Hír topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bizonyára észrevettétek, hogy mostanában nem sokat írogatok a topikba. Sajnos a munka és az egyetem mellett nincs sok idõm arra, hogy sg-zzek.
Amikor elvállaltam ennek a topiknak a felügyeletét, még volt bõven idõm arra, hogy idejárjak, benézzek a topikba. Közben azonban elkezdtem melózni, és sokszor már se erõm se idõm nincs arra, hogy benézzek a topikba és végignézzek minden hsz-t. Egy-egy hétvége pedig nem elég erre a topikra.
Ezért jeleztem Efreetnek, hogy szeretnék lemondani a házigazda jogosultságomról.
Viszont felvetném az alábbi kérdést: Ki érez arra affinitást, hogy vállalja a házigazdaságot? Szeretném, hogy ha olyan jelentkezne, aki képes higgadtan, politikai érzelmeket nem belekeverve dönteni arról, hogy mi az a hozzászólás ami törölhetõ, ki az, akire rá kell szólni, és mi az, amit jelenteni kell a modiknak, és persze van ideje, hogy napi szinten be-be nézzen ide.
Úgy gondoltam, hogy a jelentkezõk közül majd esetleg megszavaztatnám, hogy a többség kit támogatna.
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
A Washington Post illetve az angol nyelvû kínai China Daily, de még a CBS News és az ausztrál Herald Sun is foglalkoztak az esetével.<#zavart2>#zavart2>
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
"Tulajdonképpen a közt szolgálod, hiszen Hódmezõvásárhely ezek után megtudja, mi az a kiforgatott V10-hang, hány boldog percet szerzel ezzel mindenkinek, és ha belegondolsz, egy Murciélagóhoz képest még spóroltál is. Értük teszed, de nem értik."
<#taps>#taps><#taps>#taps>
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Visszamenõleg semmissé lehet tenni bírósági, jogerõs ítéleteket?
Ami errõl elõször az eszembe jutott, az egy teljes erejû ökölcsapás Orsós fejébe. igaz, hogy leültetnek érte, de 2014-ben majd visszamenõleg felmentenek...
forrás: OkCupid
Live for nothing or die for something.
iagzábol az utolso bekezdés az érdekes... Biokultúra Egyesület vezetõje csaló volt, hamis hust állított elõ... vajon börtönben van?
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
A híveket leszámítva volt aki azt hitte, hogy nem mi fizetjük ki végül? 😮
"A gyanú szerint a moszkvai kereskedelmi képviselet (mintegy tizenhétezer négyzetméteres) épületét áron alul adták el még 2008-ban, amellyel mintegy 7 milliárd forint kárt okoztak az államnak."
Az utolsó elõtti mondat nagyon kemény. O.o
Egy másik anyuka szerint, aki persze blogol is, hiszen ráér, az, hogy egy 24 éves színésznõ így mutatkozik, erkölcstelen és természetellenes.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
egyébként pedig Ötcsillagos védelmet nyújt az új Suzuki Swift
"...és...szerintem...bizony."
egy sincs köztük aki mondaná neki,hogy "te barom kerüld már a feltûnést"
Lázár nem ragaszkodik az Audihoz, felõl lehetne akár Aston is. Csak drága legyen, és mi fizessük.
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Háború a nemzet ellen: http://docler.hu/video/160355 - http://docler.hu/video/160384 - http://docler.hu/video/160291 - http://docler.hu/video/160315
Ettõl függetlenül szerintem nem felejtik el mi volt a kiváltó ok és akik lecsendesednek azok továbbra is támogatják a "ja, és folytatódik a tüntetés a téren" kaliberû embereket.
Live for nothing or die for something.
most már tudit biztos, hogy ott lax
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Érdekes, hogy az felmérése mindig sokkal rosszabb hangulatot mutat. Felesleges pesszimizmus vagy "tisztánlátás"? <#nemtudom>#nemtudom>
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
Az utolsó mondattal kapcsolatban pedig ez jutott eszembe: kép (a másik topicba 15533-ba tettem be, elõtte-utána beszéltünk róla)