61226
Egy ilyen téma megkívánna egy független, állandó házigazdát felügyelőnek, erre pedig sajnos nincs lehetőség - a szerkesztőség és a moderátorok döntése alapján a topic zárva marad.
  • Láma!
    "Nem mintha "mi" ne tettük volna meg lásd kommunizmus címszó alatt, de értelmes ember utálja is őket mint a szart."

lásd még nácik címszó alatt, de értelmes ember utálja is őket mint a szart.
  • csige791
    modiknak:

bocs, lehetőleg ne adjatok megint büntit, sgfrum+ al ignoráltam tviktor91-et így többet nem fogom rajta felcseszni az agyam.
  • tviktor91
    Mar nem olvasom el amit irsz csak az elejet..de latod mondtam.:nigger,cigany,zsidok,multik + egy joker kartya .: libsik.

Üdv.
  • csige791
    Öreg, te látsz is vagy csak pofázol?

HOL, LONSON MILYEN LAKTA TERÜLETEIN VOLTAK A KIBEBASZOTT LÁZADÁSOK????

ÉN VEZETEM LE NIGGEREKRE VAGY ŐK CSINÁLJÁK A BALHÉT?????

OK, ba*dmeg, ignoroltalak mint polluxot. Hülye emberekkel én nem vitázok, főleg, hogy mást nem tud csak ismételgetni olyan érveket amiket már ezerszer megcáfoltunk. Csíra heti-hetes ismételgető 91-es hülyegyerek.

és itt jön képbe amit írtam:
    "elborul valakinek az agya, (általában nekem szokott elsőként) és ennek köszönhetően megkapja/kapom a figyelmeztetést. Ezután azt mondják, hogy tessék ezek a szélsőjobbosok."
  • csige791
    Már ne is haragudj, de csak azért "békésebbek" nálunk mert képtelenek önmaguktól bármit is kifejleszteni. Meglehet nézni, hogy afrikában ahol páran szereztek pár 70 éves AK-t mit csinálnak vele. A SAJÁT népüket mészárolják le gyerekestül aszonyostul. Mi lenne ha ezek kezébe atom kerülne???
    Olyan videót is láttam ahogy az afrikai nigger belekergeti egy bottal a másik niggert a tűzbe, mert szerinte megszállta a szellem. Rendesen addig ütik amíg bele nem megy magától a lángóló tűzbe és ott ég le a bőre a húsáról, miközben még él.

Nem mintha "mi" ne tettük volna meg lásd kommunizmus címszó alatt, de értelmes ember utálja is őket mint a szart. Ha esetleg néha átnéznél a közel-keleti konfliktusok topicba, jól láthatnád, hogy én vagyok az egyik leg USA ellenesebb ott.

• tviktor91
    Hidd el hogy ez is vissza lesz vezetve a zsidokra vagy a niggerekre.
  • neB
    Azok az emberek buszt gyújtottak föl míg mi 2006-ban tankot loptunk betörtünk egy TV székházba, fosztogattunk, több milliós (milliárdos) károkat okoztunk. Vagy egy nép összedönti az egyik nemzeti jelképét 2000+ ember halálát okozva, majd egy több milliárdos háborúba kezd miközben az adóssága folyamatosan nő az országban szegénység és bűnözés van. Vagy pár magát már unó európai ország kimegy a sivatagba harcolni, iskolákat és kórházakat összedönti miközben otthon szintén "néger lázadás" van. Sőt a négerek okozták az összes gazdasági válságot a négerek vívtak világháborúkat sőt még ők is dobták le az atombombát fehér városokra.
    És még csak az elején tartok a felsorolásnak.

Igen kétségkívül intelligensebbek vagyunk a többi rassznál.
  • Láma!
    Azért Portugália Angolában és Mozambikban már az 1500-as évektől jelen volt.

A néhány kereskedelmi állomáson pedig akkoriban mivel kereskedtek leginkább? Nem rabszolgával?
  • tviktor91
    Nem, ti addig vitáztok amíg igazatok nem lesz..vagy addig csavarod a témát h lehessen egy jót cigányozni,niggerezni, vagy zsidózni.Mert csak ez a 3 ütőkártyátok van..ja nem bocs 4 mert multizni is szoktatok.
  • csige791
    Nem, nem zsindexelés a válasz.

