Hír topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Scottt
Nem szilárd a gumi,van bennük egy akasztó ami alatt ugyebár a gumi átpréseli magát majd visszanyeri a formáját-->A fém meg nem szóval^^

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Sadist
OC gázt kilövõ fegyverbõl nem lehet szilárd lövedéket kilõni.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Azért töltényeknek is vannak különbözõ változatai tudtommal van olyan töltény hozzá ami kis gumi lövedéket tartalmaz azzal azért vitalpontokon lehet sérüléseket okozni,ami nem feltétlenül baj (:

PS3 ID: kolb@szman

Mr_no_NaMe
Igen, van rá engedély, de nagyon nem pikk pakk adják...és 10bõl 9szer téged vágnak meg ha jogosan használod. De sajna nem te döntöd el, hogy mi a jogos és mi nem. Elvégre ez csak egy szerkezet amibe paprika spré van, tehát semmi különbség, de kb úgy kezelik mint egy lõfegyvert...
Mr_no_NaMe
Ugyan úgy néz ki mint egy éles, igazi fegyver, kb ugyan olyan nehéz, és ugyan úgy tárazod. Nagyot szól, és csinál egy rohadt nagy paprika füstfelhõt. Aztán ha nem lát meg tüsszög az illetõ akkor meg össze lehet pakolni.
Tikal
viselési engedélyt kell kérni, pikk pakk megadják...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

bld
mindegy mert utcára semmilyen engedéllyel nem viheted, a saját ingatlanodon belül védheted meg vele magad.... maradnak a sprék😊(legalábbis legjobb tudomásom szerint)

\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"

bertino
ha fejre céloznak vele, elég kellemetlen tud lenni.
ezt a maximum felhuz dolgot meg inkább felejtsd el 😊

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

SötétBarom
Egy ilyen gázpisztoly ér valamit? Az jut róla eszembe, hogy egy agresszív tagot maximum felhúz..

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

SötétBarom
Állat. Tehát ha kocsival a tengely körüli forgással, és a keringéssel is egy irányba megyek 150el, akkor kurva gyorsan megyek egy rövid ideig <#idiota>

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Mr_no_NaMe
És a gázpisztolyos csóka meg elsétálhatott? Nem hiszem el...legalább börtön, vagy három napi fõbelövés járjon már neki. Jogosan megvédte magát ezért minimum börtön jár, nem?
joebacsi

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

a.carkey
~ 107 ezer km/h
SötétBarom
Tényleg, a Föld milyen sebességgel kering?

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

0Fritz0
A folyamatos, de lassú gyorsulás/lassulás nem ártalmas, mint ahogy egy autóban sem kényelmetlen.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Sadist
Miért ártana? Egy zárt ûrhajó tök mindegy, hogy nyugalomban van, vagy több ezer m/s-el halad, a bent utazók abból semmit nem éreznek, mert nekik az ûrhajó az inerciarendszer.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Totti5
😄😄😄 és az a döbbenet hogy semmi az ég világon nem fog történni, pedig már rég le kellett volna ezeket a mocskokat csukni

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

ProGabe
mármint mihez képest úgyanúgy? amúgy nem, hiszen õk semmit sem éreznek a sebességbõl

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

a.carkey
birdo
És ez a megnövekedett sebesség nem fog úgyanúgy ártani az ûrhajósoknak ?

A valóság az, ami akkor sem tűnik el, ha már nem hiszünk benne.

Te honnan tudod, hogy mi a politikai nézetem? Olvass vissza nyugodtan. Kritizáltam én már a jobboldalt is elég sokszor. Egyedül a te szemedben vagyok kuruc.infos agymosott náci(pedig utálom õket is). Te meg egy liberális faszkalap vagy, aki nem tud(vagy nem akar) egy egyszerû magyar mondatot értelmezni.

bertino

bertino
gyááááá ez mekkora betonfail

desigo
ez mekkora fail
de legalább érdemes várakoznia

Börtönbe került az újdonsült lottónyertes
desigo
Lelakatolta a titkárságot Fót polgármestere

botrány már ami ott folyik
kellene pár fegyvert adni nekik,hogy kiírtsák egymást végre
kuci06
Minden ember "világít" o.O

A tesztalanyokat bezárták 20 percre egy tökéletesen sötét szobába, és egy speckó kamerával figyelték õket. (a kamera minden egyes fotont észlel)
Azt vették észre, hogy az emberek fényt bocsátanak ki magukból. Ez a fény azonban olyan csekély, hogy az emberi szem nem képes felfogni.

Érdekes.

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

a.carkey
a.carkey

A medve nem játék.

kuci06

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

ProGabe

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Sadist
Mindjárt jön Rundtstedt és megmondja hogy ez így jó <#smile>

predator1982
a sok hülye gyökér...

pred

a.carkey
Akkor legalább 1:1 ...

A medve nem játék.

a.carkey
Na, a barom amerikaiak!

Bár én soha nem voltam oda Kossuthért, de azért egykaptafa alá venni egy meggyilkolt bevándorlóval, már kissé pofátlanság. A magyar külügy (aki persze a SZtéri ruszki emlékmû miatt állandóan a topon volt) most persze kussol. Remélem a Roosevelt tér (már az is röhej, hogy FDR itthon teret kapott a nagy bödös semmiért - és még finoman fogalmaztam) hamarosan átveszi Zámbó Jimmy nevét ...

A medve nem játék.

jhetedikj
Ezt én a rendszerváltás számlájára írom,lesz ez még jobb is.😊

anno 1987

a.carkey
Nyilvánosan kivégeztek egy keresztényt Észak-Koreában, mert a Bibliát terjesztette

A nõ "szüleit, férjét és három gyermekét a Hoeryong városában lévõ politikai börtönbe szállították" ...

A medve nem játék.

birdo
Hát kártyás beléptetõ <#wink>
Tudtam, hogy balhé lesz.....más is tudta.....azt mondod, hogy a hatóságok nem tudták...vagy a rendezõk ???
Azt is tudtam elõre, hogy azok az ellendrukkerek...akik eddig kicsiny országunkban egymást csépelik....összefognak, és egymás mellett csépelik a harmadikat.

A valóság az, ami akkor sem tűnik el, ha már nem hiszünk benne.

Punker
minél idõsebb annál reálisabban látja?

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

joebacsi
A fiatalok számára a legfontosabb cél a szakmai elismertség

Ami durva, hogy minél idõsebbek, annál bizonytalanabbak:

Ezt most nagyon érezni statisztika nélkül is.

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

joebacsi

joebacsi
Vannak bicskanyitogató megnyilvánulásaid, de ez a hozzászólás rohadtul korrekt <#eljen>

a.carkey
Parasztság volt mindkettõ, ráadásul, ha már "frappánsan" akarnak visszavágni, legalább románul kellett volna kiírni a feliratot, hogy ÉLÕBEN is lássák azok, akiknek szólna (ahogy a románok tették Bukarestben), de ezzel csak azt érték el, hogy a mai cikkekben rajtuk röhög majd a fél román sport és bulvársajtó, hogy még erre sem képesek.

Az sem egy szempont, hogy miként kerültek be a stadionba ezek a cuccok. Szóval gratula érte a szervezõknek, kritikán aluliak voltak. Persze, a rendõrség sem volt a helyzet magaslatán, de ezt már megszoktuk ...

A medve nem játék.

Hagyjad már, felesleges szélmalomharc. Olyanokat akarsz meggyõzni, akik szentül hisznek benne, hogy ha valaki nem A-t mond, akkor B-t gondol...
desigo
A Hármas-Körösbe fulladt egy 16 éves fiú

Egy csépai lakosú fiatal és két társa a Hármas-Körösön lévõ szabad strandra ment csütörtökön délután fürödni. A 16 éves kamasz a mólóról a vízbe ugrott, egy darabig kapálózott, majd elmerült a három méter mély vízben. A holttestre a speciális mentõk találtak rá néhány óra múlva, eltûnési helyétõl pár méterre.
a.carkey
Eszméletlen, hogy mindig a saját alapmorálotokból indulsz ki ... 😊

A medve nem játék.

a.carkey
Szeretnéd, mi? 😄 Bruhahaha! Retteghetsz évekig!

A medve nem játék.

Igazad van, lehet, hogy az 1 év sok is: egy kiéheztetett, az állami lóvétól 8 évig elzárt párt mohósága miatt sokkal hamarabb jönnek a botrányok, az urambátyámos, haveri megbízások.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Jah, hogy számodra elõítélet az, ha a poltikai nézetednek megfelelõ nézeteket vallókat kritikával illetem, akkor valami nagyon nincs rendben nálad. Ez nem elõítélet, hanem szimplán más nézet. Miért, te elõítéletes vagy pusztán azért, mert utálod a baloldalt?

A többire pedig ott a válaszom a #16215-ben: te elõször azzal jössz nekem, hogy állandóan a magyarok ellen beszélek, majd közlöd, hogy állandóan kötözködöm és a hibát keresem a jobbos magyarok kapcsán. Az eszmefuttatásodból érdekes módon kimaradtak a ballib magyarok elleni kritikák megfogalmazói (amelybõl lenne egy pár ebben a topikban is), úgyhogy eléggé kilóg a lóláb, másrészt ha visszakeresgélnénk, van egy olyan érzésem, hogy a te hozzászólásaid közt lenne egy csomó, amelyben a balos magyarokat kritizálod (hogy jogosan vagy sem, az most lényegtelen, a fontos a kritizálás), ergo akkor te is a magyarok ellen beszélsz? Nem, te csak a baloldalt kritizálod, nem a magyarokat, ahogy én is a jobboldalt kritizálom, nem pedig a magyarokat. A focimeccs kapcsán viszont igenis van értelme magyar mivoltot szóba hozni, mert itt magyar-román balhéról van szó, viszont a magyar belpolitikában magyarkodni, egyszerûen nevetséges, mert itt magyar áll szemben magyarral, ebben nincs különbség, csak a politikai nézeteikben. Kivéve persze, ha mégis a #16214-ben írottakról van szó...

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."