Hír topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mike at home
a lopás az csak lopás
max meg lehet ideologizálni, és magunknak mindenféle felmentõ indokot találni
de attól az még lopás

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Attól függ ki miért teszi,a túlélés vagy a még nagyobb dõzsölés miatt.
Azért nem mindegy..
Tudod,ok és okozat

Mike at home
csal és lop
szinte a teljes magyar felnõtt lakosság
aki megteheti
szerintem

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
de nem hagytalak faképnél, szimplán sok melóm van mostanában

Mike at home
minden tiszteletem a tied ezért, de én már nem akarom bõvíteni újabb zsidózó, cigányozó lelkivilágával a látokörömet
az már megtörtént Sodival, Oliapuval még anno 2002-ben

egyszer próbáld ki
rendkivül szórkosztató amikor mejd megüti õket a guta 😄

Mike at home
tudok beszélni így is, úgy is 😊
de engem nem kell véresen komolyan venni, az benne a lényeg 😊
ez egy fontos szabály
néha erõs szavakat használok, de ezen nem szabad megsértõdni

Dzsini
Számomra egy beszélgetés, egy eltérõ vélemény meghallgatása, megismerése, a látóköröm bõvítése nem szélmalomharc (egyáltalán nem harc). Ha nem érdekelne mások véleménye, nem olvasnám azokat, nem szólnék hozzá, hiszen csak a piszkálódás kedvéért értelmetlen lenne, az önkielégítésnek (akár mentálisan akár fizikailag) vannak értelmesebb módjai is.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Nézd a másik topikban, volt kb 4-5 hozzászólás váltásunk (korábban semmikor sehol sem volt), kulturált mederben zajlott a vita szerintem köztünk, de faképnél hagytál (kérdeztem hogy mikor gyilkoltak magyarok cigányokat a katonai hírszerzés egykori alkalmazottja és a két debreceni gyanúsított közösen elkövetett gyilkosságait leszámítva), ebben a topikban a #38102 hsz-omban pedig arra próbáltam célozni, hogy mennyire kifejezetten sötéten látod a dolgokat.

S hozzáázólásaidban ott a sok ellenmondásos kifejezés "akkor pofázz" meg a "barátom"... 😊

Mert nem mindenki csaló, rabló, gyilkos, tolvaj. Ennyi.
pl #38096 hsz-odban amelyben egyértelmûen arra utalsz hogy itt mindenki csal,lop,rabol...etc

Dzsini
Készül az új sebességrekord-jelölt
A Bloodhound, vagyis véreb névre keresztelt járgányt egy Eurofighter Typhoon vadászrepülõ hajtómûve gyorsítja fel 560 km/h sebességre, ahol beindul a második fokozat, egy Falcon rakéta (ilyet használ a SpaceX cég mûholdak Föld körüli pályára állításához). A két hajtómû mellett egy hagyományos, benzines motor, egy 12 hengeres, 800 lóerõs Cosworth is dolgozik még a gépben, ez indítja be a sugárhajtást, mûködteti a hidraulikus rendszereket az autóban, és adagolja a hidrogén-peroxid üzemanyagot a rakétának.
A Bloodhound padlógázzal hajtva nagyjából akkora tolóerõt képes felmutatni, mint a világ leghíresebb utasszállító repülõjének, a Concorde-nak a motorja. A repülõt négy ilyen hajtotta, de azoknak egy 180 tonnás gépet kellett a levegõbe emelniük, míg a Bloodhound teletankolva nagyjából hat és fél tonnát nyom.
volt már SG-s cikk is róla

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Mike at home
naja, egy ideig csinálod
de ez egy szélmalomharc
és rájöttem, hogy csak feleslegesen pocsékolom az idõmet és az energiámiat olyan emberekre, akik ezt nem érdemlik meg
már unom õket
és max a piszkálásukra futja (igen, tényleg flémer vagyok, bár a multkori eset nem volt szándékos)
na jó, néha azért komolyan is írok

Dzsini
Attól függ hogy milyen hangot üt meg az ember. Én értelmesen, érvekkel vitáztam már Solt-al, Dannyval, és többekkel is, sok mindenben nem értettünk egyet, mégis sikerült normálisan viselkedni a beszélgetés során.

Amilyen az adjonisten...

Mike at home
sszerinted rasszista, cigányozó, magyarkodó emberekkel van értelme érdemben vitatkozni? mert szerintem nincs
max az õ szintjükön, de az nem vita

Dzsini
Az egyiptomi balhé kezd kifulladni, már a nagy tévék sincsenek rajta, ha nem csinálnak valami nagy dolgot, el fogják felejteni, már a hírekben is csak "ja, és folytatódik a tüntetés a téren" szinten jelenik meg, a boltok, bankok kinyitottak... Ha így folytatódik pár hét múlva turistalátványosság lesz a tüntetõkbõl a városnézés során.

Mike at home
kár érte pedig 😞

Mike at home
diplomatáék meg be voltak fosva

Dzsini
Megnõtt, ma már - mivel nem ismer valamennyire mindenki mindenkit - nem lehet ugyanúgy viselkedni, mint rég, amikor még jóval kevesebben neteztek, és még kevesebben voltak az SG-n.

Az intelligens, kulturált vitázásnak pedig alapvetõ feltétele minden vitatkozó oldaláról, hogy a másik személyét tiszteljük (legalább annyira, hogy nem írunk vele kapcsolatban jelzõs szerkezeteket publikus felületre), ha a véleménye nem is azonos a sajátunkkal. Lehet érveket írni, normálisan hozzászólni, de a "te anyád" stílus már nem elfogadott az Általánosban sem, a trollkodást pedig (a definícióval kapcsolatban lásd néhány napja a másik topicot) büntetjük.

