Hír topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
Az milyen már, hogy az ÖCO elnöke is inkább a mocskos bûnözõket védi...
Ha már a vezetõjük is így fogja fel az egészet, akkor hogyan lesz itt bármiféle változás? Mert az biztos, hogy õk maguktól nem fognak.
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
Ennyire nem kellene elbagatellizálni. Ha ebben a korban nem fojtják el az ilyen indulatokat, a büdös életben nem lesz rendes ember belõlük.
Vagy emailben akarod küldeni nekik? 😄
amúgy a cigányokkal nem csináltatnak ilyen kérdõíveket? mármint rájuk szabott kérdésekkel
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
Kolompár szerint gyerekcsíny volt Nóri megtámadása
Én nem fûznék hozzá saját kommentárt, inkább hadd forduljak a kuruc.info-hoz:
"Majd az is gyerekcsíny lesz, ha netán fiatal kopaszok tesznek rendet a cigánysoron. "
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
Nem lenne rossz a rendszer, ha nem Magyarországról lenne szó.
Nem emlékszem pontosan, hol volt, de egy vállalkozó láthatósági mellény-kölcsönzõt nyitott az egyik fõút mellett, a balesetek megelõzése érdekében. Nem kért érte pénzt, csak annyit, hogy aki elviszi, hozza is vissza, a mellényeken lévõ felirat miatt úgyis tudni lehet, honnan vannak.
Szerinted hosszú életû volt a készlet?
Egyik szemem sír...
Szerintem k. jó rendszer. Stockholmban próbáltam, kb 500Ft-ért kaptam egy mágneskártyás napi bérletet, amivel egész nap tudtam biciklizni. (van valami korlát, hogy 1 biciklit max X óráig lehet használni, de utánna átválthatsz másikra)
A lényeg hogy ott kint olcsó és tökéletesen mûködik, rengeteg kiépített bicikli út van a belvárosban még a fõbb utak vonalán is, ezért sokan használják.
De nem tudom hogy itthon ez hogy fog kinézni, amikor a belvárosban alig van bicikli út, + a színesfémkereskedõk is tuti szemet vetnem majd a bicókra ...
Rossz címet diktált a rendõröknek a részeg szemtanú
Frontálisan karambolozott egy kisteherautó és egy autó Szombathelyen. A baleset szemtanúja valószínûleg részeg volt, mert félretájékoztatta a rendõröket. A helyszínre igyekvõ rendõrautó is szerencsétlenül járt.
Ah az eufemizmus szépségei.
Egyelõre egy kiskunlacházi fiatalt gyanúsított meg csoportos rablás kísérletével a ráckevei rendõrség abból a nyolcfõs társaságból, amely az utcán megtámadott egy 12 éves helyi kislányt. Tettlegességrõl nincs információja a rendõrségnek, és arról se, tudnak, hogy a csütörtöki támadás összefüggene a szintén kiskunlacházi H. Nóra tavaly õszi meggyilkolásával.
Tettlegességrõl nincs információja a rendõrségnek???
Ezen a videón a kislány keze gipszben van.
Az mi?
és közös tetoválást is terveznek, ami a tragikus dátumot örökíti meg
Kérdésünkre, hogy a baleset után mibõl merített erõt, határozott választ adott. "Timibõl, az õ hozzáállásából.
Vele volt riport a TV2 Napló címû mûsorában?
lassan hõs lesz belõle <#levele>#levele>
"Abban viszont reménykedik, hogy nyáron felülvizsgálják rokkantnyugdíjazási kérelmét."
Mire fel vizsgálják felül?
Vizes úton száguldozott ész nélkül.Saját magának kereste a bajt.
Akinek nem rémlene képek
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
A medve nem játék.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
A medve nem játék.
huh <#smile>#smile>
nagyon eltûnt a három kutyakínzókat verõ maszkos legény...
valami hír róluk?
"...a mi autónk."
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
A medve nem játék.
A medve nem játék.
Markus Schulz For President!
A medve nem játék.
Hála a megengedett hosszú fizetési határidõnek el tud trükközni sokáig, majd mire eljut a dolog a behajtásig addig lesz kb. egy íróasztal a cégben.
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Az év vállalkozója ki is lehetne más 😉 mint egy svindler
"Úgy tudjuk, hogy a nagy befolyással bíró Imre István többször támogatta a rendõrséget. Többek között rendõrõrsöt újított fel, és rendezvényeket finanszírozott."
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.