Hír topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

http://gaborszantai.co.uk/

Atomreaktor
ez jogos, de én annyiból nem jó az ilyen hasonlítás, hogy ez Budapest és Magyarország és nem Chicago. Egyébként Chicago-ban mostanában csökkenõben van a bûnözés: http://en.wikipedia.org/wiki/Crime_in_Chicago
Viszont Chicago 10 milliós város, Bp. meg 2 milliós. Tehát ha Bp. 75 gyilkosságát beszorzom 5-el, az 375, Chicago-ban meg 2010-ben 435 gyilkosság volt.

lehet azt is mondani, hogy milyen jól élünk itt, hiszen nézzük meg dél-afrikát, vagy más afrikai országokat. de én nem akarom hozzájuk hasonlítani magunkat, itt vagyunk európa közepén, tessék összeszedni magunkat és nem lefelé gurulni a lejtõn, hogy úgyis vannak bõven, akik lejjebb vannak nálunk. felfelé mászni és nézni is nehezebb, de muszáj.

egyébként negatív is leszek, amíg azt látom, hogy a rendõrök bp-en nem éppen a bûnüldözéssel foglalkoznak.

Ulvar
Ez nem csak Budapest...azért ne legyünk ennyire negatívak, mert akkor mit szólnánk egy Chicagohoz? 😄.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Atomreaktor
Budapest Te csodás...

Narxis
Grat!

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

trident
Kíváncsi leszek, remélem nem folytatják a "80 évre titkosítjuk" hagyományt.

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

tviktor91
Ereccsegin nalunk muveszet megbukni.

Bum..bum..bum ivön brajter ten dö mun...mun..mun..

Romaniaban minden idok leggyengebb erettsegi eredmenyei szulettek a mai nap. 44% os az atmenesi arany. Olyan megye is van, h 27 en mentek at 100 bol atlag....en meg atmenteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem 😄😄😄

byzhouse
Az egészért Tétényi Évát okolják...

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

Pontosan mi is a bûncselekmény, amivel vádolják? Mert egyelõre még ezt sem lehet tudni, de bezzeg a bûnösséget azt meg elképzelhetõ?

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Azért ugye te is érzed, hogy a "Rendelkezésedre áll valami konkrétum?", illetve a "Nem tudod elképzelni, hogy akár igaz is lehet?" mintha kissé ütné egymást: akkor most van konkrétum, vagy el kéne képzelni?

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

mert az önkormányzat három éve 112 millió forinttal tartozik vállalatnak

Errõl is az a szemét Tétényi Éva tehet.

Ugye most ugyanarról az ügyészségrõl beszélünk, amelynek az élén ugyanaz a személy áll, aki ugyanezen kormány korábbi ciklusában is vezette azt, mindkét esetében ugyanazon színezetû kormány által kinevezve?

Lejáratás? Az már tavaly megtörtént, Polt Péter ismételt kinevezésével.

A hidrogén-szulfid mérgezõ, színtelen vegyület. A megzápult tojás nagyon tipikus szagával rendelkezik, és akár az alacsony 0.5 ppb koncentrációban is kiszagolható. Azonban 100 ppm koncentráció felett leblokkolja az orrban a szaglóidegeket, vagyis már nem érzékelhetõ. A H2S 500 ppm-nél magasabb koncentrációjának belélegzése már néhány lélegzetvétel után is halálos lehet. A H2S idõnként igen magas koncentrációban van jelen vulkanikus gázokban, meleg forrásokban és a földgázban. Emberi és állati maradványok lebomlása illetve ipari tevékenység során szintén termelõdik. Ez utóbbira példa a mûselyem- és papírgyártás, a kõolaj finomítás illetve a földgáz feldolgozás.

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Már tök mindegy.

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

89
egyébként a mészbõl meg a sósavból (Ca(OH)2+HCl) hogy jött ki nekik a kén-hidrogén (H2S)?

Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol

banok
én Banok Pártra gondoltam. <#ravasz1>

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Ulvar
Alapítsunk SG pártot...

banok
Ja ideje lenne pártot alapítanom 😊

Mehet az összes mindenhonnan! Új arcok kellenek már!

Narxis
Majd ha Gyurcsányt is viszik el, én csak akkor hiszek ebben az elszámoltatásban. Nem csodálkoznék azon se ha itt most az MSZP belsõ harcának feláldozható elemeit lökték volna le a sakktábláról. Akár azért is, hogy az egyik csoport megmutassa az MSZP-n belül a másiknak, hogy mi vár rájuk ha ellenkeznek...

banok
Errõl van szó. Semmit sem tudunk azon kívül, hogy 3 ember elõzetesben van kémkedés vádjával. De a reflexek beindultak sok embernél.

Maradjunk annyiban, hogy neked ez a verzió jobban tetszik. Ezen túl pedig, hogy mi az igazság, azt jelen pillanatban kétlem, hogy bármelyikünk tudná...

www.smart-bus.hu

Akár
igaz
is
lehetne.

Háromszoros feltételes módban.
CSak épp sokkal valószínûbb, hogy kormányék a jelenlegi (nagy MOL-visszavásárlási akció) tevékenységüket akarják ezzel palástolni.

😄

www.smart-bus.hu

Honnan tudod? Rendelkezésedre áll valami konkrétum? Nem tudod elképzelni, hogy akár igaz is lehet?

www.smart-bus.hu

Mi lenne?
Koholt vád.

hazafias népfront!

&#8222;Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

Ha a hazád ellen kémkedsz az mi?

www.smart-bus.hu

Az egyik nap hazaárulás volt a vád, a másik nap már kémkedés.

Káposztaleves...

TheLostOne
Kurvára vicces, van egy ismerõs csaj arra felé, akirõl nem sokat hallok mostanában, minden ilyen hír hallatán megfordul a fejemben, hogy mi van ha õ?

<#ejnye1>

(Most konkrétan benne is volt a pakliban eléggé, életkor majdnem stimmel, ruházat, testalkat, magasság stimmel a képek alapján, de szerencsére a lakhely nem)

Narxis
Még örüljünk, hogy kiírta...

Visszavontam.De most komolyan,az ilyenek normálisak? Még ki is irja az autóra hogy ne nyisd ki mert halálos gáz van benne.Úristen!

banok
Erre a hírre neked komolyan ez a reakciód?

Narxis
Ezzel azért nem illik viccelõdni.

Hehe.Épp tegnap igért nekik kiszámítható öregkort,és fizetésemelést a miniszterelnökünk.

Narxis
Nem semmi, kíváncsi leszek nálunk mikor lesz ilyen. Van jogsim, de jobban szeretek biciklizni.

Játsszák a mártírt, pedig szokás szerint megint árnyékra vetõdtek... persze az olvasó közönségüket ez úgysem fogja érdekelni, a lényeg a hangulat.
banok

Ulvar
Életbe lépett, most már nem szidhatom a kormányt, mert olyan jó munkát végeznek..jajjj...

Majd úgy csorbítok a dolgon, hogy ha kijönnek értem a rendõrök, rákérdek, hogy megy a soruk, fizetés, nyugdíj meglesz?...vagy agyon vernek és otthon hagynak, vagy agyon vernek és bevisznek, kettõ közül valamelyik.

Narxis
Hála az égnek.

L Viper
Nem csak az olajnál. MÁV-CARGO, Grippen, Siemens.. És még lehetne folytatni.

Ugyanezzel próbálkozott be az OMV is nálunk, vagy az oroszok akiknek sikerült is. Igy mûködik a gazdaság, fõleg ha olajról van szó, igen nagy pénzek forognak. Õket persze bosszantja mert nem védték ki. Max az õ kormányuk is majd kivásárolja az idegen részt, ha annyira zavarja õket.
A csúszópénz megintcsak a gazdaság mozgatórugója ilyen magas körökben, bizonyítani meg úgysem fogják tudni.
Ez úgy látszik mindenhol így megy.

Ulvar
Ha valóban ezt tették, akkor megértem a Horvátokat. Nem kéne ellenünk haragítani még õket is.

"Közellenséggé" vált a MOL Horvátországban

"A HVG.hu úgy értesült, hogy a Zágrábi ügyészségnek szándékában áll õrizetbe vetetni Hernádi Zsoltot, a MOL Magyar Olaj- és Gázipari Nyrt. Elnök-vezérigazgatóját. Feltételezésük szerint 10 millió eurót fizetett Ivo Sanadernak azért, hogy így biztosítsa a MOL vezetõ szerepét az INA-ban.

A horvát lapok azt hangsúlyozzák, hogy több "MOL-os" ellen is folyik eljárás tõkepiac manipulálás miatt, amivel feltételezhetõen többségi részesedést akartak szerezni az INA-ban. Nehezményezik azt is, hogy az INA mutatói nem változtak a MOL belépése óta."