Hír topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Végórák a Népszavánál? Már fizetés sincs

Elvágták az állami köldökzsinórt?

„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

Én már nem hiszek a mesékben. De legyen neked igazad!

„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

desigo
Szilvásy György után õrizetbe vették Laborc Sándort is

A KGB akadémián végzett tiszt Szilvásy György minisztersége ideje alatt irányította a Nemzetbiztonsági Hivatalt.
TheLostOne
Egy ilyen közismert személyt nem visznek csak úgy be sziklaszilárd bizonyítékok nélkül. De ha nem hiszed el nézd meg a statisztikákat, ha ekkora nevek kerülnek bíróság elé általában bûnös ítélettel végzõdik a dolog.

Kurva egyszerû ennek az oka, az egész világ elõtt lejáratná magát az akármilyen ügyészség, ha örökké ok nélkül rángatna be ilyen jelentõs személyeket. Ilyet épeszû kormány nem akarhat, bármilyen hátsó szándéknak is túl nagy ára lenne ez.

Csirke4
Érdekes milyen idegennek tûnik eza kultúrált megfogalmazás. 😄
"Kérlekszépen kajára nincsen pénze a legtöbb anno 10 éve még a középosztályba tartozó családoknak...[]
[]...Nem is lesz itt olyan soha, csak részegen anyázás a kocsmában, este kialussza az állampolgár"

Miért issza el a kajapénzt az emberünk? <#idiota>

ha egyszer bebizonyodik, hogy bûnös és a bíróság elítéli, akkor mit kell ajvékolni???

Lemaradtam volna a jogerõs ítéletrõl?...

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

DaemoonHunter
azért a farkából levitt nemkicsit😄 sok férfi öngyilkos lenne ezután

89
én még mindig elképedek mennyi híve van ennek a bohócnak...és hogy az életben vízionálnak ezek rákosi-korszakot??? ha egyszer bebizonyodik, hogy bûnös és a bíróság elítéli, akkor mit kell ajvékolni???

Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol

kakimakifsz
bizony...
sajna....

. .Yo soy el más fuerte! Voy a matar a todos mis enemigos! Sin piedad! .

kakimakifsz
basszuskulcs<#wow3><#wilting><#merges2><#wow2><#merges2>

. .Yo soy el más fuerte! Voy a matar a todos mis enemigos! Sin piedad! .

Szeretném megérni, hogy végre legyen következménye a politikusaink viselt dolgainak...

www.smart-bus.hu

TheLostOne
Jelen körülmények között max azért lehet lázongás, ha a bûnösök bûneik bizonyítása ellenére nem kapnak méltó büntetést, illetve nem hajtják be az általuk okozott károkat. Amíg nem tartunk ott, addig csak örül mindenki, hogy végre nyakoncsípték õket.

TheLostOne
Azért azt ne felejtsd, hogy Fidesz nem egyenlõ Orbán, de Orbán kezében van itt most a legtöbb hatalom. Azt is elárulom, hogy a legtöbb Fidesz szimpatizáns igazából Orbán szimpatizáns, sokan mondták már nekem közûlük, hogy a párttal nem teljesen elégedettek, de mivel ott van Orbán, ezért arra szavaznak.

Ebbõl következik, hogy ha a Fideszen belül is voltak ilyen dolgok, és arról Orbán ténylegesen nem tudott akkor érdeke ezeket a dolgokat is elszámoltatni, senki nem akar egy olyan pártot maga köré, ahol olyan dolgok folynak, amirõl õ vezetõ léte ellenére nem tudott.

A várakozás nem közöny. Bölcs ember kivár... 😊

www.smart-bus.hu

Amíg van hova hátrálni, nem lesz lázongás...

www.smart-bus.hu

Pedig mident megtettek, de csak nem akar lázadni a magyar. Talán jobb is.

&#8222;Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

Mr_no_NaMe
Felháborodást?? Kérlekszépen kajára nincsen pénze a legtöbb anno 10 éve még a középosztályba tartozó családoknak. Hova legyen a felháborodás ha még erre sincs? Annyi mindent fel lehetne sorolni, annyi bõrt húztak már le 10 év alatt, annyi megszorítást kaptunk már, hogy már a csutka gerincünkre van rászorítva a derékszíj. És hol a felháborodás?? Nem is lesz itt olyan soha, csak részegen anyázás a kocsmában, este kialussza az állampolgár, reggel meg megy vissza a mókuskerékbe...
Willenbrock
Ez jutott pont eszembe mint lehetõség,hogy biztos a mol üzleteléssel van összefüggésben.

Az Index forrásai szerint ilyen súlyú gyanúsítással a Mol-részvénypakett orosz kézre juttatása miatt élhetett az ügyészség.

Willenbrock
Kiváncsi vagyok kiknek milyen államtitkokat szivárogtattak ki vagy hogyan kémkedtek konkrétan?

Felháborodni is lehet mellette és ellene. Bár nem lepne meg egyáltalán ha igaz lenne, de ez elíndíthat egy dominót mindkét oldalon ha a fidesz végigviszi. Sajnos pont ezért nem lesz belõle semmi!

A baj az, hogy manapság már a vádat sem hisszük el 😊 Meg azt se hogy bûnös, meg azt se hogy ártatlan.
Hiszen ha ártatlan, akkor biztos eltussolták, ha bûnös, akkor meg biztos a másikak rákenték.
Szóval olyan mindegy.
Egy kicsi felháborodást :-)

Miért?Mit várnál?

