Hír topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SHADOWEYES7
Politikát tényleg mellõzük már jó?!

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

mflex
valami újságírónõt fojtogatott a múltkor, egy részletet láttam egy videóból, de nem értettem azt a "kissebségi média majom" megnyilvánulását ...

Hülye egy <#kocsog> az!

What about the forests?

mflex
Igen, erre írtam, hogy a háttérbõl írányítva van minden, az, hogy az itélet ez lett (lesz) már jó elõre tudták a benfentesek, hogy Princz vagy bárki más mennyire sáros az ügyben, hát megmondom öszintén... nem nagyon érdekel, mert ellene senki nem tud tenni, illetve tudna, de azt úgy nevezik, hogy PH.... szerintem máshogy már nem lehet, illetve 1% esélyt sem látok arra, hogy ez a szegény ország, normális eszközökkel kerüljön ki, a végletekig dolgozó, egyik napról a másikra élõ szerencsétlen emberekkel.

Mindegy, illetve nem mindegy...részemrõl zártam aminek köze van a politikához, bár magyarországon szerintem még maga a kormány sem tudja pontosan mit jelent ez a szó 😄DDDD

What about the forests?

Ha nem fejezitek be a politikát, beteszek Gyõzikérõl eg képet!

Ezért én közel nulla rálátással nem nyilatkoznék ilyen bátran a hasonló gazdasági témákban.
Logikus, hogy a nép a vérét akarja, bûnbakot keresnek. Ugyanakkor amit õ mond, abban is van ráció, vagyis a Postabank nem magától ment tönkre, vagyis nem rossz gazdálkodás miatt, hanem azért, mert valakik, akiknek érdeke fûzõdött hozzá pánikot keltett, ami BÁRMELYIK bankot bedöntené, hiszen így mûködik a rendszer. A faszi érdekes utalásokat tesz arra is, hogy kiknek állhatott érdekében, meg vajon hova tûntek a konszolidációra adott pénzek... Az én véleményem az, hogy könnyen lehetett ott õ egy egyszerû báb is, aki most viszi a balhét jobb híján. Vagy ha benne is volt, messze nem õ a fõ felelõs. És a bíróság ítélete is azt mutatja, hogy õk is valahogy így gondolták.
mflex
Teljesen adekvált amit írtál😊

What about the forests?

mflex
Miért lenne csúcs ebben a kib..ott országban, hogy a "nagyhalak" simán megússzák és ezt úgy írom, hogy akkor a laikus még semmit nem tud, mint volt büntetõjogi ügyvéd hihetlen dolgokkal találkoztam nap mint nap, ha van pénz, akkor bárkit ISMÉTLEM bárkit meg lehet kenni. ennyi...

Korrupció a tetõfokon amit a maffia írányít a háttérbõl...
Örülök, hogy csak néha kell abba a k..va országba (ahogy a "GYengeelméjûFURKÓ" illette) haza??? mennem.

What about the forests?

5c0rp330n
elárulnád, hogy mit értesz azalatt konkrétan, hogy a fidesz tönkretette az országot? eladták a kórházakat, bezárták õket? az államadósság milyen is volt akkor? a gdp milyen volt akkor? és milyen most? konkrét példákat mondj, mert nagyon szép dolog ilyen szavakat használni, de amikor egy darab tényt nem tudsz mondani ami alátámasztaná, ahhoz a párthoz fogsz csak hasonlítani, aki jelenleg is kormányoz.
az ország tönkretételéért színtisztán az mszp-szdsz duó a felelõs, ahogy az már elhangzott. mind gazdasági, mind morális szempontból módszeres, alapos munkát végeztek, ami az ország kizsigerelését illeti. aki ezt nem látja, az vak.
és ezt nem úgy mondom, mint egy fideszes, nagyon beszûkült dolog azt képzelni, hogy azért hülyézeztem volna itt le bárkit, mert nem fideszes. a fidesz is egy szar, több szempontból. az összes párt egy szánalmas szar, ami itt van. én sem mondom magam fideszesnek. az egyetlen ok, amiért a fideszre szavaznék, és valószínûleg fogok is, az az, hogy a mostani féreg kormány eltakarodjon a halál véreres testrészére. botrány, hogy ilyenek kormányozhatnak.

zsutyesz
ez egy vicc!

Ale Alonso! poppe fan club&#8482;

immovable
a.carkey

A medve nem játék.

petee
Miért lenne naiv? Csak azt ne mondd, hogy nincs benne igazság amit Õ leírt?

Forza Juve! ; Cuore Sportivo! Logo by: SNAKE01

a.carkey
jaja. a bûnözõk nem lopják el az autót, csak eltulajdonítják. mert ez kb ez a kategória.

A medve nem játék.

ProGabe
indeed! átment a topik lényege "vérnyomásnövelésbe" 😊

Gyógyszer készülhet alvás ellen
"Az olyan gyógyszerek, amelyek közvetlenül az asztrocitákat vagy a neuronok A1 receptorait célozzák meg, hatékonyabbak lehetnek az alváskényszer finomhangolásában."
agyi receptorok serkentése/elnyomása és gyógyszernek nevezik? furcsa

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

immovable
Hajrá abszurdisztán! Tiszteséges üzlet!
A mama pici fia ilyet nem csinál. Sok pénzt hoz haza, mert keményen dolgozik, dolgos, rendes ember...

Sadist
Elég naiv vagy, maradjunk annyiban.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Uncsi a politikai flém.

A Republic frontembere visszatért

mflex
Sztojka Iván édesanyja a faluban maradt, s állítja: fia soha nem hordott magánál kést, s nem azért menekül, mert bûnös, hanem mert fél. Az édesanya beszámolója szerint fiát korábban is vádolták már gyilkossággal, de akkor is bebizonyosodott: nem bûnös.

Én erre inkább nem írok semmit, mert az nem türi a nyomdafestéket!!!

What about the forests?

bigfoot
jó picit érdekesen fogalmaztam meg, de a lényege az akart lenni hogy mond dolgokat, ezért nem nagyon bírom a most parlamentben ülõket..
ennyi.

bertino

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

"van egy politikus a családban"

lol 😄DD
bigfoot
figyu kezdjük azzal hogy vki leírt egy viccet , vki elkezdett azon sírni, én válaszoltam neki, erre már kaptam a negatív jelzõket ezerrel ,meg hogy õ jobban rálát! csak megvédtem magam hogy van rálátásom a dologra! nem érzem azt hogy különb vagyok (jah és segg sem vagyok..) , nem is akartam ebbe belemenni ha nem kaptam volna azt a pár negatív jelzõt! miközben én csak a véleményem írtam le..

mondom én leszarom ,de attól hogy megmagyaráztam egy VICCET attól még pár embernek nem kéne nyált fröcsögve osztani a másikat..

Gyíkok vagytok mind, de ezt nem tudjátok magatokról. Úgy beszéltek, mintha a tükörben nem magatokat látnátok.
Mindegyikõtöknek meggyõzõdése, hogy õ különb a másiknál, és még meg is magyarázzátok. (Pl. van egy politikus a családban. Na és? Attól még segg maradsz. És nem csak Te, kedves Bigfoot, elnézést, hogy veled példálóztam.)

Avanti Roma!

GregSB
Szerintem meg ezt a Mi és Ti, vörös és narancs dolgot sûrgõsen fejezzétek be, mert qrvára OFF és tiltott téma itt!

zsutyesz
ja, olvastam, ez kemény!

Ale Alonso! poppe fan club&#8482;

bertino
vótmá.

bigfoot
figyelj szerintem kicsit jobban rálátok a politikára mint Te.. (van egy politikus a családban)

de igen szavazz csak ha ilyen naiv vagy😄! tényleg a fidesz idején minden faja volt! látszólag..! egyebként ha az Orbán nem csinál semmit és semmi köze a politikához akkor itt ahol lakom miért kapott az egyik rokona egy elég nagy összegû állami támogatást hm? már az elõtt megkapta hogy kihirdették volna..

figyu mi itt normálisan beszélgettünk! és jöttök Ti hogy jaj a fidesz milyen faja meg minden, ti vagytok a száklátókörûek és nem mi!

és a fidesz azon húzásai hogy csak õk az igazi magyarok és jaj rakjuk ki a kokárdát meg a magyar zászlót? eléggé egymásnak ugrasztja az embereket, pl Ti is itt lehülyéztek minket mert nem fideszesek vagyunk!

de úgy is Õk nyernek idén, örüljetek! sztem feleslegesen vitatkozunk , mert nekünk úgy sem lesz jobb, egyedül nekik a politikai elitnek lesz jobb élete..

Max Damage
immovable
uristen (direkt rövid u-val)
SHADOWEYES7
Elég legyen már!

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

Narxis
Pofázni könnyû, tegyél már le valamit az asztalra. Gondolom szavazni se jársz és azt hiszed most jól odatapostál az összes pártnak. Holott ha nem teszel semmit akkor is az egyik párt malmára hajtod a vizet. Az ilyen embereket deportálnám az Északi-sarkra, és ott folytassák a nagy semmit.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

guardian hero
Azon csodálkozom, hogy vannak még ilyen naiv hülyék.

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

immovable
Akkor szavazzátok meg aki tetszik, de ne zavarjon más véleménye.
GregSB
Egyébként az a siófoki vonulós videó kb semmit nem bizonyít. Fegyerek nem látszanak rajta, és az ott vonulók nagy része nem is volt cigány. Én csak ez alapján nem hinnék el semmit...

SHADOWEYES7

Ezt nem tudom mibõl gondolod...
Tudom nem lehet mindenki közgazdász, de ha az emberek kicsit a dolgok "mögé" néznének, akkor megtudnák, hogy mire miért van szükség. És igen, egy kormánynak nem az a dolga, hogy az emberek igényeit kielégítse, hanem hogy a gazdaság megfelelõ mûködését biztosítsa, mert ez úgyis hatással van hosszabb távon az életszínvonalra.

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

GregSB
Lehet csak anarchiát akarnak. Uncsi az életük, és ki akarják próbálni milyen érzés amikor meg kell verekedni a dobozos tejért reggel a helyi kisboltban 😊

Narxis
Azt látom. :/

Elzavarni egyszerûbb, mint gondolkodni.
bertino
több 100 ember ellen kellene ilyet indítani.
vagy az is lehet, hogy több 1000.

Narxis
Arra senki nem gondol, hogy utána ki irányítaná az országot? 😊 Gondolom az aki számûzi õket, így én is szívesen elzavarnék onnan mindenkit...

immovable
sztem a mai egész politikai elitet számûzni kéne a parlamentbõl

így van
Narxis
Persze, egymásnak fordítja.. Hol élsz te? Marson? Nem volt kolbászból a kerítés de legalább volt kerítésünk. Ma már vagy nincs pénz rá vagy szétlopják a jól körülhatárolható csoportok mert a közbiztonság 0.

Narxis
Mit csodálkozol??? Igaza van.

immovable
tuti így volt lol
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Összes magyar pártnak <#levele><#banplz> mind csak lop csal hazudik

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

bigfoot
igen az mszp,szdsz,elõtte meg a fidesz!

Istencsászár
számûzd kezd feltóval és a bandájával a többek jelenleg érdektelenek, senkit nem érdekelnek, nem õk tették tönkre az országot hanem az MSZP és az SZDSZ

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES