Hír topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

joebacsi
a negatív reklám is reklám 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Vazze 😮

<#wilting>

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

a.carkey
A barikádon van egy frissített szdszes plakátrész, valamint egy cikk, a plakáton szereplõkrõl. 😄

A medve nem játék.

a.carkey
Az vsz a photoshop ...

A medve nem játék.

a.carkey
😄

A medve nem játék.

a.carkey
Épp ez az, ezzel az erõvel Maria Geronazzo is szerepelhetne a képen - mûtét elõtt...

Nem akartam beleszólni, de több helyen is van különbség, nem csak az állánál. Ettõl még persze az is lehet hogy tényleg õ, csak van pár év meg mûtét, meg jobbhorog, meg PS a két kép között 😊
Mr_no_NaMe
Fõleg, hogy nem is az õ arca van a képen, csak baromira hasonlít. Nézzétek már meg az állát.
Felesleges ezzel elkezdeni a flémet.

Bandee1987
Nemtom, hogy te mennyire örülnél annak, ha az arcod kiraknák egy plakátra és negatív színben tüntetnének fel.

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Az, hogy kit küld a pályára, az edzõ dolga. Hogy ezzel a kerettel meccset tudnak-e nyerni, az egy másik sztori...

qtab986
De a lány rajta van a párt EP listáján. És még életében nem is dolgozott.

qtab986
Auschwitzba küldik a lengyel bûnözõket
A lengyel átnevelõprogram elsõsorban azokra a foglyokra vonatkozik, akik büntetésük nagy részét már leülték, és jó magaviseletet tanúsítanak.

Ez a "ki kivel kavar és ki kinek a kije" inkább egy szappanoperába való, mint a politikába... Tudtommal már kinõttük azt a kort, amikor a párt mondta meg, honnan válassz magadnak párt...

(szerintem polból bõven sok ennyi is, inkább foglalkozzunk az indiai tehenek értelmetlen lemészárolásával)

qtab986
nepotista

a.carkey
"nem tartják célravezetõnek azokat az arcokat szerepeltetni, akik a listájukon lesznek"

Na ez itt a röhej, kéremszépen. Szerintem azon kívül, hogy keresnek kétszázezerpluszegy buzit, pedofilt, drogost és más egyént, plakátra nem tennék õket, mert a végén még a bunyóst választanák az állandóan rettegõk is. 😊

A mai csúcs pl., hogy Thürmer Gyula lánya rajta van az EP listán, és Kárpátia pólós sráccal jár, a fia meg a MH újságírója. 😊 (Képviselõ Funky) De, Bede Márton Morvai Krisztinás villáminterjúja is megérne egy misét ...

A medve nem játék.

Ez az!

Ismét a dedó színvonala alatt a kampány.
Egyik oldalról a "csúnyák vagytok", a másikról a "megmondalak"...

Magyarország, én így szeretlek. 😊

qtab986
Ilyen az amikor a hülyeség szorgalommal párosul.

5c0rp330n
hányingerem van az összes ilyen képtõl. temessék már el magukat végre, mikor veszik észre, hogy senki se kiváncsi rájuk és épeszû ember sohatöbbet nem szavaz rájuk?

Istencsászár
SZDSZnek mindig sikerül olyan reklámanyagokat készíteni amirõl hetekig megy a csámcsogás, persze nem alaptalanul... mocskos szemét egy banda.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Bandee1987
LOL

Remélem tudomást szerez errõl és szarrápereli a liberókat a csávesz, vagy viccesebb lenne, ha ideutazna és párat megagyalna 😊

Ellopták az utcanévtáblákat
Mielõtt valaki csípõbõl válaszolna, ez Amerikában volt 😊

a.carkey
Szögi esetében persze arra gondolok, hogy ott köztörvényes büneset történt. Ugyanis az "Öljétek meg a magyart gyerekeit is!" felszólítás szerintem minden, csak nem köztörvényes büntett ...

A medve nem játék.

a.carkey
A parlamentben is téma volt ...

