Hír topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Live for nothing or die for something.
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
itt? valamit habog róla, aztán fapofával mosolyogva beleül a székébe... egyre inkább azt hiszem, hogy a fityesz sem lesz jobb a tejfelnél...
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
A medve nem játék.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
Ez csak a megélhetési bûnözés része.
Ápolják a kultúrájukat.
Ja és magyarország ettõl lesz szép színes.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? „Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,
A poén pedig még csak most jön: SmitPALI, mint köztársasági elnök 😄D
a kintiek "jobban akarnak gyermeket" 😉
Forza.
Gondolom a franciák sem fekát fogadnak örökbe hanem fehéret.
Amúgy megoldás hhh -nek fizetni 4 milliót , hogy az elsõ gyerek elõtt sterilizálja magát.
A leghumánusabb megoldás.
Cohen eddigi filmjei/showja tetszettek, ez nem volt annyira vicces (pár jeleneten azért sírvaröhögtem).
Forza.
Fehérre igen , de cigányt szerintem 2 hónapon belül viheted.
Nagy a kínálat , de kicsi rá a kereslet.
Amúgy ez a film a neked való😊
(kicsit OFF: egyébként ismerõs hosszú évek után végre örökbe kapott egy gyermeket, de elképesztõ, h mekkora tortúra árán. sajnálom, hogy az ultrakonzervatív (értsd: begyöpösödött vén faszok) KDNP miatt ilyesmi törvények értelmes módosítására (értsd: lepasszolt gyermek legyen örökbeadható, mert most alapesetben NEM AZ!) nincs remény, miközben borzalmasan sok kölyök tengõdik az állami intézményekben, néha elég rossz körülmények közt, holott a várólistás szülõk sora is szinte végtelen)
Forza.
Forza.
én csak azt mondom, hogy az állami gondozásnál jobb az apa-apa felállás 😊
Forza.
A tolerancia egy dolog, nem zavarnak a buzik, hogy jönnek mennek dolgoznak felvonulnak stb, a gyerekvállalásuk már annál inkább...
Kíváncsi lennék mit mond a statisztika pl arról hogy homokosok inkább fiú vagy inkább lány gyereket szeretnének....
De mint látod te sem vállaltad volna be a két apát... és ne mond hogy csak azért mert basztattak volna érte...
Egy árva gyereknek meg két azonos nemû, szeretõ szülõ sokkal több, mint a semmi.
Rengeteg gyereket csak egy szülõ nevel fel. Akkor most tiltsuk a válást is, hogy ilyen ne forduljon elõ?
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
És ahogy megbeszéltük: ez nem jelenti, hogy jobb/rosszabb szülõ a heteró pár. Ez az érv arra, hogy ne lehessen a homoszexuálisoknak gyermeke (by örökbefogadás) ?
"Én azért szeretném ha még sokáig nem vennénk elavultnak a természetes módot 😊"
Én pedig azt szeretném, ha tullépnénk az elavult elõítéleteinken és minden korábbinál több gyermek nõhetne fel kiegyensúlyozott családi körben, szülõkkel (nemtõl függetlenül). Hogy a gyermekérõl lemondó nem tarthatná 18 évig talonban a kölköt, hátha megjön a kedve nevelni.
Hiú ábránd. 😞 Marad a két hosszú sor, ami sehol sem találkozik: örökbefogadni akaró párok, államigondozott gyermekek. 😞
Forza.
Tehát az az érved, hogy azért szar buzi gyermekének lenni, mert ostobák vagyunk? 😉
Forza.
Csak kérdem: te mennyire örültél volna ha két apád van? Biztos jó életed lett volna az oviban, suliban stb, de ez csak egy kis része...
Szóval ez a kérdés "természetes" megközelítése olyan párezer évvel elavult szerintem, mert az örökbefogadás sem "természetes", mégis mûködik, illetve ahogy a lombikbébik mutatják, a nem "természetes" utat sem kell pusztán a jellege miatt elvetni.