Hír topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A medve nem játék.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Ajánlom ezt a videót "Azt hallottuk, felmondott egy gimnáziumi tanárnõ..." megnézésre. Hogyan beszélhet így az igazgató!? Egyébként arról van szó, hogy kompromittáló hatású ifjúkori meggondolatlanságra hivatkozva felmondott munkahelyén a marcali tanárnõ.
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Más: A Google Earth buktatta le a drogültetvényt
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
najó, letelt az 5 perc, amit engedek magamnak Gyõzikére szánni hetente 😊
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Pont ezért kell keményen megdugni péklapáttal.
G. Gyõzõ egy celeb, aminek talán a "bazári majom" a legjobb magyar fordítása.
ahahogyne. <#wow3>#wow3>
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
A medve nem játék.
enyhe célzás? 😊
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
A medve nem játék.
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Elküldve: 2009. 02. 03. 23:00
Tárgy: Nincs tárgy
Akkor bizony a kurvaanyádat!
Vén fasz, te tuti az a köcsög ügyvéd vagy!
Megkapja a büntijét aki ezt írta? Moderátorok???
Aki tovább folytatja kivágom.
Itt sosem szokott lenni ilyen kavarás mint amit te produkálsz itt.
Visit www.meedzsi.uw.hu phakas! :)
Akinek ha ellen mer szegülni valaki, és a hozzászólásából világossá válik mindenki számára, hogy igaza van, akkor törli azt.
Na ez bizonyította a szellemi fölényem😊
Szánalmas vagy!
“Ezen a világon semmiről sem mondhatjuk, hogy biztos, kivéve a halált és az adót.” (Benjamin Franklin)
Ezzel le is zárnám az off-ot mivel nem errõl szól a topik bárhogy is szeretnél provokálni.
Ha-ha...
Vasárnap regisztrálsz ide(összesen 8 hsz-ed van) és ennyire tájékozott vagy itt mi? 😄 haggyuk már a dumát
Mindenesetre õk csak ne pattogjanak, hanem tanuljanak, dolgozzanak, és ne bûnözzenek, semmi más nem vár el tõlük senki más és akkor nem lesz baj, de mivel az elsõ kettõ kilõve alapból, marad a bûnözés amit sose fognak ezek abbahagyni.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Nem volt szándékos, "csak" balf*sz volt.
A medve nem játék.
MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá