Hír topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
egyébként meg hm tényleg amikor õ volt még a kerítés is kolbászból volt, hmm😊! és tényleg nincs miért szidni, csak egy picit egymásnak fordítja a magyar népet... huh kirakjuk a magyar zászlót meg a magyar kokárdát mert mi igazi magyarok vagyunk- vicc! nem tom te hogy vagy vele de én sztem a mai egész politikai elitet számûzni kéne a parlamentbõl
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Forza Juve! ; Cuore Sportivo! Logo by: SNAKE01
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
Az, hogy egy politikus erre használja hatalmát az meg no komment. Nem ez az elsõ eset.
Asus M2N|AMD Athlon 5600+|2GB RAM Kingmax|Gigabyte nvidia 8800 GT|Chieftec 550W|Raidmax Katana táp nélküli fekete ház|Samsung 500GB Winchester
A medve nem játék.
A medve nem játék.
A medve nem játék.
Na ezzel a jutalompénzzel azért nem értek egyet mert egy normális ember ha tud róla valamit eddig is feladta volna aki meg tényleg tud róla információkat de nem mondja senkinek, annak meg biztos olyan oka van ,h 1millió forint nemfog rajta változtatni.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
A medve nem játék.
A medve nem játék.
De mire lesz képes 5.0001%-al vagy netán 10%-al? (Mert szerintem többen - még ez is sok - ne reménykedj. De ha 15 vagy 16% az mire lesz jó? Kormányképes erõnek? 😊) Max. - mivel ennyivel lehetetlen minden helyzet és mert NINCS elégséges médiafelületük - õk is megszedik magukat. Nem azért, mert akarják ( 😄 ), hanem mert olyan a rendszer, hogy képesek lehetnek rá. Aztán ennyi is volt, beálltak a sorba, és ezáltal ugyanúgy ellehetetlenülnek, mint 1998-2002 között egy másik párt, és tök olyanná válnak, mint a többi párt. De persze lehet, hogy neked lesz igazad, és nem és majd megmutatják ...
A medve nem játék.