Hír topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"nincs filmközio reklámok" - mint valami tízéves hülye. 😊
ezen felül rengeteg értelmes mûsor van + nagyon jó filmek, igaz legtöbbször éjszaka
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Az m1 és az m2 még mindig a legnormálisabb tévécsatornák, nincs filmközio reklámok, nincsenek hülye sztárcsinálók és reality "ez téged úgyis érdekel" show-k.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
A medve nem játék.
Az egyház szerint az abortusz gyilkosság. (E tekintetben nem állnak túl messze az igazságtól.) Még vérfertõzés esetén is.
Ez az egyik véglet. A másik véglet, hogy az ember lánya dugjon orrba-szájba, néha ha becsúszik egy véletlen terhesség, akkor segáz, majd abortusszal elintézzük. Amit nem látok, az nem fáj.
Ha végletekben gondolkodunk, akkor én inkább maradok az egyház álláspontjánál.
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Be kéne látni, hogy nincs szükség erre a kövületre. Zárják be, legyen vége. Legtöbben észre se vennék ha megszûnne és rengeteg pénzt megtakarítana az ország.
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Nem tettem a végére szmájlit, de attól még nem gondoltam véresen komolyan. Peace bro'.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Ale Alonso! poppe fan club™
Egy biztos az nem jó ami most van és az sem amit a sok okos kondér-közeli elvtárs csinál. Csak változtatni nem mer senki mert az politikailag kockázatos. Ej de szép szó.
Vészharangot nem kongat senki, már nincs harangunk, rég ellopták ... akarom mondani privatizálták.
Mr Morten even made a special trip to Los Angeles, to try to talk to the movie star personally outside the premiere of Gangs of New York. "The crowds were ten deep," he said, "and I'm there yelling out to her from the back: 'Will you go down on my son please!', but she didn't want to know.
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
(politika részemrõl befejezve)
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
Ale Alonso! poppe fan club™
A kétgyermekes, havi 80-100-ért naponta 8-10 órát dolgozó édesanya meg kapja be, mégis hogy merészel panaszkodni...
A medve nem játék.
http://index.hu/kultur/blog/2009/03/11/megszunt_svajcban_a_480_eves_tanctilalom/
😄😄😄
Nem vagyunk szegény ország. Csak épp jobban szeretünk panaszkodni, mint cselekedni.
lehet, hogy hülyén hangzik, de... csinálják csak. minden egyes ilyen botránnyal közelebb kerülünk ahhoz, hogy végre történjen valami ezügyben.
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
A medve nem játék.
-???
-Hogy jobbra vagy balra dõlt.
A medve nem játék.
A medve nem játék.
Viszont ettõl még nevetséges ez az egész ügy, amihez az egyház nemcsak a nevét adja, hanem aktívan részt is vesz benne.
A végeredmény: Az ártatlanok, segíteni akarók kitagadva, az igazi bûnõs felett meg elég, ha csak a világi bíróság ítélkezik.
Gondolom te vallásos ember vagy(?) és én mint nem vallásos pontosan a hívõktõl várnám, hogy egy ekkor baromság hallatán ne a másikra mutogassanak(igen tudom, hogy õk is sárosak), hanem igenis csapjon oda a saját portájára és háborodjon fel. Mert ha a hívõk nem tesznek rendet, akkor senki sem fog. (szerintem)
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.