Mike at home
más kultúra
szerintem pont emiatt tüntetnek, hogy ilyen a hatalom hozzáállása

Ami a hírekbõl mindig is kimarad:

Police car Egypt

Diplomatic car Egypt

Ennyit és ma az emberi élet<#szomoru1>

Mike at home
áh, már ki van herélve az sg 😊

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Punkerwork
egy pillanatra azt hittem régi pol fórumos topic-ban vagyok, a színvonal kb ugyanaz 😄

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Mike at home
ja ok, akkor további jó büntipontokat!

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

0Fritz0
A Magyar mentalitás topicban már bebizonyítottad, hogy mennyire rühelled a magyart, nincs mirõl beszélni.
(Akkor sem érdekelsz, ha csak egy agitátor vagy)

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Mike at home
legalább te gyere át
szeretem az olyan embereket akik veszik a lapot, meg tudnak ironizálni

Mike at home
gyertek át ide!

ott nyugodtan lehet anyázni/udvarolni 😄

Mike at home
mondom én, hogy jobb a gumiban
francnak nem írtok oda

Efreet
Egymás további dicséretét és az udvarlást privát üzenetek formájában intézzétek, ennek itt végképp nincs helye. A további anyázós jellegû üzeneteket büntetõpontokkal jutalmazom.

Köszönöm.

"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"

0Fritz0
Putrisnak felesleges magyarázni.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Mike at home
ja és én nem haragszom rád 😊

egyszerüen ilyen paraszt a sítlusom, meg kellõen agressziv

nem hiába fosik be minden ártatlan mondatomból a Sodi-klón

Mike at home
aha

1. Lali nem cigány, vagy úgy ahogy én zsidó
2. nem láttam hogy bármikor tapsikált volna, amikor a cigányok magyarokat vertek/öltek

0Fritz0
Az elõzmények:
Elsõ, második.
A válaszokat görgesd le.

Szóval a haragod jogos, csak a célpont nem.

Mike at home
és azt is magyarázd meg nekem kedves barátom, másról azt feltételezni, hogy lopásból rablásból él, mennyire normális hangnem, mert ez is azért furdalja az oldalamat

Mike at home
ok

akkor nyekeregjél valami választ is a felvetésemre

csaltál-e már áfát?

én úgy vélem eddig normális hangot ütöttem meg veled szemben.

Innentõl kuss disznó,
nincs moslék...

Mike at home
hogy tudtam, hogy egy nyomorult elütésbe belekötsz

ne tereld a témát!

"Olyan arcot is ismerek, aki örömében tapsikol, ha cigányok magyarra támadnak." igen? ilyen körökben mozogsz? csak nem a putrisoron lax a tesókkal?

látod, leírtam a lakszot, x-szel
erre áll fel nekem, tudód?

Mike at home
akkor pofázz ilyet, ha életedben nem csaltál el egy fillér adót, áfát sem

tudod, Jozsó is megmondta, az vesse az elsõ követ...

szal, tarts egy kis önvizsgálatot mielõtt valaki felett pálcát törsz

0Fritz0
Nem "mozógsz", hanem "mozogsz".
Nem engem minõsít, ha csak ennyi esik le.
Tégy egy szívességet és majd az életben is szólj rá arra, aki nem helyesli, hogy megagyaltak az otthonodban a cigányok.

immovable
Hát...😊 Rettentõen bizalmatlan és cinikus vagyok. Ezért nem is szavazom, nem veszek részt semmilyen társadalmi megmozdulásban, megemlékezésben, stb. Egyszerûen nem bízom senkiben, s mindenkirõl csak rosszat feltételezek. Tudom szar világban élek, de ez van. 😊
arty
keserûen, de nevettem rajta 😊

Forza.

1, vagy te is lopásból rablásból élsz

vagy

2, eszméletlen depresszív pesszimista vagy minden tekintetben

arty
"Hála az égnek, hogy szinte sosem adományozom. Nem lehetek benne biztos, hogy oda kerül ahova szánom, s az esetek többségében nem is kerül. Régi ruhát, bútort, gyümölcsöt adok szegényebb családoknak a környéken, de semmi más. Meg az adóm 1%-át megkapja minden évben ugyanaz az állatmenhely."

Megideologizáltad magadnak, hogy miért ne adakozz, értjük 😉) (genyózok, holott írtad, hogy adakozol, sry, konkrétan nem rád értem, de ezt az érvelést már annyit hallottam magam körül) Az esetek többségében oda kerül, egy-két bicskanyitogató ellenpéldát kivéve.

Az adómat én is állatmenhelynek szoktam adni, jobban megérdemlik, mint az emberek.

Forza.

immovable
Mi van itt?<#wow2>
Mike at home
fura egy körökben mozógsz

Mike at home
egyébként hülye a bakáts, egy életre kiszúrt magával

Gabika a kiflivel, Baki és a téliszalámi

de miért nem mondta azt, hogy ezzel politikai célja volt?

nálad meg szövegértés, hm?

"A Klubrádió vezetõi úgy döntöttek, a hallgatók érzéseire is tekintettel, legalább egy hónapig szünetelteti Bakács Tibor
mûsorát."

érted ennek a szónak a jelentését: legalább?

Mike at home
ugyanmár ha itthon bezárnának mindenkit aki lop vagy adót csal, ki kéne írni az országhatárra, hogy Börtön

jhetedikj
jhetedikj
egy magyar videónál volt ott, mint komment -.-

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
onnan loptam

anno 1987

0Fritz0
Nálad is rossz az aláírás, nem gúglival kéne fordítani.

polluxware
<#vomit>

0Fritz0