Tudjátok megfigyeltem egy érdekes tendenciát. Mi "szélsőjobbosok" a felvetett érvekre többnyire szerintünk normálisan válaszolunk, amíg bírjuk cérnával.

A balibet képviselő fórumozóknak a következő a módszere: Egy kérdést/érvet addig ismételgetnek amíg:
    a: lesz*rjuk és nem válaszolunk rá többet, ezután azt mondják nincsenek válaszaink.
    b: elborul valakinek az agya, (általában nekem szokott elsőként) és ennek köszönhetően megkapja/kapom a figyelmeztetést. Ezután azt mondják, hogy tessék ezek a szélsőjobbosok.

Erre a gárfild által linkelt cikkre minimum háromszor válaszoltam csak én, mások meg kitudja hányszor.

Röviden tömören: Meg lehet nézni milyen faji csoportok által lakott területeken volt a balhé. Az index cikke nem említi, hogy az a postás, tanársegéd, gazdag gyerek fekete-e vagy fehér, indiai-e vagy pakisztáni.
    Tehát az előítéletet a nagy toleráns balib gárfild fűzi bele a történetbe, ugyanis ő sem tudhatta, hogy milyen faji csoportokról szól az index cikke. A rasszista meg én vagyok.

A továbbiakban, - miután kb negyedszer válaszolom meg ugyanezt a kérdést- ha ismét felmerül egyszerűen csak elkönyvelem, hogy debilekkel beszélgetek, akiknek ugyanazt kel ismételgetni 100x, hogy megértsék és simán csak feladom.

Térjünk egy kicsit vissza a munkanélküliségre, kilátástalanságra:
    Ezek a többnyire fekete gyerekek, olyan cipőben ruhában járnak kelnek, amilyenre egy otthon a nyári szünetben dolgozó gyerek nem biztos összetudja szedni a pénzt. Olyan cipőben járkálnak amiket gyerekmunkások gyártanak egy tál rizsért Kínában, olyan helyen laknak, ahol szinte bárki találhat magának munkát, de amíg nem talál az állam finanszírozza pl az én pénzemből is a lakhatásukat.
    Ezek tudatában "lázadoznak".

A véleményem továbbra is az, hgy mindez a libelárisoknak köszönhető, elsősorban az LMP-vel egy szinten lévő pártoknak, akik ha gyöngyöspatán terrorban tart egy csoport egy másikat (idős embereket) akkor nyaralást kapnak meg ajándékcsomagokat, büntetés helyett.

"Egy 18 éves fiú két márkás pólót lopott el Hackneyben. A bíró 150 font büntetés megfizetésére kötelezte, és azt mondta neki: "Ne kerülj megint bajba. Szép jövő áll előtted.""

Ez mi a f*szom???? 150 font? Ez valami új libeláris emberi jog? Vagy mi a sz*r? Ezek az "emberek" családok megélhetését tették tönkre, olyan buszt gyújtottak fel amiben még emberek ültek, mindezt csoportosan elkövetve.
  • polluxware
    Lajos eltávolodott..
  • Lteebee
    131
    Valahogy mindig ilyen 130-134 jön ki.
  • Danny1987
    Ha fizeted én megcsínálom.
  • 0Fritz0
    1. Ezek a tesztek csak az ego növelésre szolgálnak (Hasonlóak a horoszkópokhoz, ahol mindenki talál magáról valami hízelgő adottságot).
    2. Idézet az mensa.hu kezdőlapjáról:
    "Célunk az intelligencia népszerűsítése..."
    Több szót nem is érdemel.
  • Ronny
    Nem akarok személyeskedni, de azt azért megkérdezném, hogy ezeket a logikátlan hülyeségeket hogyan és miből sikerül levezetni? A szub-szaharai térségben az európai jelenlét néhány kereskedelmi állomásra korlátozódott egészen a 19. század utolsó negyedéig.
  • Atomreaktor
    http://mensa.hu/lepj-be
  • Danny1987
    erről beszéltem
  • Atomreaktor
    http://www.mensa.hu/

• Danny1987
    csak online tesztes eredmények vannak de azok nem fogadhatók el.

Megjegyzem átlagról beszéltem mindig csak látom az értelmezés mindig nehezen megy.
  • Danny1987
    nem tudom
  • Atomreaktor
    Neked mennyi az IQ-d? csak kérdezem, hátha elárulod.
  • Danny1987
    A filmekben miért mindig a fehér keresztény ember a rasszista?

