Ultrák,hoolok,3.félidő
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a 7side ket tagjat vittek el. most varjuk a fejlemenyeket szerdahelyen.
komoly volt a nyiregyi kulonitmeny. tudom itt nem annyira nepszeruek, de ott voltak, tot rendort boritottak, es kialltak a tobbiekert.
nagyon jo tura. addig iszunk meg kijonnek a tobbiek😄
DK ról szedtem, csak hogy ne fényezzem a srácokat.
szloFUCK-tól ne számíts jóra...
Ismét magyarokat vertek a tót rendõrök
A Slovan-DAC mérkõzést követõen, a stadionon kívül támadtak a tót pribékek a magyar szurkolókra. Két anyaországi szurkolót letartóztattak, többen megsérültek.
A támadás elõzménye, hogy a pozsonyi rangadót követõen a két szurkolótábort egy kapun engedték ki a stadionból. Elõbb a slovanisták hagyhatták el a lelátót, csak utánuk a sárga-kékek, de a tótok bevárták a DAC-szurkolóit.
A slovanisták folyamatosan gyalázták magyar testvéreinket, akiket kövekkel kezdtek dobálni. Erre válaszként a DAC-szurkolók megindultak a szlovákok felé, ekkor érkezett a rendõrroham. Ahogy 2008. november 1-én, most is a magyarokat verték a pribékek. Akit lehetett azt, ütötték. Többen megsérültek, egy komolyabb sérült is van. Információink szerint két anyaországi Fradi szurkolót a rohamot követõen elhurcolt a tót rendõrség. A szurkolók jármûveiben az anyagi kár is jelentõs. (Szent Korona Rádió)
A szurkolói kártyát én leszarom, az esély, hogy kiváltsam 0%!
Amíg van ez a faszság, nem megyek be focira... amúgy is a kézi az elsõ!
És szerintem még sokan vannak így ezzel (a mondat elsõ felére vonatkozik)!
Szerintem akirõl felvétel készül annak tuti bíróság, és minimum kitiltás... de annyira nem vagyok képben, majd ír valaki biztosabbat!
S momentán a jogi dolgok sem BorosBánk Leventének kedveznek...
Ezzel egy idõben a fradidrukker.hu mûködése véget ér, a fórum - az elmúlt években kialakult közösségre való tekintettel
Köszönjük mindenkinek eddigi munkáját, segítségét és támogatását, amelyet közös munkánk során kifejtett!
Nélkületek mindez nem valósult volna meg.
Ferencváros Szurkolók Szövetsége, 2010.02.19
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
Jó látni, hogy vannak emberek akik segítenek nekik. Ha meg perre mennek nem lesz egyszerû és kérdés lesz-e eredménye.
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
Lengyel Krisztián szülei csak több telefonbeszélgetés után egyeztek bele abba, hogy találkozzam a fiukkal. Õ volt a 2008. november elsejei DAC Dunaszerdahely–Slovan Bratislava mérkõzésen végrehajtott brutális rendõri fellépés legsúlyosabb áldozata. Maradandó sérüléseket szenvedett.
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
A drukkerek a kinti edzõpályán protestáltak a csapat rendkívül gyenge szereplése ellen, s a játékosok félelmükben nem vonultak ki gyakorolni. A tiltakozás során három szurkoló megsérült és ötöt elõállítottak.
A vasárnapi Fiorentina-AS Roma találkozó elõtt nagyjából 200 hazai szurkoló flakonokkal, kövekkel és más tárgyakkal támadt neki a vendégcsapat ultráinak. Az összetûzés következtében több rendõrautó is megsérült. A letartóztatott szurkolók között van egy 17 éves Fiorentina-drukker is, akinek erõszakos viselkedése és a rendõrökkel való szembeszegülése miatt került bilincs a kezére.
A szintén vasárnapi Udinese-Napoli mérkõzés elõtt hét ember, közte három rendõr sérült meg. Az összecsapás még a meccs elõtt tört ki, három Napoli-szurkolót késszúrás okozta sérülésekkel kellett kórházba szállítani. Összesen 10 szurkolót állítottak elõ. A rendõrség végül könnygáz segítségével választotta szét a verekedõket.
Az olasz belügyminiszter, hogy megfékezzék a további rendbontásokat, a bajnokság végéig teljes utazási tilalmat helyezett kilátásba a Napoli drukkereinek. A dél-olaszországi csapat vezetõedzõje, Walter Mazzari is elítélte az Udinében történteket:
"Ezek nem szurkolók. Ezek bûnözõk, akikkel szemben ennek megfelelõen kell eljárni" - nyilatkozta Mazzari.
nb1.hu-gy
forza napoli
Tarsoly aki saját vagyonából, minden állami és önkormányzati segítség nélkül 50, azaz ötven milliárd forintból húzta fel az egész ETO parkot... nincs pénze ugye magyar játékosra....
