2113
szurkolás, ultrák, hoolok, 3.félidő
-
Grenzjager #1313 nyissunk neki egy topikot? lenne akkora forgalma?
Isi lehet h tolná a Nyír1et +1 fő még, meg még tuti tolják páran :P -
sanyiute #1312 én is játszom vele:):P -
jó sok magyar van::)
elébb egy fradista egy tótot keresett, mert elfutott:D -
Grenzjager #1310 ja előrébb vannak, holnap is tolom lyukasidőben majd :) hogy fejlődjek. 35pt támadás 43pt védekezés, s gyűjtsd a tallérokat vagymit :P -
na jólvan, alakul ez:)
nem offolok tovább, bocsi -
na sikerült regisztrálni végül..
de hogy lehet itt komolyabban ütni?:D kimegyek utcára hiába nyomom x-et meg z-t semmi bajuk nem lesz ellenfélnek, az meg 1 ütésből leüt:D vagy ők már komolyabb szinten vannak? -
ezt csináltam, de semmi nem történik:( -
Grenzjager #1306 beírod a login neved, jelszót is adsz, majd beírsz egy mail cimet, leokézod, és ennyi, utána meg próbálkozz bejelentkezni. -
nekem csak nem sikerül a regisztráció:( hiába töltöm ki a bejegyzést, nem történik semmi.. na mindegy -
köszi, megpróbálom mégegyszer:) -
Grenzjager #1303 igen a "bejegyzés" a regisztráció
"bejelentkezés" meg a belépés
A reg és a belépés után a kicsi zászlók mellett jelenik meg a "play" a felső menü sorban, s nyílik egy új ablak.
s ah már beléptél, látod a várost, akkor olvasd el gyorsan a lent linkelt "magyar GYIK"ot. Nem nagy szám a játék, mint játék, de jó pofa ultra/hool játék. -
hoyg lehet regisztrálni? bejegyzés lenne az? mert azt kitöltöttem, de de hiába nyomtam rá bejegyzésre semmi nem történt.. -
Pont valamelyik nap gondolkoztam rajta, hogy lehet-e a neten valami hasonló játék.. Kösz.:) -
Grenzjager #1300 Rémlik a Hooligans across Europe játék???
Na az online verziója:
ultrasonline.com
fórumban a magyar GYIK
Sok Fradista, lila játszik.
Eszméletlen sok polák (lengyel játék - de magyar nyelv van) -
Grenzjager #1299 se "bilet", se "listok" semmi ifnó...
mennél ki Nándorfehérvárra?
Állítólag azért volt szervezve a genoai balhé, mert a szerb szövetség elnök, s ingatlanbárója plázát tervezett a Zvezda stadion helyére, csak a Zvezde most megúszta a totálcsődöt gzadaságilag. -
sziasztok
nem tudja valaki hogy a Zvezda - Partizan mecsre mennyi a belépő?
mert én nem találom a neten sehol:S -
isi #1297 hm :) köszi a tájékoztatást! -
Persze.:)
De spurs szurkolók köztudottan zsidók.. Yid Army.. Meg tottenham negyedében él legtöbb zsidó, zsidók alapították.. Stadionjukban is kint dávid csillagos zászló.. Lefogadom a vége az lesz, hogy bevihetik majd, zsidók addig fognak lobbizni... -
isi #1295 azokkal a zászlókkal az intereseket akarták gondolom provokálni.. :) -
Október 20-a Inter-tottenham meccsre a rendőrség határozata miatt a spurs szurkolók nem vihetnek be izraeli zászlót a san siroba, és semmilyen dávid csillagos cuccot, balhé elkerülése érdekében. :D
Olaszországban zsidók azonnal felháborodtak.. -
Grenzjager #1293 A Samp ultra nyilatkozat,
nyílt levél Roberto Maroni, belügyminiszternek:
(nagyon szabad fordítás rövidítve!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)
...sajnos az olasz hatalom ide züllesztette 20 év alatt az olasz szurkolókat, 20 év alatt felére csökkent a meccsre járók száma, ami idén még tovább csökkent. Üresek a stadionok. egy maréknyi szerb állat a hatalma alá hajt egy olyan várost mint Genoa. Minden rohadt drága köszönhetően a modern focinak, s lóf*sz sincs nem hogy biztonság....
'LA DISFATTA DI GENOVA: lettera aperta al ministro degli interni Roberto Maroni.
Signor Ministro, lei non ama parlare con gli Ultras, come ha più volte dichiarato. Tuttavia, noi che Ultras lo siamo dal 1969, che amiamo questo modo di vivere il calcio e il calcio stesso di un amore viscerale, vogliamo parlarle con queste righe.
