Hír topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

trident
Felesleges keverni a szezont a faszommal.
Bizonyos régiókban, bizonyos elkövetési mód, bizonyos módszer alapján lehet használni a kifejezést, ahogy az olasz maffiát, fehérgalléros bûnözést.

Vagy most már téged is érdekel a származás, netán elõre megmondod milyen rasszba tartozik az elkövetõ?😄

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

desigo
Mivel 9x annyi magyar él itt mint roma ezért akad bõven idióta köztük is
Hoppá, tényleg, az elkövetõ származásáról van valami hír? Ez valahogy most nem kapott akkora hangsúlyt.
Mondjuk mivel a cigány származás nem valószínû, így marad a zsidóbûnözés mint lehetõség, mert ugye magyarbûnözésrõl szó sem lehet. Jobbikos turbómagyarok, szevasztok! <#eplus2>

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Pontosan miért is lenne ez égetés és mi közük a románoknak Cosma halálához? Romániában is ugyanúgy gyászolták, mint nálunk.
A románok sokkal inkább mondhatnák, mert a román származású sportolót magyar állampolgárok ölték meg.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Sajnos nem fog kapni, sõt, valószínûleg semennyi letöltendõt, hanem egy kis ejnye-bejnyével megússza.

a.carkey
"Sosem felejtünk, Marian Cosma" ? 😊

Nagy égetés lenne és még korrekt is ...

A medve nem játék.

birdo
Okés.... de hol tart a gravitációs anomáliák vizsgálata ?

A valóság az, ami akkor sem tűnik el, ha már nem hiszünk benne.

Bandee1987
Megérdemelné, de 3 évet semmiképp nem adnék neki, inkább közmunkára ítélném, abból legalább a társadalomnak is haszna van.

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

kuci06
Korrekt.
Ennek ellenére..
Már elõre látom mi lesz a visszavágón :/

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

kuci06
Vagy le kell törni az õ botját is <#zavart1>

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

Megérdemelné, hogy szíjat hasítsanak a hátából, akkor majd megtanulná, hogy mi az igazán jó poén.

kuci06
Letörte a püspöki pásztorbotot az ittas fiú

Megrongálta Szent Miklós egész alakos szobrát egy 19 éves fiatalember a napokban Mosonszentmiklóson, a Zichy téren; az ittas fiú jó heccnek tartotta tettét, de akár hároméves szabadságvesztésre is számíthat.

a.carkey
Elsorvasztja a belvárost a csendrendelet

Ez mind oké, de eme mondat: "már a 20. század elején tele volt kávéházakkal az Andrássy út és a környezõ utcák is – emiatt is lehetett mindig értékes, belvárosi terület" bár valóban igaz, az éjfél utáni! nyitvatartás ezekben kb. annyira volt jellemzõ, mint "segílyeséknél" az egy gyermekes család ...

A medve nem játék.

Addig jár a korsó a kútra, míg szájon nem vágják: legközelebb lehet taxival menni, ha valami nem tetszik.

birdo
Én a BKV kisföldalattira tervezett fizetõs kártyáját vártam

banok
Rómában van a vb. A nyári szieszta miatt van így a menetrend.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

joebacsi
Ez a videó ugrott be errõl az álszenteskedõ gittegyletrõl:

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

kuci06

Ezzel nem is vitatkoznék. Egyébként is blikkrõl van szó. Csak arra akartam rávilágítani, hogy senki nem mondta, hogy az övé. Az meg tény, hogy furikázgatott Ferrarival. Soha nem gondoltam volna, hogy egy Gyõzis hírhez hozzászólok, én kérek elnézést 😊

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

ProGabe
Mindkét melle kivillant a pólósnõnek

A római nõi vízilabda világbajnokság a 17-12-es spanyol-német meccse hozta a legtöbb gólt, Mandy Zollnert kétszer is úgy megtépték, hogy mellei tisztán látszottak.

<#alien>
amúgy ennek a vb-nek a menetrendje egyszerûen vicc. reggeltõl délig, aztán majd késõ estétõl kora éjjelig lesznek az úszószámok. WTF?

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Sadist
Világos szakmai követelményrendszer mi? Ez sem látta még az Index fõoldalt, hogy mennyi szakmai és grammatikai hibát képesek a kedves kollégái elkövetni egyetlen oldalon.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

A cikk elolvasása egycentivel sem visz közelebb az igazsághoz. A blikk azt írja, amit Gyõzõ mond.
Az úgy vót, hogy a lavórbó kifogta az árányhálát...

A tesó sem az a típus, akit a show elõtt valakinek lehetett volna nevezni...

Én elolvastam a cikket -> Papíron nem az övé volt (tesó), de gyakorlatilag õ használta.

