Hír topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

a.carkey
Bírnátok, mi? Nem így lesz ... 😄

A medve nem játék.

Ezt én sem értem, hogy a rendõrség miért nem lépett fel a szurkolók ellen keményebben. Nekem valami olyasféle hírek rémlenek tegnapról, hogy ajj, de kemény lesz a rendõrség mindenkivel, ehhez képest õk voltak a legjobban befosva, hogy akkor most mi van.
WTF???

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

"Súlyos szöveg(félre)értelmezési problémáid vannak:"
Nem azt mondtam, hogy rasszista vagy hanem azt, hogy durva elõítéleteid vannak a jobboldallal szemben.
"Vagy esetleg arról van szó, hogy a fentiekbõl az következik, nálad a magyar = jobbos"
Kár erõlködnöd, akinek van egy kis esze(politikai hovatartozástól függetlenül) az látja, hogy úgy próbálsz meg ellenem érvelni, hogy kiforgatod a szavaimat.
"Ha egy jobbos magyarral történik valami"
Nevetséges, hogy ebbõl azt próbálod kihozni, hogy szerintem csak egy jobboldali lehet magyar.

Errõl van szó.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

desigo
csõcselék :/

Milyen beléptetõ rendszer olt itt?Simán azt vittek be amit akartak a szurkolók.Mindenki tudta,hogy balhé lesz.Akkor miért nem volt komolyabb ellenõrzés?
Bezzeg egy szórakozóhelyen a zsebeimet is kipakoltaják,táskákat alaposan átnézik...

Jah, és jobb, ha felkészülsz lélekben a jövõ tavaszi választásokra, mert akkor bizony a jobboldalnak pár hónapon, de max. 1 éven belül el fog fogyni a muníciója, és bizony az akkori, jobboldali kormány tevékenységét kell majd megítélni, amely a lentiek alapján szerezni fog neked néhány, szorongásos pillanatot.

Nekünk a magyarok miatt kell szégyenkeznünk, és engem ez jobban zavar 😞

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

U.i.: Rasszista vagyok, mert kritizálom a jobboldalt? Elgurult a gyógyszer vagy mi? Tudod te egyáltalán a szó jelentését? Tisztában vagy azzal, hogy jobboldal =/= magyarság?

A te struccpolitikáid egy fikarcnyit sem érdekel, melynek során azt hiszed, hogy csak a csúnyagonoszhazaáruló baloldal csinál orbitális baromságokat, ergo csak õk illethetõk kritikával. Ha nem tetszik neked az, hogy a politikai nézeteidnek megfelelõ embereket illetnek kritikával, akkor menj a HírTV, MNO, vagy tudomisénminek a fórumára, ott jól ellehetsz, lehet üldögélni a konfliktusmentes, langyos pisiben, mindenki ugyanazt fogja szajkózni (gyurcsótány/liBajnai monnyonle), és kéz a kézben, nagy eszmei egyetértés közepette lehet ugrándozni a napsütéses, bárányfelhõs ég alatti virágos réten.

Egyébként a #16214-ben írottakra csattanós példát mutattál:
#16210:
Lehet itt magyarázkodni, de mindenki látja, hogy állandóan a magyarok ellen beszélsz.

#16213:
és nem is kifejezetten errõl a hírrõl beszéltem, hanem az összesrõl ami eddig itt volt. Ha egy jobbos magyarral történik valami, akkor állandóan keresed, hogy hol lehetne belekötni, meg biztos hazudik, stb...

Miért, te mit csinálsz egy ballib magyar kapcsán? Vagy esetleg arról van szó, hogy a fentiekbõl az következik, nálad a magyar = jobbos, mert valahogy nem látom azt a lehetõséget, melyben visszautasítanád az esetleg baloldalhoz köthetõ magyarok ellen megfogalmazott kritikát. Csak nem azért, mert a te szemléletedbe csak a baloldal kritikája fér bele? Amivel alapvetõen nincs semmi baj, csak mindezt ne tessék piros-fehér-zöld színû magyarságba csomagolni, mert semmi köze hozzá, ez szimplán aljas retorikájú napi politika.

Tudod, kettõnk közt az a különbség, hogy én nem vagyok hajlandó eltûrni, hogy a magyarságot amolyan általános felmentésként használják. Nem érdekel, hogy ki teszi, hanem az, hogy mit tesz: azért meg meglóbálnak egy piros-fehér-zöldet, egy kis árpádsávost, attól még nem lesz szép és jó, amit tesznek. Ezt hívom én magyarkodásnak, mikor a magyar mivoltot takarózásnak használják mindenre és azzal félemlítik meg az embereket, hogy na, ez a "magyar" álláspont, aki ezzel ellentétesen szól, az nem magyar. De ennek semmi köze a valódi, politikamentes magyarságtudathoz, amivel ugyebár az a probléma, hogy nem mérhetõ, nem címkézhetõ. És pontosan ezen mentalitás miatt az manapság, hogy az emberek egy jó része visszahúzódik, amikor valaki elkezdi hangsúlyozni az adott ügy, termék, eszme, stb. magyar mivoltát, mert ez az ügy/eszme/termék összekapcsolása a magyarsággal azt jelenti, hogy nem illethetõ kritikával, mert akkor jön a hazaárulós kórus.

