Hír topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

immovable
Egyedül Dzsini-t látom alkalmasnak az alábbi kritériumokra - higgadtan, politikai érzelmeket nem belekeverve dönteni arról, hogy mi az a hozzászólás ami törölhetõ, ki az, akire rá kell szólni, és mi az, amit jelenteni kell a modiknak, és persze van ideje, hogy napi szinten be-be nézzen ide- de õ modi, így nem tudom érdekelné-e. Esetleg Hegi90, még õ aki higgadtnak tûnik. Szerintem.
Bandee1987
Üdv mindenkinek!

Bizonyára észrevettétek, hogy mostanában nem sokat írogatok a topikba. Sajnos a munka és az egyetem mellett nincs sok idõm arra, hogy sg-zzek.
Amikor elvállaltam ennek a topiknak a felügyeletét, még volt bõven idõm arra, hogy idejárjak, benézzek a topikba. Közben azonban elkezdtem melózni, és sokszor már se erõm se idõm nincs arra, hogy benézzek a topikba és végignézzek minden hsz-t. Egy-egy hétvége pedig nem elég erre a topikra.

Ezért jeleztem Efreetnek, hogy szeretnék lemondani a házigazda jogosultságomról.

Viszont felvetném az alábbi kérdést: Ki érez arra affinitást, hogy vállalja a házigazdaságot? Szeretném, hogy ha olyan jelentkezne, aki képes higgadtan, politikai érzelmeket nem belekeverve dönteni arról, hogy mi az a hozzászólás ami törölhetõ, ki az, akire rá kell szólni, és mi az, amit jelenteni kell a modiknak, és persze van ideje, hogy napi szinten be-be nézzen ide.

Úgy gondoltam, hogy a jelentkezõk közül majd esetleg megszavaztatnám, hogy a többség kit támogatna.

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

desigo
A világsajtót is bejárta Repülõs Gizi újabb lebukásának híre

A Washington Post illetve az angol nyelvû kínai China Daily, de még a CBS News és az ausztrál Herald Sun is foglalkoztak az esetével.<#zavart2>
immovable
Nem, nem kell. Elég ha alkalmazzuk a szemet szemért, fogat fogért elvet. 80 korbácsütés a bíráknak, fejenként persze. Igazságos, egyenlõ, általuk is elfogadott büntetés. Ennél nincs igazságosabb. 😊
Dzsini
akasszuk fel a szélsõségeseket!

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Punkerwork

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

desigo
Jani, Jani, kellett ez neked?

"Tulajdonképpen a közt szolgálod, hiszen Hódmezõvásárhely ezek után megtudja, mi az a kiforgatott V10-hang, hány boldog percet szerzel ezzel mindenkinek, és ha belegondolsz, egy Murciélagóhoz képest még spóroltál is. Értük teszed, de nem értik."

<#taps><#taps>
Hegi90
Nem értem miért torzítaná. Fejtsd ki kérlek.

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

joebacsi
Eléggé torzítja a mintát, hogy egy társkeresõ adatbázisából van.

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Dzsini

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Hegi90

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Orbánék visszamenõleg gondoskodnak a "szabadságharcosairól".

Visszamenõleg semmissé lehet tenni bírósági, jogerõs ítéleteket?
Ami errõl elõször az eszembe jutott, az egy teljes erejû ökölcsapás Orsós fejébe. igaz, hogy leültetnek érte, de 2014-ben majd visszamenõleg felmentenek...

Hegi90

forrás: OkCupid

...bár lehet, hogy Snitt Pali írta helyette, így a levél Bangkokban kötött ki.

Szomorú. Pedig Orsós egy levelet is írt a bankoknak, hogy ne tegyék.

Oké, legyen errõl népszavazás!

Csirke4
Nemirigylem az ottani villamoshálózat terheléselosztóit. 😄
Danny1987

Live for nothing or die for something.

immovable
jhetedikj
polluxware
hmvhely tele van "hülyékkel"... köbö ennyi a hír

de mitszámítmár....................