De az egészért szerintük a gyõri szurkolók a felelõsek....
röhej ami már ebben az ország nevezett intézményben zajlik!
http://www.kisalfold.hu/sport/eto-szurkolok_ha_van_eredmeny_van_szurkolas/2139026/
Mindenesetre az már most érdekes lesz hogy az esetleges Videoton bajnok avatás (megj. Vidi drukkereknek mezeyék utazást, belépõt fizetnek s ehhez képest nagyon kevesen vannak), pont Gyõrben lenne az utolsó fordulóban. Ehhez azért még lesz majd a gyõri ultráknak 1-2 szava az tuti.
hogy ezen az oldalon:
http://www.konieciti.pl
egy nick, meg egy email kell, aztán a többi gondolom majd mailen keresztül kiderül.
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Polak, Wêgier, dwa bratanki, i do szabli, i do szklanki!!!
érdemes elolvasni, minden eset más, de sok hasonlóság van nálunk (Fradi), a Honvéd és a Nyíregyháza környékén.
A Legia Varsó szurkolóinak kiáltványa
Már több éve tart a háború köztünk, és a klubunkat irányító vállalat, az ITI között. A harc tétje az, hogy a Legia ultrái ugyanúgy járhatnak-e meccsre, szurkolhatnak-e ugyanúgy saját csapatuknak, mint a többi lengyel klub szurkolói. De a harcunk másról is szól: szól az állampolgári jogok gyakorlásáról, szólásszabadságról, a véleménynyilvánítás szabadságáról, az idegenbeli meccsekre való utazásokról; hogy meg tudjuk-e védeni stadionunkat attól, hogy a klub elöljárói steril börtönné változtassák azt. Olyan hellyé, ahová a varsói futballszeretõ emberek helyett csak egy kisszámú, a jelenlegi tulajdonos iránt lojális nézõközönség válthat csak majd jegyet.
Egy teljes médiabirodalommal állunk szemben, akinek TV csatornái, napilapjai és óriási politikai befolyásuk van.
Folyamatos megfigyelésnek és zaklatásnak vagyunk kitéve, amikor meccsre megyünk. Bizonyos szurkolók nem választhatják meg, melyik szektorba vesznek jegyet, és mindenféle jogi háttér nélkül olyan házirend van érvényben, hogy még az ülõhelyedet sem hagyhatod el a mérkõzés alatt. Ha felállsz a helyedrõl, könnyen könnygázfelhõben találhatod magad és máris megkaptad a kétéves kitiltásodat.
Sorozatosan megpróbálják megtiltani az idegenbeli mérkõzésekre való utazásainkat és a más klubok stadionjaiba magánemberként történõ belépést , mely véleményünk szerint ellentétes a Lengyel Köztársaság alkotmányával.
2008 szeptemberében a rendõrség több, mint 700 embert tartóztatott le, mert a varsói derbire vonulva... illegális csoportosulásban vettek részt. Olyan törvény alapján vettek õrizetbe több száz embert, amit még a nyolcvanas években a kommunista rendszer hozott a hadiállapot kihirdetésekor; hogy az akkori tüntetéseket már kezdetük elõtt fel tudják számolni. A máig hatályos törvény alapján állították bíróság elé társainkat. Persze teljesen véletlenül, pár héttel a meccs elõtt a klub tulajdonosai a belügyminisztériumban tárgyaltak a szurkolók megfékezésérõl.
Alapvetõ jogaink védelmében különbözõ módszereket találtunk ki. A Legia hazai meccsein már több, mint két éve nem szurkolunk, így a mi stadionunk Lengyelország leghalkabb stadionja és a mi meccseink a legcsöndesebbek az egész ligában.
Bojkottáljuk a klub hivatalos ajándékboltját, nem vesszük meg az általuk gyártott, klubunk történelmét meghamisító és az új, klubunkhoz méltatlan fekete-fehér címerrel készített termékeket. Rendszeresen tartunk rendezvényeket, tüntetéseket, felvonulásokat a klub menedzsmentje ellen, saját weboldalaink, újságaink vannak, a mérkõzéseken rendszeresen osztogatunk szórólapokat, melyeken folyamatosan informáljuk a varsói közvéleményt.