"Ha számodra dicsõ magyar tett az, ahogy a mi ultráink viselkedtek, akkor igen, a magyarok ellen beszélek."
Egyáltalán nem dicsõ tett és nem is kifejezetten errõl a hírrõl beszéltem, hanem az összesrõl ami eddig itt volt. Ha egy jobbos magyarral történik valami, akkor állandóan keresed, hogy hol lehetne belekötni, meg biztos hazudik, stb...

Állandóan a rasszizmus ellen beszélsz pedig az sg-n neked vannak a legdurvább elõítéleteid.

Mellesleg még mindig nem mondott arra senki semmit, hogy ha el is fogadjuk, hogy az adok-kapok keretében hol az egyik, hol a másik oldal volt tajparaszt, az egyik, magyar származású román labdarugó lehazaárulózása az pontosan mivel is indokolható? Ez is hozzátartozik szerintetek a szó nélkül hagyandó, kulturált szurkolói magatartáshoz?

Ha a tombolásért nem is vonnak felelõsségre senkit sem, Székelytõl ki és mikor fog bocsánatot kérni?

A "mi lett volna ha" feltételezéseid mérsékelten sem érdekelnek, mert elég egyértelmû, hogy melyik hír linkje került ide. De hogy a te stílusodban nyomjam: ha itt elõbb linkelem a románokat, akkor ti belinkeltétek volna a magyarokat, és került volna ide olyan hozzászólás, miszerint El kéne kapni pár újpesti drukkert és agyba-fõbe verni, abból tanulnának. Vagy ha már ott a rendõröknél a könnygáz, akkor pofájukba fújni az összeset. (lásd #16198)? Nem hiszem; lásd mi kutyánk kölke effekt...

Ha számodra dicsõ magyar tett az, ahogy a mi ultráink viselkedtek, akkor igen, a magyarok ellen beszélek. De hála a jó égnek, õk nem jelentik a komplett magyarságot, csak egy maroknyi, frusztrált idiótát. Az én véleményem az, hogy a magyarok - és itt most nem a csürhérõl beszélek - megalázása nem Bukarestben, az ominózus transzparens kifeszítésekor történt meg elõször, hanem akkor, amikor az csürhe egy szomszéd országon átutazva végigcigányozta az utat. Ugyanis ekkor akik szemtanúi voltak az egésznek, elkönyvelték magukban, hogy na, jönnek a magyarok/anyaországiak. A román ultrák csak erre válaszoltak a maguk roppant bunkó stílusukban, de hát amilyen az adjonisten, olyan a fogadjisten.

Egy szavam sem lett volna, ha a drága szurkolók értelmesen, nyugiban, mint akiknek volt gyerekszobája, kimennek, végigszurkolják a meccset, majd hazajönnek, és ilyen szituban kapják az arcukba a transzparenst. De errõl szó sem volt. És itt most lehet jönni azzal, hogy így meg úgy megfenyegették õket, de ez kb. az a szint, és annyira komolyan is veendõ, mikor a nagycsoportos Balázska halálosan megfenyegeti Pistikét a homokpogácsa felett, hogy megmondja az óvónéninek: bolhából elefántot.

Lehet itt magyarázkodni, de mindenki látja, hogy állandóan a magyarok ellen beszélsz. Ha desigo azt linkelte volna be, hogy balhéznak a magyarok, akkor az lett volna a válaszod tarkólövés mindnek, nem pedig az, hogy belinkeled, hogy a románok is balhéznak.

Súlyos szöveg(félre)értelmezési problémáid vannak: nem az én nézõpontommal van baj, hanem a tieddel. Ugyan mutasd már meg, hogy én hol védtem a románokat? Sehol. Ez a te fejedben született csak meg. Amit én csinálok, az az, hogy egy fikarcnyit sem tartom jobbnak az Újpest ultráit pusztán csak azért, mert magyarok. Ugyanolyan csürhe banda, mint a román ultrák, és pontosan ugyanazt érdemelnék meg, amit a meccsek kapcsán a román ultráknak kívánnak egyesek, de érdekes módon a magyarok viselkedésérõl ezen körökben egy árva szó sem esik, nemhogy kritika.
Egyes körökben reflexbõl meg kell védeni a mi kutyánk kölkét, függetlenül attól, hogy az mondjuk a szoba közepére sz*rik.

Tudod: nem kívételezek senkivel, mindkét bandát ugyanúgy utálom.

Bandee1987
Mondd csak, miért kell védeni a román drukkereket? Egyik se volt különb a másiknál, mind a kettõt el kell ítélni, erre te csak a magyar drukkerek ellen vagdalkozol.

