Hír topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Annyit sikerült elérni az elmúlt 2 év (Olaszliszkát nem felejtjük)/múlt heti eseményekkel (Mándok, Heves, Veszprém), hogy 16 év (4 szavazás) után totális csalódást érzek az általam mindíg fixen támogatott szociál-liberális nézetben (igen szolnokiként ez nem meglepõ talán).
Jöjjön a Jobbik, lássuk mire képes. Nem sûrûn váltogatom a nézetemet, így ha nem is jövõre tudnak majd igazán cselekedni, akkor majd utánna.
Az tény, hogy jövõre -3 szavat a piros ponttól és +3 a nemzetinek. Már csak a hugomat és élettársát kell meggyõzni, hogy rájuk voksoljanak. De nem hiszem hogy nehéz lesz, elég ha lefestem mi várhat unokahúgomra ha nem lesz olyan erõ, aki kiáll a többségi nemzet mellett.
"A BC a jobbik csapat jutalma."
(nem írtam el)
A szavazás lényege, hogy mindenki arra szavaz, amire akar, nem tartozik senkinek felelõsséggel a saját gondolataiért és érzéseiért.
Úgy látszik a Thriller videó beteljesült <#wow3>#wow3>
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
A medve nem játék.
utóbbi idõben egyértelmûen látszott ez a tendencia már, ugye.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Az igazságos büntetés az lenne, ha ugyan azt kapná amit õ tett. Ennél bármennyivel enyhébb büntetés is igazságtalan. Ezért lehet szinte bármit megtenni büntetlenül.
Hát szvsz kevés, nagyon kevés ez az öt év. Élete végéig börtönben kéne rohadnia, mellesleg miért csak most ítélték el, és nem a 90-es évek elején? (Sokkal több embert el kellett volna akkor ítélni. Nem, ez nem bosszú. Ezt úgy hívják, hogy igazságszolgáltatás)
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
Pff...eléggé szarul néz ki, úgy látszik, hogy nem sok ideje van hátra...pedig elég nagy sztár volt anno, nagyon bírtam(bírom) a számait.
Hogy kezdik a rendcsinálást? Visszavezénylik a gárdát az utcára, sõt, lesznek fõállású bakancsosok is?
Forza Juve! ; Cuore Sportivo! Logo by: SNAKE01
"A szerb sajtó arról nem ír, hogy kik voltak a kézilabdázók támadói, a beszámolók név nélkül "magyar huligánokról" tesznek csak említést. A Vajdaság Ma magyar nyelvû hírportál összefoglalója ebben is veszélyt vél felfedezni. Mint írja, "ezek után nem kell majd csodálkozni azon, ha a következõ napokban a vajdasági magyarnak az arcába vágják, hogy lám, ilyenek vagytok, ti magyarok"."
Nesze nektek igazságos bosszúálló szerbek...
★
remélem a jobbik bejut a parlamentbe és rendet tesz, és a Magyar embernek nem kell félnie MAGYARORSZÁGON!!!!!!!!!4
"Mindeközben a Napló Online megszólaltatta a veszprémi kórházban fekvõ fiát meglátogató Stevo Sesumot.
Emlékezetes: tegnap felröppent a hír, hogy a férfi biztonsági cégének embereivel jön át Magyarországra bosszút állni. A sérült sportoló édesapja a következõt nyilatkozta: „Nincs semmilyen õrzõ-védõ cégem, nem jövõk hadsereggel bosszút állni Magyarországra! Egy mezõgazdasági cég igazgatóhelyettese vagyok, s maximálisan megbízom az itteni igazságszolgáltatásban.""
★
Itt lezárom magam részérõl a témát egy idõre.
Tudom és énis átérzem ezt a felkavaró dolgot ami történt de ez míg világ a világ probléma marad hacsak...
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Egyébként is, a magyar gárdával semmi bajom, eddig is feleslegesen riogattak vele. Felvonulnak de ennyi kb. Ezzel a cigányok között félelmet keltenek, bennünk meg nyugalmat. Ha már a rendõrség képtelen megvédeni az állampolgárokat, legalább legyen bizonyos szintû visszatartó erõ itthon.
A radikális roma politikával nyilván többen értenek egyet (köztük én is), mert tisztább az ellenségkép.
A jobbik azért is nyert nagyobb támogatottságot (lehet hogy még a Parlamentbe is bejutnak így jövõre), mert a kormány romapolitikája megbukott. Ha Gy.F-nek lett volna sütnivalója, akkor nem folyamatosan a rasszizmus ellen kántál a parlamentben, hanem végre kezelésbe veszi a dolgokat. A Jobbik meg nyíltan kimondja azt, amit az emberek többsége gondol. Radikálisabban, mint ahogy kéne.
A jobbik ezáltal megint támogatottságot nyert, és megint bele lehetett rúgni egyet a kormányba.
<#lookaround>#lookaround>
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
A medve nem játék.