Hír topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kuci06
*ÖCO = OCÖ 😛

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

kuci06
"Kolompár Orbán viszont gyerekcsínynek tudja be a történteket. Az Országos Cigány Önkormányzat elnöke szerint a kisebbségi cigánybûnözés egy új fogalom, amely szintén a kollektív bûnösség elvét vetíti a hazai cigányságra."

Az milyen már, hogy az ÖCO elnöke is inkább a mocskos bûnözõket védi...
Ha már a vezetõjük is így fogja fel az egészet, akkor hogyan lesz itt bármiféle változás? Mert az biztos, hogy õk maguktól nem fognak.

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

Gyerekcsíny...
Ennyire nem kellene elbagatellizálni. Ha ebben a korban nem fojtják el az ilyen indulatokat, a büdös életben nem lesz rendes ember belõlük.

Ki merne kimenni a cigánysorra, és kényes kérdéseket feltenni? 😄
Vagy emailben akarod küldeni nekik? 😄
"Dzsípíessz? Dikkmán, az jó sokat érhet." 😊

Sickness
Mi értelme lenne?

Fogd már be a pofád, ha hozzám beszélsz!

ProGabe
pont most akartam linkelni 😊

amúgy a cigányokkal nem csináltatnak ilyen kérdõíveket? mármint rájuk szabott kérdésekkel

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Bandee1987
+1 sört én is.

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Sickness
Fizetek egy sört ha megteszed. <#gonosz1>

Fabio Capello
gyerekcsínybõl falhoz állítom õket és megsorozom a brigádot uzival...

Sickness
Már rég rendet kellett volna tenni

Bandee1987

Kolompár szerint gyerekcsíny volt Nóri megtámadása

Én nem fûznék hozzá saját kommentárt, inkább hadd forduljak a kuruc.info-hoz:

"Majd az is gyerekcsíny lesz, ha netán fiatal kopaszok tesznek rendet a cigánysoron. "

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

GregSB
Mondjuk itt azt írják, hogy GPS chipel lesz ellátva mindegyik, szal látják majd hogy melyik hol jár... így kicsit gyanús lesz ha ugyan abban a méhben tûnik el a biciklik nagy része 😄

#13964 😊

Nem lenne rossz a rendszer, ha nem Magyarországról lenne szó.
Nem emlékszem pontosan, hol volt, de egy vállalkozó láthatósági mellény-kölcsönzõt nyitott az egyik fõút mellett, a balesetek megelõzése érdekében. Nem kért érte pénzt, csak annyit, hogy aki elviszi, hozza is vissza, a mellényeken lévõ felirat miatt úgyis tudni lehet, honnan vannak.

Szerinted hosszú életû volt a készlet?

Mr_no_NaMe
A franciáknál nagyon jól mûködik. Jó lenne ha bevezetnék.
GregSB
Ingyenbicikli-rendszert terveznek Budapesten

Egyik szemem sír...

Szerintem k. jó rendszer. Stockholmban próbáltam, kb 500Ft-ért kaptam egy mágneskártyás napi bérletet, amivel egész nap tudtam biciklizni. (van valami korlát, hogy 1 biciklit max X óráig lehet használni, de utánna átválthatsz másikra)

A lényeg hogy ott kint olcsó és tökéletesen mûködik, rengeteg kiépített bicikli út van a belvárosban még a fõbb utak vonalán is, ezért sokan használják.

De nem tudom hogy itthon ez hogy fog kinézni, amikor a belvárosban alig van bicikli út, + a színesfémkereskedõk is tuti szemet vetnem majd a bicókra ...

qtab986
Fail

Rossz címet diktált a rendõröknek a részeg szemtanú
Frontálisan karambolozott egy kisteherautó és egy autó Szombathelyen. A baleset szemtanúja valószínûleg részeg volt, mert félretájékoztatta a rendõröket. A helyszínre igyekvõ rendõrautó is szerencsétlenül járt.

qtab986
A tûzoltó meg a fire control manager a buszvezetõ meg a human shipping manager 😊)
Ah az eufemizmus szépségei.

desigo
scannel,postát bont,telefonokat felveszi,könyvel,vakarja a seggét...

ték
qtab986
😊
Magyarul telefonközpontos? Totál nem értem.

desigo
Egy bankban végzett háttérmunkát.
országosan szerveztek neki gyûjtést a kollégái...
qtab986
Fiatalkorú cigánybûnözésrõl beszélt a kiskunlaczházi polgármester
Egyelõre egy kiskunlacházi fiatalt gyanúsított meg csoportos rablás kísérletével a ráckevei rendõrség abból a nyolcfõs társaságból, amely az utcán megtámadott egy 12 éves helyi kislányt. Tettlegességrõl nincs információja a rendõrségnek, és arról se, tudnak, hogy a csütörtöki támadás összefüggene a szintén kiskunlacházi H. Nóra tavaly õszi meggyilkolásával.
Tettlegességrõl nincs információja a rendõrségnek???
Ezen a videón a kislány keze gipszben van.

qtab986
korábban back office managerként dolgozott
Az mi?

