2113
szurkolás, ultrák, hoolok, 3.félidő
-
Grenzjager #873 A kép azért így már kerekebb-
" A Loki keménymagjának tagjai rohanták le Fradi-drukkerek gépkocsiját a Hódos Imre Rendezvénycsarnoknál még a vasárnap délutáni mérkőzés előtt. – A piros lámpánál várakoztunk, mikor a lokisták kiszúrták, hogy a fiúk zöld-fehérben vannak. Előbb csak ordítoztak, hogy szálljunk ki, ha merünk, majd többen odarohantak az autóhoz. Ekkor már egy sörösüveg is csattant a visszapillantónál – mondta a Naplónak hétfőn a kocsi egy utasa, egy fiatal nő. Beszámolója szerint a sofőrt megpróbálták kirángatni; ez ugyan nem sikerült, de így is megrugdosták. Az anyósülésen helyet foglaló fiatalember egyebek mellett az állára kapott igen sajgó ütést. Az incidensnek a rendőrök vetettek véget..... " (haon.hu)
A városban a mi táborunk is kiosztott jó néhány pofont.. most megy a sírás, hogy kb mintha terhes nőket és 4 éves gyerekek kapták volna a pofont. Az benne van pakliban hogy egyszerű "civil" debreceni is kapott... de talán nem kellett volna mutogatni, meg fasszopó Ferencvárosozni...ezért járt ami járt.
***Azt még érdemes megemlíteni, hogy volt egy debreceni társaság amely Liverpoolban csúszott egyet, elmesélésük alapján túlerőben voltak az angolok.
Nálunk most mindenki már csak a lilákra gondol, s ők is ránk.
korrekt videó lokistától - MI VAGYUNK A POKOL :) -
isi #872 a vonatos és nagybuszos utazásnál nincs jobb. igen sajnos én is ismerem a belső viszályos dolgokat.. de ez most nem ide tartozik.
A fradi tábor mindig is jó volt utazó létszámban és otthoni létszámban is mindig is elismertem kiváncsi vagyok mi lesz a liláknál megyek én is fel pestre ha minden igaz:)
De kicsit sajnálom hogy kondásékat nem sikerült visszaterelni a medrükbe... -
Grenzjager #871 Na végre van már normális videó a szurkolásunkról.
Debrecen-Fradi
...arra meg nagyon kíváncsi vagyok, hogy most a "MILYEN 15 MILLIÓ"-ra is büntet az MLSZ. Mert ha nem, akkor az MLSZ egy rasszista szervezet, ennyi. -
Grenzjager #870 Voltam. De kocsival, cimbivel tali, le Szeged City:), s onnan, most józanodom még mert tegnap szabi. Volt egy törésem korábban, nem aktív vagyok mééég, ezért idegenben csak kocsi. Én már láttam Fradistát ahogy a vonatról rúg le Fradista ultrát... a zűrhöz nem kell mindig másik tábor, van hogy az alkohol meg az "egyebek" dolgoznak.... ezt tudom. A szurkolás az csúcs volt, de volt már ebben a szezonban is volt jobb tőlünk, no a vonatos túra hiányzik azért... azért az nagy alap. Amilyen jók vagyunk a lelátón, olyan ............... a csapatunk.
Szerintem fejben mindenki a lilákra készül, s tudom a lilák is ránk. Más a DVSC-FTC, s más az Újpest-FTC. Összehasonlíthatatlan, ,legyen bárki a BLben, bárki a bajnok. Tudtommal a városban és a stadionnál is volt "kisebb" összeakadás a debreceniekkel, de nem komoly "ügyek" voltak.
A transzparensünk csúcs volt szerintem:
...mert ugye a Debrecen pénzért vette meg az NbI-es indulási jogot kiesése után, s maradt NbI-es. Ezt soha semmi nem mossa le róluk. Ezt ők is tudják.
friss jútubróóó on tour Debrecen
-
isi #869 amikor átmentetek az a kézin volt.. azt nemsokan vállalták volna elismerem :))
De a meccsről úgy hallottam összességében egy X-lett, ahogy írogatják a beszámolókat .. hát nemtom ezeket az öntelt lákistákat kicsit lejjebb kellett volna venni őket.. bár kiváncsi vagyok hogy azt amit a zöldek bevállaltak idegenbe a debrőiek befogják e valah mikor mennek az üllőire.. szerintem nem :) -
viktor le #868 debreceni szemszögből: átsunnyogtunk drapit lopni, gyerekeket ütöttünk!
a mi szemszögünk: átmentünk 5-en a hzaiba és vállaltuk 25-30 ember ellen a boxot!
