Hír topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Danny1987
"akit a következmények egész addig nem érdekelnek, míg be nem következnek"

Érdekes amikor én mondom azt a multikultival kapcsolatban akkor mély-über nagymagyar rasszista vagyok.

Live for nothing or die for something.

Tikal
szerintem te is tudod hogy ez nem ilyen egyszerû, és nem lehet elintézni azzal hogy minek költöztek oda...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tikal
Errõl szólt a linkelt cikk...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tikal
Kérhetném hogy idézel, vagy megmutatod hol érezted ezt a mentalitást tõlem? 😊 Mint írtam nem érzem helyénvalónak a véleményed, ez a minek költöztek oda stílust, csupán ennyi.

Tikal
😊

bocs, de aki itt nagy mellényû az te vagy, téged hagy hidegen hogy itt emberek szenvedtek kárt, te mondtad hogy így jártak, minek építkeztek oda nem én. Szerintem ilyen helyzetben nem helyénvaló egy ilyen vélemény....

És mikor máskor? A magyar ember fatalista, akit a következmények egész addig nem érdekelnek, míg be nem következnek. Semmi gond, ha valaki ártérben levõ házban él, de akkor viselje õ a kockázatát, elvégre tudható - az elmúlt évtizedek eseményei alapján pedig jól látható is -, milyen kockázattal jár.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Erre kérdeztem rá nálad is, csak érdemi válasz helyett jöttél a "neszójjá'bele" szöveggel...

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Továbbra is az a véleményem, hogy ártérre építkezõk így jártak: ki tudja, mióta szop a Tisztántúl az árvízeivel és újra meg újra elõjön a kérdés. Ahogy olvastam, Felsõzsolca esetében viszont konkrétan töltésrészlet is hiányzik, ez pedig nagy eséllyel megvédte volna a települést a víztõl.

Mivel is? Megkérdeztem, hogy miért a multi a hibás, mire Tikal azon pörgött be, amikor azt írtam, hogy talán nem kéne ártérbe építkezni, legyen szó hipermarketrõl vagy szimpla lakóházról. Azóta csak az megy, hogy ne szóljak bele, mert õ úgyis jobban tudja.

WTF?

Csirke4
Szokás szerint néhány politikus kurvajól járt azon, hogy kiadtak jópénzért egy engedélyt. Az, hogy elöntötte az embereket a víz az miért érdekelni õket ha már úgy is megvannak a saját ingatlanjaik erdõik szántóik mezõik?<#levele>
Atomreaktor
szerintem is Te osztod magas lóról, bocsi 😊

arty
aki hagyta, az lehet nem arrafelé lakik :/

Forza.

nem a multi a hibás, õ csak teszi a dolgát, az a hülye aki hagyja. Aki mindent a multikért tesz, kedvezmények, olcsó telkek ...stb

Tikal
No, akkor csak érted miért hibásak... valószínû az engedélyt is mutyiban kapták, különben most nem kezdõdne a vizsgálódás...

Tikal
?
bocs, de aki itt nagy mellényû az te vagy, téged hagy hidegen hogy itt emberek szenvedtek kárt, te mondtad hogy így jártak, minek építkeztek oda nem én. Szerintem ilyen helyzetben nem helyénvaló egy ilyen vélemény....
Olvasd el még egyszer a cikket, ha nem érted.
Egyébként konkrétan négy cég épített ártérre, nem csak az Auchan. Ha nem érted miért hibásak ezek a cégek akkor menj, engedj egy kis vizet a kádba, tegyél bele téglákat, aztán vedd ki,és nézd meg mi történik... ha van rá lehetõséged, építs kis barikádot is a téglák köré, majd csak akkor bontsd meg a barikádot ha már átcsap felette a víz... így történt zsolcánál is...a barikádot akkor bontották meg mikor már zsolcát elvitte a víz. Borg is leírta mi történik, õ megértette miért veszélyes ártérre építkezni....
Nem verem magam nagymellényel hogy ott voltam, csupán megjegyeztem hogy láttam, amit te nem láttál a képeken...szóval a leszarom hozzállás a részedrõl megy...

Mellesleg eddig egyetlen olyan magyarázatot találtam, ami révén valamennyire visszavezethetõ a jelenlegi helyzet a hipermarketes építkezéshez: állítólag azt a részt az építkezés miatt feltöltötték, ezzel megemelve a talajszintet, így a víz Felsõzsolca irányába tudott csak szétterülni, ahol pedig jelenleg sincs végig gát, talán csak 2013-ra.

Nem igazán értem, hogy mi a franc bajod van, hogy ilyen magas lóról kell osztani az észt.

Te azt írod, hogy a multik a hibásak az árvízért. Én meg kíváncsi vagyok rá, hogy miért hibás az Auchan? Feltehetõen jogellenesen építési engedélyt kap, hogy az ártérre építkezzen. Felépült, jön a Kis-Sajó, jól elönti azt is. Hülye volt, megszívta. Kész, pont. Mégegyszer próbálom feltenni a kérdést, hátha most megérted végre: pusztán érdeklõdésbõl konkrétan miért hibás az Auchan az árvízért? Az, hogy ártérre épült önmagában még nem elegendõ, attól miért lesz nagyobb a víz Felsõzsolcán?

Lehet nagy mellénnyel mellet verni, hogy de te ott voltál, miért nem lehet értelmesen válaszolni egy szimpla kérdésre, ha már annyira hozzáértõnek próbálod feltüntetni magad?

