Hír topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
<#nezze>#nezze>
A KGB akadémián végzett tiszt Szilvásy György minisztersége ideje alatt irányította a Nemzetbiztonsági Hivatalt.
Kurva egyszerû ennek az oka, az egész világ elõtt lejáratná magát az akármilyen ügyészség, ha örökké ok nélkül rángatna be ilyen jelentõs személyeket. Ilyet épeszû kormány nem akarhat, bármilyen hátsó szándéknak is túl nagy ára lenne ez.
[]...Nem is lesz itt olyan soha, csak részegen anyázás a kocsmában, este kialussza az állampolgár"
Miért issza el a kajapénzt az emberünk? <#idiota>#idiota>
Lemaradtam volna a jogerõs ítéletrõl?...
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol
. .Yo soy el más fuerte! Voy a matar a todos mis enemigos! Sin piedad! .
www.smart-bus.hu
Ebbõl következik, hogy ha a Fideszen belül is voltak ilyen dolgok, és arról Orbán ténylegesen nem tudott akkor érdeke ezeket a dolgokat is elszámoltatni, senki nem akar egy olyan pártot maga köré, ahol olyan dolgok folynak, amirõl õ vezetõ léte ellenére nem tudott.
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Hiszen ha ártatlan, akkor biztos eltussolták, ha bûnös, akkor meg biztos a másikak rákenték.
Szóval olyan mindegy.
"Azok az emberek, akik abban hisznek, hogy világot egy globális összeesküvés irányítja, még sohasem próbáltak meg irányítani vagy felügyelni egy legalább 10 f?s munkacsoportot."
Méghogy nincs elszámoltatás? 😄
És ez még csak a jéghegy csúcsa, szerintem lesz még itt pár ismert név hamarosan...
Azért nem gondoltam volna, hogy ennyire bebizonyosodnak a félelmeim, egy dolog a privatizáció, de egy más dolog hivatali visszaélésekkel külföldi kézre játszani nemzeti létfontosságú stratégiai erõforrásokat. Már amennyiben igaz a pletyka, hogy a MOL orosz kézre játszásáról van szó. Remélem még sok ilyesmi kiderül, és visszaszerezhet az ország hasonló cégeket büntetõjogi felelõsségrevonás segítségével, pénzbeli visszavásárlás nélkül, ha sikerül megtalálni és eljárás alá vonni a felbújtókat.
www.smart-bus.hu
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
gyerekek, mindmeghalunk
anno 1987
www.smart-bus.hu
Én egyébként a warez topikok miatt regisztráltam elõször, mert csak úgy lehet megnézni. Azóta kinõttem abból természetesen. 😛
PH mást szint, ez tény.
www.smart-bus.hu
SG-t sok helyen a "legalja" fórumnak nevezik és most nem akarok megsérteni senkit, de megnézheted pl. a prohardvert, ott elég komoly moderálás folyik.
( onlány fogadóirodák pl személyi másolatot kérnek az személyazonosság igazolására )
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Nekem az se tiszta, hogy regisztráció során, hogyan bizonyítják, hogy azon a fényképen az a személy van és az az igazi neve stb.
Viszont az sem normális, amibe a "humiariba" belefutottam valamelyik nap. Gyakorlatilag teljesen nyíltan ment a drog pártfogósdi... névvel, fényképpel ilyen nem lett volna...
De hangsúlyozom, nem sg szintû fórumokra gondoltam.
www.smart-bus.hu