Hír topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bocs, fogalmazás-gátlót szedek 😊
"nincs filmközio reklámok" - mint valami tízéves hülye. 😊

ProGabe
<#eljen>
ezen felül rengeteg értelmes mûsor van + nagyon jó filmek, igaz legtöbbször éjszaka

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Az MTV-t ne bántsd.
Az m1 és az m2 még mindig a legnormálisabb tévécsatornák, nincs filmközio reklámok, nincsenek hülye sztárcsinálók és reality "ez téged úgyis érdekel" show-k.

Istencsászár
Hatalmas a képsorozat és mellette a megjegyzések😄DDD

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

bertino
ez de durva.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

a.carkey
joebacsi
"Ne ölj!"
Az egyház szerint az abortusz gyilkosság. (E tekintetben nem állnak túl messze az igazságtól.) Még vérfertõzés esetén is.

Ez az egyik véglet. A másik véglet, hogy az ember lánya dugjon orrba-szájba, néha ha becsúszik egy véletlen terhesség, akkor segáz, majd abortusszal elintézzük. Amit nem látok, az nem fáj.

Ha végletekben gondolkodunk, akkor én inkább maradok az egyház álláspontjánál.

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

desigo
Akinek amúgy is van pénze új autóra az kap kedvezményt,hogy szegény autóipar nehogy csõdbe menjen...
joebacsi
Na nálunk is autócsere támogatás...

Remélem lesz 'lapostévé' támogatás is...

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

qtab986
Ötödszörre sincs tévéelnök
Be kéne látni, hogy nincs szükség erre a kövületre. Zárják be, legyen vége. Legtöbben észre se vennék ha megszûnne és rengeteg pénzt megtakarítana az ország.

Bandee1987
Meghalt Bacsó Péter

R.I.P., kedvenc magyar filmem A tanú.

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

a.carkey
Október óta ez megy ...

A medve nem játék.

Bandee1987
vagyis hátradõltünk nyakig a szarban, egész kényelmes lehet 😊))

guardian hero
LOL, délután háromkor még "Magyarország elásta magát" 😄

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

ProGabe

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

qtab986
Ez a vastagbõrre való történet.

Bandee1987
Korábban olvastam anno egy cikket, hogy egy srác rákos volt és el akarta veszteni a szüzességét mielõtt meghalt. Az teljesíthetõ volt egy k*rva segítségével.

Bandee1987
Mond, persze, csak ez nem volt túl egyértelmû számomra (inkább a második mondatodat értettem félre)..., sry 😊

Mond Neked az valamit, hogy szarkazmus?
Nem tettem a végére szmájlit, de attól még nem gondoltam véresen komolyan. Peace bro'.

Sadist
Miért is?

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

immovable
Perelnie kéne. Amerikában jó eséllyel nyerne is. 😊
Sadist
Srác leukémiás volt már 4 éve, utolsó kívánsága egy cida lett volna Cameron Diaztól, de nem kapta meg, apuci meg fel van háborodva, hogy milyen világ ez, ahol a hollywoodi sztárok milliókat keresnek, de egy ilyen egyszerû kérést sem teljesítenek.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

zsutyesz
*Csak változtatni nem mer senki mert az politikailag kockázatos*- mennyire igaz!

Ale Alonso! poppe fan club&#8482;

qtab986
Mirõl szól?

immovable
Furcsa Bokrost meg Surányit szidni, mivel nagy gazdasági szaktekintélynek számítanak, akárcsak Heim vagy pl. Simor. Politikai oldalt meg leszarom, az egyik 19 a másik 1 híján 20.
Egy biztos az nem jó ami most van és az sem amit a sok okos kondér-közeli elvtárs csinál. Csak változtatni nem mer senki mert az politikailag kockázatos. Ej de szép szó.
Vészharangot nem kongat senki, már nincs harangunk, rég ellopták ... akarom mondani privatizálták.
kuci06
láál 😄

Mr Morten even made a special trip to Los Angeles, to try to talk to the movie star personally outside the premiere of Gangs of New York. "The crowds were ten deep," he said, "and I'm there yelling out to her from the back: 'Will you go down on my son please!', but she didn't want to know.