Szerinted melyik volt?
BOYS BOYS BOYS: EGYSZERŰEN SENKIK VAGYTOK -
isi #867 viktor, grenz voltatok debrőbe? ha igen vmi beszámolót nyomjatok ha lehet.. a szurkolás jó volt a 2. félidő 2. részétől kicsit elcsendesedtetek :) de jobban nyomta a fradi tábor mint a híres kurva szud:)
viszont az éhes a disznót hiányoltam bár lehet csak nem jött át a TV-n _:) -
Kisjuhasz30 #866 hát linket nem talátam,de ha valami egyéb kivánságod van akkor irj egy levelet a mailcimemre és utánajárok.Holnap is a belvárosban leszek. -
skristof #865 hi
csak sapkát tudsz, nincs esetleg link a bolt egyéb cuccairól? -
Kisjuhasz30 #864 Sziasztok!
Hamarossan hazalátogatok és találtam egy boltot ahol nagyon jó áron tudok Burberry sapkát venni.Ha valakit esetleg érdekelne akkor nagyon szivessen veszek neki,és odahaza pedig átadom.Igy nem kell a postával vacakolni és egy vadiúj sapit kap az illető.Az ár kb 5000 Huf a sapkának.Attól függ mennyi az euró középárfolyamon.Ha valakit érdekel akkor irjon a [email protected] cimre.Okt 1 én megyek haza és 9 éig leszek az országban.A sapit Irországban veszem szóval nem kinai piacos szar.És vadonatúj. -
isi #863 a boys hát viccesek valójában, de az mindent elmond hogy mi ellenünk odahaza náluk dábrácánbá még csak a kontaktot sem keresték pedig csapókertnél bevolt nekünk igérve a verés, de sehol senki nem volt.
Más gondolat nem tudom melyik csoporttól kellene jobban rettegni a sziporkáktól vagy a boystól :D lehet mindkettőt ugyanazok képviselik. -
Grenzjager #862 "Már fél órával a kezdés előtt parázs volt a hangulat a Hódosban, köszönhetően a hazai oldalra átlopakodó zöld-fehér szurkolók orvtámadásának. A Liverpoolból épphogy befutó hazai ultrák visszaverték a rohamot, így viszonylagos nyugalomban melegíthettek a csapatok." (dvsckezilabda.hu)
Zöld szemszögből, a Boysok "arcoskodtak" s átmentek hozzájuk. Összesen amúgy kb 6-7en tudtak csak "átlógni" a Loki táborába, s keltették a "világraszóló balhét". A meccs után a debreceni Boys elkapott pár Fradistát, tény. Minden balhénak van azonban előzménye....
Ennek az egésznek ma lesz folytatása a foci meccsen, erősen gyanítom.
box (AlföldiTV)
Debreceni szurker videója
jó példa tavaly a hoki meccs Budapesten. A lilák elgyepáltak szinte mindig hoki meccs után Fradistákat... Erre a hoolok kimentek egy meccsre. ime amikor megérkeztek a hoolok a hokira. Mert akárhogy is nézem "hiányos" a debreceni videó a sztorival kapcsolatban, jogos,érthető, de nem a kézire (meg a hokira) jellemzőek a hoolok.
