61226
Egy ilyen téma megkívánna egy független, állandó házigazdát felügyelőnek, erre pedig sajnos nincs lehetőség - a szerkesztőség és a moderátorok döntése alapján a topic zárva marad.
-
#50051 Úgy tudom ,hogy akár két totál retardáltnak is lehet szuper intelligens gyereke. Legalábbis azt halottam, hogy a szülők iq-ja nem befolyásolja a születendő gyerek iq-ját. -
#50050 "A másik meg az hogy még el is hinném hogy butábbak ha nem lennének köztük tudósok vagy híres (Nobel-díjas) közgazdászok. Ilyenkor persze hogy kivételek meg minden, de ha minden fekete ugyanolyan oktatást kapna ugyanolyan anyagi és társadalmi körülményei lennének mint a fehéreknek vagy a sárgáknak akkor megnézném hogy mire jutnak. De enélkül ostobaság kijelenteni azt hogy butábbak."
Alacsonyabb az iq szintjük ugyanazon körülmények között.
Az átlag tudod mit jelent?
Akkor ilyen alapon minden zsidónak einsteinnek kéne lennie?
Vagy minden fehérnek nikola teslanak?
Na látod hogy nem. Az az igazság a feketéknek még az oölvasás is nehezen megy.
Sokkal lasabban tanulnak mint a sárgák v fehérek.
Ezért soha nem is fognak beilleszkedni egy társadalomba.
A liberalizmus elhiteti mindenkivel hogy csak akarat kérdése.
Pedig nem a genetika rengeteg dolgot befolyásol.
"Ezt a szöveget hagyjuk már. Mert a fehér ember nem vándorolt be sehova ugye? És nem érdekel hogy hódítások kora volt mert akkor ezt a mostanit is nyugodtan fel lehet fogni annak. Csak hogy fordítva. Jah hogy most már nem tetszik? Szar ügy. Ahogy az indiánok sem tudtak küzdeni ellene "mi" sem tudunk."
Tudunk csak a multikultis fehérember a hibás szegény feka rabszolgák meg indiánok miatt című büntudatkeltő média belénknevelte a töketlenséget.
Mellesleg jelenleg mi tartjuk el azokat akik idejönnek.
Szóval van egy kis különbség.
Ők élősködök paraziták.
De mi lesz akkor ha a gazdatest meghal?
Afrikai nyomor európában:( -
#50049 "Ez igaz és nem tudom miért van de kötve hiszem hogy az IQ miatt lenne. Valószínűbb a motiváció hiánya, a társadalmi tényezők és a család mint ok."
Az iq egy szám.
Az intelligencia fontosabb. A feketéknek kisebb. Ezért nem tudnak beilleszkedni sehol sem.
"A keveredés jót tesz a géneknek frissülést hozhat egy országba vagy kultúrába. Megint kétségbe vonom az alacsony IQ-t de ha ennyire ragaszkodsz hozzá akkor miért nem csináljuk még mindig azt amit Spártában? Aki nem volt elég életerős az mehetett a Tajgetoszra. Csak most az IQ-val. Akkor le kellene hajigálnunk a fogyatékosokat, retardáltakat meg egyéb embereket akik nem ütik meg a mércét..."
-Attól függ kivel keveredsz. Egy 70-es iq-val akkor a gyereked valószínű nem lesz olyan okos mint te.
Mellesleg a zsidók egymást között keverednek és ők a legintelligensebbek a világon.
-Azért mert a liberalizmus szerint minden élet fontos bla bla bla...
"Ilyenkor hiszünk a statisztikáknak? ;) Egyébként erre nem tudok mit mondani ezt a részét (hogy miért van) még nem tanulmányoztam Amerikának. Bár az sokat mondó adat (ami azt hiszem múltkor is be volt szúrva ide) hogy egy feketét miután fegyverrel kirabolt egy bankot senkit nem bántott meg semmi sőt a pénz nagy részét vissza rakta csak 1 száz dollárost vett el hogy ne haljon éhen. Nos ez 15 év. Aki 100 milliókat sikkaszt 2-3 év. És az utóbbi fehér volt."
Te nem hiszel a statisztikáknak. Persze rá lehet fogni hogy fekete ellenes.
O.J. Simpsont pedig gyilkosság alól mentették fel. Tudod hogy a sztár ügyvéd fekete esküdtszéket hozott össze. A négerek meg ugye rasszisták.
"szóval szerinted az érdek mindennél fontosabb? Ez hülyeség. Mert minden a nézőponton múlik. Palesztinának az érdeke az hogy ne legyen Izrael és ez fordítva. "
Aki nem a saját érdekét nézi az eltűnik a süllyesztőben.
"Sejtettem hogy bele lesz kötve az arab párosba, de végül is te Afrikát írtál is földrajzilag oda tartozik ;) "
Az arab párosod sem valami nagy szám. Ha nincs kőolaj akkor nagyon gyengék.
Nézd meg tunéziából hány külföli munkavállaló menekült el.
Sajnos az araboknál az iszlám miatt nem igazán van meg az a munkamorál amit megkövetel egy ázsiai vagy esetleg egy nyugati cég.
