2113
szurkolás, ultrák, hoolok, 3.félidő

• bakkerman
    arra lennék kivéncsi,hogyha ott valakinek betörik a feje,vagy eltörik a lába,és hívni kell,muszáj a mentőt,akkor ezek az emberek mit mondanának a kiérkező mentősöknek?
  • Grenzjager
    már egyértelmű nem Zaragoza hanem Getafe a célpont
  • Grenzjager
    videó debreceni szemszögből:
  • Solt
    Nyilván random, nem erre gondoltam. Arra, hogy szabadon lévők nem avatkoznak bele olyanba, ahol a sajátjukat üti másik kettő.

A földön fekvő meg ne kapjon... már, ha okkal kerül földre. Ha csak elfekszik megint más kérdés.
  • Scottt
    Márpedig így van. :) Tisztelet a zöldeknek!
    Effe88:Maradjunk annyiban nem csak a Ligetinek jár tisztelet,hisz az nem tiszta LE brigád volt.
  • isi
    a párok random. ezért vagytok 14 en ez nem feltétlen egyéni akciós dolog.. Földön fekvő meg igenis kapjon 1-2 rúgást ha bevállalta szerintem belefér egy határig! Elvégre nem sakkozni ülnek össze az emberek itt.
  • Effe88
    kemény lehetett!
    respect a Ligetiseknek jó arcok
  • Solt
    :D

Kérdezd már meg tőle, hogy mik a konkrét "szabályok", mert egy-két dolgot nem vágok. Mi alapján alakulnak ki a párok? ( nem az elején ) Mert látni olyat, hogy ketten ütnek egyet, más meg nem nagyon avatkozik be. Viszont a földön fekvő gyepálása számomra továbbra is kérdőjel...
  • isi
    Ezt a videot már a kézi meccs után 1 nappal láttam. Tisztelet a résztvevőknek! Főleg ha így van ahogy mondod!
  • Scottt
    Akkor cáfolnálak,mindenki jár meccsre,egy embert kivéve de ő is szurkoló és adja a mókákat.Edzünk mi is keményen,csak nincs reklámozva,mint a Fradibox.Ha pletykaként erre gondoltatok.

Solt:Egy szomszédom ismerősének a barátjának a nővérének az öccsétől hallottam.... :)
  • isi
    Itt a kérdés nem a végeredmény, hanem az, hogy mik igazak bizonyos pletykákból ami éri a debrecenieket ilyen téren, hogy bizony e srácok nagy részét meccsen nem is lehet felfedezni... és akkor ebből mindenki arra gondol amire akar.. ha tévedek úgyis rám cáfolnak..
  • Solt
    Naaa... csak nem részt vettél? :D
  • Scottt
    Ne is mondd :)
  • Solt
    Ez kemény menet volt! :)
  • Grenzjager
    ustawka

megint a szabadon
    Debreceniek Vs Ligeti Egység (Ferencváros)
  • Grenzjager
    Red Blue Devils (Videoton) tavaszi összefoglaló

• Grenzjager
    aztán fene se tudja már, mert ez a mai spanyol cikk továbbra is a Zaragozát írja dubai áldozatának
    El Real Zaragoza podría convertirse en Team Dubai
    ...sajnos ez a "modern futball"

Football is for You and Me, Not for fucking industry !!!
  • Grenzjager
    Születésnapot ünnepeltek az eszéki ultrák
    23 éves az Osijek Kohorta

• Effe88
    a malagát is egy arab sejk vette meg aszem
  • Monoton
    Én ma azt olvastam, hogy a Getafe-t vásárolják fel.
    forrás

Amúgy valóban undorító.

