Ultrák,hoolok,3.félidő
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ezen jót nevettem
Ami engem illet fura volt itthon ülni szombat este, de tartjuk magunkat a közleményhez.
FERENCVÁROS - DVTK FÉLBESZAKADT II.
FERENCVÁROS - DVTK FÉLBESZAKADT III.
Így mondhatni a XVIos megmentette a szar csapatot egy 1-5ös szívástól a szintén kiesõ helyen lévõ dióktól. ha ön-cinikus akarok lenni, ez lehetett a "totál lila" álom: FTC-Diósgyõr, kiesési rangadó. Azt meg a csak csürhézni tudó embereknek... meddig kellett volna tûrni még? meddig kellene még hinni az angol ingatlan-spekulásoknak?
Vasas-Videoton
Rendesen összementek a szurkolók a a Fáyu.kézicsarnok elõtt.
Szombathely
A Hali drukkerek meg éjjel kukákat és padokat "tettek be" a klub irodába.... ..biztos, hogy semmi köze sincs a gyatra, lélektelen labdaugró csapat szerepléséhez? 😊
faintosan korrekt!! komolyan mondom
most szerintem mi nem megyünk majd egy darabig hazai meccsekre 😊)))
tuti kapunk egy raklapnyi zártkapust....
más:
Furán hangzik, de remélem kikap ma ez a "SZPARI" ugyanis ha kiesünk remélem eltakarodik ez a mocsok ami itt van a nyíregyházi foci élérõl! Aztán jöhet más tulaj aki a szurkolókért van nem pedig ellenünk! úgyhogy remélem kap a csapat ma egy kiadós verést! SZIKI TAKARODJ

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
http://www.onlila.hu/img/2009/1030_dvscujpest/1030_dvscujpest_006.JPG
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
http://www.onlila.hu/img/2009/1030_dvscujpest/1030_dvscujpest_006.JPG
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
ehhez lehet nincs hozzá szokva...
s ez kb a "vagy megszoksz, vagy szöksz" felállás sztem, ami nyugati euroatlanti régiónak érthetetlen... hát õ angol!!!
debrõ - ute meccsrõl? Melóban voltam sajnos.
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) fegyelmi bizottsága súlyosan megbüntette a Dinamo Zagreb együttesét.
A horvát csapatnak a következõ két hazai meccsét zárt kapuk mögött kell lejátszania, a zágrábiaktól ráadásul három pontot levontak.
Az UEFA azért hozta ezt a határozatot, mert a csapat szurkolói botrányt okoztak az FC Timisoara elleni idegenbeli Európa-liga-mérkõzésen. A Dinamónak november 5-én az Ajax ellen, valamint 17-én a temesváriak ellen kell nélkülöznie szurkolóit.
A klub fellebbezhet a döntés ellen.
hajrá,lilák!
igazad van, télleg fos a csapat én nem szeretem a fradit SE 😊 de elismerésem tényleg ott vagytok mindenhol mentalitásból 5ös! 😊
a debrecen szurkolók ott vannak, az ultrák pedig a mobil WCkben várnak bevetésre😊
egyre jobbak a fehérváriak szerintem.
Debreceniek is méltóbbak lennének ha többen utaznának...
Hol vannak a debreceni szurkolók, ultrák ? pl, akkor amikor Fehérváron játszik a csapat...
Nálunk a Fradinál olyan fika a csapat hogy csoda hogy még ilyen szurkolás megy..
/QENGXktvAwIBBVhMRQVR[/img]
egyébként kedves kristóf a képeken látszott a SZUD a BOYS és a sziporkák továbbá a kedvenc márkámnak a LACOSTE-nek a krokodilja egy drapin 😉 srác megszámolta, 60 lokistát írt és igaznak bizonyult. hogy ez kevés vagy sok? relatív, szerintem döntse el mindenki, akik nem mentek el azok jól jártak nagyon gyenge volt a láki
további szép estét, jó munkát a jövhétre...
football without ultras is nothing
sötétvár - láki
mostanában jó létszámot hoznak a fehérváriak csak nálunk miért tudnak csak 40 en megjelenni? kitudja.. bár mostanában többen utazgatnak mint szoktak, fc konda meg mindig okoz valami meglepetést vagy így vagy úgy 😊 biztos sok kék lesz, de hát a fehérvár országunk legkeményebb tábora akik ugyebár saját elmondásuk alapján már nem egyszer futtatták a zöldeket és akik a legkorrektebbek 😊 kíváncsi vagyok, ultraredtõl mindenféle képen számítok egy õszinte beszámolóra<#smile>#smile>
Komolyra fordítva a szót, ahogy közelrõl láttam az arcokat, a splitiek és paokosok is súlyosabbaknak tûntek mint a firenzeiek. Bár mindenkit nem láthattam közelrõl. Rám a legjobb benyomást még mindig a paokosok tették.