"Azok az emberek, akik abban hisznek, hogy világot egy globális összeesküvés irányítja, még sohasem próbáltak meg irányítani vagy felügyelni egy legalább 10 f?s munkacsoportot."

Félelmetes az a közönyösség, amivel tudomásul veszünk egy hazaárulással vádolt politikus letartóztatását...

TheLostOne
Államellenes bûncselekménnyel gyanúsítják az õrizetbe vett Szilvásy Györgyöt

Méghogy nincs elszámoltatás? 😄

És ez még csak a jéghegy csúcsa, szerintem lesz még itt pár ismert név hamarosan...

Azért nem gondoltam volna, hogy ennyire bebizonyosodnak a félelmeim, egy dolog a privatizáció, de egy más dolog hivatali visszaélésekkel külföldi kézre játszani nemzeti létfontosságú stratégiai erõforrásokat. Már amennyiben igaz a pletyka, hogy a MOL orosz kézre játszásáról van szó. Remélem még sok ilyesmi kiderül, és visszaszerezhet az ország hasonló cégeket büntetõjogi felelõsségrevonás segítségével, pénzbeli visszavásárlás nélkül, ha sikerül megtalálni és eljárás alá vonni a felbújtókat.

Ha rend relatív, akkor már gondok vannak! 😊)

www.smart-bus.hu

Narxis
Persze, legyen rend, de most, hogy kinek mi a rend az relatív.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Narxis
Már elindult az az iskola, Narancsliget 3/2 alatt találod és igen, érettségi követelmény lesz. 😉

Mr_no_NaMe
mikor nyílik a besúgó szakközépiskola? Érettségi követelmény lesz? Mit lehet tudni az elkövetkezendõ tanévrõl, tandíjról, ösztöndíjról?

gyerekek, mindmeghalunk
Narxis
Jah, ezt egy kicsit elszámolták, de gondolom kellett valami "rémisztõ" hír, hogy "fogy a magyar" stb. 😄

jhetedikj
ha 14 éve ~100000 gyerek született, akkor nem tudom melyik okostojás gondolta, hogy 152000 jelentkezõ lesz 😄

anno 1987

Maradjon szabad, ezzel egyetértek teljesen, de azért rend is legyen.

www.smart-bus.hu

Narxis
A sok fiatalra figyeljen a sok szülõ. 😊 Nekünk felnõtteknek maradjon már szabad az internet.

Lehet hogy legaljának hiszik, de ez így jó. A prohardver talán a ló túlsó fele. Nem baj ha kicsit többet engednek, de van egy szint amikor itt is közbelépnek a modik.
Én egyébként a warez topikok miatt regisztráltam elõször, mert csak úgy lehet megnézni. Azóta kinõttem abból természetesen. 😛

Nem hülyéskedtek... 😊 De azért túl komolyan én sem veszek egy SG fórum humiari topikot... ( bár mondjuk drog ügyben a sok fiatal miatt nem biztos, hogy egészséges téma ott az ilyen )

PH mást szint, ez tény.

www.smart-bus.hu

Narxis
Szerintem túl komolyan veszed, ráadásul humiariban? Max. csak hülyéskedtek...

SG-t sok helyen a "legalja" fórumnak nevezik és most nem akarok megsérteni senkit, de megnézheted pl. a prohardvert, ott elég komoly moderálás folyik.

Az, hogy a kommenteket csak szintén névvel fényképpel regisztrált tagok láthatják, az teljesen alap!

( onlány fogadóirodák pl személyi másolatot kérnek az személyazonosság igazolására )

www.smart-bus.hu

Elõfordul... nem erõsségem a türelem! 😄 Fõleg, ha indokolatlanul bunkó módon találnak meg... 😊

www.smart-bus.hu

Narxis
Azt el lehet rejteni és aki nagyon látni akarja az regisztrál. Én ezt jobbnak tartom mint azt, hogy saját nevén, fényképpel kommentál az ember is így olyan is látja aki nem is regisztrál.

Nekem az se tiszta, hogy regisztráció során, hogyan bizonyítják, hogy azon a fényképen az a személy van és az az igazi neve stb.

Azt olvastam.<#hehe> Ott kicsit neked is elgurult a gyógyszered. :-)

Nincs tökéletes megoldás...

Viszont az sem normális, amibe a "humiariba" belefutottam valamelyik nap. Gyakorlatilag teljesen nyíltan ment a drog pártfogósdi... névvel, fényképpel ilyen nem lett volna...

De hangsúlyozom, nem sg szintû fórumokra gondoltam.

www.smart-bus.hu

TheLostOne
Na igen, ez kitûnõ példa!

Itt sg-n is van egy visszajáró troll, aki a moderátorokat sértegeti igen durva módon folyamatosan. Ha valaki névvel címmel felvállalja a véleményét, könnyen áldozatául eshet egy ilyennek. Nem csak a mindenkori hatalomtól kell tartani ezügyben.

Akinek még maradt félteni valója.

bertino
zsir Y

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

TheLostOne
8 sávos ide vagy oda nem szívesen ragadnék ott egy dugó miatt, kurva sok az a 36 kilóméter 😄