Ultrák,hoolok,3.félidő

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

a legszarabb hogy a magyar cionista média mindent elhallgat és úgy ûllítja be a dolgokat hogy a már megint mi voltunk a rosszak. szar országban élünk, szar idõben

<#boxer><#boxer><#boxer>

ott dobálják be a szlovákok a füstbombákat, meg ha jól láttam, valami égett is ott, de azt le se szarták :S

Randelz
Én ottvoltam a meccsen....teljesen jogtalanul támadták meg a magyar szurkolókat. Én szlovákiai vagyok /magyar nemzetiségû/ és természetesen a DAC-nak szurkoltam teli torokból.
A slovanosok füstbombákat dobtak a pályára erre egyszercsak ütik a magyarokat.
Aki esetleg nemlátta

index forumon írja hogy meghalt a magyar srác és egy lengyel testvér szurkoló is..

9csöves9
most az a hír járja,hogy csak rémhír volt és stabilizálták az állapotát.reménykedjünk

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

McFrost
NAPALMOT NEKIK!

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

9csöves9
meghalt a srác,eltörték az állkapcsát és epilepsziás rohamot kapott...

NYUGODJON BÉKÉBEN!

BADE

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

Rockynhooo
plíz ha tudtok majd linket adni akkor írjátok be htx.

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

BADE
szarházi szlovákok,én is olvasom az újabbnál újabb híreket
Állítólag miközben terelik ki a szurkolókat,agyba fõbe verik õket!
MOCSKOS HAZUG MÉDIA!

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

9csöves9
4 súlyos sérült van,egyiküket kétszer élesztették újra

valami ott lángolni fog

nov 1. miatt nem tudtam menni :\

9csöves9
áll a bál a DAC meccsen,a tót rendõrök úgy összevertek egy fehérvári srácot hogy most az életéért küzdenek...

A találkozó után 18 órától rockzenei program is várja majd a magyar futballbarátokat: a nagyudvarnoki kultúrházban a Hungarica és a Romantikus Erõszak zenekarok biztosítják majd az emelkedett hangulatot, a koncertek mottója: "A haza mindenekelõtt!".

Sunderland - Newcastle, ki lett osztva pár pofon...

😄D degáz lett volna ha azt hiszik a diokra hogy ok a pécsiek azt box közben derül ki hogy õk valójában nem is pécsiek 😄DD

részlet az RBD-sek hétvégi beszámolójából:

"Elérkezett a szombat,és páran úgy gondolták,hogy Felcsúton meglátogatják a pécsi "barátainkat".Össze is állt pár autónyi fanatikus,akik el is mentek az NBII-es mérkõzés színhelyére,és rá is mentek egy mikrobusznyi Ultrára...akik történetesen miskolciak voltak...Ki hiszi ezt el???Pedig így történt,hisz a diósgyõriek is a pécsieket akarták meglátogatni...( Pécsi brigád sehol.)A lényeg,hogy tagjaink fair módon viselkedtek a piros-fehér fanatikusokkal,nem használták ki erõkülönbségüket,és nem akarták tovább rontani a viszonyt a miskolciakkal.Reméljük ezen eset által is megértik Miskolcon,hogy Fehérvár és Diósgyõr között nincs gyûlölet."

football without ultras is nothing

Rockynhooo
lol még hogy mi vunk hontalanok D:

Fradi-mezt égettek Nagyszombaton

Spartak Trnava (Nagyszombat) - DAC (Dunaszerdahely) labdarúgómérkõzésre került sor a szlovákiai Corgon liga 13. fordulójában Pázmány Péter egykori egyetemi városában, Nagyszombaton. Az 1:1-es döntetlennel végzõdõ mérkõzés nem volt mentes a magyarellenes megnyilvánulásoktól sem.

A nagyszombati keménymag a mérkõzés alatt többször is felváltva skandálta a „Magyarokat a Dunába!” és más nyomdafestéket nem tûrõ rigmusokat, valamint elégettek nyilvánosan egy Fradi mezt is. Ezek után egy feliratot feszítettek ki, amelyen ez állt: „Nem magyarok vagytok, csak felvidéki hontalanok!” A mérkõzés végén a piros-feketék szurkolói a stadion bejáratánál várták a dunaszerdahelyieket, de a rendõrség hatalmas erõkkel vonult fel a helyszínre, így nagyobb rendbontás nem történt.
(felvidek.ma)

november 1.:
Dunaszerdahely - slovan

Fradi, Kispest, Újpest, Nyíregyháza, Debrecen, Diósgyõr, Fehérvár, ZTE és Gyõr drukkerek lesznek a magyar oldalon 😊)))

Nyíregyháza - Diósgyõr.
a meccs elõtt nem volt semmi összecsapás csak egy kis buszdobálás, mérközés alatt váltakozó rigmusokkal szidás, meccs után támadni akartunk de a rendõrség más útvonalon vitte el a diókat mint ahogy gondoltuk és tudtuk pedig megvolt a box beszélve.

heh ez tényleg kurvajó 😊

9csöves9
ez rohadt jó😄

Wisla-Tottanham a lengyelek bemutatták az angol módit

cigányok...

http://londonshop.gportal.hu
Pozsony hozta a formáját...