Index: "... szomorú áldozat Szögi Lajos, Marian Cozma, illetve a tatárszentgyörgyi, a nagycsécsi és a tiszalöki áldozatok, így mosva össze a feltehetõen rasszista indíttatású bûncselekményeket köztörvényes ügyekkel" ...

Honnan a farkamból veszik azt, hogy ezek rasszista indíttatásúak voltak? Szögi Lajos esetében meg különösen pofátlanság ez az állítás ...

A medve nem játék.

Híradóba most: az fbi segítségét kéri a magyar rendõrség a romák elleni támadások miatt...

Bandee1987
bazmeg, mielõtt megnyitottam a linket, éreztem hogy úgy bepiált, hogy emiatt kellett kórházba vinni. Így legyen ötösöm a lottón.

kuci06

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

desigo
Ezeket se az eszükért fizetik
állnak és nézegetik,hogy himbálóznak a lámpák
kb azonnal tiplizni kellett volna kifelé
M@TriX
Hajrá, demokrácia...

Fehér lapok mögé bújtatja titkait a kormány

"Bár jogerõs bírósági ítélet mondja ki, hogy a dokumentumot nem lehet teljesen titkosítani, a hivatal úgy érzi, teljesítette, amit a törvény elõír, még úgy is, hogy minden szót kitörölt a szövegbõl."

Kíváncsi lennék az APEH mit szólna, ha egy fehér papírt adnék be...

kíváncsi lennék amúgy mirõl dumcsiztak 😉

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

qtab986
Feketebörtönökbe zárják a korrupció ellen lázadó kínai szülõket
Igazából illegális börtönökbe. Arról van szó, hogy tavaly volt egy földrengés. Sokan meghaltak. Vannak akik szerint az épületek silány minõsége is közrejátszott. A hatalom nem akar errõl hallani.

qtab986
Melyik tv-n vagy rádión?

a.carkey
Fabio Capello
feladom, te nyertél 😄😄

nem vagyok rasszista, mindenkit utálok 8)

Molnibalage
Bõrszíntûl függetlenül agyoncsapnám aki ilyet mond. Így is?

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

a.carkey
rasszizmus...<#falbav>

Fabio Capello
rasszista vadbarmok lennénk

Molnibalage
Gyerekek, mi lenne ha mi is csínybõl agyonvernénk ezt a hülyét?

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Az egy kõ.

kuci06
"16 éves fiúnak is három gyermeke van."

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

qtab986
A lány keze meg gipszben. vastagbõr+

qtab986
Punker
most nyilatkozta kolompár hogy az egész csak "gyerekcsíny" volt...

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

qtab986
Földönkívüli koponya a Marson?
Egy lelkes UFO hívõ például máris kiszámította, hogy a "koponya" 15 centis, a földönkívüli agytérfogata pedig mintegy 1400 köbcenti lehetett. Az utóbbi elég nagy, szóval ET feltehetõleg elég intelligens volt.

qtab986
Ha majd RFID chip lesz a megvásárolandó dolgokban és a kocsiba lesz beépítve a leolvasó akkor fog mûködni. Beteszel egy kiló kenyeret a kocsiba, erre kiírja egy kis számlapra, hogy 230Ft. Beteszel 2l tejet és kiírja 548Ft.

qtab986
Nórát (12) nyolcan támadták meg Lacházán
Úgy tudjuk, a K. Nórát megtámadó egyik 16 éves fiúnak is három gyermeke van.
Nem vesztegeti az idejét.

a.carkey
Egy áruházban betették a leolvasót a kocsiba, és a vevõ dolga csak az volt, hogy lehúzza, majd a pénztárnál kifizesse az általa vásárolt termékeket.

Nos, elõször mûködött, pár napig. Utána elkezdtek csalni a géppel, veszteséget okozva a cégnek, majd ellopták a leolvasót. 😄

A medve nem játék.

Csirke4
Én azt nemértem, hogy ha van cigány önkormányzat akkor miért nincs cigánybûnözés? Valaki magyarázza mán el. :c