Vogliamo chiederle qualcosa a proposito della disfatta di Genova. Un manipolo esiguo di tifosi serbi ha tenuto in scacco la polizia presente allo stadio, apparsa talmente impreparata da improvvisare dei comici balletti sotto il settore ospiti, costringendo l'UEFA a sospendere la partita.
Da assidui frequentatori degli stadi italiani, da anni ormai super militarizzati, dove ogni domenica viene vietato a molti tifosi di poter assistere al calcio in base ad un lavoro di intelligence che vale evidentemente solo per i tifosi italiani, dove non si lesinano manganellate anche gratuite, non potevamo credere ai nostri occhi e come noi i tanti, troppi che allo stadio, in Italia, non vanno più, proprio perché stremati, svuotati della passione, repressi. Ci piacerebbe ci rispondesse, senza retoriche o numeri elaborati. Quelli veri, impietosi glieli diamo noi: in vent'anni anni gli stadi italiani hanno perso più della metà degli spettatori, l'inizio di questa stagione presenta ancora un calo ulteriore rispetto alla scorsa, che già fu disastrosa.
Ministro: gli stadi sono vuoti, di gente e di passione, ne prenda atto, è sotto gli occhi di tutti. Colpa degli Ultras, ci sembra già di sentire la risposta di rito. E noi diciamo: non è che la gente si è stufata? Delle schedature, di dover comprare nelle banche i biglietti, a prezzi folli, di stare in coda ai tornelli. Oppure, ed è il caso del quartiere Marassi della nostra città, di trovarsi plotoni di agenti in assetto antisommossa sotto casa, di perdere il posto auto, di non potere comprare una bottiglia di vino, o di olio nei giorni ormai quasi quotidiani delle partite.
Davanti alle scene di ieri tutto questo sembra ancora più vano, assurdo, offensivo. La disfatta di Genova è la disfatta di un modo di intendere la sicurezza negli stadi che dura da vent'anni, da governi di ogni colore, e che si basa sulla repressione. Presentare gli stadi vuoti come un successo di questa linea, ne convenga, è poco serio.
Noi da anni portiamo avanti proposte concrete che riteniamo degne di attenzione: libera vendita dei biglietti fino al giorno della partita, a prezzi popolari per i settori ritenuti tali, forze dell' ordine realmente preparate e riconoscibili mediante matricola visibile su casco e divisa. Alla repressione ci avete già pensato, con diffide, arresti in flagranza differita, chiusure e militarizzazioni degli stadi... che però, come si è visto ieri, non mantiene la sicurezza che promette.
Ultras Tito Cucchiaroni 13-10-2010" -
Grenzjager #1292 nagy respect az ÚjGenerációs srácnak.
A műfaj ustawka.
A zöldfehér Új Generáció mellett a lila Angol Brigád, a győri Infinity, az egerszegi Armada, az angyalföldi Aramta, s vmelyik szombathelyi brigád is benne van ebben a műfajban (arról hogy ki melyik szinten.... azt nem tudom, de a győriek nagyon feltörekvőek), persze aláírom ez még nem a Lech-Legia kategória)
S ezt megnézve elég sok a közös halmaz:) Polak Wegier dwa bratanki!!!
-
Erre még kicsit visszatérve, azon én is csodálkozok, hogy mindkét genovai tábor hagyta, hogy elfoglalják a városukat, és csak úgy törjenek-zúzzanak a szerbek.. -
isi #1290 pont most akartam linkelni :) -
Ha valaki esetleg nem látta volna. -
Solt #1288 Pont annyi esze van, mint amennyi látszik... -
Grenzjager #1287 Na nem volt azért nehéz dolguk a rendőröknek ha már mi innen tegnap összeraktuk páran hogy ki lehetett az elkövető, honnan, csoport stb. Igazi lúzer a csóka amúgy hogy agyon tetoválva ilyet tesz .... felmászik a kerítésre majd az otthonról hozott csípőfogóval levágja a védőhálót, albán zászlót éget, és görög tüzet dobál a pályára.
Ivan Bogdanov
Crvena Zvezdás ultra/hool csoport vezető.
Ivan Bogdanovot előállítják az olasz rendőrök
Összesen:
17 szerbet tartóztattak le, és 35 szerbet vettek őrizetbe. -
Grenzjager #1286 öröm nézni ahogy az utcán csépelik a rendőrök a rác kutyákat :))))
FORZA ITALIA! -
Grenzjager #1285 "Szerb források szerint Vladimir Szojkovics azért nem szerepel a jegyzőkönyvben, mert a szurkolók inzultálták őt a stadionba vezető út során, ezért a kapus nem vállalta a játékot, így nem nevezték a meccsre. Szerbia pénteken 3–1-es vereséget szenvedett Észtországtól hazai pályán, de a szerb sajtó szerint Sztojkoviccsal a Crvena zvezda szurkolóinak van elsősorban problémájuk, miután a nyár óta a nagy rivális Partizan játékosaként szerepel." -
Grenzjager #1284 kanyarítom vissza témát, mert kaptam közben én is linkeket
(egy zagitól :P - zágrábi)
...hmmm akár hogy is nézem, de egy éles kontraszt mutatkozik a szerbek és a horvátok valamint albánok között. Nincsenek véletlenek...
