Hír topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A medve nem játék.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
Zsanettet NEM erõszakolták meg.
A medve nem játék.
Nem kérték ki hivatalosan a felvételeket, így sajnáljuk, töröltük.
A medve nem játék.
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
De hát akinek jogai vannak annak jogai vannak. 😞
Nézd, a bûnözõknek jogaik vannak. Nem tudtad.
Mivel nem késsel a kezükben, fényképpel megörökítve kapták el õket, ebbõl még 2 hónap felfüggesztett is lehet a végén.
Tudod, a lecsukott polgármester sem használta több hónapja a hivatali mobilját egy-két alakalomtól eltekintve, amióta a másik brancsot lecsukták. 😊 De biztos õ sem bûnös. Persze. Egy olyan országban, ahol ha szarnak, azt is elszámolják? Biztos.
Egy Duke, a 150 milliárdos sikkasztás után 3.6 milla kártérítést fizet? Nyilván ártatlan.
A nagy erõpróba viszont az olaszliszkai per lesz: ha ott megússzák az elkövetõk, akkor tk. ki lehet innen vándorolni, mert utána minden megtörténhet ...
A medve nem játék.
A medve nem játék.
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
és ha sikerül kevés évre csökkenteni a büntetést akkor a bûnözõk örömmel fogják alkalmazni nem kevés pénzért...
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
sorry már álmos voltam 😊
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
"eddig 21 alkalommal összesen 40 év börtönbüntetést szabtak ki rá, ebbõl 20 évet leült. Ötször kapott amnesztiát, és számtalan esetben harmadolták a büntetését jó magaviselete miatt."
ez a magyar jog szégyene.....
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Akkor nem nyomták a buta szöveget amit most:
"Ez egy olyan videofelvétel ami a neten található, ezekbõl tényszerû, tárgyszerû következtetéseket nem lehet levonni. A készítés körülményeit nem ismerjük, sok minden kell tisztázni, hogy tényleges-e a helyszín, az idõpont..."
Ha történt ilyen? 170el, 90es útszakaszon? 😊 Áh. Csak buzukis hajt gyorsan.
A medve nem játék.
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...