A la Repubblica.it fotói
Ma is lesz összecsapás szerintem.
RaiTV 24News LiveA SkyNews képei
A mérkõzés már biztos, h elmarad!
Egy autópálya-pihenõben lelõtték a Lazio labdarúgócsapatának egyik szurkolóját, aki belehalt sérüléseibe. A 28 éves drukker éppen a 15 órakor kezdõdõ, Internazionale elleni bajnoki mérkõzésre tartott.
Az Arezzóhoz közeli parkolóban a hírek szerint összecsaptak egymással a római klub szimpatizánsai és a Juventus hívei, az elsõ információk arról szólnak, hogy a halálos lövést egy rendõr adhatta le.
Elképzelhetõ, hogy a tragédia miatt elmarad az Inter-Lazio mérkõzés, de kormánykörökbõl olyan hírek is kiszivárogtak, melyek szerint akár a bajnoki küzdelmeket is felfüggeszthetik.
Romano Prodi olasz miniszterelnök azonnal megbeszélésre hívta Giuliano Amato belügyminisztert és Antonio Manganelli rendõrfõkapitányt.
"Még vizsgáljuk a történteket, de ígérhetem, hogy nagyon keményen fellépünk a tettes ellen" - mondta Manganelli.
Ez volt szerintem a legjobb idén az NBI-ben, egy DVTK-Szpari ISi láthatta is tán, illetve nemtom ki miskolci, (a mûsorközlõ már vicces alatta, sokat ront, szal hang nélkül😛)
L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
football without ultras is nothing
viszont nemtudom véletlenül mi a zene ami szól alatta? kurvára illik hozzá, nagyon tetszik
ReaL MaDRid x siempre
csak nekem még így is kicsit gyors 😊
ReaL MaDRid x siempre
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
2 lokistát lecsuknak
FREEDOM FOR ULTRAS!
Természetesen eddig még egyik sem jelent meg a médiában, ezért is fordulunk Önökhöz. Azonban ha nem Tamonnal keveredünk összetûzésbe, hanem esetlegesen egy másik szurkolócsoporttal vagy egy kiírással állunk ki felvidéki honfitársaink mellett, akkor nyugodtan szerepelhetünk a címlapokon és a híradókban. A sort folytathatnánk az eltûnt pénzekkel, elmaradt stadionrekonstrukciókkal és érdekes rendõri közbeavatkozásokkal, de nem tesszük. Reméljük panaszunk megjelenik Önöknél és nem állnak be a Tamon Attila érdekéhez fûzõdõ csoportokhoz.
Ultras Pécs" -nb1.hugy