-
#50048 Jellemzően ATV néző színvonal egyébként, hogy még akkor is amikor látják, hogy mit okozott a libeláridiotizmusok, még akkor is szélsőjobboznak, meg kurucinfóznak.... -
#50047 Ki jöttem ide szinte nyelvtudás nélkül. És találtam munkát eltudtam helyezkedni, mert azért jöttem ,hogy dolgozzak. 30 éves fejjel mcdonnaldsban (igaz csak két-három hétig) utánna még 1 év tesco.
Ezek nagy része már többgenerációs bevándorló, és mégsem képes semmire a romboláson kívül. Pedig sem nyelvi sem semmilyen más gondjuk nincs. 700 fontom volt amikor megérkeztem, ez a minimálbérnél kicsit kevesebb. Nem hinném, hogy bármelyiknek ilyen gondja lett volna amelyik itt született.
Ezek nulla szar semmire való emberek, akik rátelepedtek európai embertársaikra, mint a vérszívó piócák. Utálom őket mint a saját szaromat. Igénytelenek, nagy a pofájuk, lusták, és bűnözők.
Mindez pedig a multikulti pártoló undoritó libelárisoknak köszönhető akik ilyen LMP szintű pártokra szavaznak, ezáltal elősegítve ezt a mocskot ami itt van. Otthon sincs nagy különbség, csak ott a cigányokkal csinálják azt amit itt a négerekkel.
Épp ma olvastam, egy magasröptű cikket az index.hu-n. Érpatakot fikázták benne erősen. Ott rend van de munka nincs, meg szar kátyus a főút. Hát üzenem azoknak a hazug mocskos index íróknak, hogy más faluban meg még rend sincs...
Ti meg libeláris barátaim higyjetek nekik, mert igazat beszélnek. -
#50046 A múltkor még szentkoronarádió - segg együttállás volt :)
Amúgy egyetértek, nem törnek ki.
Részben azért, mert nem tudnak, részben azért, mert nem akarnak.
Motiválni kell őket.
Csak erre nem látom a programokat. -
#50045 A püspök úr kezdte a szélsőségesezést.
Szerintem szélsőséges az, ami a társadalom többségének nézőpontjától, érdekétől eltér.
Szélsőjobbozik itt. :) -
Garfield #50044 Mi ez a bináris baromság, hogy a vallásnélküliségnek automatikusan a élvezeteknek élő, dugás és pénz motiválta emberek életfilozófiája??? Értem én, hogy kell a napi liberálisozás, de azért ennyire nem kéne fekete-fehérre venni a dolgot. -
Garfield #50043 Gárfild vagy ki szerint ez nem etnikai hanem szociális/társadalmi probléma. Igen az, ami a multikultiból és a libeláris idióta hozzáállásból adódik, mert emberi jogok meg kutyafa*sza. Olyan hülye vagy öreg, hogy nagyítóval kell keresni hasonlót. Láss egy kis világot a saját szemeddel és ne a heti/hetes/index.hu-ból tájékozódj, aztán majd utána beszélgethetünk.
Köszönöm, láttam. Neked kellene inkább kihúzni a fejed a kuruc.infósok s*ggéből, mert kezd agyra húzódni, bár néha az az érzésem, hogy már késő...
Igen, társadalmi probléma a gettósodás, az, hogy egyes rétegek képtelenek kitörni nemcsak földrajzi, hanem társadalmi értelemben is. És ahogy a jelenlegi szitu is mutatja, messze nemcsak csak feketéket és bevándorlókat érint a kérdés, hanem a hófehérkéket, csak hát egyesek fenenagy felsőbbrendűségét zavarja és nem hajlandók tudomásul venni.
Ennek kapcsán senkinek nem rémlik az a hír, amikor nálunk egy vagy két éve talán két tinédzser lány lopni próbált egy boltból a rendőrök pedig szívroham nélkül szépen bevitték őket az előzetesbe: nem voltak rászorulva, egyszerűen brahiból. Persze, le lehet ragadni a felszínen, hogy de hát ők nem pusztítottak, de nem ez a lényeg, hanem az, hogy az újabb generációkból kezdenek egyre inkább hiányozni a társadalom által elfogadott értékek, illetve azok tisztelete, és simán szembemennek mindennel, amíg csak közvetlenül szembe nem találják magukat a retorziókkal. Van, ahol picit lopnak brahiból, van, ahol ugyancsak brahiból beverik az összes kirakatot az utcában. -
#50042 Még szerencse, hogy a csak az élvezeteknek élő, dugás és pénz motiválta emberek életfilozófiája nem nevezhető vallásnak.
Képzeljük csak el, hogy ez lenne a szabaddemokrata egyház!
És most gondoljunk bele, abba, hogy ebben az esetben kinek a kezében van a média legnézettebb, legolvasottabb, leghallgatottabb része.
Elfoglalták.
És most akkor a HVG riogat azzal, hogy jönnek a kersztények és el akarják foglalni a médiát.
Persze csak teoretikusan a fentieket. -
#50041 Teoretikusan okés :)
A fehér ember nem illeszkedett be sehol, hanem leigázott, gyarmatosított, népirtott.
