Hír topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nemnem 😉

bigfoot
ok!
egyetértek!

Narxis
Elírtad. :-)

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

immovable
szerintem is
Az a baj, ott ugyan van kire, de nincs mire szavazni.
skorpio7
Tudod én hiszek a csodákban, ugyanis a "probléma" már kézzel fogható, sõt egyre több lesz, mert szaporább a magyarnál.
Annyit sikerült elérni az elmúlt 2 év (Olaszliszkát nem felejtjük)/múlt heti eseményekkel (Mándok, Heves, Veszprém), hogy 16 év (4 szavazás) után totális csalódást érzek az általam mindíg fixen támogatott szociál-liberális nézetben (igen szolnokiként ez nem meglepõ talán).
Jöjjön a Jobbik, lássuk mire képes. Nem sûrûn váltogatom a nézetemet, így ha nem is jövõre tudnak majd igazán cselekedni, akkor majd utánna.
Az tény, hogy jövõre -3 szavat a piros ponttól és +3 a nemzetinek. Már csak a hugomat és élettársát kell meggyõzni, hogy rájuk voksoljanak. De nem hiszem hogy nehéz lesz, elég ha lefestem mi várhat unokahúgomra ha nem lesz olyan erõ, aki kiáll a többségi nemzet mellett.

"A BC a jobbik csapat jutalma."

Szerintem szavazzunk arra, hogy ne menjünk bele a pulitikába az SG-n.
(nem írtam el)
A szavazás lényege, hogy mindenki arra szavaz, amire akar, nem tartozik senkinek felelõsséggel a saját gondolataiért és érzéseiért.

kuci06
Wow

Úgy látszik a Thriller videó beteljesült <#wow3>

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

bigfoot
akkor mire szavazzon az ember? arra ami most van? köszi nem! arra ami elõttük volt ? köszi rájuk sem!

bigfoot
örülök neki😊!
látom neked is sok élet tapasztalatod lehet😄😄😊 pfff

a.carkey
Az indexen van is egy elemzés a pártról.

A medve nem játék.

a.carkey
Ne várj megváltást az említett párttól. Bejutnak, ha bejutnak (ha nem, akkor feleslegbe megy rá a szavazatod és kapsz egy újabb szoci kormányt), aztán lenyomnak egy ciklust, õk is megszedik magukat, mert megszedik, és eltûnnek, mint egy másik párt 2002ben. Itthon sose volt igény (amióta pártok léteznek -> XIX. sz.) igazán keménykezû politikára. Persze lehetnek csodák, de ez Abszurdisztán, így nem lesz.

A medve nem játék.

Nincs tisztább,igazságosabb büntetés a szemet szemért elvnél...

bertino
hát neki már leáldozott.
utóbbi idõben egyértelmûen látszott ez a tendencia már, ugye.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

immovable
Kár, hogy Jacko átesett a ló túloldalára. Rohadt jók a zenéi. (szvsz)
immovable
De egy dolgot nem értesz ezek szerint. Magyarországon és még rengeteg helyen a világon, nincs igazságszolgáltatás. Jogszolgáltatás van.
Az igazságos büntetés az lenne, ha ugyan azt kapná amit õ tett. Ennél bármennyivel enyhébb büntetés is igazságtalan. Ezért lehet szinte bármit megtenni büntetlenül.
Bandee1987
Öt évet kapott az 56-os tatai sortûz vádlottja

Hát szvsz kevés, nagyon kevés ez az öt év. Élete végéig börtönben kéne rohadnia, mellesleg miért csak most ítélték el, és nem a 90-es évek elején? (Sokkal több embert el kellett volna akkor ítélni. Nem, ez nem bosszú. Ezt úgy hívják, hogy igazságszolgáltatás)

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Bandee1987
nesztek, valami más: Michael Jackson már egészen zombiszerû

Pff...eléggé szarul néz ki, úgy látszik, hogy nem sok ideje van hátra...pedig elég nagy sztár volt anno, nagyon bírtam(bírom) a számait.

Igazad van, most majdnem belementem a csõbe.

immovable
Nem lehet itt ilyenrõl beszélni, mert büntit kapsz(unk). Amúgy az említett párt bejutási esélyére helyeseltem, illetve a gárda támogatásáról.
Játsszunk!
Hogy kezdik a rendcsinálást? Visszavezénylik a gárdát az utcára, sõt, lesznek fõállású bakancsosok is?

immovable
így lesz
Köszi, ezen most jót nevettem.

Bandee1987
Csak tájékoztatásul: A középen látható úrember már tuti nem jön ide. Õ ugyanis ®eljko Ra¾natoviæ (közkeletû nevén Arkan - háborús bûnös és katonai vezetõje a Szerb Önkéntes Gárda nevû félkatonai osztagnak), akit 2000. január 15-én megöltek.

petee
adatlapján nevén kivül semmi sincs kitöltve, minek is, ahhoz is hülye.több info itt: link

Forza Juve! ; Cuore Sportivo! Logo by: SNAKE01

GregSB
A szerb lapok nem tudnak Sesumék bosszújáról

"A szerb sajtó arról nem ír, hogy kik voltak a kézilabdázók támadói, a beszámolók név nélkül "magyar huligánokról" tesznek csak említést. A Vajdaság Ma magyar nyelvû hírportál összefoglalója ebben is veszélyt vél felfedezni. Mint írja, "ezek után nem kell majd csodálkozni azon, ha a következõ napokban a vajdasági magyarnak az arcába vágják, hogy lám, ilyenek vagytok, ti magyarok"."

