Hír topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Hülye egy <#kocsog>#kocsog> az!
What about the forests?
Mindegy, illetve nem mindegy...részemrõl zártam aminek köze van a politikához, bár magyarországon szerintem még maga a kormány sem tudja pontosan mit jelent ez a szó 😄DDDD
What about the forests?
Logikus, hogy a nép a vérét akarja, bûnbakot keresnek. Ugyanakkor amit õ mond, abban is van ráció, vagyis a Postabank nem magától ment tönkre, vagyis nem rossz gazdálkodás miatt, hanem azért, mert valakik, akiknek érdeke fûzõdött hozzá pánikot keltett, ami BÁRMELYIK bankot bedöntené, hiszen így mûködik a rendszer. A faszi érdekes utalásokat tesz arra is, hogy kiknek állhatott érdekében, meg vajon hova tûntek a konszolidációra adott pénzek... Az én véleményem az, hogy könnyen lehetett ott õ egy egyszerû báb is, aki most viszi a balhét jobb híján. Vagy ha benne is volt, messze nem õ a fõ felelõs. És a bíróság ítélete is azt mutatja, hogy õk is valahogy így gondolták.
Korrupció a tetõfokon amit a maffia írányít a háttérbõl...
Örülök, hogy csak néha kell abba a k..va országba (ahogy a "GYengeelméjûFURKÓ" illette) haza??? mennem.
What about the forests?
az ország tönkretételéért színtisztán az mszp-szdsz duó a felelõs, ahogy az már elhangzott. mind gazdasági, mind morális szempontból módszeres, alapos munkát végeztek, ami az ország kizsigerelését illeti. aki ezt nem látja, az vak.
és ezt nem úgy mondom, mint egy fideszes, nagyon beszûkült dolog azt képzelni, hogy azért hülyézeztem volna itt le bárkit, mert nem fideszes. a fidesz is egy szar, több szempontból. az összes párt egy szánalmas szar, ami itt van. én sem mondom magam fideszesnek. az egyetlen ok, amiért a fideszre szavaznék, és valószínûleg fogok is, az az, hogy a mostani féreg kormány eltakarodjon a halál véreres testrészére. botrány, hogy ilyenek kormányozhatnak.
A medve nem játék.
Forza Juve! ; Cuore Sportivo! Logo by: SNAKE01
A medve nem játék.
Gyógyszer készülhet alvás ellen
"Az olyan gyógyszerek, amelyek közvetlenül az asztrocitákat vagy a neuronok A1 receptorait célozzák meg, hatékonyabbak lehetnek az alváskényszer finomhangolásában."
agyi receptorok serkentése/elnyomása és gyógyszernek nevezik? furcsa
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Én erre inkább nem írok semmit, mert az nem türi a nyomdafestéket!!!
What about the forests?
ennyi.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
lol 😄DD
mondom én leszarom ,de attól hogy megmagyaráztam egy VICCET attól még pár embernek nem kéne nyált fröcsögve osztani a másikat..
Mindegyikõtöknek meggyõzõdése, hogy õ különb a másiknál, és még meg is magyarázzátok. (Pl. van egy politikus a családban. Na és? Attól még segg maradsz. És nem csak Te, kedves Bigfoot, elnézést, hogy veled példálóztam.)
Avanti Roma!
de igen szavazz csak ha ilyen naiv vagy😄! tényleg a fidesz idején minden faja volt! látszólag..! egyebként ha az Orbán nem csinál semmit és semmi köze a politikához akkor itt ahol lakom miért kapott az egyik rokona egy elég nagy összegû állami támogatást hm? már az elõtt megkapta hogy kihirdették volna..
figyu mi itt normálisan beszélgettünk! és jöttök Ti hogy jaj a fidesz milyen faja meg minden, ti vagytok a száklátókörûek és nem mi!
és a fidesz azon húzásai hogy csak õk az igazi magyarok és jaj rakjuk ki a kokárdát meg a magyar zászlót? eléggé egymásnak ugrasztja az embereket, pl Ti is itt lehülyéztek minket mert nem fideszesek vagyunk!
de úgy is Õk nyernek idén, örüljetek! sztem feleslegesen vitatkozunk , mert nekünk úgy sem lesz jobb, egyedül nekik a politikai elitnek lesz jobb élete..
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
Tudom nem lehet mindenki közgazdász, de ha az emberek kicsit a dolgok "mögé" néznének, akkor megtudnák, hogy mire miért van szükség. És igen, egy kormánynak nem az a dolga, hogy az emberek igényeit kielégítse, hanem hogy a gazdaság megfelelõ mûködését biztosítsa, mert ez úgyis hatással van hosszabb távon az életszínvonalra.
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
vagy az is lehet, hogy több 1000.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu