Hír topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

immovable
Nem értem mi a probléma. Az aktuális kormány mocskáról mindig az ellentábor tollnokai fognak tájékoztatni. Mint pl. szoci regnálás idején a hirtv-t volt érdemes nézni, mert kiteregettek minden mocskot. Most a ballib sajtót érdemes figyelni ugyanezen indokból kifolyólag.
Tikal
Komolyan mondom hogy nem komplett emberek ülnek a parlamentben.. ezt szerintem nem gondolták végig, de még csak bele sem gondoltak igazán.
Most tényleg a cigányokat támogatjuk ebbben a tetves országban, vagy mi???

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

HöfEE
Nem szoktam a belpolitikai posztokba itt belefolyni, és nekem is vannak fenntartásaim a kormánnyal kapcsolatban de, azért az már vicc hogy sokszor népszava meg atv linkekkel dobálóznak itt egyesek.

immovable
Elõkerült a gyerek utáni extra szavazat a fideszben

Nem tudom mit kerülgetik a forró kását. Egyenesen be kéne vezetni, hogy eleve minden fityisz szavazatot duplán számolunk.
immovable
Mikor az elsõ meggyes ellenes tüntetések voltak a Széchenyi téren, ott voltak meggyó emberei és írták ki vannak ott. Nem újdonság ez.
jhetedikj
polluxware
jhetedikj
esetleg elvállalnám, de én is csak akkor ha a politikát beszüntetjük

anno 1987

Az adófizetõk pénzébõl.JA

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Danny1987

Live for nothing or die for something.

Danny1987
Húsz fõs családi garázdaság két lány kukoricalopásából

komment:

"Kedves Hozzászólók! Nem értem a felháborodást a felfüggesztett ítélet miatt.
Valószínûleg a T. Bírónõ is azt tudja, amit én, hogy mibe kerül az egynapi tartásuk a megtévelyedetteknek. Itt csupán arról van szó, hogy a Bírónõ az adófizetõk pénztárcáját akarta megkímélni. Szóval innen kell megközelíteni a kérdést. Nekem lenne más megoldásom is, de ha azt leírom a T. Moderátor azonnal törölné! (Pl. õsi arab megoldás a lopások visszaszorítására, stb.)"

Hát igen itt már csak az segít.

z99999
élõ közvetítés kairóból itt

nõ borotvába harapott mogyorókrém evés közben itt

Pszt.

Bandee1987
Én ingyen sört akarok, különben b*szhatod a támogatásom<#idiota>

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Bandee1987
Van 1 tanárom az egyetemen, õ is egyiptomi születésû és a fiataloknak drukkol, bár rendkívül szomorúnak tartja, hogy ezért a célért sok fiatalnak meg kellett halnia.

Bandee1987
No, egyenlõre azt látom, hogy Hegi házigazda-jelölésével kapcsolatban senkinek nincs ellenvetése, sõt többen támogatják, ezért ha az elkövetkezõ 1-2 napban más nem jelentkezik, akkor õt ajánlom be a modiknál új házigazdának.

HöfEE
Állítólag a hadsereg teljesen átállt Egyiptomban, valószínüleg a háttérben egy katonai puccs zajlik Mubarak ellen. Vajon gyõz a forradalom?

89

Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol

Pontosan. Sõt, az lesz a topic háttere is.

AKCIÓ!
Aki rám szavaz, annak küldök egy kupont privátban. Ha kivágja, és beviszi bármelyik számtech-boltba, vehet egy új monitort!

Hegi90
És asztalháttérnek mindenkinek ki kell majd raknia a FONYI szövegét? 😄

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Köszikösziköszi.
Tényleg jó lennék, mert meghallgatom a mások véleményét is, és csak aztán röhögöm ki, vagy sz..om le. 😛
Sõt, ha rám szavaztok, egymillió új munkahelyet teremtek a topicban, és alacsonyabb lesz a VIP-költség. Ötéves tervemben szerepel, hogy ezt a topioct a legszanvonalasabbak közé emeljem, lesz moderátorablak, saját FONYI-nk, (Fórumozók Együttmûködési Nyilatkozata), és mindenki fõzhet majd Hír topicos pálinkát is!

Ezen én is csodálkoztam. Orbán átvágta volna? Nem kapta meg a fele királyságot?

banok
talán még Vlala. 😊

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Danny1987
A bõrszín és a szociálpolitika

"Ha egy kisebbség tagjai nagy arányban célzottjai a szociális juttatásoknak – mint például az Egyesült Államokban az afroamerikaiak, Magyarországon a romák "

Danny1987

szerintem amúgy inkább minden "elvakult"

Sadist
Az iróniát az i betûnél keresd.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Sadist
Egyértelmûen Danny1987 a legalkalmasabb jelölt.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Sadist
Nem csak a szektások ilyenek, hanem minden elvakult hívõ.

polluxware
öltöztessünk diáklánynak téged és fenekeljünk el..

ki támogatja?