Ha mindig néger lenne a rosszfiú akkor már menne a sztereotípia szőveg de így hogy a fehér keresztény a rossz így taps jár neki.
  • Lteebee
    Mi lett azzal, aki keresztényeket akart megfeszíteni szépen sorban?
  • Ironman2
    hehe
  • tviktor91
    Hát a markolósnak azért észen kell lenni...
  • commissioner
    Találékony a magyar...
  • kennedy69
    élményfürdő
  • cargame
    Félig eltemetett holttesteket találtak a csepeli erdőben
  • Danny1987
    "y the way a fekákat/törököket/románokat a nyugat hívta magukhoz"

Igen dolgozni de most már nekik is büdös a munka sőt hozták az egész családjukat is és a szokásaikat is.

"Most, hogy már foglalkozni is kell velük az már büdös"

Kurva Freud!

Mi az hogy foglalkozni kell velük miért mik ők?
    Kiskutyák?
  • Danny1987
    "Nem a PC mondatja velem"
    A média nevelte bele rengeteg fehérbe azt a bűntudatot azt a korlátot ami benned is megvan.

"Az, hogy te kánonban énekled azt amit a kuruc.info ír az a te dolgod"

A kuruc nem hiszem hogy arról ír hogy a zsidók sárgák intelligensebbek mint a fehérek. Én ezt leírtam. Nem hiszem hogy a kuruc arról firkál hogy a feketék bizonyos sportágakban genetikai előnyt élveznek.
    Erről is írtam.

Nem hiszem hogy a kuruc a jelenlegi helyzetért a fehér ember önzőségét teszi felelősé.

Szóval az én véleményemet ne hasonlítgassd a kurucéhoz.
  • banok
    Itt lemaradt egy kérdőjel a végéről.
  • banok
    By the way a fekákat/törököket/románokat a nyugat hívta magukhoz, hogy végezzék el a szaros melót. A fekákat anno hajóval vitték az angolok. Most, hogy már foglalkozni is kell velük az már büdös. A fehér ember lehet, hogy ügyesebb, okosabb, szebb de mérhetetlenül sznob is...
  • banok
    Nem a PC mondatja velem, hogy nem lehet hipp és hopp kihajítani Európából minden nem fehéret hanem a racionalitás és a humanitás.
    Az, hogy te kánonban énekled azt amit a kuruc.info ír az a te dolgod de várd el, hogy én ehhez táncoljak.
  • banok
    Ez a vallásellenesség miben nyilvánul meg.
  • Lteebee
    Ha a média 95%-a vallásellenes, nem csoda, ha sok ember elfordul.
  • Danny1987
    Én ellentétpárokban?
    :)
    Olvass vissza.
    Nem én vagyok az aki vagy németország vagy észak-korea társadalomban gondolkozik.

Volt itt régebben egy vita a mezőgazdasáról.
    Több országból hoztam jó megoldásokat nem csak egyből.

Te vagy az aki a politikai korrektség korlátai között vagy és nem akarod látni a fától az erdőt.
  • Danny1987
    Nem gyerekes hanem elöbb utobb ez lesz+arabok+cigányokkal.

A megvalósíthatatlan az hogy a feketék olyan szintre jutnak el mint jelenleg európa.
    Persze szép meg polkorrekt azt feltételezni de a kutyádtól sem várod el hogy kicserélje a légszűrőd.

A feketéknek más utat kell bejárni mint az európaiaknak.

Jelenleg a liberalizmus ugyanazt csinálja mint anno a kereszténység. Máglyára aki kimondja az igazat vagy a nekünk nem tetsző dolgot.

A probléma gyökere a genetika. Erről nem lehet beszélni.
  • banok
    Az a baj veled, ellentétpárokban gondolkodsz.
    fekete-fehér
    jó-rossz

Az élet ennél összetettebb.
    Egy ilyen "az átlag piréz többsége nem szereti az Esmeraldát" egy szám. Egy statisztika amit ki tudja, hogyan, mikor, hol mértek fel és ami legfontosabb, nem tudni, hogy hány embert kérdeztek meg.
    Persze van a mondás, hogy a számok nem hazudnak de az ember nem csak egy statisztika eredmény...
  • banok
    Ühüm azt.
    Mert ez a húzzanak ki a fekák az EU-ból duma gyerekes, megvalósíthatatlan és nem ad gyógyírt a probláma gyökerére.
  • Danny1987