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

Bandee1987
Akkor bérelte vagy wtf?

Gyõzikének sosem volt Ferrarija. Elég közeli forrásból tudom.

kuci06
OH NOEZ

Mellesleg ha 35 milláért el tudta passzolni, akkor grat neki.
Újonnan is ennyiért dobálják. (sõt, pár millióval olcsóbban megy az alap verzió)

Totti5
egy hétig csak kibírja éhezés nélkül a 35 millióból...

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Bandee1987
VÁLSÁG! GYÕZIKE ELADTA A 30 MILLIÓS FERRARIJÁT!

Szegíny, most tényeg nagyon megsajnáltam...<#rinya>

amúgy pedig:
http://mp3zavar.mobilz.hu/wap/xx/gyozike.mp3

<#eplus2>

Lezárták az M3-ast Gödöllõnél

Magyar útépítés ftw..
Ráadásul a büntetés tételek sorrendje is fasság.
Városban kéne jobban büntetni, nem autópályán. Mikor az ember tempomattal megy nyílegyenesen, akkor a legkevésbé zavaró a mobilozás. Míg városban..
Tikal
Fûveztek a tûzoltók 😊
kiváncsi lennék egy ilyen drogteszt eredményére a rendõrségnél is....

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tikal
bloggerszövetség

ennek most viccesnek kéne lennie? ...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tikal
ezek közül van egy pár ami tilos a kresz szerint, de mindegy 😊

Igenis rá kell menni a mobilozásra....

birdo
😄 .... mert ha az anyám hív fel....elõször is alig hallom.... másodszorra meg koncentrálni kell rá... nehogy kitaláljon valamit ....idõben kell leállítani 😄

SötétBarom
Most õszintén, miért kell ennyire rámászni a mobilozásra? Van még 100+1 életveszélyes dolog vezetés közben. Mondok hármat, ami sokkal balesetveszélyesebb, mégsem kötekszik érte a yard: forró kávé szürcsölés, dohányzás (ugye mindkettõben benne a van a leesõ/csöppenõ forró izé, ami nem kell ecsetelem mennyire necces), illetve lucskos hamburger majszolás (szintén a lecsöppenés miatt veszélyes). Aztán ugye ottvan a hifi buzerlálás, a miniszoknyás lányok a járdán, és a legszarabb: a kialvatlanság/másnaposság.

Szóval ezek közül miért is a mobilozás tilos? 😄

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Tikal
félreértés volt a 800ezres büntetés mobilozásért...

ez meg igy már kevés, lakott terüteten belül 10ezer az semmi, miért nem egységesen 30 ezer vagy 50 ezer, mindenki kétszer meggondolná....

Nagyon is jól tudják, és itt most nem a magyar, csakazértsefizetek warezpistikés nézõpontból kellene indítani.
A nagy kérdés az immár klasszikus: a hozzáférés díja hogy aránylik a kapott információk minõségéhez, általában ugyanis itt tud elszaladni a ló a tartalomszolgáltatókkal. Ha a szolgáltató már a kéthetes elõfizetésen is nyerészkedni akar, akkor bukó lesz az ötlet, de ha gazdag, multimédiás - hang, kép, videó - tartalmakat kínál elfogadható áron, egy helyen, akkor igenis lesz elõfizetõje.
Persze, tudom, x+1 oldal van még a neten, de ha az adott tartalomszolgáltató egy helyen kínál változatos és érdekes tartalmakat, akkor minek vadászni az információkra?

birdo
Hát persze....
Elõfizetek egy újságra, melynek a weboldalát csak a kapott jelszóval olvashatom......tovább mint az elsõ két sora.

Belegondoltam abba, hogy a VI. kerületi Liszt Ferenc térre igazából este 10 után érdemes lemenni valami színes hûsítõt inni.....és a jó koncertek meg úgy kb 11-12 körül kezdenek....pá-pá Nagymezõ utca ((

GregSB
Már most is vannak olyan online magazinok és hírsiteok, ahol fizetni kell. Pont a múlt héten szoptam ezt be, rákerestem egy hírre, kidobott egy vele kapcsolatos cikket a gúgli, ott el tudtam olvansni a cikk elsõ 2 sorát, utánna ott volt a "subscribe" gomb, ami meg persze pénzbe kerül...

kuci06
Hogyne.
És warez sem lesz többé.
Hogyne.

ProGabe
akik ezt fontolgatják, tudják egyáltalán, hogy mirõl szól a net?

a másik oldalon lévõ f*szbaromállatok meg tényleg képesek valamiért kétszer fizetni? <#falbav>

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

joebacsi

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

birdo
Viasat History-n most megy

birdo
mit-hogy ?
Látom át kell váltanom kétkerekûre ...