Nem. Ez kizárólag a DK-s fradista (cyber)huligánok kiváltsága 😊) Az lesz, hogy egyszerûen elvesztem a türelmem és én is átmegyek isibe. Akkor pedig olyan osztásokat nyomok az almaszedõ szlovák paraszt szomszédainkra, hogy legközelebb kétszer is meggondolod, hogy milyen sztorit találsz ki frusztráltságodban. 😊
"aztán fut a boyz meg a többi debrõbe ugyan már..."
Igen, mi szoktunk elõletek futkorászni és még véletlenül sem fordítva 😊)
"Nem voltam ott, DE több hiteles arc írta"
Aha, errõl ennyit. Tudod én meg ott voltam.
"nem volt igazán ellenfél. Ok, lejött 300 turista meg 100 ultra."
Elég lenne ha megnéznéd a vendégszektorról készült képeket és akkor nem hordanál össze ilyen hülyeségeket. Szerinted 400-an voltak a vendégben és ebbõl 100 ultra? 😄 Az a helyzet, hogy sokkal, de sokkal több ultra volt a vendégben, mint amennyi ultrátok nektek valaha is volt...Azt viszont elbaszták, hogy kisebb, 20-40 fõs csoportokban érkeztek a stadionhoz.
"majd Firenzében lehet bizonyítani.. meg majd jövõre Kaposváron 😊"
Tényleg, ti mikor akartok már végre akármit is bizonyítani? Vagy akartok ti csak nem megy?😊
"továbbá nem személyeskedni akarok és ilyenek csak utálom ha csicskítani próbálnak, ok elismerem akkor pofázzon az ember ha ott volt és ne esetleg "rossz indulatú" beszámolókra továbbá kis csendes fórum ez nem kell a DK szintjére süllyedni!"
Hát akkor nem kéne a DK szintjére levinned a rosszindulatú gyerekes meséiddel.
Az egyértelmû, hogy a liláknak és mostanában fõleg a zöldeknek lokifóbiájuk van, de azért a te hozzászólásaidban is érzek egy nagy adag frusztráltságot. Máskülönben nem velünk foglalkoznál minden második hozzászólásodban...
Szabdságot az ULTRÁKNAK!
az olaszok már csak ilyenek tõlünk keletebre nem nagyon jönnek le bár attól még forza napoli!!!
Isikém jó lenne ha végre visszavennél abból a hatalmas arcból!
"kemény dolog firenzei nyugdíjas turistáktól elvenni azokat.."
Na látod, kibukott a tirpák véred. Ez kurvára a ti specialitásotok, nem kéne mindig magadból kiindulni. Amúgy a firenzei nyugdíjasok mióta vonulnak csoportosan, zászlókat lengetve csoportsállal a nyakukban, címeres baseball-sapkában? He? Vagy megint csak meséket gyártasz? Jó lenne, ha visszavennél és elgondolkodnál azon, hogy kinek hol a helye. Kezdesz komolyan felbaszni a faszságaiddal. A stadion környékén egyetlen firenzei nyugdíjast sem láttam. Viszont voltak 30-as olaszok, 3-4 fõs csoportokban. A kutya sem szólt hozzájuk. Viszont a csoportosan érkezõ ultrák megfuttatásáért ne legyünk már felkérdezve. Ha nem lenne a lila-lila állítólagos, vagy valós barátság akkor le sem szartuk volna õket. Úgy tudom a fradisták is összeakadtak velük, vagy rosszul tudom? Firenzében, meg valószínûleg lesznek dolgok, amolyan korrekt olaszos módra: rudak, övek, kések, stb.
Jól értem, hogy megint nem fogtok meccsre járni? Így könnyû...
Yo, Bitch!
HAJRÁ FRADI! Hajrá Dunaszerdahely! HAJRÁ MAGYAROK! C\'mon Chelsea!
Yo, Bitch!

1, Huliganizmus: dél amerika ( így kollektíve)
- Európa - Olaszország - Oroszország - Lengyelek
2, Szurkolás: Olaszország mindenképpen 😊