2113
szurkolás, ultrák, hoolok, 3.félidő
-
arra lennék kivéncsi,hogyha ott valakinek betörik a feje,vagy eltörik a lába,és hívni kell,muszáj a mentőt,akkor ezek az emberek mit mondanának a kiérkező mentősöknek? -
Grenzjager #1472 már egyértelmű nem Zaragoza hanem Getafe a célpont -
Grenzjager #1471 videó debreceni szemszögből:
-
Solt #1470 Nyilván random, nem erre gondoltam. Arra, hogy szabadon lévők nem avatkoznak bele olyanba, ahol a sajátjukat üti másik kettő.
A földön fekvő meg ne kapjon... már, ha okkal kerül földre. Ha csak elfekszik megint más kérdés. -
Márpedig így van. :) Tisztelet a zöldeknek!
Effe88:Maradjunk annyiban nem csak a Ligetinek jár tisztelet,hisz az nem tiszta LE brigád volt. -
isi #1468 a párok random. ezért vagytok 14 en ez nem feltétlen egyéni akciós dolog.. Földön fekvő meg igenis kapjon 1-2 rúgást ha bevállalta szerintem belefér egy határig! Elvégre nem sakkozni ülnek össze az emberek itt. -
kemény lehetett!
respect a Ligetiseknek jó arcok
-
Solt #1466 :D
Kérdezd már meg tőle, hogy mik a konkrét "szabályok", mert egy-két dolgot nem vágok. Mi alapján alakulnak ki a párok? ( nem az elején ) Mert látni olyat, hogy ketten ütnek egyet, más meg nem nagyon avatkozik be. Viszont a földön fekvő gyepálása számomra továbbra is kérdőjel... -
isi #1465 Ezt a videot már a kézi meccs után 1 nappal láttam. Tisztelet a résztvevőknek! Főleg ha így van ahogy mondod! -
Akkor cáfolnálak,mindenki jár meccsre,egy embert kivéve de ő is szurkoló és adja a mókákat.Edzünk mi is keményen,csak nincs reklámozva,mint a Fradibox.Ha pletykaként erre gondoltatok.
Solt:Egy szomszédom ismerősének a barátjának a nővérének az öccsétől hallottam.... :) -
isi #1463 Itt a kérdés nem a végeredmény, hanem az, hogy mik igazak bizonyos pletykákból ami éri a debrecenieket ilyen téren, hogy bizony e srácok nagy részét meccsen nem is lehet felfedezni... és akkor ebből mindenki arra gondol amire akar.. ha tévedek úgyis rám cáfolnak.. -
Solt #1462 Naaa... csak nem részt vettél? :D -
Ne is mondd :) -
Solt #1460 Ez kemény menet volt! :) -
Grenzjager #1459 ustawka
megint a szabadon
Debreceniek Vs Ligeti Egység (Ferencváros)
-
Grenzjager #1458 Red Blue Devils (Videoton) tavaszi összefoglaló
-
Grenzjager #1457 aztán fene se tudja már, mert ez a mai spanyol cikk továbbra is a Zaragozát írja dubai áldozatának
El Real Zaragoza podría convertirse en Team Dubai
...sajnos ez a "modern futball"
Football is for You and Me, Not for fucking industry !!!
-
Grenzjager #1456 Születésnapot ünnepeltek az eszéki ultrák
23 éves az Osijek Kohorta
-
a malagát is egy arab sejk vette meg aszem -
Monoton #1454 Én ma azt olvastam, hogy a Getafe-t vásárolják fel.
forrás
Amúgy valóban undorító.
-
undorító -
Grenzjager #1452 az európai liberális tolerancia jegyében, az arabok felvásárolták a Real Zaragozát, és a terv hogy TEAM DUBAI legyen a csapat új neve.... végül is Austria Salzburg után Redbull Team, akkor ez is belefér a tolerancia jegyében. ..hisz erről szól az EU. :(
Spanyolország bajnoka a REAL ZARAGOZA -
Grenzjager #1451 Nem akartam soha átlagember lenni!” – Pájter László DOGS ELITE (Hypós Feri vallomásával frissítve -
Dynamo Kiev vs. CSKA Kiev -
isi #1449 bele szaladtak... -
Grenzjager #1448 oopsz...