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Tényleg? Miért is kellett elõször lebuzizni majd lehazaárulózni Székelyt?

Mellesleg jól mutatja a mi ultráink színvonalát, hogy amíg Bukarestben a románok az ultrabunkó transzparensüket lefordították magyarra, addig a "mieinknek" annyi esze/tartása/stílusa/stb. nem volt, hogy a saját agyszüleményüket románul tárják az ellenfél elé.

Az újpesti, a magyar ultrák egy fikarcnyival sem jobbak, mint a románok, innentõl kezdve hol az a fenenagy erkölcsi fölény velük szemben? Sehol...

joebacsi
meg a vindózt 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Sadist
Az összes ostoba drukker megérdemelné. Be kéne már tiltani a picsába a focit.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

a.carkey
Nem kicsiben nyomták ...URL]

A medve nem játék.

a.carkey
Gyõzött az IQ: "Honnan tudod, hogy cigány vagy? Románul beszélsz."
Hej, a Fradi is feljutott, folytatódik minden, mint régen ...

A medve nem játék.

Bandee1987
Oda-vissza ment a dolog.

desigo
egyik tábor se különb
most lehetne jól szétverni mindkettõt a rendõröknek
gyakorolhatnának a tüntetésekre 😊
Tudod, megérdemelné ugyanezt az újpesti brigád is azalapján, amit a román mérkõzés elõtt mûveltek a kiutazás során...

Bandee1987
El kéne kapni pár román drukkert és agyba-fõbe verni, abból tanulnának. Vagy ha már ott a rendõröknél a könnygáz, akkor pofájukba fújni az összeset.

desigo
Máris balhéznak a románok Újpesten

A láma magyar focisták meg hozták a szokásos kötelezõt...

A Steaua 2-1-re nyert, továbbjutott.
kuci06
Én meg azt ellenzem nagyon-nagyon-nagyon, hogy ha megvédem magam, engem akarnak lecsukni.

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

a.carkey
Bandee1987
kellenek a szavazatok a szociknak, bár aki emiatt szavaz rájuk, az meg is érdemli õket...

Fabio Capello
gratulálok, bezzeg amikor ugyanezt a narancsosok akarták behozni, jól lehurrogták és leszavazták... Most hogy szarban a párt, már kéne mi?

a.carkey
Új státustörvény?

Ahonnan magyar igazolványt igényeltek

A medve nem játék.

Nem újdonság. Nálunk a frissen épített elkerülõ utat hatalmas ünnepséggel adta át a város vezetõsége, egy hónapig jó is volt, aztán leszakadt a fele. Gyorsan rá is fogták a kormányra...
Ha találok linket, beteszem.

joebacsi
Ugyan már, a beomlott homokbucka alagutat is az esõre fogták (felügyelõbizottság meg el is fogadta az érvet)...ilyen Magyarországon extrém körülményekkel mint esõ, vagy 30+ fok hõmérséklet egyszerûen nem lehet elõre számolni.

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

gz8

Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ

a.carkey
Semmi extra. Nem történt semmi, mint mindig. Sem az övékérõl, sem a rendõrség részérõl.

A medve nem játék.

kuci06
"Ámokfutó a lánchídon"

(Nem, nem vagyok nagy rajongója Tomketéknek, de ez érdekes olvasmány...)

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

birdo
Aki keres...... jó-jó.....de most ???

A valóság az, ami akkor sem tűnik el, ha már nem hiszünk benne.

kuci06
Értékelendõ, hogy a lilák nem akarnak balhét...

csak félõ, hogy ha csak egy kis csoport is elkezdi a hõzöngést, akkor nem lesz megállás...

A legszebb tényleg az lenne, ha szép játékkal legyõznénk õket. És ennyi.

szucsy89
vannak elég durva ötletek
szucsy89
trident
De ez is aranyos: link^^

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

ProGabe
mármint még mennyien lesznek betegek? mert meghalni "csak" azok fognak benne, akik bármilyen másik influenzába is belehalnának, lásd ez az ember

ezt most persze jól felfújja a kib*szott média, ezen fognak mammogni egész héten a pénteki v. szombati viharig

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

a.carkey
Míg õk elsütötték a lapos 9 hónapos viccet, addig a magyarok (akik megsirattak egy román játékost) szemétség helyett pozitívat sugároznak. Ez a románok számára lenne égõ. De úgysem ehhez hasonló felirat, hanem valami turbomagyarkodás lesz kint ...

A medve nem játék.

Totti5
"A férfi korábban nem járt orvosnál, szív- és tüdõbeteg volt." ha elment volna lehet még most is élne...

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Bandee1987
"Mondjuk mivel a cigány származás nem valószínû"

Ezt mibõl következtetted le?

jhetedikj
Sajnos már ide is elért ez a kór ki tudja még mennyi áldozat lesz.😞

Pont megelõztél a linkelésben.

anno 1987