...amúgy vissza a DVSC-FTC kézi meccsre tavaly volt összefogás a Loki és a Fradi tábor között, de volt egy pár debreceni, nem ultrák, akik nem voltak beavatva az összefogásba, s pár zöld-fehérnél meg szakadt a cérna. De sloFUCKia ellen is közösen demonstrált a két tábor Debrecenben a DVSCII-FTC nb2es meccs után.Szóval csak apróság, nüánszokon múlik az egész. -
isi #861 újra keresett áru lett a hurka kolbász disznószar. -
viktor le #860 Szeretném kérni szakértői véleményetek a Debrecenben történtekről... -
Grenzjager #859 Lokiban csak annyi nem szimpi, hogy ők kiestek az NBI-ből és bagó pénzért vették meg az NBIIes bajnok indulási jogát.... Nem ők harcolták ki az élvonalban való szereplés jogát. Ezt soha semmi sem mossa le a Debrecenről (Ellenben Haladás,Honvéd,Vasas,Nyíregyháza,Kecskemét,Pápa,Ferencváros FELJUTOTT nem vásárolt)
Visszatérvén csak annyit akartam még a Lazióval kapocs. hogy a ű2szélsőjobboldlai" túlzás. Jobboldali. A fasiszta Olaszországban nem számít a szélsőjobboldalnak. Magyarországon ami elüt az mtk meg a mazsihisz véleményétől az már nácifasisztasoviniszta..... Európában nem. Lásd Szlovákia, minden rendben amit ott csinálnak európai szemmel, nem a Lazio tábor a szélsőjobb. S most előlehet jönni zászlókkal, drapikkal.... ez mindenhol ott van Olaszoprszágban. -
isi #858 ha a hurka brigád komolyan gondolja amit csinál akkor itt lesz a megfelelő alkalom "nemzetközi" hírnévre is szert tenni, bár amilyen az elmúlt pár év tapasztalatai nem fognak ezek csinálni semmit sem. A firenzeieknek ezek meg csak mezeiek szóval amíg a dábrácániek nem kezdeményeznek addig nem csinálnak az olaszok semmit se.. -
#857 túl sokat ne várj azért,Firenzén kívűl Itália legnagyobb nyulai -
#856 hiába vezetted le nagyon szépen,ettől még ez pont ilyen egyszerű mint én írtam:) -
isi #855 mit mit vannak a Korpsban haverjaim:) -
Grenzjager #854 na akkor egy hosszab szösszenet Lazióról ,beletéve azért az AS Roma-t
ez azért nem ilyen egyszerű. A fasizmusban nincs fajelmélet, s tipikus olasz. Az olasz fasiszta párt ott van az olasz országgyűlésben és brüsszelben is az EPben. Megjegyzem nem összekeverendő a jobbos meg a nemzeti érzelmű. Nem minden jobbos nemzeti, dettó Magyarországon is. Fontos azonban tudni hogy az AS Roma hasonló. Az sem "balos" csapat, de szinte Livornót Ű(Űpont Olaszo.) és a német St.Paulit leszámítva szinte sehol sincs számottevő balos, anarchista brigád. Az AS Romanal elvétve, a Laziónal azonban alig lehet találni bal érzelmű szurkert. Nagyon régen az AS Roma inkább balra húzott, míg a Lazio Benito Mussolini kedvenc csapata volt.
A pontos történelem:
"1927-ben a fasiszta párt vezetése ugy döntött,elég volt az északi hegemóniából,központjukban,az örök városban akartak létrehozni egy ütőképes egyesületet.Ez a klub lett az AS Roma,amelybe be kívánták olvasztani a városban létező összes kis egyletet,köztük az 1900-ban alapított Laziot is. A kék-fehérek végül kívül maradhattak az union,köszönhetően Vaccaro tábornoknak,aki Lazio szurkolóként nem akart kedvenceinek ártani és aki Mussolini legbelsőbb bizalmasaként rendelkezett elég hatalommal a döntés megváltoztatásához."
Az olaszoknál az "Avanti ragazzi di Budapest", transzparens 2006-ban a Lazio mellett, az Inter, és az AS Roma ultráknál került elő, szolidaritásuk jeleként a bal oldlai kormány ellen folytatott budapesti utcai események miatt.
A dal konkrétan amúgy az 1956-os forradalomra született, s Lazio tábor életben tartotta és életben tartja.
Lazio tábor igen sokat politizál (ez jellemző minden olaszra, de a Lazio hívek viszik a prímet) mondjuk nekem főleg a "Honor to Arkan the Tiger" transzparens rohadtul nem tetszett, ahol a szerb maffiózó Arkant éltették.... ez nekem magyar szempontból sok volt ismerve a magyarok és horvátok ellen elkövetett tetteit, gyilkosságait Arkan csapatának.
