Hír topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

5c0rp330n
ezt csak most néztem meg.. b@sszameg.. ha a butaság fájna, mindenki ordítana ebben a mûsorban. nem hiszem el, hogy ilyet leadnak, és valaki még nézi is..

a.carkey
Ok. Zsanettet nem mobiltelefonnal erõszakolták meg.<#vigyor2>

A medve nem játék.

a.carkey

A medve nem játék.

Punkerwork

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

zsutyesz
ez volt a beszélgetésben? <#idiota>

Ale Alonso! poppe fan club&#8482;

A Zsanett-ügyben enyhén szólva érdekes körülmények voltak. Pl. a két hónap aalatt elõkerült, mobiltelefonnal rögzített beszélgetés...

Zsanettet NEM erõszakolták meg.

immovable
Vigyázz ez rasszizmus.
a.carkey

A medve nem játék.

a.carkey
Az is lehet, mint a "Zsanett-ügy"-nél?

Nem kérték ki hivatalosan a felvételeket, így sajnáljuk, töröltük.

A medve nem játék.

Bandee1987
Remélem más lesz a helyzet. A románok eléggé fel lennének háborodva (és persze mi is, max nem lepõdnénk meg rajta), ha a gyilkosokat a bíróság vmi enyhe büntetéssel sújtaná

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

immovable
Most komolyan. Szerintetek mit fog kapni, ha kimondják egyáltalán, hogy bûnös? Pereskednek 3 évig. Kap 8 évet. Ebbõl mínusz 3, mert elõzetesben volt végig. Lenyom 2 évet és kijön jó magaviselettel, profibb bûnözõként.
De hát akinek jogai vannak annak jogai vannak. 😞
Bandee1987
Üdvözlök mindenkit Abszurdisztánban.

Nevetséges az egész, úgyis mindenki tudja, hogy kire gondolnak. Három nappal az eset után városunk lapjában megjelent Sztojka mercimellettpózolós fotója, amelyen kitakarták a N.Gy. (leírtam a monogramot, ezért hány év jár?) szemeit, hogy ne ismerjük fel.

Bandee1987
De készült elég felvétel, egyik tuti rajta van vmi bizonyiték, nem?

a.carkey
Szabóstein Iván? Ribbentroppenweismannberger Sándor? 😊

Nézd, a bûnözõknek jogaik vannak. Nem tudtad.

Mivel nem késsel a kezükben, fényképpel megörökítve kapták el õket, ebbõl még 2 hónap felfüggesztett is lehet a végén.

Tudod, a lecsukott polgármester sem használta több hónapja a hivatali mobilját egy-két alakalomtól eltekintve, amióta a másik brancsot lecsukták. 😊 De biztos õ sem bûnös. Persze. Egy olyan országban, ahol ha szarnak, azt is elszámolják? Biztos.

Egy Duke, a 150 milliárdos sikkasztás után 3.6 milla kártérítést fizet? Nyilván ártatlan.

A nagy erõpróba viszont az olaszliszkai per lesz: ha ott megússzák az elkövetõk, akkor tk. ki lehet innen vándorolni, mert utána minden megtörténhet ...

A medve nem játék.

Bandee1987
nézzétek meg az index.hu fõoldalát? Sz.Iván? R. Sándor? Ez meg mit jelentsen?

Bandee1987
Én is bekapcsoltam. Nehéz erre mit mondani...<#shakehead>

qtab986
Esküdtet?

Bandee1987
Azért nem kéne belekötni ebbe.

a.carkey
A Duna tévén adják a temetést élõben. Hamarosan - a hírek után - folytatják.

A medve nem játék.

Sima ügy lesz, szerintem nem adná fel magát, ha nem lenne biztos a dolgában. Néhány bírót, esküdtet úgy megkentek - megfenyegettek, hogy a végén kiderül, hogy Sztojka is csak parlagfüvet irtott a szomszédban, azért láthatták arrafelé.

0Fritz0
Jobb az, ha valaki más halt meg?

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

qtab986
A veszprémi gyilkossággal kapcsolatban kíváncsi vagyok tudja-e valaki mi történt a pultos lánnyal? Megütötték vagy a fejét a pultba nyomták? Az orra törött el vagy az állkapcsa?

immovable
desigo
Legjobb ingyen reklám az ügyvédnek
és ha sikerül kevés évre csökkenteni a büntetést akkor a bûnözõk örömmel fogják alkalmazni nem kevés pénzért...
GregSB
Nem lennék az ügyvédje helyében az is biztos <#idiota>

SHADOWEYES7

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

SHADOWEYES7
<#idiota>

sorry már álmos voltam 😊

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

Bandee1987

Bandee1987
Remélem, hogy nem õ az és még él 😞

Mr_no_NaMe
Kezdessz kissé szenilis lenni Shadow 😊
SHADOWEYES7
Szinte biztos,hogy õ az.

SHADOWEYES7

5c0rp330n
na szép. inkább nem akarom elképzelni, hogy kik és mit csináltak vele az alatt a rövid idõ alatt. szép kis helyen élünk.

SHADOWEYES7

desigo
Pedig pár hónapja volt az M1-en,hogy elkapták és börtönbe megy...
5c0rp330n
tipikusan hasznos tag a társadalom számára. parazita, írtanivaló.

Punker
hogy lehet egy ilyen szabadlábon???

"eddig 21 alkalommal összesen 40 év börtönbüntetést szabtak ki rá, ebbõl 20 évet leült. Ötször kapott amnesztiát, és számtalan esetben harmadolták a büntetését jó magaviselete miatt."

ez a magyar jog szégyene.....

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

immovable
desigo
Ezért nem fogom õket tisztelni soha...
Bandee1987
mégse mondhatják azt, hogy "Igen, elismerjük, szégyelljük magunkat."

immovable
Mint mikor mindenki hülye csak én vagyok villamos.<#gonosz1>
desigo
Volt régebben egy hír,hogy fiatalok száguldoztak és az általuk felvett majd késõbb internetre felrakott videót számon kérte rajtuk a rendõrség.

Akkor nem nyomták a buta szöveget amit most:

"Ez egy olyan videofelvétel ami a neten található, ezekbõl tényszerû, tárgyszerû következtetéseket nem lehet levonni. A készítés körülményeit nem ismerjük, sok minden kell tisztázni, hogy tényleges-e a helyszín, az idõpont..."
a.carkey
" Kivizsgálják, hogy mikor, hol történt a gyorshajtás - ha történt ilyen - és kik ültek az autóban."

Ha történt ilyen? 170el, 90es útszakaszon? 😊 Áh. Csak buzukis hajt gyorsan.

A medve nem játék.

Bandee1987
lehet nem csak kamera volt nála, hanem mondjuk fényképezõgép is.

kuci06
...vagy nekik is van ilyen CSI-os szuperzoomolós progijuk 😄

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

Bandee1987
sztem nagyobb felbontásban is megvan a csávónak, vagy esetleg van olyan videórészlet is ami ebben nincs benne.