Koszovai és albániai címlapokon a sztori, ezzel a képpel:
"most megmondom, ez a símaszkos is milyen ember" (zagi írta)
A polóján ez áll:
Четници север - tehát:
Csetnikek észak
- vagyis északi csetnikek, a halálfejes poló 100% Delije (Crvena Zvezda). Az agyontetovált ember amúgy sokszor hiába hord símaszkot :))))
Szóval 100%osan biztosan kijelenthető hogy a Delije miatt szakadt félbe az Olasz-Ráckutyák labdarúgó meccs.
Szerb TV:
hhhhh.... mintha egy miséről közvetítene a szerb riporter annyira nyugodt (annyira természetes ez neki?) .. közben zúg a "Oj Kosovo", ami kb a második szerb himnusz. Tuti meggyőzték a világot Koszova kérdéséről
-
Grenzjager #1283 arra mutat mindenki ...
-
De sajnos ahogy látom elég sok csoport "behódol" a kártyának.. Pedig a bajnokság rajtja előtt nem is nagyon volt olyan kanyar amelyik azon az állasponton lett volna, hogy kiváltja a kártyát.. A juvénál a drughi mellet már a viking és bravi ragazzi is kiváltotta.. A Curva Sud Verona is, bresciánál is a sud vagy nord (hirtelen nem jut eszembe melyik) ugye Milan is, és még vannak többen. A 2 római tábor tartja legjobban magát, főleg a laziosok ők elég keményen ellenállnak, ők felfüggesztettek minden tevékenyéséget.. meg a doriások. -
Ez azért van elsősorban, mert a Curva Nord adta ki elsőnek a közeleményt, hogy kiváltja a kártyát (pontosabban inkább a boys és a viking) de ugyanugy nagy szakadás itt is, kb kanyar fele váltotta ki a kártyát. IRR, Monkeys és több csoport ellenáll és tartják magukat hogy nem váltják ki, igazából nem is meglepő mert az Irriducibili (meg még pár csoport) és a többiek (Boys, Viking) között mindig is volt egy kis ellentét.. Egyébként vicces hogy intert basztatják, mert kb idegenbeli létszámokon is látszik mijen kevesen váltották ki, pár százan vannak idegenbe, rómában 5-10 ezren mentek elmult években mindig, most voltak vagy 200-300-an.. Palermo, Bologna szintén csak pár száz ember... Ellentétben a milanistákkal akik több ezren mentek idén többször is, a curva sudnál sokkal többen kiváltották a kártyát.. -
Ez a szétszakadás ugyanúgy megvan most a Fradinál is... -
isi #1279 hohó, úgy látom te tudsz valami a késelős srácól :) bár, ha igaz elég szégyen! Saját nemzeten belül elítélendő, román,szlovák,szerbbel szemben pedig minden belefér! csak semmi korrektség kérem :)) -
Grenzjager #1278 na ott b****ná a XVIos a késelős emberit .... az tuti.
----
Amúgy a digók szétszakadtak. Újra rendeződnek a sorok, mert a hatalom mindenhol bekavart. olyan csoportok üti egymást akik eddig jóban voltak, akár egy klubon belül is. Aszerint szelektálódnak, hogy ki váltja ki a kártyát s ki nem....
Amúgy erről ForzaInter mondhatna valamit. Mert pl Rómában és Szicíliában mindenki őket tartja az állam katonáinak, mármint az intereseket.
-
olasz ultrák egyáltalán nem járnak ki válogatott meccsekre, korábban is hallotam már, de most megkérdeztem olasz barátomat, és mondta nincs semmi válogatott szinten.. -
isi #1276 Ez nekik csak ideológiai dolog, mint te is mondtad... Nem igazán foglalkoztatja őket két nemzet ellentéte.. Kicsit olyasminek tartom mint amikor a magyar skinek pózolnak a szlovák skinekkel a kitörés napján. -
én nekem nem kell bemutatni olasz kanyarokat ismerem..
egyébként igazad van magyar szemszögből ez nem esik jól az embernek, csak hát olaszok azzal nem törődnek hogy a magyarok és szerbek között milyen ellentét van.. IRR Inter is kirakta avanti ragazzi di Budapest transzparenst, és emellet a szerb zászló rendszeresen rajta van a drapin... -
isi #1274 Valaki tervez utat innen Moldáviába?