Hír topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
PS3 ID: kolb@szman
MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá
A medve nem játék.
A medve nem játék.
Mellesleg megint micsoda joker dolog volt, ahogy levitte a fõnök Budait.
A medve nem játék.
Életkor: 18-25 között; ne mondd, hogy még hiszel a mesékben.
Azt írják külföldiek, de nem derül ki melyik országból jöttek. Akkor minek írják,hogy külföldiek?
Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ
Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol
Nem vagyok fideszes, de a számok magukért beszélnek. Nekem már az is elég, ha nem rombolják tovább az országot.
ettõl függetlneül ha most nem lesz kormányváltás, akkor soha. ha ezeket ezek után visszaszavazzák.. nem hiszem, hogy sokáig maradok.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A medve nem játék.
A medve nem játék.
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
"A tûzoltók egyik társuk nyugdíjba vonulását ünnepelték a helyi közösségi házban, amikor a roma csoport megjelent az épületnél. A romák is be szerettek volna menni a kultúrházba, az ünneplõk azonban arra hivatkoztak, hogy zártkörû a rendezvény. A szóváltás után verekedés tört ki néhány ember között. Nyolc sérültet kórházba kellett szállítani."
Szegíny elnyomott cigányok, a rasszista tûzoltók nem engedték be õket bulizni, kénytelenek voltak verekedést provokálni.
... megírja ezt
Csajszikám örült, hogy végre egy igazán "véleményformáló" cikk, erre behúzták a csõbe.
A medve nem játék.
szerintem az szdsz a legjobb lenne, ha örökre elhallgatna végre, senki sem kiváncsi a fajtájukra.
A medve nem játék.
A medve nem játék.
Titkon remélem, hogy ezzel kezdetét veszi valami nagyobb szabású dolog is.
A medve nem játék.
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Gárdonyi, a mágus
A medve nem játék.