Az Európába jövő bevándorlók szerintem ugyancsak nem akarnak beilleszkedni. Vagy mert nem adják fel kultúrális, szociológiai identitásukat, vagy mert a nem dolgozással is olyan életszínvonalat érnek el, amivel megelégszenek. -
#50040 Persze most az ilyen ATV meg a többi mindig egyenesen beszélő média tekeri csavarja, kitalálnak új kifejezéseket is, csak hogy bebizonyítsák, hogy jó nekünk ez a multikulti.
Aki hisz nekik mind egytől egyik egy idióta vadbirka.
Ráadásul nagyon sok ember csak azért "követi" őket, mert elhitették velők, hogy a jobb oldal a hülye, és inkább nem akarnak hülyéknek látszani. Kár, hogy évek óta folyamatosan bizonyosodik be amit a szélsőjobb pofázik évtizedek óta.... és minden amit a libelárisok pofáznak megdől... -
#50039 Nem kérdés, hogy ki/mi a hibás.
Természetesen a pozitív diszkrimináció. -
#50038 " a kérdés hogy miért nem mennek vissza az eredeti lakóhelyükre. Mert nincs miből és mert ott sokkal kilátástalanabb élet vár rájuk."
Angliában, ha azt mondod, hogy soha többé nem térsz vissza, megkapod az összes befizetett adódat egy összegben. Ja, hogy az nincs??? Nekem három év után annyi van, hogy azt mondom rá, Magyarországon az sok pénz, akkor afrikában mennyi lenne egy 10 éve itt élő négernek?
Nem azért kell ide "menekülni", hogy a dolgozók nyakán éljenek ezek a senkiházi retkek, hanem ha valaki más hazájában akar élni akkor illeszkedjen, be fogadja el a kultúrát, vegye is át azt és köszönje meg, hogy egyáltalán BEENGEDIK a hazájukba. Ehelyett mit csinálnak??? Meglehet nézni a tv-ben.
Azt is meglehet nézni a nagybetűvel Fehérezőknek, hogy milyen etnikai csoportok lakta területeken voltak a balhék. Aztán lehet csodálkozni, hogy 10 feka között láttok egy-egy fehér embert, nektek jó hivatkozási alap ez, még akkor is ha tudjátok, hogy baromság, nekem meg aki itt él elég bizonyosság ahhoz, hogy jobb lenne itt az élet etnikumuk nélkül. Európai kultúra nem illeszkedik az Afrikaihoz.
Két hétig laktam egy olyan épületben ahol (átmenetileg mikor Londonba költöztem) nagyrészt indiaiak laktak. Két közös több zuhanyzó és wc-ből álló fürdő helyiség volt. A néhány európai bezáratta magának az egyiket, hogy csak ők/mi használják, mert ezek összefossák/szarják hánnyák az egészet ahol élnek, fehér embernek az a retek sok amit ezek csinálnak. Lásd még Gangesz címszó alatt.
Ti könyen pofáztok a belvárosból ahol nem is találkoztok ilyenekkel, én láttam már pár dolgot életemben, de ezen még én is meglepődtem.
Gárfild vagy ki szerint ez nem etnikai hanem szociális/társadalmi probléma. Igen az, ami a multikultiból és a libeláris idióta hozzáállásból adódik, mert emberi jogok meg kutyafa*sza. Olyan hülye vagy öreg, hogy nagyítóval kell keresni hasonlót. Láss egy kis világot a saját szemeddel és ne a heti/hetes/index.hu-ból tájékozódj, aztán majd utána beszélgethetünk.
Buszt vezetek Londonban: Ha a fehér gyerek elhagyja az oyster kártyát akkor szinte félve megkérdezi, hogy felszállhat-e ingyen, a nigger fel akar lógni, ha szólsz neki elkezd balhézni, meg, hogy azért mert ő fekete??? Nevelés kérdése? Igen az, a fehéreket fehérek nevelik a feketéket feketék, meg is látszik, rajtuk.
Vannak hülye fehér gyerekek? Vannak. Örüljetek neki, hogy tudtok hivatkozni arra az 5-10%-ra, azt meg ne nézzétek, hogy a feketéknek a 80-90% idióta. Meg azt, se, hogy ha a fehér bűnözik, akkor azt bizonyos határokon belül teszi, pl nem basz a 80 éves nini hátába csákányt kétezer forinért...
neB-el meg egyetértek, hogy a kúltúránk nem a csúcs, sőt egy nagy fos az egész. Ha hosszútávon nézzük, és ha csak afrikai emberek élnének a földön akkor jóval tovább maradna meg ez a bolygó élhetőnek, mintha csak fehérek laknák. Nálunk nők vezetnek kamiont, a család összetartása helyett mert egyenjogúak, vagy minek hívják ezt a belvárosi idióta körökben, annyira fejlődik a társadalmunk, hogy már a férj és feleség napi 8 órányi munkája sem elég a megélhetésre, sok helyen a nagy európában.
Az EU-n belül mondjuk 100 helyen lehet tehenet tartani ami tejet ad. Mi ebből két helyen termelünk, és inkább szteoridokkal tömjük szerencsétlen állatokat, hogy több tejet adjon. A többi helyen meg ellehetetlenítjük a tehén tartást, kizárólag a pénz miatt amit egy apró kör élvezhet.
Ez a mi kultúránk.
-
Garfield #50037 hvg.hu: Milyen veszélyeket?
