Hír topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bigfoot
1 nem én tettem oda,2 csak válaszoltam hogy a vicc készítõje miért tette oda!
egyébként meg hm tényleg amikor õ volt még a kerítés is kolbászból volt, hmm😊! és tényleg nincs miért szidni, csak egy picit egymásnak fordítja a magyar népet... huh kirakjuk a magyar zászlót meg a magyar kokárdát mert mi igazi magyarok vagyunk- vicc! nem tom te hogy vagy vele de én sztem a mai egész politikai elitet számûzni kéne a parlamentbõl

guardian hero
<#wilting>

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

5c0rp330n
ennyi erõvel miért nem hitlert teszed oda? a többivel ellentétben orbánnak 7 éve semmi a hazai politikához, ehhez képest nagyon szépen elõ tudják venni a nevét, amikor valamit fikázni kell. meg nála úgy valahogy a gazdaság nem zuhanórepülésben ívelt le és nem volt ennyi és akkora botrány. vicc az egész. akik õk szídják, tipikusan agyatlan seggek, nincs is miért szídni, mostanában pláne nincs.

bigfoot
mert õ is egy nagy (amit kicsillagoztál) mint az összes többi a viccben😊

5c0rp330n
loool

joebacsi
"A mélyfélelemben élõ romák egy kis közössége jött össze csendes beszélgetésre egy veszprémi szórakozóhelyen. Az alagsori helyiségben tomboló, egy szexuális tevékenység eredményét zajosan ünneplõ sportoló társaság mindent felülmúló tûrhetetlen tombolása miatt azonban jobbnak látták, ha mielõbb távoznak.. A nagy sietségben elmulasztották a számla kiegyenlítését, mire a szociálisan érzéketlen csapos lány minõsíthetetlen hangon utánuk kiabált. A fizetési szándékkal visszatérõ romáktól a fizetséget követelõ csapos lány azonban megbotlott az általa kikészített baseball-ütõben és arccal a pultra zuhant. A segítségére köré csoportosuló romákra ekkor késsel a kézben rárontottak a lerészegült sportolók. A kavarodásban a késsel hadonászók önmagukat sebezték meg, végzetesen. Magyarország nevében õszinte együttérzésünket fejezzük ki a megfenyegetett romák felé és biztosítjuk a roma társadalmat, hogy mindent megteszünk ehhez hasonló durva inzultusok megelõzése érdekében."

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

SHADOWEYES7

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

Európának. Rajtunk. Megint.

petee
lol, szaporodnak a rablások,szaporodnak, egyre több a "megélhetési bûnözõ"?

Forza Juve! ; Cuore Sportivo! Logo by: SNAKE01

desigo
Legalább lenne kinn röhögni xD
Az Eurovízilón kevés a playback, ezért Gyõzike esélytelen. Itthon pár fej lefizetésével el tudja játszani az istenkirályt, de a külföld meghódításához nagyon kevés.

joebacsi
<#eljen>

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

joebacsi
A bankokból elfogyott a pénz 😊

0Fritz0
Ámen 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

guardian hero
ez jóóóó 😄

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

SHADOWEYES7

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

SHADOWEYES7

Bandee1987
Kellett neked kimondani baszki...

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

immovable
Úgy, hogy ez a vicc politikailag korrekt. 😊
5c0rp330n
Orbán nemtom hogy a f@szba jön a végére, egyébként jah.

immovable
"Akkor lesz itt jó világ, ha az 5 nyelven beszélõ ellenõr felsegíti a munkában megfáradt cigányt a mágnesvasútra, amin gazdag közalkalmazottak utaznak a korrupció miatt elítélt politikusokhoz beszélõre, és közben özv. Gyurcsányné bemegy a börtönbe Kókához, hogy megkérdezze: ki lõtte le Demszkyt az Orbán temetésén." <#vigyor1>
5c0rp330n
loooooooooool.
ülj le ferikém, nyugodj már meg.

immovable
<#shakehead>
immovable
Az én olvasatomban semmi olyat nem mondott amiért bojkottot kéne hirdetni. Egyszerûen kimondta azt, amit az emberek (szvsz) bizony jó többsége gondol tehetetlen dühében.
Az, hogy egy politikus erre használja hatalmát az meg no komment. Nem ez az elsõ eset.
petee
szomorú<#shakehead>

Forza Juve! ; Cuore Sportivo! Logo by: SNAKE01

joebacsi
pont most lenne stilszerû egy cigánnyal képviseltetni országunkat...

banok
és megnyerné. na akkor beszarnánk. 😊

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Asus M2N|AMD Athlon 5600+|2GB RAM Kingmax|Gigabyte nvidia 8800 GT|Chieftec 550W|Raidmax Katana táp nélküli fekete ház|Samsung 500GB Winchester

a.carkey
a.carkey

A medve nem játék.

a.carkey
+1t

A medve nem játék.

a.carkey

A medve nem játék.

SHADOWEYES7
😄

5c0rp330n
lehet ez is, persze, minden lehet. a mostaninál szarabb biztosan nem lesz, szóval legy próbát megér.

Tudtam. Monnyonle. 😊

Barnabyka
Egymilliót ér Sztojka

Na ezzel a jutalompénzzel azért nem értek egyet mert egy normális ember ha tud róla valamit eddig is feladta volna aki meg tényleg tud róla információkat de nem mondja senkinek, annak meg biztos olyan oka van ,h 1millió forint nemfog rajta változtatni.

desigo
Én meg keresgélem,hogy hol történt még helikopteres baleset xD
Igen, ezt is Obama fejelte a dunába.
desigo
Melyik elõzõ hírhez?
Ez kapcsolódik az elõzõ helikopteres hírhez?

immovable
Akkor nem lesz az 4 év. 😊
A rotort. 😊

bertino
bírom az ilyen híreket, amik ilyen semmi dolgokba kapaszkodnak bele 😊

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

immovable
😊 Azért kíváncsi leszek Obama 4 évére. Mit fog elérni.
a.carkey

A medve nem játék.

a.carkey

A medve nem játék.

a.carkey
Ok.

A medve nem játék.

a.carkey
Jöjjön ...

De mire lesz képes 5.0001%-al vagy netán 10%-al? (Mert szerintem többen - még ez is sok - ne reménykedj. De ha 15 vagy 16% az mire lesz jó? Kormányképes erõnek? 😊) Max. - mivel ennyivel lehetetlen minden helyzet és mert NINCS elégséges médiafelületük - õk is megszedik magukat. Nem azért, mert akarják ( 😄 ), hanem mert olyan a rendszer, hogy képesek lehetnek rá. Aztán ennyi is volt, beálltak a sorba, és ezáltal ugyanúgy ellehetetlenülnek, mint 1998-2002 között egy másik párt, és tök olyanná válnak, mint a többi párt. De persze lehet, hogy neked lesz igazad, és nem és majd megmutatják ...

A medve nem játék.