<#nyes>

Dzsini

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Danny1987
😞

Danny1987
Várjunk lealacsonyodnál az akasztáshoz?

immovable
+1<#eljen>
Hegi90
ment priv

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Bandee1987
Egyébként nekem is ez volt az elsõ topikom, ahol házigazda voltam.

polluxware
1+<#eljen>

Bandee1987
No, ennek örülök, hogy vállalnád.

Szal eddig 1 jelölt van a feladatra, aki vállalná. Kérek mindenkit, írja le, hogy támogatná -e vagy sem, ha nem, akkor miért nem.

További jelentkezõket is várok még.

Hegi90
Vállalhatom (és köszi, hogy gondoltál rám).

Gyakran felnézek SG-re nap közben, de azt is vegyétek azért figyelembe, hogy még nem voltam házigazda egy topikban sem.

Egyébként én is Dzsini-t szerettem volna <#idiota>

polluxware
polluxware
Bárdos Judit véleménye a jogbiztonságról..

azért kíváncsi lennék, hogy a sok szabaccságharcos ezek után milyen jogon várja el a rendõrségtõl a védelmet..

szakosodni fognak mégjobban a manigyûjtésre, és semmibe nem eröltetik meg magukat ami visszaüthet rájuk (tezstvéériség hajkurászása, esetleg tüntetõk)

azért úgy elképzelem ahogy most a másik oldal fog majd hõbörögni egy idõ után a parlament elõtt, a rendõrség meg szimplán szarik majd rá

Bandee1987
Hm...van benne valami ebben is, de nyilván jobban örülnék annak, hogy ha egy házigazda egybõl tudna takarítani, mielõtt ideér egy modi, és azt látja, h azért vagyunk top10-ben, mert megy a trollkodás. Egyszer már bennevolt a pakliban anno, hogy bezárják a topikot, anno ezért is vállaltam el a topik házigazdai posztját.

immovable
Szerintem maradjon a politika. Ha nem lesz házigazda s elkezdõdik a személyeskedés, max szólunk egy modinak, pl. shadownak. Õ elég szigorú, nem szívbajos kioszt pár embernek egy hetes bant, aztán máris megnyugszanak a kedélyek. Szerintem elég nyugis itt a hangulat, leszámítva egy-két ember kakaskodását, de simán kezelhetõ. Utóbbi idõben volt itt egy kis csetepaté, de szerintem nem jellemzõ az anyázás.

.nyátok!<#idiota><#idiota>
immovable
Hát...sajnos én nem nagyon látok itt a törzsközönségben olyat aki elég higgadt lenne. Talán Hegi90, mint említettem. Õ rá nem emlékszem, hogy valaha verte volna itt a tamtamot.
A politika meg elég megosztó dolog. Szinte mindenkiben kelt valamilyen érzelmet. A gúnyos megjegyzések szerintem rendben vannak. Aki erre ugrik az az akit én úgy hívok, hogy hívõ. Egy tuti. Én nem lennék alkalmas. 😊
Bandee1987
Hát, ha nagyon nem jelentkezik más a következõ napokban, akkor akár ez is egy opció lenne, nem ártana a topiknak a politikamentesség (csak belpolitika lenne tiltott vagy külpolitika is tilos lenne?).
Házigazda nélkül szvsz elszabadulna itt a pokol, aminek az lenne a vége, h bezárnák a topikot, tehát ha azon múlik a dolog, hogy legyen itt politika a továbbiakban vagy sem, akkor ne legyen. De ezt még kitaláljuk.

Bandee1987
Ez szerintem azért fontos, mert valamelyik nap kaptam valakitõl levelet, hogy bizonyos hsz-ek szerinte sértik a szabályokat. És aki írta ezeket a hsz-eket, annak az embernek a véleményével nem értek egyet, viszont nekem nem azt kell vizsgálnom hogy nekem vagy másnak mi tetszik, hanem hogy a hsz belefér e még, vagy törölni kell. És fõleg itt a Hír topikra szerintem nagyon igaz, hogy vékony a határvonal a véleménnyilvánítás és a flém között.(Pl. ha valaki gúnyos megjegyzéseket fûz egy adott politikai erõhöz az flémkeltésnek számít -e már vagy csak szimplán véleménynyilvánítás)

desigo
Én nem szívesen vállalnám mert a politikai hírek csak felidegesítenek.
Ha ismét tilos lenne a politizálás akkor örömmel.
Bandee1987
Én még Desigora gondoltam esetleg, jópár topik házigazdája, és a hozzászólásaiból sem az tûnik ki, hogy ebbe vagy abba az irányba elvakult nézeteket vallana.

Dzsini
Én valószínûleg 1-2 héten belül hasonló cipõben fogok járni, mint Bandee, így jó esetben csak este tudok idenézni majd, sorry.

(amúgy se vállalnám, fõleg, hogy moderátorként is "dolgozom" - két fegyvert nem adunk egy kézbe)

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

immovable
De ha egy kis színt is akarunk a topikba, akkor danny1987-t és mike-ot egyszerre szavazzuk be házigazdának.<#idiota>