Hír topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
PS3 ID: kolb@szman
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"
ezt a maximum felhuz dolgot meg inkább felejtsd el 😊
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
A medve nem játék.
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
A medve nem játék.
A valóság az, ami akkor sem tűnik el, ha már nem hiszünk benne.

botrány már ami ott folyik
kellene pár fegyvert adni nekik,hogy kiírtsák egymást végre
A tesztalanyokat bezárták 20 percre egy tökéletesen sötét szobába, és egy speckó kamerával figyelték õket. (a kamera minden egyes fotont észlel)
Azt vették észre, hogy az emberek fényt bocsátanak ki magukból. Ez a fény azonban olyan csekély, hogy az emberi szem nem képes felfogni.
Érdekes.
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
A medve nem játék.
A medve nem játék.
<#wilting>#wilting>
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Bár én soha nem voltam oda Kossuthért, de azért egykaptafa alá venni egy meggyilkolt bevándorlóval, már kissé pofátlanság. A magyar külügy (aki persze a SZtéri ruszki emlékmû miatt állandóan a topon volt) most persze kussol. Remélem a Roosevelt tér (már az is röhej, hogy FDR itthon teret kapott a nagy bödös semmiért - és még finoman fogalmaztam) hamarosan átveszi Zámbó Jimmy nevét ...
A medve nem játék.
A nõ "szüleit, férjét és három gyermekét a Hoeryong városában lévõ politikai börtönbe szállították" ...
A medve nem játék.
Tudtam, hogy balhé lesz.....más is tudta.....azt mondod, hogy a hatóságok nem tudták...vagy a rendezõk ???
Azt is tudtam elõre, hogy azok az ellendrukkerek...akik eddig kicsiny országunkban egymást csépelik....összefognak, és egymás mellett csépelik a harmadikat.
A valóság az, ami akkor sem tűnik el, ha már nem hiszünk benne.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Ami durva, hogy minél idõsebbek, annál bizonytalanabbak:
Ezt most nagyon érezni statisztika nélkül is.
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Az sem egy szempont, hogy miként kerültek be a stadionba ezek a cuccok. Szóval gratula érte a szervezõknek, kritikán aluliak voltak. Persze, a rendõrség sem volt a helyzet magaslatán, de ezt már megszoktuk ...
A medve nem játék.
Egy csépai lakosú fiatal és két társa a Hármas-Körösön lévõ szabad strandra ment csütörtökön délután fürödni. A 16 éves kamasz a mólóról a vízbe ugrott, egy darabig kapálózott, majd elmerült a három méter mély vízben. A holttestre a speciális mentõk találtak rá néhány óra múlva, eltûnési helyétõl pár méterre.
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
A többire pedig ott a válaszom a #16215-ben: te elõször azzal jössz nekem, hogy állandóan a magyarok ellen beszélek, majd közlöd, hogy állandóan kötözködöm és a hibát keresem a jobbos magyarok kapcsán. Az eszmefuttatásodból érdekes módon kimaradtak a ballib magyarok elleni kritikák megfogalmazói (amelybõl lenne egy pár ebben a topikban is), úgyhogy eléggé kilóg a lóláb, másrészt ha visszakeresgélnénk, van egy olyan érzésem, hogy a te hozzászólásaid közt lenne egy csomó, amelyben a balos magyarokat kritizálod (hogy jogosan vagy sem, az most lényegtelen, a fontos a kritizálás), ergo akkor te is a magyarok ellen beszélsz? Nem, te csak a baloldalt kritizálod, nem a magyarokat, ahogy én is a jobboldalt kritizálom, nem pedig a magyarokat. A focimeccs kapcsán viszont igenis van értelme magyar mivoltot szóba hozni, mert itt magyar-román balhéról van szó, viszont a magyar belpolitikában magyarkodni, egyszerûen nevetséges, mert itt magyar áll szemben magyarral, ebben nincs különbség, csak a politikai nézeteikben. Kivéve persze, ha mégis a #16214-ben írottakról van szó...
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."