és közös tetoválást is terveznek, ami a tragikus dátumot örökíti meg

Kérdésünkre, hogy a baleset után mibõl merített erõt, határozott választ adott. "Timibõl, az õ hozzáállásából.
Vele volt riport a TV2 Napló címû mûsorában?

desigo
"Még mindig nem dolgoztam fel" - megszólal az Árpád-hídi baleset túlélõje

lassan hõs lesz belõle <#levele>
"Abban viszont reménykedik, hogy nyáron felülvizsgálják rokkantnyugdíjazási kérelmét."
Mire fel vizsgálják felül?
Vizes úton száguldozott ész nélkül.Saját magának kereste a bajt.
Akinek nem rémlene képek
poppe

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club&#8482;

qtab986
#13992 #13991
Ti vagytok a bizonyíték, hogy vannak párhuzamos valóságok.

Ez egyáltalán nem igaz. Jó, belvárosban talán, mert mindenki a saját (vélt vagy valós) problémáiba temetkezik, de felénk, falun elég sokat lehet beszélgetni - akár az utcán is. Megállítasz egy földit, elmondod neki a gondjaidat, biztos, hogy meghallgat.

a.carkey
Ez nem teljesen igaz, én pl. rendszeresen meghallgatom egyes szomszédaim (olyanokét is, akikkel szinte semmilyen kapcsolatban nem állok) minden baját, akármilyen fáradtan is futok össze velük. Sõt, anyámék szomszédaival is elszoktam beszélgetni, ha látom õket. Hozzáállás kérdése. Ja, és nem vidéken lakom, fõleg nem falun. Csak így mûködik a dolog, mert ugye elvileg mindenki lesz még idõs ember ...

A medve nem játék.

Punker
azóta a kórházban meghalt

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

qtab986
Teljesen mindegy. Egyikünk se ülne le 1 órára beszélgetni senkivel ha csak nem barát vagy családtag. Azzal se aki 1 emelettel lejjebb/feljebb lakik. Ilyen az élet.

joebacsi
Összeomlás (Falling Down)

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

a.carkey
Az a szomorú az egészben, hogy tök normálisnak látszó emberek is képesek egyik pillanatról a másikra bekattanni, ha pl. nem tudják eltartani a csaldjukat, mert elveszítették az állásukat. 😞

A medve nem játék.

a.carkey
Õ volt az "ámokutó":

Elvesztette az állását, blablabla ...

A medve nem játék.

zsutyesz
rágyújtanám a házát arra, aki csinálta.

Ale Alonso! poppe fan club&#8482;

kuci06
"Leégett egy kennel, de szerencsére egyetlen állat sem sérült meg"

huh <#smile>

desigo
Rágyújtották a menhelyet a négyszáz kutyára <#shakehead>

nagyon eltûnt a három kutyakínzókat verõ maszkos legény...
valami hír róluk?
kuci06
az öngyilkos hajlamú terroristák autója ? <#idiota>

5c0rp330n
a ti autótok 😊

szép<#eljen>

M@TriX
durva...

"...a mi autónk."

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

desigo
desigo
Hát ezért jópár tucat évig ülni fog
idióta <#falbav>
a.carkey

A medve nem játék.

a.carkey
donyyy20
a.carkey
joebacsi
Csak ugyanazt csinálja, mint anno Gyõzike faterja: áron alul bevállalja a nagy melót, majd b*szik kifizetni az alvállalkozókat, a lóvét meg zsebreteszi.
Hála a megengedett hosszú fizetési határidõnek el tud trükközni sokáig, majd mire eljut a dolog a behajtásig addig lesz kb. egy íróasztal a cégben.

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

M@TriX
Nyomozás az év vállalkozója ellen!

Az év vállalkozója ki is lehetne más 😉 mint egy svindler

"Úgy tudjuk, hogy a nagy befolyással bíró Imre István többször támogatta a rendõrséget. Többek között rendõrõrsöt újított fel, és rendezvényeket finanszírozott."

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.