Tikal
Biohus probléma

iagzábol az utolso bekezdés az érdekes... Biokultúra Egyesület vezetõje csaló volt, hamis hust állított elõ... vajon börtönben van?

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

immovable
jah. Valamint abból az 5-bõl lejön majd 4 év, amit az elõzetesben töltenek.
arty
kapnak 5 évet és utána hawaii. ugyanmár 😞

Forza.

immovable
Helyes.
desigo
Õrizetben Tátrai és a külügy volt államtitkára is

"A gyanú szerint a moszkvai kereskedelmi képviselet (mintegy tizenhétezer négyzetméteres) épületét áron alul adták el még 2008-ban, amellyel mintegy 7 milliárd forint kárt okoztak az államnak."
immovable
Atyaég!

Az utolsó elõtti mondat nagyon kemény. O.o

Egy másik anyuka szerint, aki persze blogol is, hiszen ráér, az, hogy egy 24 éves színésznõ így mutatkozik, erkölcstelen és természetellenes.
Tikal

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Mike at home
neked nem mindegy?

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

desigo
régen volt már az 2/3-ad...
egyébként pedig Ötcsillagos védelmet nyújt az új Suzuki Swift
eksy
desigo
"a frakcióülésen fogják megbeszélni ezt az ügyet is"

egy sincs köztük aki mondaná neki,hogy "te barom kerüld már a feltûnést"
Fideszes statiszták

Akkora hír, mintha eddig nem azok lettek volna...

Mi lett volna, ha ezt egy éve mondjuk Szollár teszi meg? Szánalmas banda. <#levele><#levele><#levele>
0Fritz0

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Dzsini
Ha az egész egy profin kivitelezett médiahekk volt (lehet róla olvasni elméletet), akkor Bakácsnak elég jó neve lesz ahhoz, hogy megtartsák.

banok
Ez a legalább kitétel sem elég. Valakit vagy kirúgok vagy nem. Aratóéknak 1 hónap kell ahhoz, hogy eldöntsék, hogy mit lépjenek?

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Sadist
Ha egy külföldi rendelésre a fináncok nem nyomták rá az áfát és a vámot, én pedig nem rohantam szólni, hogy szeretnék még fizetni, az is annak számít?

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Garrett27
Látom a "haverod" nem bírja szó nélkül egy hsz-ed sem. <#hehe>

Háború a nemzet ellen: http://docler.hu/video/160355 - http://docler.hu/video/160384 - http://docler.hu/video/160291 - http://docler.hu/video/160315

Danny1987
Szerintem azért csendesedik el mert etetni kell az éhes szájat.

Ettõl függetlenül szerintem nem felejtik el mi volt a kiváltó ok és akik lecsendesednek azok továbbra is támogatják a "ja, és folytatódik a tüntetés a téren" kaliberû embereket.

Live for nothing or die for something.

Mike at home
nagyon megy neked az a stílus
most már tudit biztos, hogy ott lax

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

0Fritz0
"Így se rossz. A bicikli úgyis lopott volt, a segíly már elfogyott és a tesók is várnak már a böriben."

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Borús hónapjai voltak a magyaroknak a Tárki és az felmérése szerint

Érdekes, hogy az felmérése mindig sokkal rosszabb hangulatot mutat. Felesleges pesszimizmus vagy "tisztánlátás"? <#nemtudom>
Punkerwork

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Dzsini
Nem olyan témában beszélgettünk, mert ott szerintem nincs mondanivalónk egymás számára, az érvek réges-rég elhangzottak, ugyanaz a gondolat pedig tizenötödszörre leírva sem lesz vonzóbb egyik oldalnak sem 😊
Az utolsó mondattal kapcsolatban pedig ez jutott eszembe: kép (a másik topicba 15533-ba tettem be, elõtte-utána beszéltünk róla)