Hír topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bertino
jó szeme lehet, aki ezen látja a rendszámot.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

immovable
Bandee1987
Attól félek viszont, hogy Sztojka, Raffel és barátai felbérelnek egy sztárügyvédet (természetesen a segélyükbõl, az fedezi ezt az összeget), és megússzák egy nagyon enyhe büntetéssel.

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

bertino
ez azért elég kamugyanús

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

immovable
<#idiota>
kuci06
Sõt, nem is volt késszúrás.

Természetes halál volt.<#bdead>

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

Bandee1987
Végén még kiderül, hogy mindenki, aki ott volt, ártatlan, és Cozma önmagát szúrta le, nem????<#wow3>

Bandee1987
Aha. Persze. Én meg Michael Jackson vagyok, csak jól titkolom.

kuci06
Sztojka feladná magát

"Az neve elhallgatását kérõ enyingi forrás szerint Sztojka a levélben tagadta a bûncselekmény elkövetését. Azt írta, õ csupán rosszkor volt rossz helyen. A dolog tisztázása végett feladja magát a rendõrségen."

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

Bandee1987
Szvsz ha meg akarunk spórolni egy csomó pénzt, de errõl a kérdésrõl népszavaztatni is akarunk egyszerre, akkor remek alkalom lenne, ha ezt a népszavazást együtt egy napon tartanák az EU parlamenti választásokkal, ami június 7-én, vasárnap lesz.

immovable
aláírtam<#eljen>
Bandee1987

Bandee1987
kösz az infót 😊

joebacsi
Miután visszatér a légkörbe nem sok marad belõle.

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

ProGabe
"Egy 1987. évi adat szerint 7000 Földünk körül keringõ ûrtárgyból alig 150 - 350 volt mûködõképes, vagyis több mint 95 %-uk szemét, és ezek csak a nagyobb radarok által észlelhetõ nyilvántartott objektumok"

tehát õk csak a jól megszokott trendet követték, amikor ott hagyták keringeni

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Legalább nem növelték a hulladék mennyiségét, gondolták, hogy úgyis van elég hely "fent"😊

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

GregSB
Az oroszoknak kellett volna még azelõtt beírányitani a tengerbe, mielõtt irányíthatatlanná vált volna.

Vagy akkor hagyjunk fent mindent, majd úgyis kikerüli a másik? 😄 A MIR-t is fent kellett volna hagyni ez alapján...

ProGabe
"A baleset másik résztvevõje az egytonnás orosz szatellit volt, ami 1993 óta keringett, azonban már jó ideje üzemen kívül volt, ennek megfelelõen irányítani sem lehetett. Nem csoda, hogy a NASA az oroszokat hibáztatja."

ha nem lehetett irányítani az oroszt, vagyis évtizedek óta ugyan azon a pályán mozgott, akkor az amcsik mi az apgyukfacáért a ruszkikat hibáztatják? pont, hogy nekik kellett volna kikerülniük a hulladékot a még irányítható mûhódjukkal, nem?

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

a.carkey
Nem, Te Halak vagy.

Mélyebbre is be szoktam merészkedni, legalább havonta egyszer. 100 km-re a határtól (Zwolen köenyéke) már elég kevés a magyar, a szlovákok mégsem akartak megölni.

Bandee1987
Lehet nekem is. Szálasi Ferenc halálának 41. évfordulóján születtem...biztos nyilas vagyok.

joebacsi
hmm, nekem meg születési dátumot kéne változtatnom...14-dikén születtem <#miaz>

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Punkerwork
a határ menti szlovákok akik mindennap magyarokkal élnek biztos máshogy gondolkoznak mint a többi.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

a.carkey
Még jó, hogy nem kapus. Sapka is lehetne a fején ... 😄

A medve nem játék.

Abba miért nem kötöttek bele, hogy sárga a meze?

Ezt aláírom.
Szlovák határon élek, gyakran átjárok hozzájuk. Vannak köztük szlovákok, határon túli magyarok is, de nem érzem, hogy bármilyen feszültség lenne köztük, vagy köztünk.
Egy bizonyos csoportnak persze az az érdeke, hogy rossz színben tüntesse fel szlovák testvéreinket, ezért Pestrõl, vagy akár Amerikából megmondják nekem, hogy féljek, ha átlépem a határt...
Ez van, nem születhet mindenki Malina Hedvignek.

a.carkey
joebacsi

Sadist
"agyi receptorok serkentése/elnyomása és gyógyszernek nevezik? furcsa"

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

ProGabe
nem, nem hallottam, mi az?^^

írtam én, hogy nincs értelme? plusz nem csak ezeknél segít, hanem a fejlettebb altatók létrehozásában is

Istencsászár
egész jó kis szám

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

gz8
Persze, vittek nyugtatót is, hogy a rablás során felzaklatott kedélyállapot mihamarabb visszatérjen a régi kerékvágásba 😄

Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ

Bandee1987
Ja, a Lordi is jól küldte 😊

Bandee1987
Ez volt a 2005-ös norvég dal

A ruha kicsit ijesztõleg hat, de a szám sztem egész jó, kicsit a Kiss-re emlékeztetnek 😊

Istencsászár
tavalyit nem néztem, az az elõtti jó volt talán ukránok nyertek? egy nagyon szép számmal, és kivételes hangal... még a Lordi is jó volt elõzõ évben, a többit nem láttam, és asszem ezt sem fogom, mert egyre szarabb

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

SHADOWEYES7
patika a favorit?<#wilting>

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

SHADOWEYES7

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

Paulie
😊
reagálni akarok nagyon de már szóhoz sem jutok.....
van.

.

Bandee1987
Ebben is teljesen igazad van, emléxem amikor pl. a NOX ment, akkor is egy szaros görög popszám nyert asszem, pedig sokkal jobb elõadók is voltak ott bõven (pl. norvégok akkor vmi rockbandával, meg persze a mieink is).

Istencsászár
Tavaly is olyan elõadók voltók, akik még véletlenül sem énekesek, és közük nincs a zenéhez mégis odavoltak értük... ezen a fesztiválon nem a zana a lényeg hanem a szimpátia meg az elõadási mód, messze nem biztos h az nyeri akinek a legjobb a hangja és az eladása, az egész egy nagy szar, h egyátalán olyan elõadók is bekerülhetnek akik nem tudnak énekelni sem.

Bandee1987
Hát igen, mégiscsak kijár neki a tisztelet 😊

mflex
A te álírásodat mindig jó olvasni...(elsõ sor)

és ez így is marad mindig <#worship>

What about the forests?

bigfoot
cigánybûnõzés van/nincs..

van

nincs

a.carkey
Utasy Árpit? 😊

A medve nem játék.

Bandee1987
Nem tudom, nem lehetne megint elküldeni mondjuk a NOX-ot?

bigfoot
nem kezdek vitatkozásba-sztem ne is tegyük- ezzel teljesen egyetértek:"az az, hogy a mostani féreg kormány eltakarodjon a halál véreres testrészére."

reméljük hogy ezután csak jobb jöhet!

Ja, újabb gumicsont a bulvárlapoknak, lehet rajta rágóüdni. Kicsit sem volt megrendezve...

Sadist
Insomniáról és narkolepsziáról gondolom még nem hallottál.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem