Hír topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Danny1987

Live for nothing or die for something.

Danny1987
Danny1987

Bandee1987
Önéletrajzi regényt írt Bud Spencer

Remélem itthon is meg fog jelenni.

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Nem baj, a Nemzeti Vagyonkezelõ is a azok kezébe került, akinek hazánk csodálatos útjait köszönhetjük...

Csirke4
Én aztat nemértem, hogy a lakhatási támogatás miért kell olyan embernek aki 1 milla körül keres?😮
Tikal
Nem kell itt attól tartanunk hogy bármelyik mélymagyar képviselõ majd lemond errõl arról, jó az a BMW 525 😊 Kicsit melegednek még aztán õk is hozzászoknak majd a mutyihoz és elfelejtik miért is jöttek....

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Atomreaktor
200.000 Ft lakhatási támogatás. ez azért kicsit felforralja az agyvizet...

Atomreaktor
külföldön erre kapásból lemondana minden pozíciójáról és mindenkitõl bocsánatot kérne.

itt? valamit habog róla, aztán fapofával mosolyogva beleül a székébe... egyre inkább azt hiszem, hogy a fityesz sem lesz jobb a tejfelnél...

Az megvan, hogy Kósának pl. féléve egy fillért sem kell törleszteni a több tízmilliós adósságából (banknak is, magánszemélynek is), egy évre visszamenõleg nézve pedig csak minimális összeget? Lehet, hogy valaki itt nem bontja ki az igazság minden részletét?

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

a.carkey

A medve nem játék.

gabber_saviola

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

arty
aztamindenit, ez is mennyire más 😊 megfelelõ helyre a megfelelõ ember...

Forza.

Még bele sem fingott az elnöki székbe, de már...

Érzem, hogy mókás lesz az elkövetkezendõ pár év.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Danny1987

Danny1987
Halmozottan Hátrányos Helyzetû emberek.
Ez csak a megélhetési bûnözés része.
Ápolják a kultúrájukat.
Ja és magyarország ettõl lesz szép színes.

Csirke4
Svédek.
Tikal
hideg 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Zerénd
Találgathatok? Norvégok?

Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? „Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,

Tikal
TV2, aktív: mentõsöket vernek, felszerelést lopnak... vajon kik?

Szép, új világ.

Danny1987

Tikal
Akkor gondolom azt is figyelted ki lesz az állami számvevõszék elnöke...

A poén pedig még csak most jön: SmitPALI, mint köztársasági elnök 😄D

Nna, csak sikerült kicsinálni az NHH elnökét is, Szalai Annamáriának megágyaztak.

arty
(szal csak már megint elõítéletes voltál...)

Forza.

arty
De, még anno Czeizel Endréék is adtak örökbe cigánygyerekeket 😊

a kintiek "jobban akarnak gyermeket" 😉

Forza.

Danny1987
Külföldön se kell cigány gyerek.
Gondolom a franciák sem fekát fogadnak örökbe hanem fehéret.

Amúgy megoldás hhh -nek fizetni 4 milliót , hogy az elsõ gyerek elõtt sterilizálja magát.
A leghumánusabb megoldás.

Tikal
lehet nem volt egyértelmû, de én is így értettem... nagy a kereslet úgy általában, de mivel sok lehet a cigánygyerek, ezért nehéz gyerekhez jutni ( mármint nem cigányhoz ) ... 😊

arty
Jah, de az nem nagyon kell a magyaroknak. Külföldre meg nem egedik - ezt sem értem, miért nem?!?!?! Nem a gyermek érdekét kéne tán nézni?! win-win szitu - lenne. csak sajnos a nemzeti álszentség fontosabb 😞((((

Cohen eddigi filmjei/showja tetszettek, ez nem volt annyira vicces (pár jeleneten azért sírvaröhögtem).

Forza.

Tikal
Nem ezt mondtam? ... 😊

Danny1987
Cigány gyerekre nagy a kereslet?
Fehérre igen , de cigányt szerintem 2 hónapon belül viheted.

Tikal
Nagy a kereslet.. és el tudom képzelni hogy sok a cigánygyerek, õket meg nyilván nem sokan akarják...

Danny1987
Cigány gyereket kell kérni az hamar megvan.
Nagy a kínálat , de kicsi rá a kereslet.

Amúgy ez a film a neked való😊

arty
😊

(kicsit OFF: egyébként ismerõs hosszú évek után végre örökbe kapott egy gyermeket, de elképesztõ, h mekkora tortúra árán. sajnálom, hogy az ultrakonzervatív (értsd: begyöpösödött vén faszok) KDNP miatt ilyesmi törvények értelmes módosítására (értsd: lepasszolt gyermek legyen örökbeadható, mert most alapesetben NEM AZ!) nincs remény, miközben borzalmasan sok kölyök tengõdik az állami intézményekben, néha elég rossz körülmények közt, holott a várólistás szülõk sora is szinte végtelen)

Forza.

Tikal
Persze, ez ok, csak ez már megint egy másik kérdés...már kezdtem azt érezni hogy ez valami megoldás akar lennni tõletek az árvaság kérdésére...

arty
úgy jön ide, hogy általában nem hetero szülõktõl veszik el az örökbeadandó gyermeket, hanem állami gondozás helyett kap nevelõszülõt 😉

Forza.

arty
az egyetlen gond a két apával, h ellehetetlenítenek az ovi/iskola/középsuli oszt. társaid

én csak azt mondom, hogy az állami gondozásnál jobb az apa-apa felállás 😊

Forza.

Tikal
Na mindegy, téma részemrõl lezárva, két apát mindannyiotoknak következõ életetekben! 😊

Tikal
Tõled is kérdem: mégis hogy jön ide az árvaság intézménye? Egyébként te sem tudhatod mi a jobb egy gyereknek...

A tolerancia egy dolog, nem zavarnak a buzik, hogy jönnek mennek dolgoznak felvonulnak stb, a gyerekvállalásuk már annál inkább...

Tikal
Egyébként ez az állami gondozott téma hogy jön most ide? A téma: alkalmas e egy buzi pár felnevelni egy gyereket. Vagy a homokosok lennének a megoldás? 😊

Kíváncsi lennék mit mond a statisztika pl arról hogy homokosok inkább fiú vagy inkább lány gyereket szeretnének....

Tikal
Nem.

De mint látod te sem vállaltad volna be a két apát... és ne mond hogy csak azért mert basztattak volna érte...

Csirke4
Probléma gyökere a gyerek.
Tiltsuk be a gyereket!<#idiota>
Sadist
Egy ilyen gyerek ma azért szív az oviban vagy a suliban, mert a hetero szülõk többsége nem toleráns a melegekkel szemben, úgyhogy a gyereknek sem a toleranciát fogják továbbadni.
Egy árva gyereknek meg két azonos nemû, szeretõ szülõ sokkal több, mint a semmi.
Rengeteg gyereket csak egy szülõ nevel fel. Akkor most tiltsuk a válást is, hogy ilyen ne forduljon elõ?

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

arty
"De akkor folytatom: melyik típusu családnak lehet utódja (természetes úton) ? Hetero. 😊"

És ahogy megbeszéltük: ez nem jelenti, hogy jobb/rosszabb szülõ a heteró pár. Ez az érv arra, hogy ne lehessen a homoszexuálisoknak gyermeke (by örökbefogadás) ?

"Én azért szeretném ha még sokáig nem vennénk elavultnak a természetes módot 😊"

Én pedig azt szeretném, ha tullépnénk az elavult elõítéleteinken és minden korábbinál több gyermek nõhetne fel kiegyensúlyozott családi körben, szülõkkel (nemtõl függetlenül). Hogy a gyermekérõl lemondó nem tarthatná 18 évig talonban a kölköt, hátha megjön a kedve nevelni.

Hiú ábránd. 😞 Marad a két hosszú sor, ami sehol sem találkozik: örökbefogadni akaró párok, államigondozott gyermekek. 😞

Forza.

arty
Vszeg nem, mert a a hozzád hasonlóak eleget basztattak volna érte.

Tehát az az érved, hogy azért szar buzi gyermekének lenni, mert ostobák vagyunk? 😉

Forza.

Danny1987
Tikal
és az egyik apád egy terry black féle fazon lett volna...

Tikal
Én azért szeretném ha még sokáig nem vennénk elavultnak a természetes módot 😊

Csak kérdem: te mennyire örültél volna ha két apád van? Biztos jó életed lett volna az oviban, suliban stb, de ez csak egy kis része...

A "gyermektelen pár" alatt hetero párt kell érteni, természetesen.

Szóval ez a kérdés "természetes" megközelítése olyan párezer évvel elavult szerintem, mert az örökbefogadás sem "természetes", mégis mûködik, illetve ahogy a lombikbébik mutatják, a nem "természetes" utat sem kell pusztán a jellege miatt elvetni.

Tikal
Egy nõnek talán több köze van bármilyen gyerekhez mint egy homokosnak...

Ha az ideális helyzetet vesszük alapul, akkor nyilván a hetero család 😊