Több tízezren támogatják harcunkat országszerte, rengeteg más lengyel klub biztosított minket szolidaritásukról, és az õ segítségük nélkül a Legia Varsó szurkolói nem utazhatnának az idegenbeli meccsekre.
Kivánjuk, hogy a TE klubod soha ne kerüljön hasonló kezekbe és a TE szurkolótáborod ne legyen részese ugyanilyen szituációnak!
Támogasd a harcunkat az aláírásoddal, mert lehet, hogy holnap a TE szeretett klubod lesz az ITI-é!
Az ITI csoport a Legia megvásárlása óta sok látványos eredményt ért el a klubunkkal.
Közülük a legfontosabbak:
1. - A futballklub közel 100 millió zlotys (7 milliárdos forintos) hiányt halmozott fel az ITI regnálása óta.
- A tehetségtelen klubvezetés négy éve nem talál normális mezszponzort a csapat mezére.
- Felhasználta a klubot, hogy az ITI csoport gazdálkodását vesztességesnek könyvelhessék el, ezáltal az egész csoport elkerülje az adófizetést.
- A Legia az egyetlen klub a világon, amelyik szó szerint gyûlöli saját szurkolóit, az általuk tulajdonolt médiában már-már nap mint nap rágalomhadjáratot folytatnak a klub szimpatizánsai ellen.
- Amikor az ITI csoport megvásárolta a klubot, 10-12 ezren jártak a csapat hazai meccseire. Jelenleg, (az építkezés miatt mindössze) 4800 férõhelyes "stadionunkban" még soha nem volt telt ház!
- 2008 szeptemberében a Legia-Arka Gdynia mérkõzésen született meg a klub történetének legalacsonyabb, hazai bajnoki meccsekre vonatkozó nézõszáma: 2100.
- Az ITI azt a Dariusz W.-t igazolta le, akirõl mindenki tudja, hogy bundabotrányba keveredett.
- Az ITI szintén Varsóba hozta azt a Paul Kaczorowskit, aki saját bevallása szerint utálja a Legiát, korábban - a Lech Poznan játékosaként - többször is durván szidalmazta klubunkat.
- Az ITI - egy a saját csatornáján futó valóságshowjában - megengedte az egyik szereplõnek, hogy Polonia graffitit fessen a stadionunk falára.
- Az ITI egy korrupciós ügyben letartóztatott biztonsági igazgatót alkalmazott a stadionunkban.
- Késõbb annak az Edward Misztalnak a biztonsági cégét alkalmazta a stadionban, aki a nyolcvanas években kommunista rendõrtisztként lengyel hazafiakat rabolt el otthonról és brutálisan bántalmazta õket.
- A stadion jelenlegi házirendjét az ombudsman alkotmányellenesnek minõsítette, de az ITI továbbra is azt alkalmazza.
- A saját szponzorok és a nyilvánosság elõtt is folyamatosan rágalmazzák a szurkolótábort, amely szintén egyedülálló a világon.
És a fals információk terjedésének megelõzése érdekében kértem...
Yo, Bitch!
Yo, Bitch!
"leszálltunk a buszról, elkezdtünk szurkolni az út kellõs közepén, aztán megjelentek ezek a gecik (kispestiek-a szerk.), elkezdtek oltogatni minket (mocskos falusiak... meg divatdrukkerek (akkor õk mit kerestek ott?😮-szerk.)..., kurva anyátokat...) aztán kezdtek keménykedni, megütötték az egyik srácot aki velünk volt és utána elszabadult a pokolxd
*repültek a sörök, repültek a pofonok...😄 apám is beszállt, mert õ nem csinált semmit, csak ütötte a dobot és az egyik köcsög meg akarta ütni õt, csak elbaszta, aztán fater olyat rávert h elfeküdt a srácxd
*õk voltak 10-en mi meg 50-enxd
"
a csatát a leányvári, egyáltalán nem ultras nyerte, az nb1es kispestiekkel szemben...
Mindez a keddi dábrácán-szarpool meccs elõtt történt!
HAJRÁ FRADI! Hajrá Dunaszerdahely! HAJRÁ MAGYAROK! C\'mon Chelsea!
De a rendrakásból a Honvéd graziak elleni meccsen vizsgáztak érdekesen ezek az õrök. Amikor is a biztonságiak mûanyag székekkel verték az osztrákokat, illetve zokniba tett billiárdgolyókkal csapkodták az osztrák ultrákat. Mindezt azért mert egy osztrák görögtûzre gyújtott....
Így a következõ Leo által biztosított bármelyik magyar csapatnak horvát, szerb, orosz és lengyel ellenfeleket kívánok nemzetközi porondon.
....Isten nem ver bottal.... zokniba tett billiárd golyóval meg fõleg nem...
"Nem mehetett be a kardiológus
Miközben mindenki a Simon Attilát ellátó orvosi stábot figyelte, a pálya másik felén is zajlottak az események. A problémát észlelve dr. Gasztonyi Ferenc kardiológus a kerítésen átmászva próbált segíteni, azonban hiába kérlelte a biztonságiakat nem engedték oda.
Az esetrõl a Szurkolói Kör hivatalos oldala számolt be elõször, ma délelõtt azonban nekünk is sikerült elérnünk az orvost.
- Két fiammal ültem a nézõtéren. Én csak annyit láttam, hogy egy Haladás játékos fekszik a földön. Dani fiam szólt, hogy nem történt szabálytalanság,ütközés, a játékos egyszer csak összeesett. Ebben a pillanatban már orvosként gondolkodtam, nem szurkolóként. Bevillant Kolonics és Fehér Miki rémtörténete is. Kardiológus vagyok, tudok egy-két dolgot a heveny szívhalálról és néhány emberen már segítettem is - mondta a Szombathelyen dolgozó orvos.
- Figyeltem a reakciókat, láttam, hogy a Haladás játékosai szinte kõvé meredtek, integettek a mentõknek. A játékvezetõ is szinte pánikban volt. Átvillant rajtam, hogy most mennem kell. Átugrottam a széksorokon és a kerítésen is. Ahogy a sarokra értem jött egy kámzsás biztonsági õr, aki blokkolt, átölelt. Mondtam, hogy orvos vagyok, segíteni akarok. Valami olyasmit válaszolt, hogy vannak ott elegen, menjek innét. Erre odajött még egy õr és visszatuszkoltak a kerítéshez, vissza kellett másznom. Bevallom, megdöbbentem.
A szektorban ezt látva a szurkolók szidni kezdték a biztonsági õröket, akik oda csoportosultak és szópárbaj alakult ki. Simont közben berakták a mentõbe és elvitték.
- A Haladás sportorvosa magasan kvalifikált intenzíves orvos, akit nagyon jól ismerek, tisztelek és baráti viszonyt ápolunk, de ketten mindenképpen többen lettünk volna. Nem randalírozni mentem be, nem akartam gólt rúgni a Nyíregyházának, csak segíteni akartam. Kicsit késõbb felhívtam a munkahelyemet, ahol egy asszisztens tájékoztatott, hogy a focista eszméleténél van és nincs nagy baj - magyarázta az orvos.
Dr. Gasztonyi Ferenc információink szerint 25 éve van a pályán (nem a zöld gyepen), 15 éve kardiológus. Saját elmondása alapján imádja a Haladást, gyerekkora óta futball rajongó.
A biztonsági cég a szabályokhoz tartotta magát
Természetesen megkerestük a találkozót biztosító cég vezetõjét, Tóth Csabát is.
- A hivatalos álláspontunk roppant egyszerû: mindig minden esetben a szabályokhoz tartjuk magunkat. Így volt ez tegnap is. A pályára senki semmilyen szándékkal nem mehet be. Nekünk erre kell figyelni. A játékoshoz gyorsan érkezett az orvosi stáb, azonnal ott volt a mentõ is. A helyszínen nem tudtunk meggyõzõdni arról, hogy az illetõ orvos, de miután mára meggyõzõdhettünk jó szándékáról semmilyen eljárást nem indítunk ellene, nem teszünk feljelentést.
A szabályok elég világosak, nekünk figyelnünk kell arra, hogy szurkoló ne jusson be a pályára. A mérkõzésen hivatalosan is jelen volt két orvos és a mentõ is a helyszínen volt. Ha ez nem így lett volna el sem kezdõdhetett volna a találkozó." (haladasfc.nyugat.hu)
nem, nem egy megvadul huligán, az emberke fegyverrel, félmeztelenül civilrendõr....
te jó isten errõl a képrõl kapásból két arcot már ezer éve nem láttam
REAL MADRID
Hát jelen pillanatban egy ingem van ami Lacoste.Kockás rövid újjú.zsebénél van a kokodil😄
Kicsit hasonlit egy Ben Sherman inghez.42 méretû
Vasárnap megint hazalátogatok 5 napra.Ha valakinek kell még burberry sapka az irjon nekem privátot a [email protected] cimre.Akiknek eddig vittem azok nem panaszkodtak.Garantáltan eredeti.És 19.90 euró az ára.Fontos hogy még péntekig szóljatok,mert szombaton meg akarom venni
Ez eredetileg fehérvári rigmus tudtommal.