Nesze nektek igazságos bosszúálló szerbek...

GregSB
Lolka. Egy huszadrangú firkász kitalálta hogy növelje az oldaluk nézettségét, és hogy bekajálta a magyar média... (mondjuk tuti nekik is jól jött, szenzációhajhászás FTW)

álmododozó hülyegyerekek...

Davidus
büntitopik talira jönnek majd

V9ykn8_TZL0

GhostRider1
Mert te mit mondanál a helyében? Hogy átjössz lemészárolni a tetveket? Nemhinném... Szerintem szépen óvatosan átjönnek, és rendettesznek, végre...

&#9733;

bigfoot
Én teljesen támogatom most már a Magyar Gárdát- eddig sem volt velük bajom, lejöttek ide ahol lakom ,felvonultak, jó érzés volt látni õket - egy cigó sem keménykedett kint az utcán!

remélem a jobbik bejut a parlamentbe és rendet tesz, és a Magyar embernek nem kell félnie MAGYARORSZÁGON!!!!!!!!!4

wantonly
Ez kamu ám..

"Mindeközben a Napló Online megszólaltatta a veszprémi kórházban fekvõ fiát meglátogató Stevo Sesumot.

Emlékezetes: tegnap felröppent a hír, hogy a férfi biztonsági cégének embereivel jön át Magyarországra bosszút állni. A sérült sportoló édesapja a következõt nyilatkozta: „Nincs semmilyen õrzõ-védõ cégem, nem jövõk hadsereggel bosszút állni Magyarországra! Egy mezõgazdasági cég igazgatóhelyettese vagyok, s maximálisan megbízom az itteni igazságszolgáltatásban.""
GhostRider1
Csak jönnének már... <#hehe>

&#9733;

GhostRider1
Nemtudom hogy minek vigyáznak ezekre a szennyekre... <#szomoru1><#wilting>

&#9733;

Bandee1987
Warezért még több 😊

desigo
Azért az vicc,hogy emberölésért 5-15 év börtön járhat csak.
Bandee1987
Mondjuk igazad van, csak attól félek eltelik megint pár nap, pár hét és folytatódnak a hasonló esetek. (Ne legyen igazam)

Itt lezárom magam részérõl a témát egy idõre.

Davidus
japán túristák

V9ykn8_TZL0

Bandee1987
hacsak? (epekedve várunk a válaszra)

SHADOWEYES7
Fiúk le kéne csitulni kicsit.
Tudom és énis átérzem ezt a felkavaró dolgot ami történt de ez míg világ a világ probléma marad hacsak...

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

Bandee1987
Nem ok nélkül uszítanak. Ha ok nélkül tennék, akkor tehetnének a dolgokról, de mivel jelenleg nem a gárda, vagy a szélsõjobbosok késelnek, gyilkolnak az utcán, ezért a kiváltó okról nem õk tehetnek.
Egyébként is, a magyar gárdával semmi bajom, eddig is feleslegesen riogattak vele. Felvonulnak de ennyi kb. Ezzel a cigányok között félelmet keltenek, bennünk meg nyugalmat. Ha már a rendõrség képtelen megvédeni az állampolgárokat, legalább legyen bizonyos szintû visszatartó erõ itthon.

Nem tehetnek róla, miért tehetnének.
A radikális roma politikával nyilván többen értenek egyet (köztük én is), mert tisztább az ellenségkép.
Bandee1987
És szerinted ki tehet róla? Talán a Jobbik? Vagy a kuruc.info? Vagy a magyar gárda?

A jobbik azért is nyert nagyobb támogatottságot (lehet hogy még a Parlamentbe is bejutnak így jövõre), mert a kormány romapolitikája megbukott. Ha Gy.F-nek lett volna sütnivalója, akkor nem folyamatosan a rasszizmus ellen kántál a parlamentben, hanem végre kezelésbe veszi a dolgokat. A Jobbik meg nyíltan kimondja azt, amit az emberek többsége gondol. Radikálisabban, mint ahogy kéne.

Bandee1987
Nézzétek meg ezt a cikket.

Azért van bõr a képükön egy ilyen szennyet leközölni...

Ugyanmár, nézd a jó oldalát, mint az "igaz" magyarok.
A jobbik ezáltal megint támogatottságot nyert, és megint bele lehetett rúgni egyet a kormányba.
Bandee1987
Benne vagyunk a TOP3-ban. Bárcsak valami örömteli eset miatt történt volna ez és nem emiatt a szörnyû gyilkosság miatt... <#shakehead>

Bandee1987
Ezért kéne végre összefogni a normális, rendes romákkal és azokkal a cigányvajdákkal, akik belátják hogy jelentõs mértékû a bûnözés az õ népcsoportjuk körébe, és ez ellen tenni is hajlandóak. Ezeknek a vajdáknak szervezniük kellene romákból és nem romákból (akár rendõrök, katonák, biztonságiak bevonásával) csapatokat, és ahol balhé van, oda elmennének és kicsit rendet tennének.

kuci06
"Az elsõ lépés a szórakozóhelyek tulajdonosainak megfélemlítése lett volna, a szombati akciót erõdemonstrációnak szánták. Ezért kötöttek bele válogatás nélkül a közönségbe, és provokálták a pultos lányt is."

<#lookaround>

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

Ez így van.
a.carkey