Hír topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

a.carkey
bertino
megalszik a tej a szájába...

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

0Fritz0
Drámakirálynõ

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

qtab986
http://www.marcalitv.hu/seevideo.php?vid=1103
Ajánlom ezt a videót "Azt hallottuk, felmondott egy gimnáziumi tanárnõ..." megnézésre. Hogyan beszélhet így az igazgató!? Egyébként arról van szó, hogy kompromittáló hatású ifjúkori meggondolatlanságra hivatkozva felmondott munkahelyén a marcali tanárnõ.

joebacsi
szerencsére itthon lassan frissítik a képeket 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Péklapát nem jó, az munkaeszköz, attól megijed, és Megyerig szalad.

Más: A Google Earth buktatta le a drogültetvényt

0Fritz0
Rendben, jövõ héten ugyanitt! <#bohoc>

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

joebacsi
áhh, még élvezné is, elég hamar lecserélte a riportercsajszit arra a buzzancsra 😊

najó, letelt az 5 perc, amit engedek magamnak Gyõzikére szánni hetente 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

0Fritz0
Ennyi

Pont ezért kell keményen megdugni péklapáttal.

Érdekes videó,csak azt nem értem,hogy mit képzel magáról!Mikor a vége felé odament egy nála izmosabb férfi (gondolom a riporternõ fönõke)egybõl elhúzta a csikot.Csak a gyengébekkel mer pofázni!Gyáva alak!

joebacsi

Az egészet azért csinálta, hogy beszéljenek róla.
G. Gyõzõ egy celeb, aminek talán a "bazári majom" a legjobb magyar fordítása.

toysoldier
"Szerencsére vagyok olyan profi, hogy tudjam, mit tegyek hasonló esetekben"

ahahogyne. <#wow3>

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

Show must go on...

a.carkey
😄

A medve nem játék.

a.carkey
SHADOWEYES7
ehhe

enyhe célzás? 😊

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

a.carkey
Ma engedték ki a miskolci Bonnie-t is.

A medve nem játék.

a.carkey
Ez gyors volt ...

A medve nem játék.

a.carkey
Itt is max. reakciókat olvashatsz valamire (linkek), ha egyáltalán van reakció. Morgunk, morgunk, de az ember igyekszik nem átlépni egy határt. Feszegetjük, de kerek perec bazmegolás nincs.

A medve nem játék.

SHADOWEYES7
Kiraboltak egy újságost Pesten

Már csodálkoztam,hogy nincs ma (is) rablás...

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

a.carkey
Tudom. Arra válaszoltam a belinkelt bloggal.

A medve nem játék.

Na figyelj, rengeteg van, de csak egyet említek a politikai topikok közül ami már tól van a 14ezer hozzászóláson is: New World Order- Tudományos eszmecsere.
5c0rp330n
privátban bármit írhatsz, senkinek semmi köze hozzá. fail.

Feladó: Meedzsi
Elküldve: 2009. 02. 03. 23:00
Tárgy: Nincs tárgy
Akkor bizony a kurvaanyádat!

Vén fasz, te tuti az a köcsög ügyvéd vagy!

Megkapja a büntijét aki ezt írta? Moderátorok???
SHADOWEYES7
Az elõbb már jeleztem,hogy nagyon eltértünk a témától.
Aki tovább folytatja kivágom.

Pont te szítod a flémet nem veszed észre?
Itt sosem szokott lenni ilyen kavarás mint amit te produkálsz itt.

Nem biztos, hogy te vagy az idõsebb öcsi.
Na húzzál el inne öcsi.

Visit www.meedzsi.uw.hu phakas! :)

Mást rágalmazz😊
5c0rp330n
te meg cigány vagy, hogy így felkapod magad?

Te is moderátor vagy?
desigo
pihengessél már légyszíves...
Kérdezd szeretve tisztelt moderátorunkat.

Akinek ha ellen mer szegülni valaki, és a hozzászólásából világossá válik mindenki számára, hogy igaza van, akkor törli azt.
Ja igen😊 Ez szép😊 Ha valaki jobban érvel mint te és igaza van egyszerûen csak elsüllyeszted a hozzászólását.

Na ez bizonyította a szellemi fölényem😊

Szánalmas vagy!
Amúgy te mit vered itt magad?

&#8220;Ezen a világon semmiről sem mondhatjuk, hogy biztos, kivéve a halált és az adót.&#8221; (Benjamin Franklin)

SHADOWEYES7
Nem hinném,hogy itt sok politikai tartalmat találsz barátom,vagy ha találsz akkor azt jelenti,hogy én nem vettem még észre!
Ezzel le is zárnám az off-ot mivel nem errõl szól a topik bárhogy is szeretnél provokálni.

Miért? Reg elõtt nem lehet az sg-t olvasni? Nekem bejött akkor is mikor még nem regeltem. Amúgy meg, ha azt írod tájékozott vagyok azzal csak azt ismerted el, hogy igen sok itt a politikai tartalom, és igen a tilalmat a moderátor sem veszi figyelembe, de attól bünteti a többit...

Ha-ha...
SHADOWEYES7
ahahaha

Vasárnap regisztrálsz ide(összesen 8 hsz-ed van) és ennyire tájékozott vagy itt mi? 😄 haggyuk már a dumát

Milyen eredeti regemmel? Ez az egy regem van.
Ha magadtól nem találod, akkor inkább nem is segítenék neked ebben.
SHADOWEYES7
Nem értem miért nem mersz az eredeti regeddel írni?!<#nemtudom>

Isten õrizz, hogy védjem a cigányokat, de ebbõl a hírbõl alapból árad a politika. Amit az sg soha nem fog felfogni az az, hogy mindennek van köze a politikához.
SHADOWEYES7
Hol ebben a politika?

Istencsászár
Miért kell megszólni amikor senkit sem zavar? felesleges vita fog csak kezdõdni.

Mindenesetre õk csak ne pattogjanak, hanem tanuljanak, dolgozzanak, és ne bûnözzenek, semmi más nem vár el tõlük senki más és akkor nem lesz baj, de mivel az elsõ kettõ kilõve alapból, marad a bûnözés amit sose fognak ezek abbahagyni.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Miért pont egy moderátor szegi meg a belpolitikáról és fõleg a politikáról szóló szabályokat?
joebacsi
Nem volt szándékos, "csak" balf*sz volt.

a.carkey
Dragooon
utánanéztem szerencsétlen lánynak, hát nem egy szép látvány 😞

MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá

Bandee1987
Ja, fõleg hogy most lakáshitelt felvenni kész õrültség. Inkább pár évig érdemes ny-európában annyit "összekoldulni" amibõl itthon veszel egy normális lakást.

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!