Összességében azonban az olaszok mindig is szolidárisok voltak a magyarokkal, a dal pedig egy antikommunista olasz dal az 56os magyar hősök emlékére. -
#853 nem túl bonyolult.a Lazio tábora szélsőjobbos,utálják a komcsikat.az 56-os forradalmunk pedig világszerte a kommunizmus elleni harc egyik "jelképe" -
sanyiute #852 ez engem is érdekelne hogy miért éltetik -
#851 nézdmár meg baszod mire válaszoltamXD -
Grenzjager #850 még egy friss BL, az ultrákról, szurkolókról.
A Fennerbachse és a Galatasaray mellett azért a Besiktas hívek is kitettek magukért!
Amazing Tribune Show Besiktas Fans cArsi (Besiktas - Manchester United -
Grenzjager #849 You'll Never Walk Alone Liverpool vs DebrecenYou'll Never Walk Alone Liverpool vs Debrecen -
isi #848 nálam a nápolyiak a kedvenceim vhogy úgy érzem hogy kicsit hasonló az ő sorsuk és a mi sorsunk. őket is utálja egész Olaszország minket meg utál egész MO. :) -
isi #847 ebben az országban talán csak a fradi ha összeszedik magukat mert ott télleg van jópár kemény arc és most nem csak a szurkolásról beszélek, de ha összeszedné magát az UTE talán ők is feltudnának nekik állni, más NEM. -
isi #846 ki mondta hogy felmegyek? csak kiváncsi vagyok az olaszok produkciójára. -
#845 Én még a caveseieket bírom nagyon. Am egyértelmű hogy ott jobbak az ultrák, ott alakult az egész ultra élet, és mostani szurkolás már nem is olyan jó mint régen, (bár még így is nagyon jó) 80-as 90-es években vmi elképesztő volt ami ott ment, csak az a baj olaszok kevesen utaznak európába, a bajnokság az olaszok számára fontosabb. -
Grenzjager #844 jaja, az olaszoknál a lokálpatriotizmus is veri mindegyik magyart, így a szurkolás is, az ultrák is magasan jobbak.....
S a talján élvonal egy eset.....De pl minden olasz másodosztályú csapat szurkolóitól és távol vannak a magyarok sajnnos....
de itt egy videó az olasz negyedosztályból!!!
Nagyon komolyak!!!!!!!!!!!!!! 5csillagos a szurkolás ...s csak negyedosztály
Ultras Barletta serie D
Élvonalban pedig utazni is tudnak, főleg a "napolitanók" Rómába érkezése a csúúúúcs!
[URL=http://www.youtube.com/watch?v=xVczsnRuOyg]ez meg "AZ" érkezés!!! Nápolyi módra[/URL] -
Nadi #843 Úgy mondod ezt, mintha bármely hazai tábor fel tudná venni a versenyt egy jó olasz táborral. -
#842 nyíregyháziként? mit keresnél itt? -
isi #841 én a Fiorentina elleni meccset várom már.. ott a kiskondások meglátják mi a szurkolás.. -
isi #840 de ettől még a forduló közeledik :) -
Grenzjager #839 szerintem Pozsonyban kéne megrendezni :))))
mi most úgyis szarok vagyunk így a pályán elért eredmény lényegtelen....
az angolok magyar tanulatlan strómanja is maketteznek csak a stadionnal, amíg csak és kizárólag plaza lesz....... -
isi #838 Újpest - Fradi közeleg.. hmm. fel kellene menni időponttól függően :) -
isi #837 kutyák ezek a tótok. -
viktor le #836 Ha jól tudom október 28-án szerdán lesz, kezdési időpontot nem tudok, de valószínűleg berakják 13 órára, hogy kurva sokan tudjunk menni... -
Grenzjager #835 NEM CSAK FOCI, több <<<>>> Dunaszerdahely (2008.) és Dublin (1920.)
1920-ban az angol katonák benyomultak egy dublini "gaelic football", ír futball mérkőzésre, és tüzet nyitottak az ártatlan szurkolókra és sportolókra. 14 áldozat, köztük Michael Hogan, játékos. Ez az esemény az első a Véres vasárnap (Bloody Sunday). Az IRA válasza nem késett sokat, tíz nappal később megöltek tizenhét brit katonát. -
#834 nézd ez csak jó, mert a Fradi meccsel egy időben lett volna, így többen ott tudunk lenni!