A BBC értesülései szerint tót biztonsági õrök csoportja vert félholtra két északír szurkolót Pozsonyban.

A jelentések szerint a Szlovákia–Észak-Írország világbajnoki selejtezõre érkezõ brit drukkereket Pozsony ír kocsmájában, a Dubliner Pubban támadta meg egy tizenkét fõs, baseballütõvel és boxerrel felszerelkezett csoport.
A két északír szurkolót eszméletlen állapotban szállították kórházba.

Rockynhooo
<#idiota>

Dánok ellen volt vmi? (sajna nem tutam felmeni 😞)

gabber_saviola
nálam ez viszi:

"Gönc ellen
2008.09.03. 15:44

támadás elmaradt

sajnos csak 20-an voltunk az egész pálya körül,de mi 2-en.a birót 2x szidtuk,egyszer huhogtam is!!!vendégszurkolók nem mertek jönni!!!!"

:ASDadsddassdas

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

gabber_saviola
faszás, de volt már😄ddddd

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

mukika
http://www.fulokercs.gportal.hu/

<3Mastiffs

ForzaInter
Lazio ultrái még durvák.

Yo, Bitch!

ForzaInter
vki linkeljen már angol ultrákról egy videot<#mf1>

Yo, Bitch!

ForzaInter
ez de durva

Yo, Bitch!

9csöves9
egymás után 5x meg kellett néznem...hatalmas

Mor3llo
<#idiota><#idiota><#idiota>

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

totti10
Rendõr-szurkoló összecsapás Temesváron

Temesvár, szeptember 5., 14.43 Könnygázzal oszlatták szét a Timisoara szurkolóit.

Legkevesebb négy személy - közte két rendõr - sérült meg Temesváron, amikor csütörtök éjszaka a rendõrség könnygázzal oszlatta szét az FC Timisiora labdarúgócsapatának szurkolóit.
A mintegy 2000 drukker azért gyûlt össze, hogy tiltakozzon a Román Labdarúgó Szövetség döntése ellen, amelynek alapján 6 büntetõpontot levontak a FC Timisiorától, mert a klub engedély nélkül megváltoztatta a színeit. A határozatot azután hozták meg, hogy a nemzetközi szövetség (FIFA) szankciókkal fenyegette meg a román szövetséget.
A szurkolók azt állítják, az ügyben a Román Labdarúgó Szövetség hibázott, mert annak ellenére, hogy a klub még a szezonkezdet elõtt jelezte a színváltást, az errõl szóló dokumentumokat nem küldte tovább a FIFA-nak.
A drukkerek ezért döntöttek a tüntetés mellett, eltorlaszolták Temesvár egyik forgalmas utcáját, majd a helyszínre érkezõ rendõröket kövekkel dobálták meg. Az összecsapás során két rendõr megsérült, két szurkolót pedig kórházba kellett szállítani.
(MTI)

hajrá,lilák!

9csöves9
az index fórumba láttam,de be kell tennem annyira durva😄

http://fulokercs.gportal.hu/gindex.php?logout=1

totti10
Megsüketülhet a Rapid kapusa

Bécs, augusztus 25., 21.36 A bécsi derbin dobták meg petárdával.

Elképzelhetõ, hogy soha többet nem fog a jobb fülére hallani Georg Koch, a Rapid Wien labdarúgócsapatának kapusa.
Mint arról már beszámoltunk, a 36 éves kapust az Austria Wien elleni 3-0-ás Rapid-gyõzelemmel végzõdött vasárnapi rangadón az 5. percben a rivális csapat szektorából megdobták egy petárdával.
Kochot a bécsi kórházban megvizsgálták, orvosai szerint a következõ két hétben minden nap be kell mennie egy infúziós kezelésre. A kapus a hétfõi vizsgálat után annyit mondott, hogy a jobb fülére továbbra sem hall és folyamatosan szédül.
Az orvosok egyelõre nem tudják megmondani, hogy maradandó halláskárosodást szenvedett-e a kapus, erre pár nap múlva tudnak válaszolni.
Koch a hét második felében óvatosan elkezdheti az erõsítõ edzéseket, a pályára, ha minden jól alakul, akkor három hét múlva térhet vissza.
(MTI)

hajrá,lilák!

egy nemzetközi összefogás:

Eurostand '08

Rockynhooo
értem! várom már, 6.án lesz az elsõ meccs a dánok ellen!

naya elvileg velünk is össze akarnak fogni, kiváncsi leszek mi lesz vasárnap.

Az #502-ben szereplõ lokista videó beindított sokakat, elvileg várható vmi válogatott meccsre is, mégiscsak nézetebb a "sima" bajnokiknál.

Rockynhooo
nem nagyon szoktam eljárni meccsekre mert nem szeretem a magyar klub csapatokat, viszont minden hazai vb selejtezõn ott leszek sztem, vmeiken várható vmi móka ?😄