Hír topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

<#eljen>

gz8

Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ

gz8
Ha elolvasod a cikket, nem elõször került összeütközésbe az illetõ különbözõ közlekedési szabályok áthágása miatt.
A nem szándékos gyilkosságért is csak 2 év jár? Na ne.

"a vádlottat korábban kétszer is elmarasztalták gyorshajtás miatt, valamivel a végzetes baleset elõtt kapta vissza két hónapra bevont jogosítványát."

Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ

SHADOWEYES7

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

Talán mert nem szándékos gyilkosság történt.
gz8
4 évet ér két ember élete. Azt, hogy miért nem vették el legalább örökre a jogsiját, már csak csendben kérdezem...

a.carkey
a.carkey
Meglepõdnél a bolgár árakon. 😄

A medve nem játék.

qtab986
Acélgolyót lõttek egy fiú hátába Csertõn
Hogyan tudják bizonyítani ki lõtte?

desigo
az itthon félretett pénzembõl én is tudnék házat venni bulgáriában
joebacsi
Nekem is van kint több ismerõsöm, egyikük lassan már öt éve, a kint keresett fillérekbõl félretett pénzbõl pedig itthon lassan házat vesz 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

😊))))))))9999999

Ne csinálják már, ismerõsöm is ott dolgozik. Majd írok nekik egy levelet, hogy hagyják abba.

bertino
ráadásul egész jó fillérekért.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

desigo
eddig azért jó volt fillérekért robotoltatni a külföldieket...
joebacsi

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

0Fritz0
"Nem bánod meg!"

Nem úgy, mint te. 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

a.carkey
Fasza. Autó után bútor, 7.2 milliárdért ...

A medve nem játék.

Bandee1987
deszar<#idiota>

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

whiskeyman
"a férfi a közelmúltban szabadult a börtönbõl és mindenáron vissza szeretne kerülni. "

ott legalább teljes ellátás van

&#1641;(&#830;&#9679;&#814;&#814;&#771;&#830;&#771;&#830;)&#1782; CefreTeam&#8482; &#3663;&#865;&#815;&#3663;&#64831;

joebacsi

desigo
vicc xD
kell venni új villamosokat...
a.carkey
Csendháborítók. Így jártak. Volna hasonlóra igény máshol is ...

A medve nem játék.

a.carkey

A medve nem játék.

SHADOWEYES7
sózry

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

desigo
mekkora már,hogy beáll a sorba xD
SHADOWEYES7

a.carkey

A medve nem játék.

bertino
zsír.

:S

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

SHADOWEYES7

SHADOWEYES7

Ellenkezõ esetben mostmár elõfordulhat, hogy egyszerre ketten is ki akarnak rabolni egy bankot 😊
Bandee1987
Elképzeltem, ahogy a bankrabló kiválasztja a megfelelõ menüpontot, megkapja a 3 jegyû számot, és szép csendben várakozik, majd amikor megjelenik a száma a kijelzõn, odamegy a pénztárosnõhöz, és pénzt követel 😊

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Mekkora ötlet már! 😄! <#eljen>

GregSB
Megint bankot próbáltak rabolni a Kerepesi úton.

Lassan már fel lehetne venni egy új menüpontot a bejárati várólista-jegykiadó terminálokra "Bankrablás" címen.

guardian hero
Én meg azt irigylem, aki még elhiszi, hogy mindezt nem lehet némi aprópénzzel elintézni...

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

Igazad van ,éppen ezért tettem fel mert sok ember elhiszi,pedig ahogy írod Te is, igy nem lehetséges!Csak ilyen "hülyeségek"keringenek a netten!És sajnos sokan el is hiszik.

Hûha füvezett a 14szeres olimpiai bajnok. Most ettõl biztos szarabb ember, vagy szarabb úszó lesz. Hányok az ilyen lejáratóhadjáratoktól. Biztos nagy ünneplés volt az újságnál, amikor megkaparintották a képet.

SHADOWEYES7

Ebben a sztoriban azt a résztvevõt sajnálom a legjobban, aki elhiszi, hogy ez így mûködik.

Eleve ott megbukik a sztori, hogy a nevelõszülõség feltételekhez van kötve, amit egy szakadt cigány család sosem teljesít, és ha mégis, akkor sem válogathatnának a gyerekek között, hogy õk a rokonét viszik...
(olyan apró paraméterekrõl nem is beszélve, hogy jelenleg a törvény egy nevelõszülõnek max 5 gyermek nevelését teszi lehetõvé, a nevelõszülõnek tanfolyamot kell végeznie, minimálbérre be kell legynek jelentve(!), minimum 6nm szoba per gyerek, környezettanulmány, erkölcsi bizonyítvány és a többi)

De persze gondolkodni mindig nehezebb, mint a copy paste.
prezi

Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !

lol
A netten bukkantam rá erre a kis írásra.Megosztom veletek:

Ezért dolgozik Magyarország munkaképes lakossága...
2008. napjaink.

A roma családnak van 6 gyereke. Beadták intézetbe õket. Majd
jelentkezett a család rokonsága és egy pár nap múlva kihozták õket,
mint nevelõszülõk. Az állam megszabadul a gyerekektõl és fizet. Nem is
keveset.
Gyerekenként 80.000 (!!!), azaz összesen 480.000 forintot havonta.
Az apa és az anya nem válnak el, de külön lakcímre
jelentkeznek be, így mindkettõjük megkapja a szociális
segélyt az önkormányzattól, 39.100 forintot fejenként. Így további
78.200 forinthoz jutnak.
Lakásfenntartási támogatásként további 9.800 Forintot kap a család.
Erre jön még a családi pótlék, 12.600 gyerekenként, további 75.600 Forint.
Természetesen ingyen tankönyvek és ingyenes iskolai
étkeztetés is jár.
Ezen kívül minden hónapban átmeneti segélyért is sorban
állnak, ami havi 30.000 Forint az önkormányzattól. (Ha nem kapnak,
akkor ott hagyják a gyerekeket a jegyzõnél, ezzel "zsarolva" a
hatóságot.)
Így a család havonta cirka 673.600 Forint bevételhez jut!!!
Telik máris plazma TV-re, meg lízinges Suzukira is a papának.
Ha dolgozni menne és keresne 100.000 Forintot havonta, akkor a bevétel
lecsökkenne 175.600 Forintra.
És õk beszélnek arról, hogy "elnyomják" õket a büdös
rasszista magyarok... és még tüntetni is van pofájuk
(szept.20án).
"Ne bántsd a magyart, hisz az adójából élsz..." -azt hiszem ez most
nagyon aktuális.

Istencsászár
kinézetre...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

a.carkey

A medve nem játék.

Mitõl lenne bármelyiknek is tekintélye?
PR-fogás
mellesleg jelképértékû h. a juda karbaveszi a félmagyart...

Istencsászár
Logikus, viszont a Skodával mi volt a gond h nem lett hosszabítva? azért egy ford focus mint rendõrautó... a skodák sokkal "tenkintélyesebbek" mint egy fókusz, és még jól is néznek ki.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES