Hír topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ
A nem szándékos gyilkosságért is csak 2 év jár? Na ne.
"a vádlottat korábban kétszer is elmarasztalták gyorshajtás miatt, valamivel a végzetes baleset elõtt kapta vissza két hónapra bevont jogosítványát."
Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
A medve nem játék.
Hogyan tudják bizonyítani ki lõtte?
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Nem úgy, mint te. 😊
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
ott legalább teljes ellátás van
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
A medve nem játék.
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
A medve nem játék.
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
Lassan már fel lehetne venni egy új menüpontot a bejárati várólista-jegykiadó terminálokra "Bankrablás" címen.
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
Eleve ott megbukik a sztori, hogy a nevelõszülõség feltételekhez van kötve, amit egy szakadt cigány család sosem teljesít, és ha mégis, akkor sem válogathatnának a gyerekek között, hogy õk a rokonét viszik...
(olyan apró paraméterekrõl nem is beszélve, hogy jelenleg a törvény egy nevelõszülõnek max 5 gyermek nevelését teszi lehetõvé, a nevelõszülõnek tanfolyamot kell végeznie, minimálbérre be kell legynek jelentve(!), minimum 6nm szoba per gyerek, környezettanulmány, erkölcsi bizonyítvány és a többi)
De persze gondolkodni mindig nehezebb, mint a copy paste.
Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !
Ezért dolgozik Magyarország munkaképes lakossága...
2008. napjaink.
A roma családnak van 6 gyereke. Beadták intézetbe õket. Majd
jelentkezett a család rokonsága és egy pár nap múlva kihozták õket,
mint nevelõszülõk. Az állam megszabadul a gyerekektõl és fizet. Nem is
keveset.
Gyerekenként 80.000 (!!!), azaz összesen 480.000 forintot havonta.
Az apa és az anya nem válnak el, de külön lakcímre
jelentkeznek be, így mindkettõjük megkapja a szociális
segélyt az önkormányzattól, 39.100 forintot fejenként. Így további
78.200 forinthoz jutnak.
Lakásfenntartási támogatásként további 9.800 Forintot kap a család.
Erre jön még a családi pótlék, 12.600 gyerekenként, további 75.600 Forint.
Természetesen ingyen tankönyvek és ingyenes iskolai
étkeztetés is jár.
Ezen kívül minden hónapban átmeneti segélyért is sorban
állnak, ami havi 30.000 Forint az önkormányzattól. (Ha nem kapnak,
akkor ott hagyják a gyerekeket a jegyzõnél, ezzel "zsarolva" a
hatóságot.)
Így a család havonta cirka 673.600 Forint bevételhez jut!!!
Telik máris plazma TV-re, meg lízinges Suzukira is a papának.
Ha dolgozni menne és keresne 100.000 Forintot havonta, akkor a bevétel
lecsökkenne 175.600 Forintra.
És õk beszélnek arról, hogy "elnyomják" õket a büdös
rasszista magyarok... és még tüntetni is van pofájuk
(szept.20án).
"Ne bántsd a magyart, hisz az adójából élsz..." -azt hiszem ez most
nagyon aktuális.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
A medve nem játék.
mellesleg jelképértékû h. a juda karbaveszi a félmagyart...
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES