Hír topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
Természetes halál volt.<#bdead>#bdead>
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
"Az neve elhallgatását kérõ enyingi forrás szerint Sztojka a levélben tagadta a bûncselekmény elkövetését. Azt írta, õ csupán rosszkor volt rossz helyen. A dolog tisztázása végett feladja magát a rendõrségen."
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
tehát õk csak a jól megszokott trendet követték, amikor ott hagyták keringeni
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
Vagy akkor hagyjunk fent mindent, majd úgyis kikerüli a másik? 😄 A MIR-t is fent kellett volna hagyni ez alapján...
ha nem lehetett irányítani az oroszt, vagyis évtizedek óta ugyan azon a pályán mozgott, akkor az amcsik mi az apgyukfacáért a ruszkikat hibáztatják? pont, hogy nekik kellett volna kikerülniük a hulladékot a még irányítható mûhódjukkal, nem?
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
És a nap legröhejesebb híre:
Huszonhét kilométeren át vonszolta az elütött gyalogost az amerikai autós.
A medve nem játék.
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
Szlovák határon élek, gyakran átjárok hozzájuk. Vannak köztük szlovákok, határon túli magyarok is, de nem érzem, hogy bármilyen feszültség lenne köztük, vagy köztünk.
Egy bizonyos csoportnak persze az az érdeke, hogy rossz színben tüntesse fel szlovák testvéreinket, ezért Pestrõl, vagy akár Amerikából megmondják nekem, hogy féljek, ha átlépem a határt...
Ez van, nem születhet mindenki Malina Hedvignek.
A medve nem játék.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
írtam én, hogy nincs értelme? plusz nem csak ezeknél segít, hanem a fejlettebb altatók létrehozásában is
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ
A ruha kicsit ijesztõleg hat, de a szám sztem egész jó, kicsit a Kiss-re emlékeztetnek 😊
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
és ez így is marad mindig <#worship>#worship>
What about the forests?
reméljük hogy ezután csak jobb jöhet!