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

Sadist

a.carkey
Meg másnak se, de én sem mennék bele ebbe a vonalba ...

A medve nem játék.

poppe
bokros? akinek a segítségére külföldön mindenki vevõ, csak nekünk nem felel meg?
(politika részemrõl befejezve)

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club&#8482;

zsutyesz
nekem inkább az a gondom ezzel, hogy egyik nap aszondják, minden ok (kis túlzással) másnap meg már eláshatjuk magunkat <#wilting>

Ale Alonso! poppe fan club&#8482;

Bandee1987
Tényleg, milyen igazad van,inkább basszunk dolgozni, éljünk segélybõl, csaljunk adót...teljesen igazad van, így kell ezt csinálni.
A kétgyermekes, havi 80-100-ért naponta 8-10 órát dolgozó édesanya meg kapja be, mégis hogy merészel panaszkodni...

a.carkey
Mondjuk Surányi Bokros mellett pont az az ember, akire egy katicabogarat sem bíznék rá.

A medve nem játék.

Fabio Capello
de azér a linket figyeld

http://index.hu/kultur/blog/2009/03/11/megszunt_svajcban_a_480_eves_tanctilalom/

😄😄😄

Közben lelõtték a bevásárlóközpontban a lövöldözõt. Összesen 16-an haltak meg. 9 diák, 3 tanárnõ, 1 felnõtt az iskolához közeli pszihiátriai intézetbõl, bevásárlóközpontban 2 ember + maga a lövöldözõ. Ja és lövöldözésben 2 rendõr súlyosan megsérült meg a diákok közt is van pár életveszélyes sérült.

Nem kell kongatni a vészharangot, amíg segélybõl Q7-est lehet venni...

Nem vagyunk szegény ország. Csak épp jobban szeretünk panaszkodni, mint cselekedni.

immovable
desigo
szemetek <#violent>

lassan arról lesz videó,hogy megkéselnek valakit...
kuci06
hmm...

lehet, hogy hülyén hangzik, de... csinálják csak. minden egyes ilyen botránnyal közelebb kerülünk ahhoz, hogy végre történjen valami ezügyben.

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

poppe
lol, hát éppen hogy sikerült megszavazni 😄DD

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club&#8482;

a.carkey
a.carkey
-Mirõl vitatkozik két politikus egy kidõlt fánál?
-???
-Hogy jobbra vagy balra dõlt.

A medve nem játék.

a.carkey
Nem mutogatás volt, csak példa, ugyanis azt állítottad, hogy: "a katolikus egyház (...) a buzik és pedofilok mennyországa". Én csak írtam más példákat is, de közben valóban hülyeségnek tartom ami a hírben van.

A medve nem játék.

immovable
Vigyázz, a hívõ és a vallásos ember nem ugyanaz. 😉
Amerikáról van szó a cikkben. Nem kell ilyen messzire menni. 😊

0Fritz0
Nem egyedül a katolikus egyházat szoktam bírálni, a többi is olyanokat csinál, hogy az égnek áll tõle a hajam.
Viszont ettõl még nevetséges ez az egész ügy, amihez az egyház nemcsak a nevét adja, hanem aktívan részt is vesz benne.
A végeredmény: Az ártatlanok, segíteni akarók kitagadva, az igazi bûnõs felett meg elég, ha csak a világi bíróság ítélkezik.

Gondolom te vallásos ember vagy(?) és én mint nem vallásos pontosan a hívõktõl várnám, hogy egy ekkor baromság hallatán ne a másikra mutogassanak(igen tudom, hogy õk is sárosak), hanem igenis csapjon oda a saját portájára és háborodjon fel. Mert ha a hívõk nem tesznek rendet, akkor senki sem fog. (szerintem)

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.