F. T.: A kereszténységnek és a politikának az összekeveredését. Azokról beszélek, akik nem az egészséges közéleti kereszténységet vallják, vagyis hogy az egyház jöjjön ki a templom falai közül, mert ezt én is kívánatosnak tartom, csakhogy mások politikai kereszténységet képviselnek, ami akár pártokhoz (ebben az esetben szélsőjobboldali pártokhoz) kötődik, és idegengyűlöletben manifesztálódik, ellenségképet gyárt magának, és megengedhetőnek tartja az erőszakot. Megvan Breivik tette és az iszlám szélsőséges cselekedetek között a párhuzam: ő is arra biztatja követőit, hogy a „művelet” (ő így nevezi) előtt menjenek templomba, gyónjanak meg, vegyenek úrvacsorát és így készüljenek a mártír szerepre, és a reményei szerint az egyház ezeket a mártírokat majd a kebelére is fogadja. Ez ugyanolyan visszaélés a keresztény tanításokkal, mint ahogy az iszlám terroristák is visszaélnek a Koránnal, mert az sem buzdít erőszakra eredendően.
hvg.hu: Ezt a politikai kereszténységet Magyarországon tapasztalja?
F. T.: Hadd mondjak egy példát az összekacsintás veszélyére Breivik írásából: a keresztényeknek vissza kell szerezniük az irányítást a médiában, a parlamentben, az üzletben, a tanácsokban és a kormányban. Meg kell rohamozniuk az egyház és állam közötti „falat”, és a liberális modernizmus minden nyomát el kell tüntetniük. Ez a mondat – mutatis mutandis – elhangozhatna Magyarországon is, önmagukat kereszténynek nevező emberek szájából mondván, az egyház szerezze meg az irányítást a médiában, üzletben, politikában, és döntse le a falat, ami elválasztja az államtól. Ez az a veszély, ami nálunk is leselkedik, hogy a kereszténység világi hatalmat szeretne, és azt képviseli, hogy joga van diktálni a médiában, a közéletben. Ez a keresztény üzenet félreértése, és ha nem tiltakozunk ez ellen a felfogás ellen csírájában, még szélsőségesebb irányba mehet el. Ezért érzem, hogy nekem püspökként a saját egyházamat kell figyelmeztetnem, hogy milyen veszélyeket hordoz, ha az egyház saját hatalmat akar magának.
hvg.hu: Konkrét példát tudna mondani Magyarországról? Hol tapasztalja ezt?
F. T.: Van egy neofita túlbuzgalom sokakban, elsősorban azokban, akik mostanában kerültek a politikába, és úgy gondolják, a keresztény értékekre kell hivatkozniuk, hogy helytálljanak. Ennek a kereszténységnek a nevében akarnak politikai hatalmat, de közben pusztán ideológiaként tekintenek a kereszténységre. Az én felfogásom szerint a kereszténység nem ideológia, hanem belső meggyőződés, hit, aminek van hatása az ember életére, a közéletre, de nem ilyen direkt módon.
„Ne Mária országára hivatkozzanak a politikusok” – mondja az evangélikus püspök
Öröm végre egy egyházi ember szájából hallani a verbálkereszténykedés kritikáját. -
Garfield #50036 Hát persze... -
neB #50035 Nem azt mondom hogy azért mert fekete (bár lehet hogy közrejátszott benne ki tudja) [mondjuk már arra is volt sok példa hogy fehér követte el és feketét tartóztattak le csak mert a fehér ráfogta... ha kell tudok linkelni] Hanem arra akartam rávilágítani hogy milyen ferdítések és hiányosságok vannak a rendszerben. Lehet hogy sokkal több fehér elkövető van de rövidebb időre zárják be őket mint a kevesebb feketét akik már évtizedek óta ott vannak és csak halmozódnak. (bár ez elég valószínűtlen de teóriának jó :) )
Akkor összegzésként annyit tudok mondani hogy a fehér ember bevándorolt más terültekre és beilleszkedett ahogy tudott.
Most a feketék próbálnak beilleszkedni több kevesebb sikerrel. Mondjuk azért én még azzal várnék hogy kijelentsem hogy ez nem fog sikerülni de majd meglátjuk. -
#50034 de a fehér hagyja, hogy bevándoroljon és a fehér hagyja, hogy ne illeszkedhessenek be (laza törvények, segélyek, stb.). akkor most ki a hibás? -
#50033 KK -
#50032 Fegyverrel kirabolt egy bankot. Halmazati büntetés.
Lőfegyverrel való visszaélés, veszélyeztetés, nem lopás, hanem rablás.
Persze ha te mondod, akkor biztosan azért ítélték olyan súlyosan, mert fekete.
A 40 hónapnál durvábbat(mármint hogy rövidebbet) is lehet találni, csak nem kell elhagyni kishazánkat.
Itt ugyanis el sem ítélnek olyanokat, akik milliárdokkal károsítják meg az embereket. Különösen, ha a bankok tulajdonosaihoz vándorol a lopott szajré:)
Most nem arról van szó, hogy a fehérember bevándorolt-e valahova is.
Most arról van szó, hogy a feketék bevándorolnak és nem illeszkednek be. -
#50031 Ennek a vitanak sosem lesz vege. -
neB #50030 Talán a két világháború során nem, (Bár amit a németek kaptak az első után az sem volt piskóta) de azért voltak ennél nagyobb tragédiák a történelemben.
Hát nem tudom szerintem kisebb vétség kirabolni egy bankot 100 dollárért majd másnap feladni magad mint 3 milliárdot elcsalni és 40 hónapot kapni érte. (közben megtaláltam a képet De lehet hogy bennem van a hiba.
A másik meg az hogy még el is hinném hogy butábbak ha nem lennének köztük tudósok vagy híres (Nobel-díjas) közgazdászok. Ilyenkor persze hogy kivételek meg minden, de ha minden fekete ugyanolyan oktatást kapna ugyanolyan anyagi és társadalmi körülményei lennének mint a fehéreknek vagy a sárgáknak akkor megnézném hogy mire jutnak. De enélkül ostobaság kijelenteni azt hogy butábbak.
"Nem, nem kell őket bevándorolni, letelepedni hagyni."
Ezt a szöveget hagyjuk már. Mert a fehér ember nem vándorolt be sehova ugye? És nem érdekel hogy hódítások kora volt mert akkor ezt a mostanit is nyugodtan fel lehet fogni annak. Csak hogy fordítva. Jah hogy most már nem tetszik? Szar ügy. Ahogy az indiánok sem tudtak küzdeni ellene "mi" sem tudunk. -
#50029 "Ez igaz és nem tudom miért van de kötve hiszem hogy az IQ miatt lenne. Valószínűbb a motiváció hiánya, a társadalmi tényezők és a család mint ok."
Valószínűbb?
És ha sokáig mosdatjuk őket, akkor kiderül, hogy fehérek?
Hajlandó vagyok elfogadni, hogy bizonyos fizikai igénybevételek esetében a feketék jobban teljesítenek.
De akkor engedtessék meg, hogy elfogadjam azt is, hogy bizonyos elméleti síkokon a feketék gyengébbek.
"Akkor le kellene hajigálnunk a fogyatékosokat, retardáltakat meg egyéb embereket akik nem ütik meg a mércét."
Nem, nem kell őket bevándorolni, letelepedni hagyni.
Nagy büntetés jár mindenkinek, aki a nemzetközi bankoligarchiától akar lopni, akár 100 dollárt is. El kell venni az emberek kedvét ettől.
Akkor is nagy a büntetés, ha fehér a bankrabló.
Szerintem a palesztinoknak nem az az érdekük, hogy Izrael ne legyen, hanem az, hogy Palesztína legyen. -
ManoNegra #50028 "2. Hát igen ez kétségkívül igaz. De akkor ez érvényes Magyarországra is. 1. VH-ban harcoltunk és vesztettünk. Nos emiatt lett Trianon. Akkor ez egy teljesen jogos döntés. A vesztesek így járnak. Hiszen máshol is választottak már el népeket ez sem különb annál."
Pontosítsunk! Az első VH-ban az osztrák-magyar monarchia harcolt, és veszített. Trianonhoz fogható igazságtalanságot semelyik másik országgal nem csináltak a két világháború során...
Nem akarok megint trianonozni, de nem én hoztam fel. -
neB #50027 "Viszont a feketék az olvasásban matematikában és írásban is le vannak maradva a fehérekhez képest."
Ez igaz és nem tudom miért van de kötve hiszem hogy az IQ miatt lenne. Valószínűbb a motiváció hiánya, a társadalmi tényezők és a család mint ok.
"Így van és ezek az alacsony iq-val megáldott emberek jönnek európába sőt a keveredést is reklámozzák."
A keveredés jót tesz a géneknek frissülést hozhat egy országba vagy kultúrába. Megint kétségbe vonom az alacsony IQ-t de ha ennyire ragaszkodsz hozzá akkor miért nem csináljuk még mindig azt amit Spártában? Aki nem volt elég életerős az mehetett a Tajgetoszra. Csak most az IQ-val. Akkor le kellene hajigálnunk a fogyatékosokat, retardáltakat meg egyéb embereket akik nem ütik meg a mércét...
"Amerikában nincs polgárháború mégis a nemi erőszakok gyilkosságok jelentős részét feketék követik el. (megjegyzem a psanyol ajkú lakosság sem követ el annyi gyilkosságot mint a feketék pedig a feketék még az angolt is beszélik)."
Ilyenkor hiszünk a statisztikáknak? ;) Egyébként erre nem tudok mit mondani ezt a részét (hogy miért van) még nem tanulmányoztam Amerikának. Bár az sokat mondó adat (ami azt hiszem múltkor is be volt szúrva ide) hogy egy feketét miután fegyverrel kirabolt egy bankot senkit nem bántott meg semmi sőt a pénz nagy részét vissza rakta csak 1 száz dollárost vett el hogy ne haljon éhen. Nos ez 15 év. Aki 100 milliókat sikkaszt 2-3 év. És az utóbbi fehér volt.
"Ezek érdekek. Nézd meg izraelt. Nem érdekli őket a palesztinok sorsa.Izrael becsületes?
Valószínű nem. Nézi a saját érdekeit? Igen és számomra utóbbi a lényegesebb."
szóval szerinted az érdek mindennél fontosabb? Ez hülyeség. Mert minden a nézőponton múlik. Palesztinának az érdeke az hogy ne legyen Izrael és ez fordítva.