Csirke4
Õ eldöntötte egy szeméyben, hogy jogos, innentõl mindenkinek kuss. 😊
joebacsi
Magyarázd már meg, hogy jogosan végeztek ki cirka 7000 embert 😊

Vajdasági magyarokból is igazán kivégezhettek volna pár ezret, mert az élõsködõ állatok 41ben jó pár szerb rendõrt a dunába lõttek, ilyenekkel egyszerûen nem lehet mást tenni!

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Tikal
Nekem meg úgy tûnt, láttam egész közelrõl..

Tikal
Ja, bocs, Felsõzsolva a hibás ami már több száz éve ott van és nem azok a hiperek akik ártérre építkeztek, és annak ellenére kaptak engedélyt hogy tanulmány figyelmeztettet ennek a veszélyeire... már kezdtem elfelejteni hogy itt valaki mindig a cégek oldalán áll...
A cikk pedig kurva egyszerû: a hipermarketek ártérben épültek, valamint az m30as körül sincs minden rendben, mit nem értesz?
egyébként ha nem ismered a körülményeket akkor lehet nem kéne ilyen nagy mellénnyel nyilatkozni, emberek élete ment tönkre emiatt...

Mellesleg ha a rasszizmus szót nem szereted, minek neveznéd azt, amikor egy balkáni polgárháború népirtásának áldozatait Nyugat-Európa közbiztonsági problémája miatt bélyegezed meg? Qrvára semmi közük nincs egymáshoz, de te egy kalap alá veszed õket.

Háát, nekem az Auchan képei alapján nem úgy tûnik, mint amit védtek. Egyébként az elbocsátás hátterében nem inkább az áll, hogyan kaphatott építési engedélyt az ártérbe tervezett - és végül oda is épült - hipermarket?

Ja, szóval csak a szokásos, azt hittem már, hogy köze van a videóhoz, illetve a jugoszláv polgárháborúhoz.

Ha az árteret elönti a víz, az csökkenti a vízszintet. Ha az ártérbe nem jut be a víz, mert védik az ott lévõ építményeket, na akkor van az, hogy más, egyébként nem ártérben lévõ falvakat is elönt a víz...
Danny1987
Ugyanazokat csinálták mint most svédországban , franciaországban , angliában stb stb.

Olyanok mint itt a cigányok annyi különbséggel ,hogy a cigók élõsködésre szocializálodtak.

Nézd, az általad linkelt hírbõl rohadtul nem derül ki, miért is lennének a multik hibásak az árvíz miatt.

Egyébként pedig teljesen hidegen hagynak azok a károk, amelyek abból erednek, hogy valakik ártérre építkeznek, azaz olyan helyre, mely a folyónak van fenntartva, legyen szó akár magánszemélyrõl, akár hipermarketrõl. Tudták, ismerték a kockázatot, így jártak. Felsõzsolca esetében a problémát az okozza, ha jól sejtem, hogy nincs összefüggõ gát, ami védte volna a települést.

arty
Azt linkeld te 😄

Forza.

Tikal
tudsz olyanról? Mert ott csak zsolca van, a másik oldalán meg metro, brico, auchan, decathlon és egy két autószalon... ha nem ismered a környéket akkor inkább ne is szólj hozzá... valószínüleg nem lennél ennyire objektív ha a te házad vitte volna el az ár az auchan miatt...

Na jah a muszlim seggnyalás megy ezerrel.......

Konkrétan?

Danny1987
A muszlimok szemétségeirõl miért nincs video?

De ugye az áruházak mellett le akarják bontatni az összes, ártéren épült magánházat is?...

<#nyes><#nyes><#nyes>

Tikal
A multik a hibásak a zsolcai árvízért... ?

egyértelmû... ártérre épültek... az m30as is elég érdekesen épült, tulajdonképpen egy gát, amin nem tud átfolyni a víz...

arty
jogvédõk 😞((( (=lmp-sek)

Forza.

arty
a rohatt lmpsek miatt?

Forza.

arty
ezt is az LMP intézte el

(megelõztem danny-t!!!!44)

Forza.

Sickness
matan potter

Fogd már be a pofád, ha hozzám beszélsz!

Bér ommentelõ lennék? Azt sem tudom, hogy kell ommentelni. 😊

Zerénd

Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? &#8222;Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,

Csirke4
Örüljünk, hogy Lendvai bent van még! =)
Erotikus hangja van. (vagyis bassza a fülemet...)
Danny1987
Itt csak te vagy bér ommentelõ.
Ráadásul mivel az mszp már nem kormányoz be kell érned kockacukorral és gyurcsány poszterral.
A soma-s lendvais gyõzikés meztelen képeket meg gondolom az lmp biztosította😊

Sosevót. Volt neki egy õsöreg hármas Golf, azt sem tudta eladni, mert a baloldala sz..rá volt törve, a kormány ki volt belõle dobva, és csak a V. fokozatot vette...

Sok lesz ez mára.
Üzentek fentrõl, hogy el kellene terelni a szót? 😊
Akkor hajrá, dolgozz meg a bögréért. 😊

Danny1987
Danny1987

Itt már csak az lmp-s hippi mozgalom segíthet.

Sadist
A miniszterelnöknek meg még autója sincs <#sir>

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Etnikai kódeksz. 😊