Hír topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Most tényleg a cigányokat támogatjuk ebbben a tetves országban, vagy mi???
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Nem tudom mit kerülgetik a forró kását. Egyenesen be kéne vezetni, hogy eleve minden fityisz szavazatot duplán számolunk.
anno 1987
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Live for nothing or die for something.
komment:
"Kedves Hozzászólók! Nem értem a felháborodást a felfüggesztett ítélet miatt.
Valószínûleg a T. Bírónõ is azt tudja, amit én, hogy mibe kerül az egynapi tartásuk a megtévelyedetteknek. Itt csupán arról van szó, hogy a Bírónõ az adófizetõk pénztárcáját akarta megkímélni. Szóval innen kell megközelíteni a kérdést. Nekem lenne más megoldásom is, de ha azt leírom a T. Moderátor azonnal törölné! (Pl. õsi arab megoldás a lopások visszaszorítására, stb.)"
Hát igen itt már csak az segít.
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol
AKCIÓ!
Aki rám szavaz, annak küldök egy kupont privátban. Ha kivágja, és beviszi bármelyik számtech-boltba, vehet egy új monitort!
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Tényleg jó lennék, mert meghallgatom a mások véleményét is, és csak aztán röhögöm ki, vagy sz..om le. 😛
Sõt, ha rám szavaztok, egymillió új munkahelyet teremtek a topicban, és alacsonyabb lesz a VIP-költség. Ötéves tervemben szerepel, hogy ezt a topioct a legszanvonalasabbak közé emeljem, lesz moderátorablak, saját FONYI-nk, (Fórumozók Együttmûködési Nyilatkozata), és mindenki fõzhet majd Hír topicos pálinkát is!
"Ha egy kisebbség tagjai nagy arányban célzottjai a szociális juttatásoknak – mint például az Egyesült Államokban az afroamerikaiak, Magyarországon a romák "
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Szal eddig 1 jelölt van a feladatra, aki vállalná. Kérek mindenkit, írja le, hogy támogatná -e vagy sem, ha nem, akkor miért nem.
További jelentkezõket is várok még.
Gyakran felnézek SG-re nap közben, de azt is vegyétek azért figyelembe, hogy még nem voltam házigazda egy topikban sem.
Egyébként én is Dzsini-t szerettem volna <#idiota>#idiota>
azért kíváncsi lennék, hogy a sok szabaccságharcos ezek után milyen jogon várja el a rendõrségtõl a védelmet..
szakosodni fognak mégjobban a manigyûjtésre, és semmibe nem eröltetik meg magukat ami visszaüthet rájuk (tezstvéériség hajkurászása, esetleg tüntetõk)
azért úgy elképzelem ahogy most a másik oldal fog majd hõbörögni egy idõ után a parlament elõtt, a rendõrség meg szimplán szarik majd rá
.nyátok!<#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
A politika meg elég megosztó dolog. Szinte mindenkiben kelt valamilyen érzelmet. A gúnyos megjegyzések szerintem rendben vannak. Aki erre ugrik az az akit én úgy hívok, hogy hívõ. Egy tuti. Én nem lennék alkalmas. 😊
Házigazda nélkül szvsz elszabadulna itt a pokol, aminek az lenne a vége, h bezárnák a topikot, tehát ha azon múlik a dolog, hogy legyen itt politika a továbbiakban vagy sem, akkor ne legyen. De ezt még kitaláljuk.
Ha ismét tilos lenne a politizálás akkor örömmel.
(amúgy se vállalnám, fõleg, hogy moderátorként is "dolgozom" - két fegyvert nem adunk egy kézbe)
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.