"Ilyenkor hiszünk a statisztikáknak?"
Jó akkor nem hiszünk viszont akkor mire alapozod a fejlettséget a BRIC országokban ha nem a statisztikára. Én nem statisztika ellenes vagyok csak mindent szeretek több oldalról megközelíteni. A földrajzi statisztikák többnyire elég jól megalapozottak.
Sejtettem hogy bele lesz kötve az arab párosba, de végül is te Afrikát írtál is földrajzilag oda tartozik ;) -
#50026 uRISTEN egy feheeeer
-
#50025 Nincs kétségem afelől, hogy végrehajthatta egyedül.
Az indok, meg az érdekek, ahogy jobboldali szervezetekre próbálják kenni, az már érdekesebb. -
#50024 "Az IQ teszt számomra teljesen megbízhatatlan, pontatlan eredményeket ad amelyet bizonyos szervek úgy ferdíthetnek ahogy akarnak. Amióta lehet publikációkat is pénzért megvenni azóta én már nagyon pesszimista vagyok ezekben. Azt nem vitatom hogy lehetnek különbségek, de erre fogni mindent azért egy kicsit túlzás."
Viszont a feketék az olvasásban matematikában és írásban is le vannak maradva a fehérekhez képest.
"De még akkor is megbízhatatlan lenne mert bizonyos kultúrákban (mint a vadászó-gyűjtögető népeknél) nincs jelentősebb értéke ennek a tesztnek mert soha nem volt rá szükségük."
Így van és ezek az alacsony iq-val megáldott emberek jönnek európába sőt a keveredést is reklámozzák.
"Francia Forradalom, Amerikai szabadságharc, Délszláv háború. Igen kétségkívül vannak gondok a fekete kontinensen."
Amerikában nincs polgárháború mégis a nemi erőszakok gyilkosságok jelentős részét feketék követik el. (megjegyzem a psanyol ajkú lakosság sem követ el annyi gyilkosságot mint a feketék pedig a feketék még az angolt is beszélik).
"
1. A fehér ember volt a legszervezettebb. És ez indok arra hogy kiirtson egy teljes kontinenst? És ha Hitler lett volna a szervezettebb a 2. világháborúban akkor jogos lett volna hogyha kiírtja a zsidókat?"
Ezek érdekek. Nézd meg izraelt. Nem érdekli őket a palesztinok sorsa.Izrael becsületes?
Valószínű nem. Nézi a saját érdekeit? Igen és számomra utóbbi a lényegesebb.
"A HDI alapján több afrikai ország megüti a BRIC mércét mint Gabon, Botswana, Algéria, Líbia."
Ilyenkor hiszünk a statisztikáknak?
Líbia és algéria főleg arab lakossággal bír a két fekete afrikai ország pedig hát a béka segge alatt van.
-
Tsol #50023 Ön elköltözne Ócsára?
"A kijelölt helyszínről pár szóban:
- a 9.000 lakosú Ócsa Alsópakony felé elhelyezkedő külterületéről van szó, ami állami tulajdonban van, így legalább a telek nem kerül pénzbe
- a két épületben működő óvoda "240 férőhellyel rendelkezik, melyben 295 - 300 gyermek nevelése történik"
- egy általános iskola, és a Bolyai János Gimnázium és Kereskedelmi Szakközépiskola van a településen
- az ipart egy takarmánygyártó cég képviseli jelenleg, mert a csődbe ment tüzeléstechnikai FÉG helyi gyárában két hónapja állt le a termelés, és felszámolás alatt áll, de a a Napi Gazdaság szerdai cikke szerint néhány napon belül újraindulhat, mert sikerült megállapodnia legnagyobb hitelezőjével, az MPF Holdinggal, így tovább működhet. Vagyis visszaveszi az eddig foglalkoztatott embereket, esetleg nem is mindet, de újakat valószínűleg nem.
Tehát közmű nincs, infrastruktúra nincs, munkalehetőség nincs. Roppant vonzó."
? -
#50022 Nem volt társa a norvég tömeggyilkosnak -
neB #50021 Az IQ teszt számomra teljesen megbízhatatlan, pontatlan eredményeket ad amelyet bizonyos szervek úgy ferdíthetnek ahogy akarnak. Amióta lehet publikációkat is pénzért megvenni azóta én már nagyon pesszimista vagyok ezekben. Azt nem vitatom hogy lehetnek különbségek, de erre fogni mindent azért egy kicsit túlzás.
A legnagyobb baj ezekkel hogy sztereotípiát teremtenek. Te is le alacsonyabb IQ-zol egy teljes népcsoportot. Holott ez nem feltétlen igaz mert nagyon sok mindenen múlik az IQ hányados. Ezt a tesztet akkor lehetne komolyan venni ha a világon az összes embert lemérnék vele. De még akkor is megbízhatatlan lenne mert bizonyos kultúrákban (mint a vadászó-gyűjtögető népeknél) nincs jelentősebb értéke ennek a tesztnek mert soha nem volt rá szükségük. Így természetes hogy alacsonyabb IQ szám jön ki a méréskor. Ilyenkor mindig az autistákkal tudok példálódzani hogy egy fél évszázada még retardáltnak tartották őket az IQ tesztek alapján aztán kiderül hogy a mérésben van a hiba nem az emberekben...
