Hír topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://gaborszantai.co.uk/
Viszont Chicago 10 milliós város, Bp. meg 2 milliós. Tehát ha Bp. 75 gyilkosságát beszorzom 5-el, az 375, Chicago-ban meg 2010-ben 435 gyilkosság volt.
lehet azt is mondani, hogy milyen jól élünk itt, hiszen nézzük meg dél-afrikát, vagy más afrikai országokat. de én nem akarom hozzájuk hasonlítani magunkat, itt vagyunk európa közepén, tessék összeszedni magunkat és nem lefelé gurulni a lejtõn, hogy úgyis vannak bõven, akik lejjebb vannak nálunk. felfelé mászni és nézni is nehezebb, de muszáj.
egyébként negatív is leszek, amíg azt látom, hogy a rendõrök bp-en nem éppen a bûnüldözéssel foglalkoznak.
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
Errõl is az a szemét Tétényi Éva tehet.
Lejáratás? Az már tavaly megtörtént, Polt Péter ismételt kinevezésével.
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
www.smart-bus.hu
igaz
is
lehetne.
Háromszoros feltételes módban.
CSak épp sokkal valószínûbb, hogy kormányék a jelenlegi (nagy MOL-visszavásárlási akció) tevékenységüket akarják ezzel palástolni.
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Koholt vád.
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
www.smart-bus.hu
Káposztaleves...
<#ejnye1>#ejnye1>
(Most konkrétan benne is volt a pakliban eléggé, életkor majdnem stimmel, ruházat, testalkat, magasság stimmel a képek alapján, de szerencsére a lakhely nem)
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
Majd úgy csorbítok a dolgon, hogy ha kijönnek értem a rendõrök, rákérdek, hogy megy a soruk, fizetés, nyugdíj meglesz?...vagy agyon vernek és otthon hagynak, vagy agyon vernek és bevisznek, kettõ közül valamelyik.
A csúszópénz megintcsak a gazdaság mozgatórugója ilyen magas körökben, bizonyítani meg úgysem fogják tudni.
"A HVG.hu úgy értesült, hogy a Zágrábi ügyészségnek szándékában áll õrizetbe vetetni Hernádi Zsoltot, a MOL Magyar Olaj- és Gázipari Nyrt. Elnök-vezérigazgatóját. Feltételezésük szerint 10 millió eurót fizetett Ivo Sanadernak azért, hogy így biztosítsa a MOL vezetõ szerepét az INA-ban.
A horvát lapok azt hangsúlyozzák, hogy több "MOL-os" ellen is folyik eljárás tõkepiac manipulálás miatt, amivel feltételezhetõen többségi részesedést akartak szerezni az INA-ban. Nehezményezik azt is, hogy az INA mutatói nem változtak a MOL belépése óta."