Hír topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"A 36,48 kilométer hosszú és mintegy 35 méter széles hídon nyolc sávban haladhat a forgalom.
Úgy tervezték, hogy ellenálljon a tájfunoknak, 8-as erõsségû földrengésnek, vagy akár egy 300 000 tonnás hajóval való ütközésnek."
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Egyébként megint elbeszélünk egymás mellett, mert én nem ilyen sg szintre gondoltam, hanem vezetõ hírportálok, újságok kommentjeire.
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Ebben szerintem nem fogunk dûlõre jutni mindegy mennyit vitatkozunk. Bennem ellenérzéseket kelt a fényképes, név szerinti regisztráció attól függetlenül, hogy elõnyökkel is jár. Túlzott beavatkozásnak tartom és feleslegesnek is.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
Én is megnéztem a facebookot... egy darabig voltam, aztán rájöttem, hogy az égvilágon semmi szükségem nincs rá.
www.smart-bus.hu
Ha nem tetszik a rendszer, nem kommentál, ennyi. Szerintem...
www.smart-bus.hu
Amúgy meg a fénykép-név regisztrációval se értek egyet. Továbbra is a moderátorokat tartom a legalkalmasabbnak arra az estre ha eldurvul 1-1 vita.
Volt már hasonló próbálkozás, a népszerû videojáték gyártó(csak a gyengébbek kedvéért 😄 ) Blizzard akarta azt bevezetni a fórumain amit Te írtál. Olyan mértékû felháborodás lett a felhasználók részérõl, hogy be se vezették ezt a módszert.
"köszönöm szépen hogy elvettétek a befizetett magánnyugdijpénzemet,ezért úgy döntöttem hogy nem szavazok rátok többet"...gondolom ez fájóbb lesz, ha leirja 3 millió ember
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
www.smart-bus.hu
Becsüllek, hogy Te vállalod, de nekem jobb így. Nehogy azt hidd, hogy megszûnne a trollkodás anyázás...
( csak egy példa, Mike szerintem tuti nem vállalná a blogját fényképpel, névvel )
www.smart-bus.hu
Semmilyen módon nem támogatom és ha ezt tovább erõlteti a Fidesz akkor elõttem végképp leírták magukat.
Vélemény szabadság alap dolog, de mindennek van határa.
www.smart-bus.hu
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Eleve nem kellene egy kommentnek ekkora jelentõséget tulajdonítani.
www.smart-bus.hu
Ezért is jobb a békesség. Meg ez csak egy példa volt. Az embernek ellenségei is akadhatnak, ezért jobb ha nem fújja mindenki fejbõl a kinyilatkozásaimat.
Az olvasók érdekében tehát biztos nem fognak ilyen költséges döntést hozni. Sokkal elõbb azt, hogy nincs kommentelés. Gondolom a velvet is ezért lépte meg, most rajtuk tesztelik, hogy mi lesz a hatása.
Persze ezt a lelkiismeretem mondja, szal ha õk nem így gondolják, akkor ott bizony ennek a hiányáról lehet beszélni.
Nem kell mindenkivel jóban lenni. Persze egyszerûbb.
Nagyon kurva világban élünk, mindenki magára vesz mindent, nekem megvan a véleményem, de tudom hogy egyes irl ismerõsök sértésnek vehetnék, ha egyszer rátalálnának a neten. Akkor meg miért ne kerüljem el a konfliktust azzal az egyszerû dologgal, hogy nem a hivatalos nevemet adom meg?
Én sem gondolom, hogy rövid idõn belül alkalmazni tudnék moderátorokat, de ettõl függetlenül szerintem az Index azt a havi nettó 200-as bért meg sem érezné. Enyhén szólva monopolhelyzetben van.
Ha pénzt kéne fizetni nekik, hátmég ennyit, akkor egymás után zárná be minden oldal a fórumát, ami amúgy sem hoz hasznot, csak vinné elfele.
www.smart-bus.hu