"A négerek a saját országaikban is ölik egymást". Francia Forradalom, Amerikai szabadságharc, Délszláv háború. Igen kétségkívül vannak gondok a fekete kontinensen. De vedd úgy hogy ők most vannak az államteremtő időszakban mert eddig elvoltak nyomva gyarmati uralomban tartva. És a népszerű hírekkel ellentétben ezeknek nagy része nem etnikai vagy vallási összetűzés hanem a rendszer elleni vagy a szegénység elleni lázadás.
1. A fehér ember volt a legszervezettebb. És ez indok arra hogy kiirtson egy teljes kontinenst? És ha Hitler lett volna a szervezettebb a 2. világháborúban akkor jogos lett volna hogyha kiírtja a zsidókat?
2. Hát igen ez kétségkívül igaz. De akkor ez érvényes Magyarországra is. 1. VH-ban harcoltunk és vesztettünk. Nos emiatt lett Trianon. Akkor ez egy teljesen jogos döntés. A vesztesek így járnak. Hiszen máshol is választottak már el népeket ez sem különb annál.
3. Kína, Brazília, India nem 40 éve lett független. Logikuson több ideje volt egy jól működő rendszert kifejleszteni. Meg azért van különbség egy több száz milliós ország között és egy kis ország között valahol Afrika közepén (pl.: Közép-afrikai Köztársaság). És azért ott sem annyira rózsás a helyzet. 100 milliók senyvednek favellában valami putriban Bombayban vagy a földet vakarászva a Jangce mentén. Ezt Afrikában is megtalálhatjuk. És ennek az ellentétét is a felhőkarcolókat meg egyéb nyugati luxust. A HDI alapján több afrikai ország megüti a BRIC mércét mint Gabon, Botswana, Algéria, Líbia.
"Baromságokat beszélsz öcsi"
-
#50020 A tényeken nem változtat.
Kivétel erősíti a szabályt! Pár gettó őslakos fehér és leszármazottja is odacsapódott. 50x annyian lakják már a gettót az újonnan érkezettek , mint a legalja angol réteg és bizony a balhé onnan indult.
-
#50019 1, Akkoriban a hódítások kora ment.
A fehér ember volt a legjobb legszervezettebb. Így legyőzött mindenkit.
2,Azt hiszed az indiánok négerek stb. csak ültek a fűben és hagyták hogy lenyomják őket? Harcoltak csak nem tudtak győzni.
3,Ha állítolag ázsiát afrikát dél-amaerikát kifosztották hogy lehet az hogy kína india brazilia fejlődik csak az a kurva sok feka ott afrikában az nem tud?
-
#50018 Baromságokat beszélsz öcsi.
A sárgákon is"keresztülnéztek" mégsem sokkal több a bűnöző. Sőt az iskolában is jobban teljesítenek mint a jelenlegi fehér többség.
A négerek a saját országaikban is ölik egymást.
De vissza az usa-hoz.
Az átlag iq 85 a fekáknál. Ez a retardált határa.
Nem lehet hogy a feketék genetikailag butábbak ezért sosem fognak tudni beilleszkedni a társadalomba és a rossz teljesítményt nem a kirekesztés hanem a képességeik okozzák?
Innéttől kezdve már nem lehet rájuk európai társadalmat építeni.
Tehát nem kell beengedni őket.
Az ittenieket haza küldeni az afrikai fehéreket kimenekiteni.
-
#50017 Úgy képzelem el az angliai randalírozásokat hogy annak szociális gyökerei lehetnek.Anglia azért engedte be a bevándorlókat hogy azok olcsó munkája felpörgesse a gazdaságát,ez ment egy ideig de most a válságban ezek a betanított munkások kerülnek ki elsőként a munkahelyekről,ez lehet az oka,nem hiszem hogy egy lelőtt ember miatt van. -
Ronny #50016 Ennyi baromságot én még ebben a topikban nem olvastam. Gratulálok. -
neB #50015 A másik pedig az hogy a társadalom a hibás a bűnözésért soha sem a bőrszín. És ilyenkor lehet dobálódzani a statisztikákkal hogy ennyiszer több fekete van az USA-ban börtönben mint fehér bla bla bla. Azért gondolom nem lehet könnyű egy életen át kisebbségben élni. Úgy hogy tudod hogy a társadalom nagy része utál és átnéz rajtad. Hogy az internet cigányozással és niggerezéssel van tele (gyakran olyan emberektől akik jó ha életükben 1-szer beszéltek feketével). És akkor jöhetne a kérdés hogy miért nem mennek vissza az eredeti lakóhelyükre. Mert nincs miből és mert ott sokkal kilátástalanabb élet vár rájuk. Ezt akár úgy is megkérdezhetném hogyha ilyen ki***szott szar a Kárpát-medencében, a szomszédok utálnak, a cigányok ránk telepednek, a történelem igazságtalan a zsidók kirabolnak miért nem megyünk vissza az Urálba? Költői kérdés...