• ForzaInter
    undorító
  • Grenzjager
    az európai liberális tolerancia jegyében, az arabok felvásárolták a Real Zaragozát, és a terv hogy TEAM DUBAI legyen a csapat új neve.... végül is Austria Salzburg után Redbull Team, akkor ez is belefér a tolerancia jegyében. ..hisz erről szól az EU. :(

Spanyolország bajnoka a REAL ZARAGOZA
  • Grenzjager
    Nem akartam soha átlagember lenni!” – Pájter László DOGS ELITE (Hypós Feri vallomásával frissítve
  • asafderg
    Dynamo Kiev vs. CSKA Kiev
  • isi
    bele szaladtak...
  • Grenzjager
    oopsz...
    "70 Yaroslavka huligán (CSKA) támadta meg a Szpartak Hardcore nevű bárját Moszkvában az egyik éjjelen. A dolog szépséghibája, azonban, az hogy az Unio (Szpartak) tudott a közelgő támadásról. Az 50 Szpartak huligán mellett, akik a bárban voltak még 50 ember várt a támadásra. A harcban csúnya vereséget szenvedtek a támadók, hiszen a Horses embereit beszorították két oldalról, majd a nagy verés után elszaladtak. Kitűnő győzelemként könyvelte el magának az Unió (Szpartak), mert egy meglehetősen jó összetételű Yaroslavkát győztek le."

egy másik kevésbé jó minőségű felvétel
  • Grenzjager
    láttam a zászlótokat, a csepeli magyar zászló mellett :P

török & marokkói németalföldiekkel email cím-csere gondolom megint elmaradt :) szerintem amit láttatok jól őrizzétek meg emlékeitekben mert 10 év múlva más lesz már Hollandia.
  • Rockynhooo
    Csak az az egy szar van benne hogy folyamatosan mindenhol rendőrök. kb 5 percet nem lehet úgy eltölteni hogy ne láss egy sétáló\bicikliző\motorozó stb rendőrt. 1. pont meg total igaz szerintem is.
  • isi
    két szempontból írnék pár sort az amsterdami kirándulásról..
    1, csodálatos gyönyörű város, csúnya lányt nem is látttam egész ott tartózkodásom alatt, mindenki boldog, a levegő és az utca tiszta, az emberek nem nézik szarba egymást, hihetetlen infrastruktúra, olyan dolgok amit mi el sem tudunk képzelni..

2, Jó brigád jött össze. Volt mindenféle szurkoló a magyar oldalon. Hollandiába nagyon sok végig ülünk típusu szurkoló volt kint ezen a meccsen. Mi végig szurkoltuk a mérkőzést. Ja és persze hihetetlen stadion az az Amsterdam Arena. mi eléggé offra vágtuk magunkat már fél 10 fele Amsterdamba :):)
  • isi
    belefér, azért nem eszméletlenül fexik ott.
  • Grenzjager
    egy párat bekap mindig a földön fekvő
    "Annyit adj, amennyit te is elviselnél ha földre kerülsz"

mert ez törvényszerű, hogy aki az ustawkát bevállalja annak benne van a paklijában.
  • Grenzjager
    Górnik Zabre vonulás

Újpest-Górnik Zabre pirotechnikai bemutató

• sanyiute
    Úrak voltak a Lengyelek
  • Kaplan
    Nem vágom teljesen a szabályokat, de földön fekvőt háromszor fejbe rúgni korrekt? Ezenkívül kettő az egy elleni gyalulás is szabályos?
  • Grenzjager
    Újpest - Górnik Zabre
  • Grenzjager
    ustawka: Ferencváros Vs Pécs

• Grenzjager
    ÚJPEST FC - GÓRNIK ZABRZE - Március 26. 15.00
    Gálamérkőzés Szusza Ferenc emlékére
    Egy meccs, amilyen még nem volt!

1.400 lengyel érkezése várható.

Polak Wegier dwa bratanki:)
  • Solt
    Majd azt is jelezd, amikor nem értesz egyet! ;)
  • pinnacle
    Solt!
    Sokat olvastam már a hsz-eid és nagyon sok helyen nem értettem egyet, de itt az elmúlt pár hsz-ed előtt le a kalappal :)
  • Grenzjager
    szurkolói rendbontás a lelátón az ETO-Fradi meccsen