"70 Yaroslavka huligán (CSKA) támadta meg a Szpartak Hardcore nevű bárját Moszkvában az egyik éjjelen. A dolog szépséghibája, azonban, az hogy az Unio (Szpartak) tudott a közelgő támadásról. Az 50 Szpartak huligán mellett, akik a bárban voltak még 50 ember várt a támadásra. A harcban csúnya vereséget szenvedtek a támadók, hiszen a Horses embereit beszorították két oldalról, majd a nagy verés után elszaladtak. Kitűnő győzelemként könyvelte el magának az Unió (Szpartak), mert egy meglehetősen jó összetételű Yaroslavkát győztek le."
egy másik kevésbé jó minőségű felvétel -
Grenzjager #1447 láttam a zászlótokat, a csepeli magyar zászló mellett :P
török & marokkói németalföldiekkel email cím-csere gondolom megint elmaradt :) szerintem amit láttatok jól őrizzétek meg emlékeitekben mert 10 év múlva más lesz már Hollandia. -
Csak az az egy szar van benne hogy folyamatosan mindenhol rendőrök. kb 5 percet nem lehet úgy eltölteni hogy ne láss egy sétáló\bicikliző\motorozó stb rendőrt. 1. pont meg total igaz szerintem is. -
isi #1445 két szempontból írnék pár sort az amsterdami kirándulásról..
1, csodálatos gyönyörű város, csúnya lányt nem is látttam egész ott tartózkodásom alatt, mindenki boldog, a levegő és az utca tiszta, az emberek nem nézik szarba egymást, hihetetlen infrastruktúra, olyan dolgok amit mi el sem tudunk képzelni..
2, Jó brigád jött össze. Volt mindenféle szurkoló a magyar oldalon. Hollandiába nagyon sok végig ülünk típusu szurkoló volt kint ezen a meccsen. Mi végig szurkoltuk a mérkőzést. Ja és persze hihetetlen stadion az az Amsterdam Arena. mi eléggé offra vágtuk magunkat már fél 10 fele Amsterdamba :):) -
isi #1444 belefér, azért nem eszméletlenül fexik ott. -
Grenzjager #1443 egy párat bekap mindig a földön fekvő
"Annyit adj, amennyit te is elviselnél ha földre kerülsz"
mert ez törvényszerű, hogy aki az ustawkát bevállalja annak benne van a paklijában.
-
Grenzjager #1442 Górnik Zabre vonulás
Újpest-Górnik Zabre pirotechnikai bemutató
-
sanyiute #1441 Úrak voltak a Lengyelek -
Nem vágom teljesen a szabályokat, de földön fekvőt háromszor fejbe rúgni korrekt? Ezenkívül kettő az egy elleni gyalulás is szabályos? -
Grenzjager #1439 Újpest - Górnik Zabre
-
Grenzjager #1438 ustawka: Ferencváros Vs Pécs
-
Grenzjager #1437 ÚJPEST FC - GÓRNIK ZABRZE - Március 26. 15.00
Gálamérkőzés Szusza Ferenc emlékére
Egy meccs, amilyen még nem volt!
1.400 lengyel érkezése várható.
Polak Wegier dwa bratanki:) -
Solt #1436 Majd azt is jelezd, amikor nem értesz egyet! ;) -
pinnacle #1435 Solt!
Sokat olvastam már a hsz-eid és nagyon sok helyen nem értettem egyet, de itt az elmúlt pár hsz-ed előtt le a kalappal :) -
Grenzjager #1434 szurkolói rendbontás a lelátón az ETO-Fradi meccsen