Arról nem is beszélve hogy amit most a fejlődő világgal tesznek arra nincsenek szavak. Minden évben lerendezik azzal hogy itt van 50 kilotonna segély hogy ne haljál éhen. Jah de akkor már vennék egy kis termőföldet a bioüzemanyagot termő kukoricámnak. Meg az ásványkincseidből is kéne egy kevés... Cseréba adok 100 AK-t hogy legyen mivel leölnötök egymást. És ezzel még egy évig nincs gond. Ki hallott a szomáliai éhezésről? Senki? És ki tudja hogy holnap ki fog fellépni a Szigeten? Mert a médiából szenny folyik. És a "libsis" lapokat meg elintézik annyival hogy utter bullshit az egész.
És a legtöbb emberek csak Magyarországra terjed ki a látóköre hogy itt kifosztanak minket meg hogy nyomor van. És ezt úgy mondjátok mintha máshol nem lenne. Mintha máshol nem embereket ölnének meg egy pohár vízért. Ilyenkor szokott jönni hogy de engem nem érdekel a másik dolga míg én rendben vagyok. Nos hát akkor majd akkor se érdekeljen ha a menekült idejön Magyarországra. Mert ha eddig leszartad akkor ezután is megteheted...
A másik meg az Eminem palánta. Csak én vélem felfedezni ebben a burkolt "a rap rossz" szlogent. Ami ölni tanítja a gyerekeinket. Ami drogfogyasztásra meg hasonlókra buzdítják a fiatalokat. Az ilyenek szoktak a mainstream médiából tájékozódni. Akik még soha nem hallottak rap számot. Ez a rap mánia kezd hasonló lenni a GTA meg hasonló őrülethez hogy a játékok felelősek mindenért... Ennyi erővel bármilyen művészetbe bele lehet magyarázni akármit.
"És aki képzettsége folytán csak csatornatisztításra képes, az nem akarjon manager szinvonalon élni, hanem tanulja meg a helyét, amit a teljesítménye jelöl ki számára."
A másik kedvenc. Hova tűnt a szlogen? Szabadság, Testvériség, EGYENLŐSÉG? Miért van olyan érzésem hogy ezt a szöveget egy manager találta ki? A másik meg az hogy ki szabja meg a helyet? Talán ő Fordsága? Nem is tudtam hogy már a "Szép új világban" élünk hogy mindenkinek megvan már a maga helye.
Egy kis humor a végére: Tegnap Líbia elismerte a "tüntetőket" az Egyesült Királyság új kormányzóinak. -
Garfield #50014 Idézet egy kommentből:
Hát igen, pont ezt mondtuk, hogy hiába akarja némely politikai erő etnikai zavargásnak beállítani, ez nem az. Ezek a bűnözők és a hozzájuk csapódott sokadik generációs segélyből élő csőcselék.
Hoppá-hoppá, tán mégsem etnikai problémáról van szó, ahogy ezt sokan annyira, de annyira szeretnék láttatni, hanem társadalmi-szociális kérdésről? -
#50013 -
neB #50012 Azért ne essünk át a ló túloldalára és ne kezdje el mindenki védeni a becsületes sohasem a pénzt néző és jóravaló fehér embert. Azt a brit, francia, satöbbi nemzetiségű fehért akik évszázadokon keresztül kifosztotta Afrikát, Ázsiát és Amerikát. Azt a fehért aki jelenleg is 3 országban háborúskodik mondva csinált ürügyekkel. Akik erőszakkal települtek be Észak és Dél-Amerikába kiírtva az ott lakó emberek 90%-át. Akiknek a pénzéhségük (folyamatos gazdasági krízisek) és az áldott demokráciájuk milliókat döntöttek nyomorba Vietnámban, Indiában, Salvadorban, Japánban, Németországban, Kínában és rengeteg egyéb helyen. Akik egészen az utóbbi évtizedekig üldöztek a másféle bőrszínűeket. A vallásokról ne is beszéljünk mert elég csak megemlítenem a sötét középkort...
Ezek után csodálkozik valaki ha zendülés tör ki London utcáin olyan negyedekben ahol főleg színes bőrűek laknak? Amikor az embernek a hőcipője tele van a médiából folyó baromságokkal. Az állandó népbutítással mindkét oldalról. Hogy mindenki hibás csak a fehér ember nem. Kíváncsi vagyok mit szóltak ahhoz amikor a Dél-Afrikába betelepültek a fehérek. Mintha látnék hasonlóságot a két helyzet között. Mindenhol a jobb életet keresik te is azért dolgozol külföldön mert ott megfizetnek. Szóval te nem akarsz szarért hugyért dolgozni. Akkor mástól ezt miért várod el?.
A másik meg a kultúra. Persze hogy a mostani kultúra a legtökéletesebb amit a fehér ember alkotott. Csak szét kell nézni a világban mindenki boldog, nincsen válság, van munka, vannak elektromos kütyülyeink meg divat. Erre van szüksége mindenkinek. Már nem kell többé az erdőben vadászgatni. Éljen. Ha kicsit utána olvasnátok akkor rájöhetnétek hogy nem feltétlenül ez a kultúra magasfoka... (és ilyen szokott jönni a fröcsögés hogy akkor húzzak vissza a mezőre bogarászni, elhiheted megtenném de én nem olyan közegben nőttem fel [sajnos] így én már nem tudok kiszakadni ebből a "civilizációból")
Akinek nem inge ne vegye magára... Ez csak egy vélemény.